Jump to content

Saftis

Medlemmer
 • Content Count

  3594
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

370 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den du linker til er sikkert grei, hovedpoenget her er å få reimdrift. Det kan også være greit med magnetisk motstand i stedet for slike trykkbaserte, men ikke noe must. Et annet poeng er å kjøpe et merke som tilbyr reservedeler/service, dvs. ikke de billigste jallamerkene som en eller annen sportskjede har kjøpt et restlager av. Siden dette gjerne er innkjøp av typen "nyttårsforsett", gjort av lubben mann på 40+ som viste seg å ikke bli bitt av treningsbasillen likevel, og med kone som gjerne ønsker dette stygge objektet dit pepperen gror, er det lett å plukke opp noe billig på finn. Selv kjøpte jeg en nesten ubrukt Merida med veil. pris 11.000 til 2500 kr.
 2. Takk, endte opp med å bestille den, men veldig usikker på dette med input lag under 120 hz. Får lese meg litt opp på det og vurdere, ser at 2080 ti gir 30%+ bedre FPS i spill, så da er det nok på grensen med 1080. Får vel kanskje oppgradere det når neste generasjon skjermkort kommer.
 3. Ok, har Aeon Open + Modmic wireless nå, som funker greit nok men skulle gjerne hatt virtuell surround. Kan kanskje fikses med programvare?
 4. Hm ok, i følge RTINGS: https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/c49rg9-crg9 Så er spørsmålet, når kjører man HDR? Det er kanskje noe spill begynner å støtte etterhvert? Og det andre spørsmålet er vel om grafikkort klarer å dra den i 120Hz på full res. Har NVidia 1080 GTX, så FreeSync funker vel ikke?
 5. Hmm, det hadde jo vært litt rått med 49" som gamingskjerm Men er Samsung 49" LED LC49RG90SSUXEN noe særlig for spilling? Spiller litt casual Battlefield 1, bruker mest til surfing og programmering. Mangler jo G-Sync, "bare" 120hz og har vel en oppløsning som gjør at man trenger litt vasst skjermkort for å få den fulle ytelsen ut av den?
 6. Lurer også på det samme. Luktet litt på https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-headset/SSARCTISPROWL/steelseries-arctis-pro-tradlost-gamingheadset også, som kanskje virker til å ha en bedre trådløsoverføring, men såklart sikkert dårligere elementer og virker generelt litt plastikk.
 7. Saftis

  Google Pixel

  Fordi jeg vil anta at det er en del som har vurdert den samme telefonen opp mot andre alternativ her?
 8. Saftis

  Google Pixel

  Hva er de beste alternativene til Pixel 4? Jeg vil ha VoLTE, så Pixel utgår. Men jeg ønsker: Android One Helst så lite custom UI som mulig Bra kamera Bra ytelse Bra batteritid Vanntett Ikke ekstremt stor skjerm
 9. Hm, rart at Gekko-sykkelen kommer såpass dårlig ut, den har jo 50% mer moment enn White-sykkelen (40nm vs 60nm) Nesten så jeg mistenker at det har vært en feil på testeksemplaret?
 10. Jeg håper hovedsaklig at nyhetssakene plukkes opp av amerikanske HBO (de som faktisk produserer seriene og selger rettighetene), og som så vidt jeg har forstått har avtale med det uavhengige selskapet HBO Nordic om strømmedistribusjon i norden.
 11. Saftis

  Google Pixel

  Så det man mister er 4G tale/VoLTE og Wi-Fi tale. Men siden 3G nettet stenger snart, hva betyr det når man mottar samtaler? Mister man datatrafikk? Brukes 4G nettet men med en eldre protokoll? Hvordan blir samtalekvaliteten?
 12. Her er det bare å la lommeboka snakke, folkens. Avsluttet selv abonnementet mitt nå, labert utvalg, dårlig brukergrensesnitt, dårlig strømmekvalitet og prisøkning fikk begeret til å renne over. Abonnerer nok igjen hvis de tilbyr 4K med ordentlig bitrate eller reduserer prisen tilbake til 79 kr. Det beste ville vært om "HBO Nordic" hadde sluttet å eksistere som uavhengig selskap, og vi fikk tjenesten direkte fra HBO Go i stedet.
 13. Saftis

  Google Pixel

  Finnes det noen norsk operatør som tilbyr VoLTE for Pixel 2-4?
 14. Saftis

  Google Pixel

  Google Pixel 4 motion sensor har blitt godkjent for 32 land, deriblant Norge. Kan vi håpe på at vi endelig får den til salgs via offisielle kanaler i Norge? https://m.gsmarena.com/pixel_4s_motion_sense_feature_wont_be_available_in_all_countries-news-39374.php
 15. Bruker SBC samme fysiske båndbredde som AptX/AAC? Har opplevd mye dropouts med hhv. Sony SBH80 (aptx) og Supra X-Nitro (aptx HD) til trening, hvor kroppen ofte gjerne kommer mellom kilde og propper. Tenker at kanskje SBC er en mer stabil løsning i så henseende?
×
×
 • Create New...