Jump to content

Dragonlove

Medlemmer
 • Content Count

  6818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1905 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

18627 profile views
 1. Om du har 5G på telefonen så skal du kunne få 5G om du er i ett område med 5G dekning, vel å merke om 5G er på i innstillingene, dette finner du under Sim innstillingene, det skal da stå noe sånn som "Foretrukket nettverkstype 5G,4G,3G,2G (Auto)
 2. Som vanlig så er det nok for å melke oss forbrukere for mest mulig penger, nylig kommer jo PCI 5 mens de allerede nå er begynnt å jobbe med PCI 7, er jo akkurat som Telenor også det, før i tida når vi hadde Isdn mens de satt på fiber teknologi allerede da.
 3. Hadde sendt en mail til skjermkort produsent og hørt hva de sier om å fjerne garantimerker. Kan hende de godtar det, jeg er glad jeg har Evga 3090 kort som jeg har montert vannkjøling på.
 4. Ser at den Boschen din har en feilmargin på +-0,2 grader mot Milwauke sin vater på med en nøyaktighet på 0,05 grader
 5. btw, den avstandsmåleren din har hellingsensor og er derfor ikke en vaterfunksjon i den forstand. Skal du få det 100% så bør du kjøpe ett slikt. Milwaukee Vater Digital REDSTICK 60 CM | Industrivarer.no
 6. Man får jo digitalt vater på telefonen også, men jeg tror heller jeg ville valgt ett digitalt vater som var dedikert til det, den luftbobla inni ett analogt vater lyver ikke, er den midt mellom så er det 100%
 7. Ja det hørtes spesiellt ut med glass slisset inn i treverk som kan bevege seg ganske mye. Skulle jeg hatt digitalt vater hadde jeg nok gått for Milwaukee sine eller noe.
 8. Bare tull egentlig, så lenge bobla er innenfor strekene er det mer enn godt nok, treverk lever, så om noen år er det ikke sikkert det er like mye i vater lenger. Når det gjelder den lille digitale vateren så ville jeg nok hatt en lenger en ja, eventuellt legge den oppå den vanlige, regner med denne er ganske "Rett" likevel.
 9. Ok, da var det bare litt lite info med i innlegget ditt, ser den blir solgt som 2016 modell her, mens den er lagt ut som 2017 modell i henhold til auksjonen noe som stemmer i henhold til chassis nummer, mulig de prøver å skjule det så godt som mulig, hvilken bil det er altså.
 10. Prøver du å si at den M3'en er samme bil på Finn som på den auksjonen? Om du tenker på Understellsnummer fra den Amerikanske auksjonen så mangler det de siste 6 siffrene i chassisnummer, altså Serienummeret som er unikt for en bil, de første siffrene kan være likt på 1000 vis av biler.
 11. Da må jo mesteparten synes det virker lurt å investere i krypto, tror det er litt delt for tiden. Man trenger jo ikke være rakettforsker eller børsanalytiker for å skjønne at når noe er Bøs så går prisene opp, vanlig "Common Sense" holder i massevis.
 12. Tvilsomt, man kan ikke basere dette på tidligere tider med nedgang, vi har en helt annen verdenssituasjon nå.
 13. Sikkert 2 tonn tectyl over eventuell rust som skal skjules
 14. Eller låne mer på huset, om man har hus, men betale fortere ned den delen hvor billånet er, så man ikke bruker 25 år på å betale ned bilen
×
×
 • Create New...