Jump to content

E.C.

Medlemmer
 • Content Count

  3914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

E.C. last won the day on July 1 2010

E.C. had the most liked content!

Community Reputation

2020 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15893 profile views
 1. Jeg vil si at man mister den fysisk minste tingen. Hodet mistes på lik linje med armer og bein, ettersom det er betydelig mindre enn resten av kroppen.
 2. Det var ironisk nok en familie som stod fram i VG som hadde reist til Spania fordi de følte seg tryggere der, ettersom folk i Spania er visst flinkere til å følge råd fra myndighetene. Tenk så smart du er når du går ut i avisa og kritiserer andre for å bryte råd når det du selv har gjort er å bryte de samme rådene for å prøve å sikre seg selv.
 3. Når man har kjøpt en bruktbil og frekvensen på feil som dukker opp øker eksponentielt.
 4. E.C.

  Trafikalsk klagemur

  De som starter å blinke til høyre før de kommer til en rundkjøring, men tar 2. armen ut. (Da mener jeg at de kommer inn gjennom "arm 0" og passerer "arm 1" uten å svinge ut der). De som ikke gidder å blinke før de svinger ut er bare drittsekker som skaper ekstra kø og irritasjon på veien, men de der som blinker ut og lar være å svinge ut er faen meg trafikkfarlige.
 5. Kosmetiske ting og ting som ikke har en funksjon direkte forbundet med kjøring faller på sekundært plan hos meg.
 6. Velkommen i klubben. Hos meg fant de noen kabler som gnisset (i følge dem selv) på 3. forsøk. Vært stille i 2 uker nå. De gangene de har prøvd å smøre opp og bytte noen gummideler kom det veldig fort tilbake. SC Oslo Nord (Furuset) som endelig fikk det til. Vært på Rud flere ganger i starten og der har jeg flere ganger fått servert bilen tilbake med reparasjoner som ikke holdt mål. Ved utlevering pleide det å være: "oida, du får booke en ny time", meget irriterende å plukke opp en bil hvor 50% av feilene ikke er fikset. Dessuten har de enkelte konsulenter der som har sånn ca. 0 kunnskap om kjøpsloven i Norge og som prøver å fortelle deg både det ene og det andre. Heldigvis har de noen oppegående folk der også, så ikke alt håp er ute. Når det gjelder den generelle kranglingen her i tråden så må jeg si at bilmessig og el-bilmessig så har jeg vært meget fornøyd med Model 3. Alle feil hos meg har vært på interiør/eksteriør-finish. Kjøreteknisk har det ikke vært noen problemer og det er veldig greit å slippe alt det styret med brikker og avtaler som andre elbil-merker må forholde seg til. Til dere som klager på at man får for dårlig bil til premium-pris. Dette gjelder i USA, hvor avgiftene er annerledes. Husk at vi er i Norge. Jeg sjekket nettopp en Golf 1.5L bensin med 150 ville hester (tok med vilje en mindre bil enn Model 3). Starter på 399k NOK. + ekstrautstyr. Model 3 Long Range er 485k, "alt utstyr inkludert". Mellomlegget som brukes på bensin, bompenger, service og årsavgift i løpet av de 5 første årene kommer til å bringe Golfen rimelig nær Model 3. Litt av hvert med Møller har de fleste hørt også. Jeg anser ikke folk som fiser rundt i Golf med 150hk bensinmotor som statussymboler, hvorfor skal da Model 3 som i praksis koster like mye være det i Norge?
 7. Hvorfor skulle jeg ikke det? Tesla er en global merkevare og bør da ha en felles kvalitetsstandard, uansett hvor enhetene er produsert. Jeg går gjerne med på at kvaliteten kan ha blitt bedre i Kina, men under 1 feil per 10 000 biler virker å være litt for godt til å være sant.
 8. Poenget var å sette de håpløse tallene i artikkelen i et perspektiv. Hvis det virkelig har blitt så fint som det står der så ville min bil være 1 "drittbil" blant over 100 000 komplett feilfrie biler med 0 feil. Dette finner jeg heller tvilsomt, derav innlegget mitt. Kvalitetsforbedringer er alltid velkomne.
 9. 0,7 klager per 10 000 biler i løpet av et kvartal? Må det havne i rettssystemet for å regnes som en klage i denne statistikken?. Min Model 3 ble utlevert med 3 kvalitetsmangler som jeg anmerket umiddelbart. Kort tid etter utlevering dukket det opp 4 til. Enda én feil dukket opp som etterfølge av ting de har prøvd å fikse. Dermed 8 kvalitetsting jeg har klaget på i løpet av et kvartal. Alt er "fikset" nå, to-tre ting litt sleipt og den siste er egentlig litt for dårlig om jeg skal være ærlig, men som Tesla sier: "within specification".
 10. Er det ikke så enkelt som at arbeidet til personen som bruker apparatet måles i forhold til dette apparatet? Hvert steg blir å flytte x antall kg y cm oppover/mot gravitasjonsfeltet. Når trinnene er så små og beveger seg med konstant hastighet så er f.eks. forskjeller i gravitasjonskraften neglisjerbare. Det er alltid en fot i bakken når man går i en trapp, så du løfter deg samme høyde y hver gang, selv om trappa ruller nedover. Man kan tenke på at planeten vår med en bygning og en fysisk trapp flyr gjennom verdensrommet den også. Arbeidet som gjøres i begge tilfellene er mot gravitasjonen, som i praksis er lik.
 11. Det er den klassiske "smal sak for rett person" eller "fort gjort, har bare ikke hatt tid", uansett hva det er. Enten det er å bytte blinklyspærer som har flasset eller om du må bytte rådelagere og sveise kanaler. Hver gang noen sier at ting er lett å fikse så er det komplett bullshit og bilen har sannsynligvis en haug med andre feil som ikke nevnes.
 12. Fin bil, men for en fantasipris for en 325 uten M-sport. Og hvem reklamerer med antall ventiler i 2020? Tror selgeren at vi er i 1995? Ville ikke ha forundret meg om tallet på heftelsen er det samme som vedkommende har gitt for bilen.
 13. Hele 330 biler på finn selges med tungt hjerte. Den billigste av dem er en Peugeot 206 til 5000kr
 14. Cashew-nøtter. Fulle av heroin. Spiser man én, må man spise hele posen.
 15. Jeg har testet cruise control med autosteer av (spaken hele veien ned én gang, samt at autosteer er av under autopilot). Bilen presterer å bremse ned før svingen, midt i svingen, samt på vei ut av svingen (når det har rettet seg ut), så noe snakk om for mye g-krefter kan det ikke være. Da er det altså en eller annen funksjon under autopilot som troller når man skal bruke cruise control.
×
×
 • Create New...