Jump to content

firberblad

Medlemmer
 • Content Count

  3693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

702 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Rimelig beskrivende syns jeg for hva jeg opplever med min maskin.
 2. Takk for forslag. Skal se nærmere på det i kveld. Har ikke gjort endringer i BIOS, men byttet disker og hvilke Sataporter jeg bruker på HK. Merket forøvrig om at dersom jeg bare hadde en harddisk installert så oppstå ikke problemet. Kan jo legge legge til at HK, CPU og RAM er 9 år gammelt i år. Det trenger jo ikke være årsaken, men ting henger kanskje sammen med hverandre.
 3. Hei, Monterte en Corsair HX850I sist helg, kjøpt ny fra komplett. Legger merke til at jeg som oftest om morgenene, eller når PC'en har vært avslått lenge så må jeg trykke på boot knappen to ganger. Første gang så begynner alt å starte opp i et 1 sekund. Så går den i svart. Når jeg så trykker en gang til så fungerer alt som det skal. Har ingen problem med maskinen når den først har startet. Legger ved et bilde som viser volt, etc ved belastning (gears 5). Mistenker egentlig ikke at det skyldes PSU, men at jeg kanskje har en dårlig kontakt mellom HK og boot knapp. Kan være at ikke alt ble satt helt rett på plass. Om feilen skyldes PSU vil dette gi slik feil, eller er det vill gjetting?
 4. Det beste er om han på den konsollen som blir hos mor setter den som din hjemmekonsoll. Da kan han til enhver tid spille sine egne spill og de du har kjøpt. Så setter han den konsollen som står hos deg som sin hjemmekonsoll. Da kan du spille de spillene han har kjøpt og dine egne. I tillegg kan han spille sine egne når han er hos deg. Så lenge du er innlogget på den konsollen som er hos deg så skal han kunne spille dine spill der også. Man kan definere hva som er sin hjemmekonsoll flere ganger, men ikke ubegrenset. Lurer på om det er begrenset til noen ganger i året.
 5. Kjøpte Elex på tilbud på Ps4 sist helg. I en slags desperasjon over mangel på gode open world rpg. Har spilt alle nevnt over her. Tross mye negativ kritikk og sine feil så liker jeg spillet. Mange oppdrag og mange måter å løse de på. Er bare 5 timer inn i spillet og føler at jeg fortsatt holder på med en tutorial. Kanskje ikke et spill for alle, men kanskje verdt å sjekke ut.
 6. Da har det blitt noen timer med Asgard's Wrath og første bossen er unnagjort. Liker spillet svært godt og det kommer høyt på lista over spill til VR som viser hva VR kan være. Gleder meg til fortsettelsen.
 7. Bestemte meg for å spille litt VR igjen. Ble et kjøp av Asgards Wrath i samme slengen. Ser det får mye skryt. Noen her som har prøvd det? https://www.sanzaru.com/games/asgardswrath/
 8. Den konsollen som er satt som hjemmekonsollen vil automatisk laste opp savegame. Men ikke ned. Den andre konsollen må du selv manuelt laste opp savegames også. Jeg bruker kun onlineløsningen for dette og det fungerer fint.
 9. For meg er det helt sjef at Gamepass blir en del av Xbox cloud. Det vil jo bety en mengder av spill, både de jeg har og de som er med gamepass "on the go". Med tanke på hvor raskt mange spill kommer på gamepass så må jo dette være en sterk konkurrent til Google Stadia.
 10. Fælt å si det, men jeg syns at The outer worlds ble kjedelig etterhvert. Litt for mye hit og dit, snakk, skyt, etc. Verden er mer livløs enn det jeg hadde ønsket meg. For mye loading inn og ut av relativt små områder. Sier ikke at jeg syns det er dårlig, men jeg kjeder meg rett og slett. Kan jo være så enkelt som at det rett og slett ikke er det dette spillet jeg er i humør til å spille nå.
 11. Andre som opplever at spillet ikke starter på PC? Bruker gamepass appen. Skjer absolutt ingenting når jeg trykker "spill".
 12. Vel, jeg og noen venner klarte å få mange timer god underholdning ut av Code Vein. Det har sine svakheter og styrker. Men i sum var det for oss en artig opplevelse.
 13. Noen andre som har problemer med Xbox gamepass? Har Ultimate, men får ikke spilt gamepass spillene jeg har lastet ned. Der hvor det vanligvis står "installer" står det heller bli medlem nå. Abonnementet er aktiv og kommer opp som et aktiv abonnement. Skal ikke fornyes før 01.10.2019. Kan og nevne at det for eksempel ikke gjelder Gears of war 5. på PC derimot kan jeg spille alle spillene jeg har lastet ned via xbox game pass der. skjønner ikke bæra.
×
×
 • Create New...