Jump to content

firberblad

Medlemmer
 • Content Count

  3812
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

764 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15161 profile views
 1. Eneste "minuset" med cdon er at det kan ta et par dager før pakken forlater deres lager. Men Ps5 esken var pakket inn i en annen eske og det var et pluss. At Postnord sitt tog i nord Sverige hadde krøll er ikke cdon sin feil. Gled deg. Verdt ventetiden.
 2. Dette er vel å lukke øynene å snu seg vekk fra det egentlige problemet. Men, typisk å skylde på andre forhold når en selv ikke evner å ta ansvar som politiker. Får håpe at dette ikke passerer.
 3. Skal teste ut Far Cry 4 og Watch dogs 2. 60 er digg
 4. Sweet. Venter på at cdon skal få sendt min. Fikk sporing i går, men ikke hentet enda av Postnord.
 5. Samme her. Noen ganger er det ikke mulig å bruke det vanlige anlegget. Må tenke på husfreden av og til.
 6. Rakk å forhåndsbestille det nye headsettet til xbox før det ble tomt. Spent på hvordan det er. https://itavisen.no/2021/02/16/dette-er-xbox-sitt-nye-hodesett-med-spesial-maskinvare-overraskende-billig/
 7. Takk for tipset. Bestilt og venter spent på hvor lang tid Dustin bruker på å få det ut døra. Står foreløpig som restnote så jeg tviler på at det skjer noe i helga. Står på siden til Dustin at de har 82 tilgjengelig.
 8. Går nok for noe sånt etterhvert jeg og. Hvit er greit nok, men syns det skiller seg for mye ut ved siden av resten.
 9. Gamers Nexus ser nærmere på hvordan de nye konsollene kvitter seg med luft.
 10. Mange, deriblant utviklere som mener dette ikke er veien å gå. De aller fleste spill bygger på etablerte fundament og videreutvikler disse. Om vi ender opp med at alle tar patent på alt så vet jeg ikke om det er veien å gå innenfor dette mediet.
 11. Nei, vifta støyer lite. Hører bare knitring. Men med lyd på anlegget eller hodetelefoner så går det aldeles utmerket. Liker konsollene bedre å bedre. Kontrolleren er virkelig bra. Kjekt med egen meny for oppsett av høyttalere i forhold til plassering. Resten av kvelden og dagene går med til diverse spill og testing. Verdt ventetiden.
 12. Oh yes. Denne kommer ikke opp på skjermen over planlagte avganger for å si det på den måten.
 13. Da var endelig min PS5 i hus. Litt surt med coilwhine som lever sitt eget liv i takt med tempoet på vifta. Hørbart, men ikke kritisk. Noen quickfix på dette eller er det rett og slett shit happens? Syns ikke størrelsen var så ille, men jeg vet fortsatt ikke helt hva jeg syns om utformingen. Men det spiller jo ingen rolle når Demon Souls ser helt magisk ut
×
×
 • Create New...