Gå til innhold

Dragonlove

Medlemmer
  • Innlegg

    7 583
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Nylige profilbesøk

22 880 profilvisninger

Dragonlove sine prestasjoner

2,3k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Jeg har bestilt mye forskjellig fra Temu, blant annet Jakke og T-skjorte jeg er også med i Den brukerstyrte Facebook gruppen som heter "Temu Norge" om du lurer på noe så er det garantert og få svar der, ser også ut som om de som har bestilt sko har bestilt i noenlunde samme størrelse som vanlig.
  2. Har kjøpt sko fra Aliexpress en gang i tiden som hadde papp inni som demping, dette er riktignok en del år siden og var en kopi av ett kjent merke, har også kjøpt bremseklosser som gudene må vite hva inneholdt, bremsefunskjon hadde de iallefall ikke, så det har blitt noen rare kjøp fra Ali siden starten i 2010, men så lenge man vet hva man er på jakt etter så går det som regel bra. Jeg bestilte nylig noen sko fra Temu som ikke er kopi av noe, ikke var de noe særlig dyre heller, mest bare for og teste, jeg forventer selvfølgelig ingenting og håper jo jeg kan bli positivt overrasket, jeg ser jo det at anmeldelser på Temu virker ganske *Ukritisk" og at de fleste bare skriver positivt når de har fått varene. Men her var det faktisk flere som hadde bestilt sko og som hadde brukt de i flere mnd og som var fornøyd. Når jeg kjøper sko i Norge så kjøper jeg som regel på salg eller sånn midt på treet da jeg ikke går så mye til vanlig, eller dvs jeg går endel tur i turløyper men da bruker jeg skikkelig sko, men sånn til hverdags kan jeg bruke nesten hva som helst.
  3. Har selv bestilt sko fra Temu nå nylig, i samme størrelse jeg bruker til vanlig, dette etter og ha lest gode tilbakemeldinger i Facebook gruppen "Temu Norge" Kan gi en tilbakemelding når jeg har fått de, regner med de kommer neste uke.
  4. Så du tror de vil skade sitt "ry" med viten og vilje? Ja for det høres jo veldig sannsynlig ut, her er det nok bare en av pc byggerne deres som har glemt og sette den i ny installasjons modus (uten og komme på noe bedre ord) Har selv solgt pc'er og før jeg har sendt de avgårde så kommer ny bruker til første gangs installasjon når h*n starter pc opp, er ikke noe Hokus pokus og lage det til slik. Men anyway så regner jeg med at Komplett muligens har ett litt annet oppsett.
  5. Man får uansett ikke verifisert noen lisens uten og ha vært i kontakt med MS sine servere.
  6. Om man for eksempel bytter hovedkort kan man fortsatt bruke samme lisens, man må bare aktivere lisensen på nytt, dette gjøres inne i OS'et og jeg har selv gjort dettte uten noen problem, man flytter da lisens til nytt system.
  7. Ah, ja det tenkte jeg faktisk ikke over men det er jo sant ja, jeg overhalte nylig toppen på en BMW 116I med direkte innsprøytning og pusset ventilstammene og ventilsetene rene samt slipte med slipepasta og ja det var litt koks ja, dette på en motor som hadde gått rett over 100k (Forøvrig en kjent problem motor med register havari osv... Var også dette Om var hoved problemet her)
  8. Kokser igjen på bensinmotor? Dette hørtes rart ut, kan skjønne at det blir litt koks om det er Egr på bensin motoren også, men generelt sett er det jo ett mye større problem på dieselbiler. Når det er sagt så er jeg ikke kjent med disse motorene, annet enn at jeg prøvekjørte en 308SW med 1.2 motoren som forøvrig virket overaskende sprek til å være så liten.
  9. Har selv flere sånne billig lisenser og har heller ikke hatt problemer med det, men jeg hadde aldri installert en slik lisens på en maskin der Windows følger med, da hadde jeg fått fikset det med Komplett, man har jo tross alt betalt for det.
  10. Ett alternativ kan jo være å smokke inn en tom ssd og installere en ny Windows på den, da vil du eventuelt kunne se om HW er lisensiert opp mot MS sine servere, om det ikke er det så er det jo bare og sette tilbake igjen den orginale ssd'en og sende i retur til Komplett eller få en nøkkel fra de.
  11. Nei, den er nemlig ikke aktivert før Komplett sender de avgårde, dette skjer når ny bruker er opprettet og har logget seg inn på pc, men i dette tilfellet har Komplett gjort ett eller annet rart før de har sendt pc til TS.
  12. Nei, slike ting skal ikke skje, men alle kan jo gjøre en feil, hadde det vært meg hadde jeg spurt om jeg kunne fått en lisens og selv ha installert Windows på nytt.
  13. Lisensen ligger på servere hos Microsoft, det er derfor TS må sende den til Komplett, da pc ikke har vært på nett og koplet seg opp til disse serverne enda, dette skjer første gang man er innlogget i Windows, det nytter jo ikke i dette tilfellet siden TS ikke kan logge seg inn på pc.
  14. Det nærmeste blir vel og søke i skattelistene, ellers så går nok folkeregisteret under personvernloven så der får ikke hvem som helst tilgang, tviler på du finner noen som vil utlevere slike opplysninger heller, da de kan risikere og miste jobben sin.
  15. Så ene av bildene dine litt lenger opp i tråden at kledning sto nede på terassen, dette er fyfy da vann som ligger nede på terassen blir trukket opp i kledning som igjen fører til råte, bør være litt klaring der slik at dette ikke skjer.
×
×
  • Opprett ny...