Jump to content

cuberen

Medlemmer
 • Content Count

  685
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Artig. Når jeg skulle ta maks reps på 120 i benk en gang, så husker jeg at jeg ble litt skuffa, jeg regna iallefall med en 1 rep mer basert på tidligere treninger. Så valgte jeg 80 kg maks reps etterpå, plutselig telte jeg 25, hvordan var dette mulig, burde hatt 20 kanskje før settet på 120 kg til vanlig. Fra nedtur rett til opptur. hehe. Jeg veide mye mer enn deg så dette er ikke for å utkonkurrere eller noe, men å si at noen ganger kan man bli veldig positivt overrasket når det ikke gir mening
 2. Jeg har ikke fulgt tråden, nei, bare lest noen kommentarer her og der. Jeg kommenterte på det som har med bibelen å gjøre. Han som skrev verset i 5 mosebok hadde nok ikke Australia og Norge med i tankene. Verden for han den gang var hva? Israel pluss? Paulus skrev han hadde blitt rykket opp i den tredje himmel, til paradis. Betyr det feks at jorda må være flat og himlene må ha "etasjer" hvor han fikk oppleve nr 3 som er paradis? Eller kan man heller se på det som at han opplevde paradis uansett hvor det er?
 3. verlekkim: Selv om det finnes unntak til regelen. Når du leser bibelen, så har du også ansvar for å ikke lese inn noe ekstra eller ta ut noe ekstra fra et utsagn som det egentlig ikke snakker om. Selv om det er fristende og "fort gjort" så kan det bli uærlig og feil. Dette er en av grunnene til at verden har så mange rettninger innen kristendommen. Bibelen er ikke 66 forskningsbøker med 2019 kunnskap, den prøver heller ikke å være det. Når du da leser og tenker på ting innen vitenskap som dette med jorda osv så må du forstå at de som skrev om jorda osv den gangen ikke hadde mulighet til å forstå ting vi observerer nå. De beskrev utfra slik man så det, poetiske yttringer, samt allegori. Poenget for deg bør ikke være om jorda er flat eller ikke utifra bibelen, men at Gud står bak?
 4. Jeg hang opp 55" på onsdag. Gikk bra. Pass på å holde/løfte slik at man ikke legger press på skjermen. Jeg satt på selve beskyttelse hetta for skjermen med åpning for vesa område, så satt jeg den på senga med skjermen ned for å skru av selve standen og løfta den på veggfeste. Kommer jo ann på hvilken type feste man har sikkert, om det er relativt smertefritt eller ikke.
 5. Jepp, jeg klarte det såvidt alene med 55 tommern, men 65 alene kan man glemme. C9 har meget bra bilde, lurer på hvor mye bedre C10, C11 osv kan bli på bilde?
 6. Hvilke ram merke brikker annerbefales? Corsair Vengance 3000 mhz cl 15 2x8 gb har jeg hatt og den ene tok kvelden. Er Hyper x tilsvarende eller 3200 mhz cl 16 godt merke?
 7. Ok. Takker Har Oled light på ca 60 på div ting, men bruker "Auto" på energy saving ved PC bruk. Har høy contrast, men ikke så høy brightness. Er vel oled lys og brightness som er viktigst å ikke ha for høyt da regner jeg med.
 8. Beklager å hijacke, men bruker nå c9 som PC skjerm (mye av dagen) og div annet i blandt. Noen tips for å forhindre burn in?
 9. Men 4K filmene er ikke nødvendigvis det. Her er ei liste, om den stemmer 100% vet jeg ikke. https://4kmedia.org/real-or-fake-4k/
 10. Bare prøvd en 4K film, men den var ikke native 4K fant jeg ut etterpå siden jeg ikke merka store forskjellen. Apple Tv er bra, en god del 4K innhold der (ikke alle filmene er native 4k), men du har Dolby Vision på en del som C9 støtter. Merka forskjell på simpel HDR10 via 2015 Sony modell og Dolby vision via C9 i dag.
 11. Rart i å med at 55 tommern kan fortsatt bestilles og leveres med Hjemlevering 2 Des for 399,- Hvordan butikken kan få inn så mye senere gir ikke mening, med mindre det er snakk om forskjellige lager. Husker jeg sjekka 65 tommern før den ble utilgjengelig for bestilling på nett, da var det rundt 50+ på nettlager mener jeg. Men man ser vel kl 21 om den kan bestilles med hjemlevering eller ikke.
 12. Javel. Men er det slik at alle som bestiller via butikk må vente en måned ca da?
×
×
 • Create New...