Jump to content

E.C.

Medlemmer
 • Content Count

  3865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

E.C. last won the day on July 1 2010

E.C. had the most liked content!

Community Reputation

1912 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15600 profile views
 1. Det er jo ganske imponerende å trimme en bensinmotor uten turbo hele 40 hk kun ved chip.
 2. Når man kommer borti hjemmeknappen på telefonen akkurat i det bank-ID laster inn. Må vente på time-out før man kan prøve å logge inn på nytt. Burde være en knapp som heter "jeg trykka feil, send på nytt".
 3. Her må jeg nesten beklage, for jeg trodde ikke at noe slikt fantes så lett tilgjengelig. Et slikt rele kan absolutt være løsningen her.
 4. Det hender at jeg ikke får måkt foran dunkene før de hentes, men de som henter drar dem allikevel ut gjennom snøjævelskapet og tømmer. De kunne fint ha vært vrange og latt være å tømme. Å snu søppeldunken slik at det er vanskeligere for dem å hente hadde ikke falt meg inn.
 5. Det er nok ikke umulig å gjøre det du ønsker, men jeg tror at det blir såpass mye styr at du faktisk ikke kommer til å gidde. Kjøp deg heller en nødstarter som ligger i bilen, disse tar ikke all verden med plass lenger og det kan være kjekt å ha i egen bil senere. link Du kan bruke begge batteriene du har i parallell, de vil da vare "dobbelt så lenge", men da dobles ladetiden også. Problemet blir da at er de tømt, så er de tømt, da må du få strøm fra noen andre eller bruke en nødstarter.
 6. Fancy servietter med farge og/eller bilder. Alle de er så ekstremt ræva på sin hovedoppgave, nemlig det å absorbere søl. Tørkepapir og hvite servietter man får på billige steder er så ekstremt mye bedre.
 7. E.C.

  Trafikalsk klagemur

  Det heter "follow me home lights" og tanken er at du kan ha lyset på når du parkerer i mørket, slik at veien du skal gå på er opplyst. Dette passer selvfølgelig ikke for alle pga. parkeringslogistikk. I enkelte nyere biler kan du selv velge hvor lenge lyset er på etter at du går ut. I eldre biler (20 år gamle) som har det må du f.eks. dytte på spaken for lyshornet før du går ut av bilen, så er lyset på i f.eks. 30 sekunder.
 8. Folk som skal snakke i større forsamlinger som ikke skjønner hvordan en mikrofon fungerer. Hvis den er i hånda di og peker mot gulvet så hører ikke vi som er 40m unna noe som helst, selv om du prater høyt Når du snur hodet vekk fra en håndholdt mikrofon hører ikke vi en dritt Når du bruker mikrofonen som en pekestokk i det du snakker hører ikke vi en dritt Nei, du kan ikke "forsøke uten mikrofon" i en lokale som er over 50x50m med flere hundre mennesker til stede.
 9. E.C.

  Trafikalsk klagemur

  Det som forundrer meg mest er at bilene i dag ikke har en automatikk for å bytte til parklys når "brekket er på" (som forsåvidt er en knapp i de fleste nye biler) eller når automatkassa er i park. Standarden burde være at hvis man trenger kjørelys når man er parkert så får man skru det på manuelt, ikke omvendt.
 10. Du tror at du setter kjepper i hjulene på dem, mens du i realiteten mest sannsynlig hjelper dem å overbooke. Det er jo selvfølgelig forbrukeren som alltid blir taperen i slike ombookingssystemer for billige billetter.
 11. Jokes on you, nå har en eller annen algoritme plukket opp at du sjekker ombooking og så kjøper en ny billett for neste dag, så de kan med enda større sikkerhet overbooke det flyet du egentlig skulle ta.
 12. De har laget de fleste delene tenker jeg. Hvis du ser på bilde #6 i annonsen så ser du at Seidl er nevnt helt til høyre der.
 13. Jeg er heller imponert over at Seidl Tuning har greid å overleve alle de årene uten å gå konkurs. Personlig føler jeg at sånn ca. 98% av alt de lager ser ut som oppkast og bringer verdien på bilene kraftig ned.
 14. E.C.

  Potensiell bilsvindel

  Det er jo selvfølgelig slik at hvis bilen er annonsert med en spesifikk pakke så skal den ha den nevnte pakken, spesielt når dette er utslagsgivende på prisen og for at handelen i det hele tatt finner sted. Verdien på en slik pakke på en bruktbil er dog ikke den samme som på en ny bil. Prisen på en bil både med og uten pakke kan dermed være den samme, avhengig av faktorer som km-stand, alder og eventuelle skader og andre mangler. Ettersom vi ikke vet noe om dette så kan det for all del være en riktig priset bil av forhandler, uten pakke, men med "copy-paste"-feil fra en annen annonse. Det jeg ikke skjønner er at hvis pakken i kjøperens øyne utgjør 50k, nesten 25% av kjøpsprisen, hvorfor har ikke kjøper undersøkt hva pakken inneholder og sjekket at dette faktisk finnes på bilen ved overlevering?
 15. Lakkarbeid. @kremt: jeg vet ærlig talt ikke om Tesla er verre enn de andre. Det er til tider flere kritikkverdige forhold med merket, men det er også ett av de mest solgte bilmerkene i landet, så det er naturlig at det vil flyte rundt flere negative saker i media om Tesla enn om Seat.
×
×
 • Create New...