Jump to content

E.C.

Medlemmer
 • Content Count

  3888
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

E.C. last won the day on July 1 2010

E.C. had the most liked content!

Community Reputation

1956 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15703 profile views
 1. Stemmer det, hun kunne også bare ta litt modelloppdrag på kveldene for å dra inn litt ekstra cash.
 2. *Hypotetisk sak som omhandler problemstillingen* Overskrift: "Med dette produktet kan du spare tusenvis av kroner hvert år!" Selve saken: "Er du en av dem som bruker papirsedler for å få fyr i peisen? Med tennbriketter kan du få fyr på større vedkubber helt uten bruk av papirsedler! Masse penger å spare her!" Altså nada å spare for alle de som ikke er komplette idioter. Takk for tipset!
 3. Det finnes faktisk en hel del folk som aldri pruter på pris, så noen vil helt sikkert betale full pris. Min personlige favoritt av "pris kan diskuteres" var en brukt bildel på Facebook. Lå vel ute til 500 kr. Jeg tilbød 550 kr inkl. frakt gitt at selgeren testet at delen faktisk fungerte. Fikk tilbake "jeg ønsker egentlig full pris, i alle fall om jeg skal gidde å teste at den faktisk funker". Gjett hva, han testa delen og den fungerte ikke, ble ikke noe kjøp der gitt.
 4. Det dummeste er vel at den aldri har vært registrert noen sted, slik at avgiften ikke får bruksfradrag over tid. Blir som den der XC90 Volvoen på finn som var 10 år gammel og aldri registrert. Avigften var da flere ganger bilprisen.
 5. 100% enig i at det er mange dårlige humper. Klager på dette stadig selv, men å si at folk har dødd på grunn av humpene blir å dra det litt vel langt.
 6. Blir litt sånn som svingene på veien det. Hvis du kjører for fort i en sving så kan du kjøre utenfor veibanen, inn i en fjellvegg og dø. Problemet er da kanskje verken humper eller svinger, men alvorlige overskridelser av fartsgrensen, som skal være den høyeste tillatte hastigheten det er trygt å ferdes i på den aktuelle strekningen. Hvem hadde trodd.
 7. For all del, men den laderen du fikk får jo du beholde, det er ikke sånn at du mister noe av verdien der. Jeg "mister" rundt 500 spenn om jeg ikke superlader mer innen fristen, Tesla sin utgift for dette er en god del mindre. Altså under 1% av bilens pris, da kjiper man ut.
 8. Vil bare nevne at referrals som gir 1500km lading på supercharger går ut på dato. Jeg fikk min bil i september og mine resterende km går ut i slutten av juni. Gitt at saldoen startet med 372 kWh har de beregnet solide 248Wh/km, det er greit. Verdien med 372 kWh er da 372 kWh * 1,7 kr/Kwh = 632 NOK. Litt smålig at de skal slette det du ikke har brukt, men det blir vel penger inn i kassa om du ganger det opp med antall brukere.
 9. Som nevnt over så er det bare å sammenligne bilde nr. 2 med bilde nr. 3. Det er tilsynelatende tatt med samme kamera som har OK kvalitet (ref. bilde 3). Altså, hvis du har tatt alle bildene med samme kamera som på bilde 3 så skal alle bildene i annonsen ha samme kvalitet, det har de ikke. Bildene er både redusert i oppløsning og generell kvalitet. Det er ikke Finn som har redusert kvaliteten her, for laster du opp originalfilene får du kvalitet tilsvarende bilde 3. Dermed MÅ noen på ett eller annet vis aktivt gått inn og føkket opp bildekvaliteten, mulig uvitende om dette selv.
 10. Smart repair havner vel på noen tusenlapper, mest sannsynlig under 5k. Det er en del selskaper som kan gi et tilbud basert på bilder.
 11. Hvordan får man så dårlige bilder? Må jo gå inn med vilje for å endre størrelse og få så dårlig kvalitet. Link.
 12. Det er ikke noe "batterikapasitet" å prate om. Prius fra den perioden har vel et batteri på 1,3kWt, nyere Prius hadde 4,4kWt tror jeg. For å sette det i perspektiv: kjører du en elbil på sommeren på flat mark i 60-70 km/t havner du kanskje på 130Wt/km i forbruk (0,13kWt/km). Dette vil kunne gi deg 10 km rekkevidde på strøm, fra 100-0%. Så legger vi inn at det er vinter, batteriet er degradert noe og at bilen ikke ønsker at batteriet skal lades opp til 100% eller lades ut under et visst nivå. Da har du fort 2-3 km rekkevidde på strøm. Forbruket på en ny Prius fra den tidsperioden er på rundt 0,5L/mil, ergo ikke ikke så ekstremt lavt. Med mindre man ønsker å kunne kjøre på strøm fram og tilbake til postkassa så ser jeg ikke noe grunn til å kjøpe en så gammel Prius.
 13. Med den logikken så burde vel både alle pubene, kafeene og spisestedene gått ut av drift for lengst. Koster strengt tatt det mangedobbelte av å drikke øl hjemme, samt det å lage kaffe og mat hjemme. Når folk om dagen er så drittlei av å være innenfor husets fire vegger så ser jeg for meg at betalingsviljen bare kommer til å øke.
 14. Selvfølgelig tjener selskapene på avtalene over tid, ellers hadde ikke de eksistert. Det du kjøper er forutsigbarheten, litt sånn som med fastrente. "Alle" vet at det å binde renten over lengre tid er som regel et tapsprosjekt, men om man ønsker å ha et fast beløp hver måned å forholde seg til så kan det være verdt det for enkelte.
 15. Jeg tror ikke at du vinner fram her, men jeg håper at du tar dette videre av prinsipp. Jeg er så drittlei alle de kreative selgerne som skal prøve å tyne ut mest mulig penger fra hver eneste handel og at man står fritt til å avbryte handelen om noen byr en 50-lapp mer enn deg.
×
×
 • Create New...