Gå til innhold

Black Friday & Cyber Monday 2017


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vurderer også å oppgradere til i7 8600k  for gaming. 

Har i dag i5 6600k. 

 

Verdt det eller kommer det noe nytt stort noe om kort tid ? Koster jo litt i og med at eg må ha nytt hovedkort,og ram også. 

 

Grunnen til oppgradering er at eg ser at cpu ligger tett opp mot 100% i for eksempel bf1. Og det blir vel dette som blir mer og mer standard fremover vil eg tro i slike spill. 

 

Eg pleier å oppgradere vært 3-4 år

Lenke til kommentar

 

Lurer på om det blir en Switch, men skjønner ikke helt disse bundle-pakke prisene. Kjøper jeg Mario og Switch separat koster de 3889. Samlet koster det 3990 (hos Power).

Du får vel noe veske og noe greier kanskje? Uten å ha sjekka :p

NOPE! ikke noe veske eller ekstra, kun at spillet følger med som nedlastbar kode og at begge joycons er røde.

Jeg hadde uten tvil kjøpt separat :)

Lenke til kommentar

Stemmer for at vi rebrander dette til den store tilbudstråden og fortsetter å bruke den som en generell tilbudstråd :) 

 

Skal nå levere tilbake mine Sony MDR jeg kjøpte på BF til 2222 pga et nytt (vil jeg si) meget godt tilbud). Gjelder kun i Bergen, tho.

 

De nye Sony MDR WH1000XM2 (standardpris 3690) til 2879 hos power fra 14. - 16. des i alle butikker i bergensområdet (i anledning åpning av ny butikk).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Meget bra tilbud! Kjøpte den forrige versjonen ifjor til 2400 og har vært kjempefornøyd med unntak den forplanter vibrasjoner når du går.

Jeg merket også dette, og jeg har kun brukt dem in-house foreløpig mens jeg har gamet destiny mens alle andre i huset sover. Merket det da jeg da gikk opp trappene at det dunket litt av bare det, så derfor jeg gikk for nyeste modell, da flere tester visstnok viste at dette var bedret. + 10 timer ekstra batteritid var ikke gale.

 

Blir sikkert noen dager til jeg leverer de andre tilbake, men hvis noen bor i Bergensområdet vil ha mine til ca samme som jeg betalte for dem og spare 3-400 kr så er det bare å sende en PM. De er så vidt brukt inne i en 5-6 timer til sammen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...