Jump to content

Niram

Medlemmer
 • Content Count

  5352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

477 :)

1 Follower

About Niram

 • Birthday 04/15/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

25817 profile views
 1. Litt av problemet med Wow (og classic) slik det er nå er at alt skal være så utrolig optimalisert til enhver tid, og du får ikke gruppe/guilds med mindre du forholder deg til det. Dermed blir spillet mer en jobb i forkledning. Selv prøver jeg å spille veldig casual (har kommet meg til 72 nå). Føler jeg får til det ved å spille mye solo, med fokus på professions og rolig, behagelig questing mens jeg utforsker områdene. Har enda til gode å kjede meg, og ved å spille på denne måten bør jeg ha mer enn nok content til hele spillets levetid. Synes litt synd på utviklerne som hele tiden må fore "elitespillerne", som klager over at det ikke er content bare fordi de pløyde gjennom hovedspillet på 1 uke fordi de spilte 20 timer hver dag.
 2. Også meget fornøyd med NXT. Ikke hatt et eneste problem.
 3. Lokfører er ikke lønnet utdanning. Når du er ferdig på skolen får du lønn. Tidligere var det lønn også på skolen, men den ordningen bortfalt for en del år siden. Nå er det lånekassen som er evt støtte det året. Txp er lønnet fra første dag på skolen.
 4. Alle mmos har godt av en reset innimellom (typ det som skjer når en expansion kommer med ny levelcap osv). Kort fortalt en reset av grinden, slik at nye spillere gis mulighet til å catche opp. Wow er og har alltid vært så populært at de kan kjøre gammelt content om igjen. Andre må gjerne pusse opp grafikk osv for å blåse nytt liv i et spill, men wow spiller folk uansett
 5. Håper virkelig de stopper etter Wrath. Jeg spilte wow i 2005, og spiller nå Classic etter mange års pause. Koser meg veldig! Spilte frem til Burning Crusade den gangen, så prøver Wrath for første gang i disse dager. Man kan si det er kynisk av Blizzard å tjene de samme pengene om igjen med samme content (for ikke å snakke om pengene de tjener på char transfer osv), men man må erkjenne at dette er business hvor målet er å tjene penger. Men koser meg som sagt i classic jeg spiller det nå og da, har ingen rush med å komme meg til max lvl. Så håper og tror jeg har content lenge!
 6. Det er helt krise faktisk, hvis ikke viasat blir enda mer pro city nå så kan man jo lure. Jaja, kjekt med litt ekstra bi-inntekter til haaland & co.
 7. Alt koker liksom ned til hva man ønsker og har behov for. Jeg får sett PL i god kvalitet med valget mitt, og det dekker behovet. Brukes kun til fotball noen ganger i uken, resten av kanalene, vod + epg er uinteressant for min del.
 8. Godt fornøyd så langt, håper viaplay-kanalene kommer. Ellers lever jeg veldig godt med svensk viaplay + sky sports og.
 9. Helt enig! Nå har jeg spurt i flere ulike nerdefora jeg er kjent med, men virker som det er ekstremt lite som skjer. De få som spiller har allerede etablerte vennegjenger, og online er tilbudet så som så. Ellers helt enig med deg at online aldri kan erstatte fysisk spill. Har dessverre ikke altfor mange bekjente "IRL" som deler nerdeinteressen min, ellers hadde jeg så klart spilt..
 10. Ja, jeg jeg bumper en eldgammel tråd. Men finnes det noen som kunne være interessert i å spille dungeons and dragons, og forme en gruppe? Enten fysisk i mjøsområdet, ellers er også online en mulighet 🙃 har spilt en kampanje som player tidligere, likte det veldig godt og savner det en hel del.. 33 år gammel forresten!
 11. Haugenstua eller Grorud. Ca 10 min fra begge. Anbefaler Haugenstua, så slipper du å traske langs Østre Aker vei. Haugenstua er veldig greit. Grusomme trapper vinterstid, ellers bra 👌
 12. Trist. Mikrotransaksjoner kommer til å ta helt over i alle spill på sikt. Disse pengene gidder ikke utviklerne gå glipp av..
 13. Testa en trial i stad. Virket veldig lovende. Har handla vpn for 2 år i dag, så mangler kun iptv. Tror jeg går for nxt.
 14. Ja, det jeg tenker og. Akkurat kjøpt ny Oled tv, så blir liksom et skritt tilbake med HD. Får holde gluggene åpne for iptv i 4k. Orker ikke viasat 😆
 15. Finnes det noen pålitelige med 4k sendinger?
×
×
 • Create New...