Jump to content

E.C.

Medlemmer
 • Content Count

  4005
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

E.C. last won the day on July 1 2010

E.C. had the most liked content!

Community Reputation

2130 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16685 profile views
 1. Alltid artig når forhandlere skriver "service fulgt" og tar bilde av serviceheftet når det er 49 000 km mellom oljeskift. Er de slappe, dumme eller driver de med svindel? Er det rart registeret på N47 havarerer. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=221336934
 2. Det er bra vi har en oppegående gjeng her som skjønner hva som er hovedoppgaven til tollere. Det blir også veldig mye billigere for oss som et samfunn når alle avgiftene som eksisterer ikke vil være krevd inn. Disse pengene kommer diverse foretak som importerer ting til å trekke fra på sine nåværende utsalgspriser. not
 3. Kanskje du kan lese sitatet mitt over?
 4. https://www.finkn.no/Aktuelt/Artikler/Kollisjon-mellom-syklist-og-bilist Les den biten om hun som kappsykla og krasjet i en stillestående bil og fortsatt fikk 25% dekning for skadene sine. Regner med at det kom som en regning på bilistens ansvarsforsikring og at han måtte ut med egenandel for å fikse bilen sin, om vedkommende hadde kasko. Worst case får syklisten en bot for å være grovt uaktsom, men en liten bulk eller skrape i TS sin bil som skyldes at noen dro opp telefonen sin kvalifiserer neppe til det, for å ikke snakke om å dekke skader på hans bil. https://www.tv2.no/a/5765571/ Å stikke av fra ting i Norge er lettere enn man skulle tro og er du syklist uten innbo så gidder i hvert fall ingen forsikringsselskap å gå etter deg, dessverre.
 5. Det var en fra Huawei, kan dessverre ikke bidra med noe utover dette. Dårligere enn de Telenor leverer fikk jeg høre fra montøren.
 6. Antenna fra Nextgentel er fra Telia og den er ikke retningsbestemt. Simkortet kommer i egen konvolutt, så jeg tror ikke at det er låst til utstyret, selv om de kan selvfølgelig har gjort det. Sjekk dekningen der du er. Hos meg lovte NGT det ene og det andre fordi de greide å slå opp feil adresse, de roter også fært med kundeservice. Nok til å vurdere andre.
 7. Sophie Elise skriver jo bøker om dagen, samt sjamanen Durek, så du er ikke akkurat kremen av pleb-samfunnet i 2021 av å lese bøker. Innholdet i en bok trenger ikke å endre seg hele tiden for å være dårlig, det holder med at boken er statisk dårlig.
 8. Det er luftunderstell. Et par klikk så har den normal kjørehøyde igjen. Bildene er selvfølgelig tatt i lavest mulig parkeringshøyde. Ingen som stjeler katalysatorene dine da.
 9. Bare å glemme. Hadde en trikk som skrapa opp bilen min og kjørte videre som om ingenting hadde skjedd. Hadde både tidspunkt og sted, så skulle være mulig å finne ut av det. Politiet gikk rett på henleggelse. Forsikringsselskapet skulle ha meg til å fylle ut masse papirer. De kontaktet deretter Ruter. De sa at siden jeg ikke hadde nummeret på trikken så kunne ikke de hjelpe meg og at de ikke hadde registrert noe i sine systemer (selvfølgelig). Jeg kunne få det fiksa på kasko med bonustap og egenandel. Moralen er at det har sin forklaring på hvorfor så mange stikker av fra skader. Når det er snakk om materielle skader mellom privatpersoner så gidder ikke politiet å gjøre noe og forsikringsselskapet ditt gir opp så snart motparten sier "jeg har ikke gjort noe".
 10. Jeg foreslår en faktasjekk før man irriterer seg over noe: https://ordbok.uib.no/perl/ordbok.cgi?OPP=skilt&ant_bokmaal=5&ant_nynorsk=5&bokmaal=+&ordbok=begge
 11. Haha, likte: Er ikke casino-selskapers verdier å svindle folk for penger?
 12. Det er ikke noe problem å motta 170k for å kjøpe seg en bil. Oppgi det i skattemeldingen neste år, siden det er over 100k. Du skatter ikke av dette, med mindre det utløser formueskatt for deg.
 13. Ja, du bør absolutt bare droppe den hintinga og få dem ut i grøfta og banke dem opp. Håper du har søkt om å få jobbe som frilans politibetjent for å lære svina en lekse med loven i hånda.
 14. Da er vel problemet at man ikke får utbetalt nok totalt sett, ikke tidspunktet.
×
×
 • Create New...