Jump to content

stue

Medlemmer
 • Content Count

  1061
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 :)
 1. Har du fått den nå?
 2. Kult at Amazon shipper den til Norge. Prisen ser jo bra ut også!
 3. Lurer på å bestille mi 10 ultra fra Kina. Vil den fungere greit her i Norge?
 4. Har rammelån. Ble kun flyttet ned 0.3 prosentpoeng fra DNB nå på fredagen. Hadde forventet større kutt. Synes det er for dårlig. Har effektiv rente på 2.55 på rammelån etter justeringen. Er det dårlig ?
 5. Jeg ser ingen grunn til at dette plutselig skal snu. Smitten fortsetter å spre seg dag for dag. Veldig negativt for verdensøkonomien.
 6. Jeg har som hovedregel at jeg bare skal bli sittende. Har uansett lang sparehorisont, men jeg valgte å selge meg ut av norske indeks fond for tre uker siden nettopp på grunn av Corona-viruset. Når Kina stenger ned hele byer, og dette viruset fortsetter sakte men sikkert å spre seg, så kunne ikke jeg se noen grunn til å ikke ta en liten pause i aksjemarkedet. Markedet gikk litt opp etter at jeg hadde solgt, men jeg er uansett glad for at jeg har ute nå. Jeg kan bare se at dette vil fortsette å skape usikkerhet i månedene fremover, og med tanke på at flere og flere bedrifter nå får problemer med leveranser fra kina så tror jeg dette bare er begynnelsen på et stort krakk. Børsen er fortsatt relativt høy, så jeg ville sogt idag om jeg sto overfor et valg.
 7. B og C seriene ser ganske identiske ut med 19-modellene? Men C har byttet tilbake til stor fot
 8. Mitt inntrykk er at 65 blir for lite på 3.2 meters avstand. Bør vel gå opp til 75.
 9. Gjensidige også. Har ikke hørt noe om at de setter ned.
 10. https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/24388/lg-65-4k-oled-tv-c9-oled65c9 Er det bra tilbud? Men er jo ikke mulig å kjøpe på nett. Gidder ikke stå i kø.
 11. Finnes det pr i dag noe billigere bilhold enn dette her? Må eventuelt være å kjøpe noe brukt, og håpe på å selge til tilsvarende samme pris om et år.
 12. stue

  Google Pixel

  Pixel 4 har ikke fingeravtrykksleser. Synd.
 13. Noen tilbud på pixel 3 ? Ser de har tilbud på US google store, men klarer ikke å handle derfra.
×
×
 • Create New...