Jump to content

cuberen

Medlemmer
 • Content Count

  685
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cuberen

 1. Artig. Når jeg skulle ta maks reps på 120 i benk en gang, så husker jeg at jeg ble litt skuffa, jeg regna iallefall med en 1 rep mer basert på tidligere treninger. Så valgte jeg 80 kg maks reps etterpå, plutselig telte jeg 25, hvordan var dette mulig, burde hatt 20 kanskje før settet på 120 kg til vanlig. Fra nedtur rett til opptur. hehe. Jeg veide mye mer enn deg så dette er ikke for å utkonkurrere eller noe, men å si at noen ganger kan man bli veldig positivt overrasket når det ikke gir mening
 2. Jeg har ikke fulgt tråden, nei, bare lest noen kommentarer her og der. Jeg kommenterte på det som har med bibelen å gjøre. Han som skrev verset i 5 mosebok hadde nok ikke Australia og Norge med i tankene. Verden for han den gang var hva? Israel pluss? Paulus skrev han hadde blitt rykket opp i den tredje himmel, til paradis. Betyr det feks at jorda må være flat og himlene må ha "etasjer" hvor han fikk oppleve nr 3 som er paradis? Eller kan man heller se på det som at han opplevde paradis uansett hvor det er?
 3. verlekkim: Selv om det finnes unntak til regelen. Når du leser bibelen, så har du også ansvar for å ikke lese inn noe ekstra eller ta ut noe ekstra fra et utsagn som det egentlig ikke snakker om. Selv om det er fristende og "fort gjort" så kan det bli uærlig og feil. Dette er en av grunnene til at verden har så mange rettninger innen kristendommen. Bibelen er ikke 66 forskningsbøker med 2019 kunnskap, den prøver heller ikke å være det. Når du da leser og tenker på ting innen vitenskap som dette med jorda osv så må du forstå at de som skrev om jorda osv den gangen ikke hadde mulighet til å forstå ting vi observerer nå. De beskrev utfra slik man så det, poetiske yttringer, samt allegori. Poenget for deg bør ikke være om jorda er flat eller ikke utifra bibelen, men at Gud står bak?
 4. Jeg hang opp 55" på onsdag. Gikk bra. Pass på å holde/løfte slik at man ikke legger press på skjermen. Jeg satt på selve beskyttelse hetta for skjermen med åpning for vesa område, så satt jeg den på senga med skjermen ned for å skru av selve standen og løfta den på veggfeste. Kommer jo ann på hvilken type feste man har sikkert, om det er relativt smertefritt eller ikke.
 5. Jepp, jeg klarte det såvidt alene med 55 tommern, men 65 alene kan man glemme. C9 har meget bra bilde, lurer på hvor mye bedre C10, C11 osv kan bli på bilde?
 6. Hvilke ram merke brikker annerbefales? Corsair Vengance 3000 mhz cl 15 2x8 gb har jeg hatt og den ene tok kvelden. Er Hyper x tilsvarende eller 3200 mhz cl 16 godt merke?
 7. Ok. Takker Har Oled light på ca 60 på div ting, men bruker "Auto" på energy saving ved PC bruk. Har høy contrast, men ikke så høy brightness. Er vel oled lys og brightness som er viktigst å ikke ha for høyt da regner jeg med.
 8. Beklager å hijacke, men bruker nå c9 som PC skjerm (mye av dagen) og div annet i blandt. Noen tips for å forhindre burn in?
 9. Men 4K filmene er ikke nødvendigvis det. Her er ei liste, om den stemmer 100% vet jeg ikke. https://4kmedia.org/real-or-fake-4k/
 10. Bare prøvd en 4K film, men den var ikke native 4K fant jeg ut etterpå siden jeg ikke merka store forskjellen. Apple Tv er bra, en god del 4K innhold der (ikke alle filmene er native 4k), men du har Dolby Vision på en del som C9 støtter. Merka forskjell på simpel HDR10 via 2015 Sony modell og Dolby vision via C9 i dag.
 11. Rart i å med at 55 tommern kan fortsatt bestilles og leveres med Hjemlevering 2 Des for 399,- Hvordan butikken kan få inn så mye senere gir ikke mening, med mindre det er snakk om forskjellige lager. Husker jeg sjekka 65 tommern før den ble utilgjengelig for bestilling på nett, da var det rundt 50+ på nettlager mener jeg. Men man ser vel kl 21 om den kan bestilles med hjemlevering eller ikke.
 12. Javel. Men er det slik at alle som bestiller via butikk må vente en måned ca da?
 13. Ikke veldig liten stue, men Tv henger på veggen med tilt nedover mot seng hvor rygg er hevet. For å avlaste korsrygg. Hodet er derfor ca 185 cm fra skjermen. Bruker den som PC skjerm. Tenker at 55 er greit, men blir vel en større oppgradering hvis en går til 65, når en først tar en oppgradering. Men leser hva du skriver
 14. Sitter å funderer på C9 55 eller 65. Noen som har hatt 55 og gått over til 65? Er det verdt de ekstra pengene når jeg sitter ca 185 cm ifra?
 15. Viste C9 til 11990 for meg, men litt senere så ble det slik du beskriver på bilde. Sjekka i ny nettleser og da var det 11990 igjen. B9 koster jo det samme uten "tilbud" der og på netshop. C9 har vært nedi 16000 i nov, så er ikke helt utenkelig at dette er riktig. Er det ikke bare bilde prossesoren som er litegrann nyere og bedre kontra B9?
 16. Stemmer, ser nå at EU fraktprisen er 34, 34 og 44 dvs 112 Euro totalt kontra 148 til Norge. Nå ringte jeg Fed Ex og spurte hva nettbutikken faktisk betalte dem for frakten til Norge, det var 60 dollar. Så 9-950 kr ekstra tok de for "frakt". Det er jo mye penger fordi som velger å kjøpe dette. Jeg spurte også om de betalte noe for returen fra der pakken sist stoppet i Norge og han sa samme beløp. Dvs ca 1100 kr med dagens kurs (toll.no). Så nesten 400 kr mer enn de tok i frakt for min del. Det har jeg litt mer sympati for da de faktisk måtte legge ut såpass totalt, men fortsatt så mener jeg det er litt sleipt da det er ikke bare selve fraktkostnaden de tar penger for.
 17. Hele nettsiden skal gjelde Europa og de sender kun til Europa slik jeg forstår, men det står også EU flere ganger på nettsiden. Mener du hvis det kun gjelder Eu, så har vi norske ikke noe å komme med eller?
 18. Jeg fikk en god del mindre pga valuta ja. Så du mener det er det ingenting man kan gjøre noe med? Jeg spurte DNB, ikke fått svar.
 19. Nei, planen var ikke å angre i det heletatt, men det skjedde ting som gjorde at jeg valgte det. Jeg la merke til fraktprisene før de sendte, men visste ikke at det gjaldt alle 3 for en sending også, dette er ikke normalt etter min mening. Dette var ikke som en handlevogn på Komplett hvor du ser total pris inklusiv frakt prisen og trykker kjøp. Skal gjelde hele Europa.
 20. Jeg handlet 3 ting (hvorav frakt var 44, 47 og 57 per ting = 148 totalt) fra en nettbutikk/butikk i Tyskland. Men pakken ble sendt som en sending med Fed EX på drøyt 17 kg. Jeg angret innen angrefristen ( av div grunner) og pakken ble returnert før den kom helt frem til meg. Da de fikk pakken fikk jeg 148 Euro mindre tilbake fra dem (mye mindre også pga valuta). De hevdet at jeg ikke får frakt, selv om de faktisk opplyser at man skal få tilbake alt utenom hvis en velger en annen fraktmetode enn standard. Jeg valgte ikke noe annet. En ting er 148 Euro for en sending og du ikke angrer, ganske så vill pris. En annen ting er at de fortsatt skal ha de pengene selv om de får varene helt fine tilbake. De har med andre ord "tjent" penger på meg. Jeg handlet en pakke på drøyt 10 kg fra en annen nettbutikk i Tyskland tidligere også, den kostet en del over 300 kr i frakt. Noe som er forståelig. Hva syntes dere om dette? Jeg klaget til de og sa at jeg kan godta den ene frakten på 57 Euro som maks. Det burde jo være mer enn nok for en 17 kg eske. Men de svarer ikke på det.
×
×
 • Create New...