Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte PDF-noter til en sang som er omtrent bare piano og vokal på notebutikken.no.

Dum som jeg var så trodde jeg at jeg skulle få notene til pianoet.

Er ikke det ganske vanlig?

 

Nei, fikk notene til VOKALEN. De har bare lagd noter til vokalen. Hvorfor er det tagget med piano?

Hvem faen klarer ikke å synge på gehør? Ingen trenger dette. Faen altså.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At nye bøker koster minst ett par hundre kroner, med en gang de blir publisert. Så er det alltid en del fjotter som betaler denne latterlige prisen, bare fordi de ikke gidder å vente noen måneder.

 

Jeg pleier å vente i kanskje ett års tid, da er bøkene som regel langt billigere...

Lenke til kommentar

Vinmonopol i det hele tatt. Det er ingen konkurranse, de bestemmer prisene, selgers marked. Og avgifter så man kan begynne å grine. Jeg kjøper ikke alkohol i Norge lenger. Sverige, tax free eller import. Gir gledelig av mine penger til svenskene, jo mer svenskehandel det blir, og det blir det, jo større tilbud får vi, og nå skal grensehandelen utvides også. Fryder meg. Til helvete med avgifter på alkohol, tobakk og sukker. Og mye mer.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er ikke avgiftene som gjør de store utslagene her, men fortjenesten til selgeren.

 

Vanlig å få en kasse med alkoholfri Carlsberg for 200 kr i Sverige. 24 flasker på 0,33L blir litt over 8 kr flasken. I Norge er én flaske rundt 20+ kr. Samme med den alkoholholdige Kronenbourg Blanc, på taxfree får du en sixpack for 70 spenn, på butikken koster én flaske 35 spenn. Altså 3 ganger prisen. Dette er for 0,33L. En halvliter fra Grans med samme alkoholprosent koster ned mot 21 kr. Så det blir litt dumt å si at en 0,33L blir hele 23 kr dyrere kontra taxfree pga avgifter når en halvliter selges for mindre, inkl. prisen på øl, fortjenesten og avgiftene.

Lenke til kommentar

Jeg irriterer meg over folk som kommer inn i en diskusjon om global klimaendring og sier at det bare er tull, og at de har mer peiling uten å referere til en eneste kilde... Idioter. Det er så sinnssykt godt bevist i dag at mennesker slipper ut mer gasser enn vulkaner og andre naturlige utslipp (jeg ref. til dokumentarer, forsknings papirer og mye mer). Så vi må jo ha en eller annen effekt på klimaet, da vi slipper ut så mye CO2 gasser...

 

Hvordan har vi havnet der vi er i dag, teknologisk sett? Jo, pga. genier og forskere, og det er disse type folkene som sier vi har en global menneskeskapt klimaendring foran oss. De har sagt det siden 1900 tallet, og det er i dag flere beviser på det. Han ene jeg snakket med sa at "det er naturlig at klima endrer seg"...

Selvfølgelig er det det! Klima har endret set flere ganger i løpet av millioner av år... men ikke i denne

"u-naturlige" hastigheten som skjer nå :(

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Klima har endret set flere ganger i løpet av millioner av år... men ikke i denne

"u-naturlige" hastigheten som skjer nå :(

Enig. Det er det som er problemet. Når klimaet forandrer seg raskt, klarer ikke levende organismer å tilpasse seg. Mennesker vil nok tilpasse seg, de vil jo migrere, men det blir verre med planter og dyr.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig. Det er det som er problemet. Når klimaet forandrer seg raskt, klarer ikke levende organismer å tilpasse seg. Mennesker vil nok tilpasse seg, de vil jo migrere, men det blir verre med planter og dyr.

Stemmer. Og hvordan blir det for menneskene i fremtiden hvis planter og dyr dør ut? Uff, vil ikke tenke på det en gang. Håper vi kommer til noen løsninger i fremtiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...