Jump to content

Ed Hunter

Medlemmer
 • Content Count

  5407
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

About Ed Hunter

 • Birthday 08/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Skjermen ser ikkje så "elegant" ut nei, men synes det virker meir ergonomisk med kortere avstand til fører og større ikoner. Er lei ultra-minimalismen i Model 3... Ja, det er ikkje behov for vanlig dash-oppsett på selvkjørende bil, men vi er langt unna... Synes også konfiguratoren er ganske lik Tesla sin, kan legge til Performance pakke, hjul, lakk eks... Treffer ganske likt med Long Range AWD pris og utstyrsmessig? På en annen side, viss du ser på tall så er nok Model 3 det beste kjøpet fortsatt.
 2. Gav 435 med autopilot men uten vinterhjul når vi kjøpte. Virker som 450 er ein grei pris ja, frister veldig å bytte til Polestar 2!
 3. Vurderer å selge bil, noen som har formening realistisk pris på en Model 3 Long Range RWD med 12k km på telleren? Finner ingen LR RWD på Finn og sammenligne med. Midnight silver, sommer og vinterhjul (uorginal sommer, orginal vinter).
 4. Ikkje erfaring med, men har lest flere som nevner ColourLock sine produkter fungerer bra. Koster ca. 500 kr for et sett. https://www.colourlock.com/
 5. @Simkin @KahunaEr samme eller kanskje litt meir på andre lykt. Dette er etter at bilen har stått parkert i solskinn i 4-5 timer. Ikkje blitt vaska nylig...
 6. Noen som har meldt inn kondens/dugg i baklykter å få det fiksa på garanti?
 7. Er det bekreftet at vanilla 8 får samme hovedsensor (IMX586) som OnePlus 7 Pro/ OnePlus 7T/ OnePlus 7?
 8. Black Mesa, fantastisk med orginal Half Life i ny drakt (Xen inkludert).
 9. Er det nødvendig å resette tpms sensor etter bytte fra 18" til 19" hjul? Har oppdatert hjul konfigurasjonen fra 18" til 19" og får nå inn verdier fra hjulene korrekt, men ser at forbruksindikatoren er noen ganger veldig høg.
 10. Har vel litt med Korona-tider også. Fant forresten noe om at den ikkje lengre får sikkerhetspatcher... Not good... Kilde: https://www.notebookcheck.net/Huawei-delists-the-Mate-10-and-Mate-10-Pro-from-its-security-update-schedule.454235.0.html
 11. Blei visst forskjøvet til april-mai etter det eg har lest. 👎
 12. Hvis det er sommerdekk, hvilken type og om du er fornøyd med valget? Lurer på Hankook Evo3 enten med eller uten støydemping men åpen for forslag.
 13. Noen som har erfaring med Monaco felger? Vurderer innkjøp av Monaco GP6 til sommeren. https://www.monacovelgen.nl/
 14. Hadde sjølv z97 hovedkort tidligere frå Gigabyte og instalerte m2 ssd (pcie nvme). Sørg for at bios er oppdatert, er sikkert også noen innstillinger som må stilles inn også (men det er forskjellige frå produsent til produsent), men skal fungere uten adapter. Litt usikker på om du får full båndbredde dog... Fant video også som kanskje er relevant:
 15. Gikk til innkjøp av dette og flyttet hardware frå et Phanteks case til Pure Base 500, ganske fornøyd med støy, temperatur og alt egentlig. Kabinettet er kompakt, men har plass til det eg har behov for (1080ti, 240 mm AiO i front og 140 mm vifter som exhaust).
×
×
 • Create New...