Jump to content

stue

Medlemmer
 • Content Count

  1122
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 5G funker på min Pixel 5. Telenornett.
 2. Jeg fikk byttet inn en gammel telefon på samsung. Fikk også 0 i verdi, men når du går videre til kassen så ser du at rabatten på 1500 dukker opp. Du må bare gå videre til betaling osv.
 3. Ja. Men må kjøpe med abonnement.
 4. Kommer bare sånn vanlig plast man river av. Ikke noe skjermbeskyttelse fra fabrikk dessverre. Det leste jeg på en amerikansk forum.
 5. 1 års gratis Samsung Care+ hvis man kjøper på Samsung.no. Vet ikke om den kommer med når man kjøper på Elkjøp eller Power.
 6. Er den 2000 nok rabatten på Elkjøp med bindingstid? Noen som vet?
 7. Jeg vil tro power og Elkjøp bare videreformidler den telefonenrabatten. Så bør være 100 prosent likt der.
 8. Du trenger ikke at telefonen slår seg på. Bare sjekk på samsung.no. Du kan svare nei på det spørsmålet, og får likevel 1500 avslag.
 9. Interessant opplevelse. Dårlig av Elkjøp. Men tviler på at det trenger å være en fungerende telefon. Hvis man prøver på samsung.no så fungere det å svare på at telefonen er ødelagt og ikke slår seg på. Man får uansett 1500 i rabatt.
 10. På Elkjøp får du da 2000 i rabatt hvis du kjøper abonnement...I tillegg kommer rabatt på 1500 for innbytte av gammel telefon. Så samlet 3500 kr i avslag. Pluss at du får de buds pro.
 11. Har et par gamle telefoner liggende. Den ene har knust skjerm, og den andre er helt død og vil ikke slå seg på uansett hva jeg gjør. Vil det funke å levere inn en av de?
 12. Power har kampanje hvor du får 1500 kr hvis du bytter inn din gamle telefon. Lurer på hvordan det fungerer? Kan man bare bytte inn en eldgammel telefon man har liggende i skuffen? I så fall et bra tilbud.
 13. Den ser veldig bra ut. Men ser ut som det koster litt i frakt å få den til norge. Jeg sjekket, og koster 29 euro i frakt.
×
×
 • Create New...