Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk en god latter i Ratchet & Clank. Robotene vi sloss mot er stort sett seriøse nok, men ikke alltid.

 

"Do you have a visual on the defect?"

"Frank, I'm standing right here. If I had a visual, wouldn't you see it too?"

"I'm only one day old. I can do without the judgement."

 

:lol: (seriøst, hvem kaller en robot Frank?) :D Dette var ikke en cutscene eller noe sånt. Bare to roboter som snakket sammen i et vanlig brett. Faen så bra dette spillet er. :)

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Det var en mye mindre oppgradering enn hva jeg forventet, men jeg er allikevel skeptisk til om spillene fremover i økende grad kommer til å være tilpasset NEO og kjøre dårlig på originalen med masse lag og lange lastetider. Jeg gidder hvertfall ikke å kjøpe en ny PS4 allerede når det knapt finnes spill til konsollen jeg ikke like godt kan spille på PC.

Lenke til kommentar

Huff, jeg liker det ikke. Mye av sjarmen og fordelen med konsoll har jo vært at konsollen har samme hardware i hele sin levetid. Dermed kan utviklere virkelig utnytte maskinvaren fullt ut, og uansett når du kjøper spillet vil det fungere like godt på maskinen.

 

Dette er jo ikke en ny generasjon, bare en litt oppgradert PS4, noe som er greit nok, det er altfor tidlig for en ny generasjon, det tar tid å utvikle spill, og det er først nå utviklingen er godt igang. Når konsollene nå har PC arkitektur, og det kommer flere oppgraderte versjoner av konsollen per generasjon, eller enda verre, vi slutter med nye generasjoner, og heller får små, gradvis oppgraderte maskiner, ja da er de ikke langt unna å bli små stue-PCer som er tilpasset spill. :(

 

Akkurat som med mobiltelefoner (siden LarZen nevnte det), så virker dette mest som et åpenbart trekk for å suge til seg flere penger fra hardware ved å få folk til å kjøpe flest mulig PS4 maskiner.

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Det står da klart og tydelig i artikkelen.  alle PS4 spill fra oktober 2016 skal være laget for PS4 Neo. Alle spillene skal også inkludere en basisversjon som kan kjøres på den orginale PS4. dvs. en versjon som nok er i lavere fps / eyecandy enn den versjonen PS4 NEO brukerne får. 60 fps er vel også et krav til NEO spillene.

 

kravet om 60 fps til Neo er vel for at VR krever det. 30 fps på briller vil jeg tro gir større sjangse for kvalme/ubehag/epilepsi trigging.

Endret av jrr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...