Jump to content

Villfaren

Medlemmer
 • Content Count

  2433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1073 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Folk er så enormt negative. Tror dere bilene dere kjører rundt i idag var slik når første bilen kom? Skjerpings, og heller hyll det at noen prøver å gjøre noe som kan vise seg at er bra for både meg og deg!
 2. Det eg også tenker skjønner du. Veldig mange tror hele Norges befolkning bor i en 60 m2 leilighet med fjernvarme
 3. Bare noen spm. Når du setter disse grensene dine, hva baserer du det på? Hvor bor du, og i hva? Har du barn?
 4. Mobiliserer russerne er vel Ukraina dømt til å tape. Nekter å tro at russerne Ikkje har mer krutt i fyrverkeriet sitt enn det de har vist. Men eg håper eg tar feil, og at de viser verden at de ikkje var så skumle, sett vekk fra atomvåpen så klart.
 5. Men hvorfor skal det være nødvendig å skru av varmen på hytten, eller redusere komforten hjemme pga en feilet energipolitikk i ett annet land? Vi har mer enn nok tilgjengelig energi til oss her hjemme
 6. Eg føler det blir for enkelt å si. Har du noen eksempler? Har aldri opplevd noen bugs (som eg har lagt merke til) i apper eg har brukt feks. Og synst operativsystemene virker ganske like idag så skjønner ikkje hva folk mener med "mer gjennomført" når ingen kan se hvorfor. Det bsre er sånn liksom
 7. Men hva er det som er bedre da? De er bedre, og mer gjennomførte sier du, men eg forstår ikkje helt hvorfor. Hvs er det eg går glipp av liksom?
 8. Eg har alltid hatt android, og trives veldig godt med det. Klarer ikkje helt å se hvorfor eg skal bytte, men vurderer det kun fordi det er noe nytt. Kan de av dere som har peiling på hvorfor eg eventuelt skulle ha byttet, eventuelt hvorfor ikkje fortelle hvorfor? Har Windows pc, og går nok ikkje vekk fra det. Andre ting som kan påvirke min eventuelle overgang?
 9. Hvordan regner du dette ut? Fikk min første "nye regning", så var litt å bli kjent med. Endre opp med 76 øre om eg gjør det rett
 10. Slik det er idag sier du, men det er vel med støtte? Bodde du i Oslo området?
 11. Er såklart ikkje uenig med deg der. Selv synst eg hytteeierne må slutte å skrike, og at støtten kanskje ikkje burde gjelde de som faktisk får igjen penger. Kanskje litt urettferdig, men det åpner seg jo for andre muligheter som staten fjerne ikkje hadde råd til. Feks å gi ett solid byks til industri. Men realiteten er at om eg måtte ut med mellom 10-15k i vintermånedene så hadde jo også eg havnet på "fattiglisten" da eg ikkje har stort mer å spare på strøm, og alt overskuddet vi normalt har av penger hadde gått til strøm, og mat. Har to små bad med 24 grader på termostatene, og VP står på 19. Dette må såklart justeres til vinteren for å holde noe varme til de små barna mine. Men la meg stille deg ett spm. Meg og min samboer har rundt en 1.5 mill i inntekt. Hus på, 190m2, og to små barn. Om du fikk det som du ville så skulle ikkje vi fått støtte. Om eg forstår deg rett? Naboen har arvet det gamle huset, har sikkert lite lån, men er singel, alenemor til en liten, og jobber i butikk på senteret. Hva hun har i lønn aner eg ikkje, men sikkert rundt normalen. Hun har garantert ikkje råd til 5 sifrete strømregninger i flere mnd. Hun hadde da sikkert blitt sett på som "fattig" og fikk da støtte. Meg og min samboer måtte eventuelt selge, og flytte, selv med vår lønn. Og dette kun pga høye strømpriser, og noe falske høye matpriser. Rettferdig?
×
×
 • Create New...