Gå til innhold

Steam salgs tråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er en historie som minner litt om Jowood-Piranha Bytes-såpeoperaen. Bohemia Interactive utviklet det første Operation Flashpoint, som revitaliserte og populariserte en døende milsim-sjanger. Siden hadde de en krangel med utgiver Codemasters, som resulterte i at Bohemia tok med seg suksessoppskriften og laget ArmA-serien, mens Codemasters satt igjen med OF-navnet. OF: Dragon Rising er utviklet internt av Codemasters, og har, i tillegg til en del snåle designvalg, igjen demonstrert at forsøk på å appellere til to vidt forskjellige kundegrupper (her: milsim-entusiaster og CoD-kids) med en og samme tittel som oftest ender i katastrofe.

 

ArmA 2 er veldig mye bedre enn OF:DR, og per i dag fremdeles et aktivt miljø. Nøyaktig hvor lett det er å komme inn i det miljøet vet jeg dog ikke helt, er en stund siden jeg dillet rundt med ArmA 2.

Lenke til kommentar

Andre enn meg som ikke får betalt med noen av kortene sine på Steam?

 

Jeg kjøpte Crysis complete pack på tilbud i går kveld til meg selv helt fint, men når jeg skulle betale for gift til sønnen min etterpå så nektet Steam å ta kortet. Har forsøkt våre andre kort idag og det er klin umulig å få gjennomført noen handel... Steam skylder på at kortutsteder nekter å gjennomføre transaksjonen, men penger på kortene har vi jo nok av :cry:

Lenke til kommentar

Når Steam sier at kortutsender nekter å utføre transaksjoenn mener de at banken din blokkerer handelen, du må ta kontakt med banken din for å forhøre deg hva som har skjedd.

 

Det tviler jeg på for vi har kort fra 3 forskjellige banker, men det er det Steam også skylder på. Kan fint kjøpe til meg selv though, testet nettopp. Det er når jeg skal kjøpe gave at Steam nekter å kjøre igjennom kredittkortet. Det funket likevel senest i går <_<

Lenke til kommentar

anbefaler å være forsiktig Aspiranten, første dagen julesalget startet på steam kjøpte jeg The Missadventures of P.J winterbottom eller hva det nå enn heter, og da fikk jeg akkurat samme beskjed, men jeg spillet dukket likevell opp på listen min og penger ble trukket fra konto.

 

PS: Noen som vet om det er noen som spiller Kane and Lynch 2 online fortsatt? Ser at det kun koster 5 euro nå, og jeg syntes faktisk det var litt artig online :) Om noen vil si noen par ord om singleplayer delen så gjerne det også.

Lenke til kommentar

Tenker hardt på om jeg skal kjøpe Dragon Knight Saga til 20 euro men er ikke sikker...startet nettop og laste ned demoen, så får teste den når den er ferdig om 10 min ca. Ser gjerne at noen som har dette sier noe om det er bra eller ikke da! :)

 

De som ikke har spilt Mafia 2 burde slå til på tilbudet det er på det nå da, 10 euro for dette en veldig god pris selvom spillet ikke var top notch.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...