Jump to content

cuberen

Medlemmer
 • Content Count

  698
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kjøpte en Doro mobil for ei og etter noen uker kunne ikke folk høre, det var mikrofonen som var defekt. Fikk ny og den har funket et par mnd iallefall enn så lenge.
 2. Stråling avtar med avstand. Om det så er høyfrekvent eller lavfrekvent elektromagnetisk stråling. Det du snakker om har nok veldig mye å si hvor en oppholder seg.
 3. Nei, det vet jeg ikke, syntes bare det var intressant hvordan denne stod i kontrast til NRK-programmet og ville høre innspill. Jeg er enig at det er lett å "lure seg selv", men i noen tilfeller er kanskje anekdoter alt man har å forholde seg til.
 4. Noen tanker om denne? -- Jeg har opplevd at bjellene mine fikk ubehag over tid når jeg satt på PCen mye i vinter. Dette gikk vekk når jeg skrudde bil lenge ute og andre ting, men ikke alltid helt fri uten ubehag, men helt klart værst ved PCen. Det viser seg at jeg har brukt ujordet utstyr lenge i livet og dette gjorde jeg noe med til slutt for å se, jeg jordet PCen og utstyret rundt. Etter dette gikk ubehaget vekk og har vært uten noe smerte i mange mange uker nå. I ettertid har jeg målt Mus og tastatur som i perioden jeg hadde vondt var ofte rett over bjellene eller inntil siden av låret (jeg ligger skrått i seng, sitter ikke ved databord). På et visst punkt sammen måler ca 290 V/m uten jording og med jord 21 V/m, ganske stor nedgang. Samme gjelder med Playstation og Xbox kontrollere koblet Usb, som man ofte har rett i fanget, men de har høyere verdier, 3-400 V/m og ned til 27 V/m. Hvordan skal man tolke dette? Dette gjelder da lavfrekvent elektrisk stråling (spenningsrelatert) på lave 50 Hz, ikke lav frekvent magnetisk eller høyfrekvent mobil stråling.
 5. Masse produksjon av konsoller, prisene presses, selges med tap for at flere skal kunne kjøpe og bli en del av økosystemet. PS5 er ikke kjent med en serie av konsoller (ennå iallefall), noe Xbox mulig har med Series X og eventuelt Series S. De kan ikke legge seg på en slik pris hvis "enhvermansen" skal ha, mener det blir feil å sammenligne med det beste av annet der ute selv om priser er høyere nå og innmaten er veldig bra. Er du uenig i dollar prisen? Mener du feks $499 blir opptil 10.000,- ? Tror CaZper er mer inne på noe her.
 6. 3000,- har vel ingen trodd, $399-599 med $399-499 som mest sannsynelig. De selger vel med tap. 10.000,- for en konsoll gir ikke mening for meg, bedre å importere nesten da selv om reklamasjon er viktig.
 7. Norsk pris blir nok ganske høy om krone valutaen ikke forandres. $399 for Iphone SE blir 5490,- i dag.
 8. "5 og 6 millioner PlayStation 5-konsoller innen utgangen av finansåret som runder av i mars 2021." Er vel ikke helt samme som 5-6 mill ved launch?
 9. Som dette? If there's a disc in the Xbox One console, eject it. On the console, press and hold the Xbox button for 10 seconds to turn off the console. Press and hold the Xbox button and the Eject button until you hear a beep to turn on the console. You’ll hear one beep right away and a second beep 10 seconds later. The power light will flash on before the second beep. DO NOT LET GO until the second beep occurs. Er du uheldig er det retimer chip/andre i nærheten av hdmi eller selve hdmi porten på hovedkortet. Kan være andre ting også, mulig det er litt forskjell på de ulike Xbox one modellene.
 10. Ha den avslått, så prøv å hold power knappen og eject inne i 12-15 sek til den eventuelt viser noe på skjermen.
 11. Da kjøpte jeg samme deler og bytta i går. Takk for tips. Gikk veldig bra. Artig å fikse ting selv. Har testa et spill i samme scenario, før bytte skrudde vifta seg veldig høyt for en tid, men nå etter gjorde den ikke det. Så dette var suksess! Blir artig å se om den verste lyden er borte for godt.
 12. El-overfølsomme kan kjenne stråling? Noen tanker om denne?
 13. Vurderer det samme, da vifta bråker noe voldsomt. Mister man reklamasjon ved å fjerne stickers bak? Er vel bare Garanti som mistes? Reklamasjon bør gjelde med mindre man skader noe fysisk?
 14. Artig. Når jeg skulle ta maks reps på 120 i benk en gang, så husker jeg at jeg ble litt skuffa, jeg regna iallefall med en 1 rep mer basert på tidligere treninger. Så valgte jeg 80 kg maks reps etterpå, plutselig telte jeg 25, hvordan var dette mulig, burde hatt 20 kanskje før settet på 120 kg til vanlig. Fra nedtur rett til opptur. hehe. Jeg veide mye mer enn deg så dette er ikke for å utkonkurrere eller noe, men å si at noen ganger kan man bli veldig positivt overrasket når det ikke gir mening
 15. Jeg har ikke fulgt tråden, nei, bare lest noen kommentarer her og der. Jeg kommenterte på det som har med bibelen å gjøre. Han som skrev verset i 5 mosebok hadde nok ikke Australia og Norge med i tankene. Verden for han den gang var hva? Israel pluss? Paulus skrev han hadde blitt rykket opp i den tredje himmel, til paradis. Betyr det feks at jorda må være flat og himlene må ha "etasjer" hvor han fikk oppleve nr 3 som er paradis? Eller kan man heller se på det som at han opplevde paradis uansett hvor det er?
×
×
 • Create New...