Jump to content

brrrm

Medlemmer
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Denne "EDC (CPU)" har plutselig begynt å vise høy prosent etter jeg oppdaterte windows. Jeg bruker balansert strømplan der jeg har laveste prosessortilstand satt til 5%. Prøvde endre til andre strømplaner uten at det ble noen bedring. Opplever ingen problemer med CPU, men bare overrasket over den høye prosenten. Vil dette skape problemer eller er det normalt? AMD Ryzen 2700X.
 2. Jeg har en minimal "sag" på skjermkortet mitt, hvor skadelig er det? Er det trygt å bruke et par legoklosser som støtte?
 3. Phantom White er ganske fin, den hadde release 2. april og kan bestilles via Microsoft med gratis frakt.
 4. Jeg har oppdatert BIOS og installert nyeste AMD Chipset, og nå fungerer det strålende med ny CPU.
 5. Asus ROG Crosshair VI Hero. Har lastet ned nye BIOS oppdatering + nyeste AMD Chipset drivere, skal prøve dette senere idag. Om det viser seg at min nye CPU er feil med, vil jeg ha problemer med å starte PC på nytt med den gamle CPU stående i etter jeg har oppdatert chipset og bios?
 6. Jeg skal prøve oppdatering av BIOS. Ser på PC min at min siste BIOS oppdatering var 22.09.2017 og på BIOS-modus står det "Eldre"
 7. Så jeg skal bare ta å laste ned den seneste BIOS oppdateringen fra Asus til mitt hovedkort og installere mens jeg er på den gamle CPU, og når det gjort skifte tilbake til den nye? Skal prøves.
 8. Jeg oppgraderte ikke BIOS nei. Hovedkortet mitt er av typen Asus Crosshair VI Hero (AM4), jeg fikk beskjed av Komplett at denne nye cpu skulle være støttet?
 9. Jeg har brukt AMD Ryzen 7 1700 en god stund nå, men nå nylig bestemte jeg meg for å kjøpe inn AMD Ryzen 7 2700x. Men når jeg kobler denne CPU til, får jeg ingen signal til monitor, ikke BIOS heller - Men viftene og alt lyser opp i kabinett. Når jeg kobler inn den gamle CPU igjen så starter maskinen. Det er ikke noen bøyde pins på CPU, er dette noe som kanskje må oppdateres? Har blitt fortalt at jeg burde installere drivere til 2700x før jeg kobler til CPU. Noen råd?
 10. Tusen takk for hjelpen, det hjalp og nå fungerer kortet. Det gledes!
 11. Ser det er totalt 22 pins på siden av kortet, men jeg har kun koblet til med 1 stk 8 pin og 1 stk 6 pin. Skal jeg koble til i den siste slot også? Står ikke det på tegningen som fulgte med.
 12. Idag skulle jeg skifte fra GTX 1070 til MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio. Men når jeg kobler det nye kortet til, så får jeg ingen signal verken via DP eller HDMI, skjermen forblir svart og jeg får ikke opp BIOS heller, alle RGB lys på kort lyser opp men viftene starter ikke. Slettet gamle drivere som jeg fikk beskjed om av Komplett før jeg koblet inn det nye Er det noe som må oppdateres eller har jeg fått et ødelagt kort?
 13. Er dette kortet bra? Har lyst til å bestille det, men ser det har kun to vifter, mens mange andre 2080 kort har tre vifter? Vil det være merkbar forskjell på kjøling?
 14. Virker som det hjalp å endre DNS, nå laster både vennelisten og ps store seg inn raskere. Tusen takk for tipset!
×
×
 • Create New...