Jump to content

Neonex

Medlemmer
 • Content Count

  997
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

367 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her kan man slå seg løs så mye man vil. Noen selger gode frames. Finner du en god pris kan det fort være verdt å kjøpe, med mindre du vil bygge for gøy. Har en kompis som jobber i industrien, så han kjøpte inn alu til meg for 2 6-rigger. Kostet meg 800 i materiell, og så skrudde og mekket vi sikkert i 4 timer. Var jo kjekt og slikt, men hadde nok kjøpt ferdig for 1-2k hvis jeg kunne for å spare styret (spesielt mtp at det sikkert er made to fit). Går fint å lage egen ramme med lekter, alu, ikea skostativ mm. Bare å søke på diy-mining frame ol.
 2. Neonex

  Manchester United

  Spøker kanskje for oss som har litt forhåpninger om at det skulle bli noe av traden med Lingard+ cash mot Rice, da, eller?
 3. Jeg sier nå kjøp den bundlen jeg. Om du har gjort det så kan du tenke slik som dette: Et 3070 gir nå ifølge nicehash ca 3,noe $ for dagen. 107 $ i mnd. Dollaren er også sterk nå, slik at du får mer i kroner. Grafikkortet og PSUen har du uansett lyst på, og de koster 10. Minst 6 mnd igjen før ETH går POS. Regner med du bruker pcen litt til å spille på, så runder ned til 100$ i mnd, også for å regne enklere. Det blir 600$ (så kan det skje at beløpet øker, og at det synker, men tror ikke 3$ dagen er noe veldig dårlig gjennomsnitt). Da er det 600 $ på 6 mnd. 5 300 nok pdd. Jeg personlig ville hodlet, og håpe på kursoppgang i fremtiden, og kanskje sitter du da igjen med sterkt rabattert pc-utstyr, kanskje taper du all ETH, slik at du da går i tap på strømmen (regner ikke kort/psu da du uansett skulle hatt det). Hadde ikke skatt kommet inn i bildet kunne du altså sagt at du får 50% rabatt på kortet. Ikke god nok grunn til å foreta en "investering" (mtp å tjene tilbake beløpet), men imo absolutt en god nok grunn til å kjøpe for bruk, men samtidig spare litt på utgiftene til noe du likevel ønsker deg. Overdriver du og sier 50% av beløpet i skatt (blir ikke så mye i praksis), så sitter du likevel igjen med 2500, altså ca 25% rabatt + en PSU som gjerne koster deg 1k i butikken.
 4. Hva jeg ikke skulle gitt for å bli kvitt "fortvilelses"-delen av tråden. Er så mye unødvendige varsler. Grunnen til at CDON sikkert har det stående enda handler nok om at de har fått et drop med estimat 30-07. I tillegg så ble containerskipet som stod fast i Suez-kanalen frigitt for 2 dager siden. Der har - slik jeg har forstått det (Basert på scr shots som folk tidligere har postet fra kundeservice hos CDON) - de hatt et parti med varer. Som basically betyr dobbelt opp. Derfor tror jeg slippet har lagt ute så lenge. Det har lagt ute i timesvis før, og så godt som alle (med unntakk av noen uheldige stakkarer fra 23. juni-slippet) har fått før oppgitt estimert tid. Smør dere med tålmodighet, slutt å gnåle, og vent til 30.07, så skal dere se at de aller, aller fleste av dere har fått. Kan si mye om dårlig reklamasjonsrett etc, men CDON er de som har levert desidert mest og best når det kommer til ps5.
 5. Feilen dere gjøre er jo å anta at kundeservice vet noe som helst angående ps5 slipp. Det viser all tidligere erfaring herfra at de ikke gjør. Tldr slutt å mas og spekuler. Følg med ved midnatt just in case.
 6. Gz. Har du bestilt lignende før eller vært borti gangen i det? Regner med du skrev bedriftens navn og org nr, og så sender det til ditt nærmeste postkontor med deg selv som att / c/o? Eller har firmaet en "jobbadresse" du brukte? Så lenge navnet ditt matcher att/ c/o så får du hentet den greit ut på postkontoret? Hvis du ikke vet hadde det vært hyggelig om du melder tilbake når du har fått hentet den.
 7. Skjønner ikke problemstillingen 😛 Beholdt 3080 suprim (fordi det er suprim, og det er et fett og bra kort), i tillegg til at du kan mine inn deler av utgiftene knyttet til kortet. I tillegg er ikke markedet lenger det det en gang var (type 2 mnd siden). Evt kjøp kortet for bonuspoeng i komplettklubben/fremtidig rabatt med komplett mc, og selg det på finn - enten for innkjøpspris eller for fortjeneste. Ser ut som det er budrunde i denne annonsen her som ligger på 17,2 akkurat nå, så en av dem som taper blir sikkert kjempehappy for kort til 16,5. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=222510628
 8. Siktet mer til dagens slipp. Mener å huske at på begge de to forrige slippene (21. mai - disk og 30. mai - digital) så lå det ikke like lenge ute som det har gjort nå.
 9. Har ikke cdon-slippet vært oppe VELDIG lenge? Får fortsatt bestilt, ut fra hva jeg kan se. Så noen hadde snakket med Cathrine på ks hinndagen, og fått til svar at de ventet på en delleveranse hvor noe hadde stått fast i Suezkanalen, men det kan jo ikke være så mange som det virker som nå, hvis det bare er snakk om en delleveranse...
 10. Mitt forslag: Det er en del som har kjøpt pcer hos power og elkjøp. F eks HP Omen, HP TG01 og Medion Erazer P10 med helt kurante komponenter med 3060TI inni. Så har de tatt ut grafikkortene som var inni (3060TI og solgt løst) for å tjene og dekke inn pcen++ (har selv gjort det). Du finner derfor en del slike pcer på finn med "skroget" intakt. Altså selges de med alt unntatt GPU. Har sett flere slike til 3500-4500. Mitt tips er å kjøpe en slik en + et 1660 super (ble solgt for noen dager siden for 4k - fås evt også på finn til 4k). Da er du oppe i 8 og får noe bedre komponenter enn de du har på listen din nå. HP TG01 har f eks integrert grafikk - Amd 4600G som tilsvarer 3600. https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/stasjonaer-pc/hp-pavilion-gaming-tg01-1442no-stasjonaer-pc/p-1139359/ Han her f eks selger denne til 3k https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=220302233 Kjenner ikke eller tilknyttet fyren, men mener jeg så han solgte 20x 3060TI kort for noen måneder siden til minere, så regner med han nå skal bli kvitt selve maskinene 😛 Får du den der til 3k og et 1660s til 4k, så har dere til og med spart 1000 kr og fått bedre pc enn den du har nå imo.
 11. Er det noen norske butikker som har noe slipp/bestilling i morgen?
 12. Hvis det er EVGA psu du har, så er den/de porten(e) kun til Sata/molex. Vil tror det er tilsvarende med andre også.
×
×
 • Create New...