Jump to content

Villfaren

Medlemmer
 • Content Count

  2157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

910 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beklager sent svar. Fikk faktisk hjelp av karen som satte det opp for meg. Var nettverk settingene som var feil etter flytting.
 2. Merkelig hvor vanskelig det var å finne en lov eller regel på dette. Selv noen av forsikringsselskapene sier det er lov
 3. Takk for svar. Men vet du dette eller er på Bakr bakgrunn av den artikkelen du linker til? Skru kan eg, så var mer om det var lov. Fant liksom ikkje noe annet enn en typisk artikkel slik som du som "beviste" at eg hadde lov.
 4. Rørene ligger klar på vegg, og skal inn med badekar. Har eg lov å koble til armaturet selv?
 5. Altså, det hjørnet med listen er jo helt horribelt! Listing er dyre greier så bare å klage i håp om å få det fikset. Stor utbygger?
 6. Eg får trykket meg gjennom alle sidene inne på unraid, men kan ikkje åpne noen dockere, får unknown som status på plug-ins, og når eh prøver kommando linjen får eg ikkje kontakt. Så må være noe med internettet
 7. Det er nok det ja. Men hvordan finner eg den nye faste da?
 8. Takk for svar. Ja, var å handlet meg kabel i dag for å koble den opp mlt skjermen eg har. Jada, array er startet, men ingenting som har internet liksom. Mener å huske at han som hjalp meg ved oppsettet snakket om noe fast ip. Mulig det er det som er noe der med tanke på st eg er flyttet?
 9. Hei. Eg har flyttet, og skulle koble til unraid serveren igår, og eg får logget meg inn på server, men får ikkje gått inn på plugins, får ikkje status på plugins så virker kanskje som om den ikkje har nett? Tenkte kanskje å gå inn på " commandline tools" og pinge vg feks, men kommer ikkje inn der heller. Sitter no bak altibox, menst eg før satt på telenor. Noen som har noen tips ?
 10. Nei, er en egen pris på fastbeløp på kr 174. Nettleie forbruk har kostet meg 329,og forbruksavgift kr 318. Så 841, bare i Nettleie
 11. Hei Pp strømregning står det: -Nettleie forbruk -forbruksavgift Hva er forskjellen?
 12. Trist sak. Hvordan moren kan nekte at barna får komme hjem, selv med det ene barnet sykt sier jo litt om hun. Håper virkelig moren mister retten til barna, og blir sendt på hodet ut igjen. Men hva med alle de andre barna da? Ingen som kjemper for de?
 13. Takk for svar, men ikkje bra nok. Får bare google videre
 14. Dette er ikkje en løsning. Må knote med å slå på hver gang eg skal høre musikk da
 15. Har bare en s10e med Spotify som starter automatisk i bilene våre når tlf kobler seg til Bluetooth 🤔
×
×
 • Create New...