Gå til innhold

Dragonlove

Medlemmer
 • Innlegg

  7 568
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Nylige profilbesøk

22 839 profilvisninger

Dragonlove sine prestasjoner

2,3k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Her blir det både toll og komplikasjoner ja, først og fremst så må du opprette ett foretak da dette i høyeste grad går innunder næringsvirksomhet. Det er en generell misforståelse som florerer rundt om at så lenge man holder seg under en grense på 50k i omsetning så kan man kjøre på som om det var en hobby, dette er en feil oppfatning som ligger noen år tilbake i tid. Jeg vil anbefale deg og å lese deg opp om emnet hos Altinn. https://info.altinn.no/starte-og-drive/starte/for-oppstart/hobby-eller-naringsvirksomhet/
 2. Klart det hjelper, man trenger ikke å være hverken psykolog eller rakettforsker for å skjønne det at manipulering av tanker hjelper i en eller annen retning det er jo bare og se på seg selv og sitt eget liv på hvilken måter man har blitt påvirket av andre, det være seg i positiv eller negativ retning. Men selvfølgelig det forutsetter jo en viss egeninnsats og gå til psykolog, er man tvunget dit av helsemessige årsaker og man er åpenbart ikke interessert i det hele tatt så vil jeg tro det har lite for seg.
 3. Den gjør det om man bruker Peugeot Traveller og ikke Toyota Proace, mens BB lister den som kompatibel med Proace, har desverre ikke fordypet meg så grundig i disse bilene da intensjonen min kun var og komme med ett forslag. Hadde jeg vært TS så hadde jeg tatt en tlf eller sendt en mail til BB og hørt med de, det er godt mulig at spiller i begge disse bilene er like siden Peugeoten er en Fransk Toyota Proace. Ikke sier TS noe spesifikt om hvilken av disse 2 han har, noe som ikke kan være så vanskelig og spesifisere egentlig.
 4. BB har kabelsett for og montere forsterker på orginal radio. https://www.bassbrothers.no/bilstereo-tilbehor/plug-and-play-kabler/match-pp-pac-01
 5. Må da være flere som har mistet tilgang enn meg, det florerer jo med tråder om det på Reddit.
 6. Kan være gåen fuktsperre i dør. Spyl med en hageslange mot vindu og se hvor vannet renner ut, det skal renne ut under dør i dreneringshull og ikke mellom dør/dørtrekk.
 7. Som regel så er vel kurs til stekeovn 4 kvadrat og 25A sikring? om TS har dette så klarer hen fint og brenne ned huset om innvendig ledningdnett ikke er dimensjonert for den ekstra lasten (Noe jeg tviler på den er)
 8. Tulleside som som serverer deg "Referral linker" for å tjene penger på folk. Men jeg skjønner jo at du som står bak denne siden kan finne på og legge ut noe slikt her ja.
 9. Ja, det er 5 års reklamasjonsrett, du har ingen rett til og få garanti, det er noe selger avgjør selv om de vil tilby.
 10. Ja, må alltid bruke dollar, er det som er billigst, ellers alltid lokal valuta med de landene man handler med, om de da ikke handler med $ som stort sett alle fra Kina gjør.
 11. 15-19V Så den funker den. https://www.avxperten.no/universal-stroemforsyning/hama-universal-stroemforsyning-65w-8-stik-15-19v.asp
 12. Vil varmt anbefale Bass Brothers både hva gjelder montering og kjøp av komponenter, de har en unik kompetanse og veldig god service. I tilegg så har de veldig god erfaring med lyd i all slags biler da flere store kunder slenger nesten bilene sine etter dem slik at de kan lage akkurat det oppsettet som passer den bilen. I det siste har de også begynt og bygge i større biler/lastebiler etc....
 13. Jeg tipper de bare har lagt frakten inn i kjøpesum, har du noen eksempler på annonser?
 14. Jepp, går meget tregt på Finn i det siste, er nok denne dyrtiden tenker jeg.
 15. Ikke nå nei, men Codan hadde opp til 200 000km før de ble kjøpt opp av Tryg Forsikring, vel og merke så måtte man betale mer selv til eldre bilen ble, men hadde uansett blitt billigere enn å dekke totalt motorhavari selv.
×
×
 • Opprett ny...