Gå til innhold

firberblad

Medlemmer
 • Innlegg

  3 893
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

16 191 profilvisninger

firberblad sine prestasjoner

806

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. 10/10 her og. Dette spillet er rett og slett umulig å legge fra seg for min del. Syns og historie og oppdrag har tatt et godt steg opp fra BOTW.
 2. Talos 2 og Dragons dogma 2 er de jeg ser mest frem til av det som ble vist i går.
 3. Er kanskje ikke helt enig i Zelda referansen, men jeg syns det var et veldig bra spill. Noe av det bedre de siste årene for min del og helt klart noe av det beste fra UBI soft.
 4. Spiller det på en PC som er noen år gammel nå og med et 1080TI kort. Kjører på en mix av High og medium på grafikken og det flyter fint hos meg i 2K. Så langt har i hvert fall ikke ytelsen påvirket min opplevelse av spillet. Men jeg registrerer at mange melder om ytelse som er langt unna det man kan og bør forvente. Håper de prioriterer å fikse dette, for spillet er faktisk veldig, veldig bra. Det vil være synd om ytelsen er det som trekker spillet ned og gir det et dårlig rykte. Planen er å kjøpe det på PS5 i neste uke. Noen som vet hvordan ytelsen skal være på den plattformen?
 5. https://levelskip.com/rpgs/9-Reasons-Why-You-Should-Play-Segas-Yakuza-Series
 6. Kjøpes. Digger Yakuza serien og judgment spillene og dette ser riktig så bra ut.
 7. 20 timer inn i spillet og enda ikke ferdig. Har mye å trekke det for, men samtidig klarer jeg ikke legge det fra meg. Bruker mye tid å oppgradere egenskaper, utforske verden, gjøre labyrinter og valgfrie sjefskamper. Kampsystemet fenger meg og jeg liker måten jeg kommer meg frem i verden på. Historien og karakterene i spillet er så som så syns jeg og på mange måter spillets svakeste del. Er og helt enig med digital foundry om at bygninger etc. Ikke helt virker å passe naturlig inn i verden. I tillegg har jeg satt på Japansk tale. Anbefales. Gir spillet en bedre stemning.
 8. Callisto protocol var en gedigen stor skuffelse. Har lagt det på is til jeg gidder å spille det igjen. Dead Space vet jeg er kjempebra, gled deg. Enig i Forspoken, demoen bekreftet det hos meg også. Må si meg enig her. The Callisto protocol var desverre en nedtur. Pent grafisk, men kampsystemet sviktet for min del. Skummelt var det heller ikke.
 9. https://gamerant.com/ps-plus-premium-xbox-game-pass-complete-comparison-features-breakdown/
 10. Har prøvd et ukjent antall ganger å komme inn i spillet, men nå legger jeg det på hylla. Har spilt alle andre souls spill og likt de svært godt. Men Elden ring er tydeligvis ikke noe for meg. For meg blir spillets struktur for åpen og jeg finner ingen rød tråd. Kan godt hende det er et 10/10 spill, men så lenge spillet ikke gir meg en eneste god opplevelse blir min karakter langt lavere. Samtidig vil jeg berømme From Software for å lage et spill de tror på og for at de går nye veier.
 11. Jeg syns Dara har noen poenger som er relevante her i forhold til innhold og tilgjengelighet.
 12. Jeg har en av hver hjemme, og Series X er den foretrukne uten tvil. Dobbel så stor lagringsplass, vesentlig bedre ytelse (ja, forskjellen er stor). Series X gir deg og muligheten til å kjøpe spillene på disk, ofte til en lavere pris ved lansering (elkjøp + kundeklubb). Kan faktisk være et par hundre kroner i forskjell sammenlignet med digitalt. Siden du i tillegg har en 4K tv med støtte for 120hz hadde jeg valgt Series X any given day. Uten tvil. Anbefaler at du sjekker ut Digital foundry på youtube og ser på forskjellen på spillene med tanke på Series X/S.
 13. Mye ved den annonsen som bør tenne noen røde flagg.
×
×
 • Opprett ny...