Jump to content

Niram

Medlemmer
 • Content Count

  5200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

427 :)

1 Follower

About Niram

 • Birthday 04/15/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24621 profile views
 1. Hei, Har nettopp flyttet og skal henge 2016 samsung ks7005 på vegg for første gang. Dum som jeg er så har jeg tydeligvis kasta spacerne/adapterne som fulgte TVen. De går inni skruehullene for å rette ut den kurvede baksiden på TVen. Har leita meg frem til produktnummer BN61-13518A, men finner ingen norske butikker som har. Legger ved bilde fra ebay. Noen som har erfaringer, evt uten å bruke de eller med alternative løsninger? Meget takknemlig for svar, lei av å ha tv på gulvet!
 2. Ikke sagt så mye foreløpig, men ligger nok an til mer aksept for hjemmekontor under visse forutsetninger. Jeg kommer til å benytte meg av det ofte,har over 2 timers reisevei så det gjør valget enkelt. Jobben min er ikke kompatibel med fulltid hjemme, men ser for meg ca 50/50 løsning som jeg tror blir bra.
 3. Vekker tråden litt til liv igjen 😄 Fiber nærmer seg, og det er altså eidsiva bredbånd som leverer. Hjemmesentralen skal monteres i svakstrømskapet sammen med poe switchen (forslag..?) og fiberkonverteren. Vi skal ha altibox dekoder tilknyttet abonnementet. - Til det doble uttaket bak TVen, må vi da ha 1 kabel fra hjemmesentralen (til tv) og 1 til "vanlig Internett" fra switchen? Altså som ender opp i en dobbel nettverkskontakt. - jeg skal ha 2x uniquiti nano hd aksesspunkter. Slår man da av trådløst nett på hjemmesentralen, eller blir det gående ved siden av? Edit: Kan denne være ok? https://www.dustinhome.no/product/5011195804/unifi-usw-lite-16-poe-45w?ssel=false&gclid=Cj0KCQjw2NyFBhDoARIsAMtHtZ620h7PDu05qSDHZlgCKZRzsuLIcryZmtZt8tZ7XdPFUiZcV27fJmgaAskSEALw_wcB
 4. Aha, takk for info. Ikke klar over den.
 5. Er vel litt drøyt å si at han skal gå, tross alt vært en ålreit sesong. Men byttene (eller mangelen på de) skjønte jeg svært lite av. Kampen svitsjet fullstendig karakter når Moreno og back-kameraten kom inn, da burde han hatt et motgrep. Man kan si at Emery gambler litt med å brenne alle byttene før ekstraomganger, men betalte seg her ihvertfall.
 6. Nå sitter den. .. neivel da..
 7. Hei, Bygger nytt hus i område hvor nettilkobling tradisjonelt sett er rimelig håpløst. Fiber er på vei og blir installert i huset til nyttår. Vi flytter dog inn til sommeren og trenger en løsning for disse månedene. Hva vil lønne seg? Vi bruker en del streaming tjenester (netflix, nrk super, youtube osv) i tillegg til hjemmekontor noen dager i uken. Mobilt bredbånd er vel en variant, men der virker det som det er 12 mnd binding på det meste? Finnes det noe uten binding og mye data?
 8. Hva bruker dere for å vaske av skjermene? Har ikke turt å røre min siden jeg kjøpte den, men er det mikrofiber lett fukta med vann som gjelder?
 9. Tusen takk for fyldig svar! Diskuterte litt med en kamerat som driver med RC i dag. Han har selv 1:10 crawler jeg har testet. Han anbefalte denne https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=47504 Det er selvsagt en annen pris, men samtidig er det kanskje verdt mellomlegget. Fordelen er vel at de tåler ekstremt mye, har svært god batteritid og lader på 30 min. Jeg har selv testet crawleren hans og det var skikkelig gøy Var ikke klar over at de fantes i såpass liten skala til pen pris. Fått litt å tenke på nå! Har noen alternativer om ikke annet Litt fristet!
 10. Den øverste du linker til der, er bedre kjøp enn den jeg linket til? Kan man sperre hastighet på den? Prismessig blir det vel litt mer enn hva prisen på ebay forespeiler, inkl avgifter. Forresten, man trenger vel en lader kjøpt i norge da, om man kjøper fra ebay? eller følger det med overgang?
 11. Hei alle! Litt nysgjerrig på RC biler, kunne tenke meg noe jeg kan kjøre sammen med sønnene mine på hhv 3 og 6 år. Vi er helt nybegynnere, så må være egnet slikt sett:) Noen som har noen tips? Helst ikke altfor dyrt, hvertfall under 2k tilsammen. Regner kanskje med 2 biler siden de er litt forskjellig alder er det forresten noe sperre på hastighet? 6 åringen er av typen som rakner litt om ikke han mestrer, så greit at ikke bilen vrakes i første sving. Denne feks? https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=40028 Eller denne? https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=47307
 12. Baldurs Gate på Switch. Akkurat runna enern, så er i gang med BG 2 nå! Magisk!
 13. Jeg tror jeg ville valgt et informatikk-fag, feks programmering eller informasjonssikkerhet som begge blir bare mer og mer aktuelle. En annen tanke kunne vært å kombinere informatikk og helse. I dag er jeg så og si kun internt utdannet/kurset i min bedrift, men har da gått greit det og litt av grunnen til at jeg ikke gikk IT veien er nok siden det skorter litt på matematikken.
×
×
 • Create New...