Jump to content

firberblad

Medlemmer
 • Content Count

  3882
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

800 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15803 profile views
 1. Har prøvd et ukjent antall ganger å komme inn i spillet, men nå legger jeg det på hylla. Har spilt alle andre souls spill og likt de svært godt. Men Elden ring er tydeligvis ikke noe for meg. For meg blir spillets struktur for åpen og jeg finner ingen rød tråd. Kan godt hende det er et 10/10 spill, men så lenge spillet ikke gir meg en eneste god opplevelse blir min karakter langt lavere. Samtidig vil jeg berømme From Software for å lage et spill de tror på og for at de går nye veier.
 2. Jeg syns Dara har noen poenger som er relevante her i forhold til innhold og tilgjengelighet.
 3. Jeg har en av hver hjemme, og Series X er den foretrukne uten tvil. Dobbel så stor lagringsplass, vesentlig bedre ytelse (ja, forskjellen er stor). Series X gir deg og muligheten til å kjøpe spillene på disk, ofte til en lavere pris ved lansering (elkjøp + kundeklubb). Kan faktisk være et par hundre kroner i forskjell sammenlignet med digitalt. Siden du i tillegg har en 4K tv med støtte for 120hz hadde jeg valgt Series X any given day. Uten tvil. Anbefaler at du sjekker ut Digital foundry på youtube og ser på forskjellen på spillene med tanke på Series X/S.
 4. Mye ved den annonsen som bør tenne noen røde flagg.
 5. Har ingen store skuffelser i år, men det er vilt å erkjenne at det spillet jeg har brukt flest timer på er Riders Republic. Den så jeg ikke komme, men det er digg å kjøre en runde på snowboard, sykkel, eller wingsuit før man gjør noe annet. Har rett og slett blitt litt hekta. Om det er noe som suger så er det vel at co-op ikke var på plass ved lansering av Halo infite. Enig når det gjelder It takes Two. Det spilte jeg med familien og jeg var imponert over all kreativiteten i spillet. Saken om rettighetene til navnet er derimot helt på bærtur spør du meg. Der tenker jeg at Take two har gått alt for langt i forhold til beskyttelse av navn.
 6. Sesong to var god nok til at jeg ønsker meg en sesong tre. På noen områder bedre enn den første og på andre områder noe svakere. Men, jeg vil ha mer.
 7. Sett alle episodene over et par dager. Rett og slett gull. Anbefales.
 8. Ja, jeg fikk hakeslepp når jeg fikk epost fra de. Har den neppe i hus før julaften, men før nyttår kanskje.
 9. Kjært barn har mange navn. Men ja, det er riktig spill om ikke annet.
 10. Skulle egentlig spille mye Halo, men så kom jeg over et Chorus. Endelig noe digg for en som liker spacecombat.
 11. https://pressfire.no/artikkel/halo-infinite-er-ute-men-selv-om-du-har-disken-far-du-ikke-spille
 12. På Xbox står det 19:00 så jeg blir ikke overrasket om det samme gjelder PC. Men jeg har tatt feil før :)
 13. Gleder meg til å teste det ut Skal bli godt å spille en ny Halo kampanje og slik det ser ut at de jo lært litt fra Halo 5. Men jeg har dempet mine forventninger og satser heller på å bli positivt overrasket.
 14. Bestilte PS5 hos Dustin home 19.11.2020. Den har det skjedd lite med for å si det sånn. Andre som bestilt da fra DH og fortsatt venter?
×
×
 • Create New...