Jump to content

Neonex

Medlemmer
 • Content Count

  839
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

283 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kan investere i globake indeksfond. Et annet alternativ med garantert avkastning (nok ikke like høy som fond) kan f eks være Nordea Boligsparekonto (kan der måke inn hele makssummen på 300k på én gang om ønskelig). Evt BSU 2.0 (hvis du har dnb eller obos-banken). Hindsight is the best sight, men angrer selv på at jeg ikke tok opp maks studielån i studietiden og satte i fond, evt på bsu/høyrentekonto og fikk gratis penger. Har nesten 900k i ulike BSU og bsu-lignende kontoer. Hadde jeg bare fylt opp vanlig bsu og satt resten i fond slik jeg har vurdert flere ganger (men feiget litt ut av), hadde jeg tjent MEGET godt på det.
 2. Du kan si at du vil betale i dag, så går det som regel greit. Gjorde dette på en adata-disk på forrige dnb kampanje. Fikk den for 2 uker siden.
 3. Lite stalltips til enkelte her inne (skulle gjøre det selv, men ble kansellert da de mente jeg kjøpte for mye andre greier hos dem og tappet dem for penger). Ulempen er at du må gjøre det i dag og ha nesten 34k i kredittgrense. Handler du med dnb mc hos en viss elektronikkbutikk som begynner på P, og oversatt blir siste del av Sten&Strøm, så kan du stacke hver 4. julegave 50% og dnb mc-rabatt. Får da 4 stk 3950x til 33 250 + 20% rabatt som gir 26.6k og stkpris 6 650. Så er bare å bande sammen hvis man har tålmodighet til å vente. Var visst noen som hadde innført en fake, skjult maks 1 per kunde grense (står ikke avertert noen steder, så regner med dette bare var noe de fant på i den ene), men da er det bare å prøve en annen butikk i området og se om det går der.
 4. Mulig jeg kan få tak i et par 3950x til 8350. Noen her inne som i så fall ville vært interessert i det?
 5. Takk for nyttig tips. Hadde ikke tenkt over det med kjølepasta. Får straks en dark rock slim som skal erstatte wraith-kjøleren. Hvordan bør jeg gå frem for å montere den nye? Må jeg fjerne den gamle kjølepastaen som er på prosessoren først, i så fall med hva? Er det noe jeg bør være forsiktig med, så jeg ikke ødelegger noe f eks?
 6. Ble vesentlig mindre enn jeg hadde trodd det skulle bli. Årets fangst består av: 2 sett biffbestikk (Tramontina) til 149 pr sett fra Kitch'n 1 par nye sko (litt usikker på, så kule ut, taper evt frakten på å prøve dem) - 702. Diverse gavekort hos let'sdeal - 534 2 stk 2080 ti hos elkjøp - ca 10 000 pr stk Ps plus abb + dark rock slim cpu-kjøler - ca 3200. Sony L3 mobil hos elkjøp m beskyttelsesgreier fra mytrendyphone (som kostet ca 25% av tlfs pris 😛 ) - 1190 + 250. La ut for en kompis, så egentlig ikke til meg. Et spill på steam - 33 kr En pizza på domino's - 99 kr
 7. Går en dark rock slim fint på en ryzen 3600-prosessor, og er det en forbedring (lydmessig) ift wraith-kjøleren? Har et lian li o11 dynamic kabinett med god exhaust, vent-oppsett, men synes cpu-kjøleren støyer ganske merkbart.
 8. Tilgang til dustin sitt vip-salg, for dem som måtte føle behov for det: https://www.dustinhome.no/black-friday/vip?utm_medium=email
 9. Elkjøp vinner på tilbudene, men herrejesus så dårlige de er på serverkapasitet. Power motsatt - så dårlige tilbud at alle forlater dem og dermed ingen trafikk? Ser ut som Elkjøp sin vip-variant med å handle i butikk på torsdagen (i dag) kan være veldig lurt). Noen som har sett noen gode elektronikktilbud?
 10. Ehm...mod/admin....dette er jo noe vi brukere har diskutert opp og ned i mente i alle år, og konsensus var da at de aller fleste ønsket ÉN felles tråd, fordi det dukker opp så mye interessant som man egentlig ikke visste man hadde bruk for, når man har alt på ett sted. Jeg personlig vil ikke ha splitting, da det fører til at man går glipp av gode tilbud fordi det blir for mange tråder og for mye å holde styr på. Da mister man lett oversikten..
 11. Var ikke klar over de to mulighetene. Smartkort ser jeg jo umiddelbart er uaktuelt (1000 kr pr stk for å ha i 3 år hvis jeg forstår det riktig - tror ingen kommune med vettet i behold kunne forsvart det overfor hverken økonomiadministrasjon eller skattebetalere), men RSA er det litt som bankid bare med en 4-sifret pin i tillegg? Det burde vel absolutt være gjennomførbart uten de helt store kostnadene..
 12. Som kommunalt ansatt som rister på hodet over mine kollegers uvitenhet, så kan jeg si såpass at grunnet fagforeninger som er i mot bruk av egen mobil i jobb - et prinsipp jeg egentlig er enig i (og at kommunen i liten grad utstyrer sine ansatte med jobb-mobiler), så har man 2 valg ang to-faktor. Enten kan man bruke egen mobil (via sms eller authenticator) eller få et kodeark (slik man hadde før bankid). De som velger å respektere fagforeningen må da bruke det arket for to-faktor, og alle jeg vet om hater det (gjorde det selv, derfor jeg nå bruker authenticator). Her var ikke mye svakhet. Var rett og slett en rektor som hadde rævva passord (Daterens navn elns). Eleven gjettet seg til passordet, og den rektoren var superbruker, og eleven fikk derfor tilgang til masse grunnet dårlig passord (to-faktor ble innført som følge av dette). Dette problemet går - som nevnt i tråden - på kompetanse og udugelighet.
 13. Godt mulig dette har blitt nevnt før, men synes generelt de fleste boksene er for store. Gjør at man må scrolle unødvendig mye. Forrige designet var mye mer kompakt og tett (uten at det ble for lite og knotete). Føler også det var mer rett og strømlinjeformet på det gamle (nyeste side på forskjellige tråder var rett under hverandre. Nå er de hulter til bulter, slik at hvis jeg vil åpne alle trådene jeg ser oppdateringer i, så må jeg kjøre slalom med musen, hvor jeg før hadde dem nesten rett under hverandre og bare kunne føre musen nesten i en rett linje nedover siden.
×
×
 • Create New...