Jump to content

Emancipate

Medlemmer
 • Content Count

  13380
 • Joined

 • Days Won

  23

Emancipate last won the day on March 17 2016

Emancipate had the most liked content!

Community Reputation

11178 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

50101 profile views
 1. Jeg håper du bare mener at de ikke lenger skal være kongelige, ikke at deres molekyler permanent skal utryddes fra universet.
 2. Takk. Da får man visst også lov til å sitere sitater inni sitater.
 3. En annen grunn til at "det fungerer for deg", er at folk er ekstraordinært dårlige på å følge instruksjoner. La oss si at jeg påpeker at når man markerer og sletter (nå skjer det visst bare når jeg klipper ut) et avsnitt, så slås de to avsnittene over der igjen, sammen. Soleklar feil, og enkel å reprodusere. Så kommer "du" forbi, markerer en linje (altså, at du skjønner ikke at du må markere det usynlige tegnet du får med ved å ta shift+pil venstre etter å ha markert linja, som gjør at du sletter avsnittet, og ikke linja i avsnittet), klipper ut linja, og ser at de avsnittene over der igjen, ikke er slått sammen. Istedenfor å skamme deg over at du ikke klarte å følge en enkel instruksjon, disser du meg.
 4. Merkelig. Jeg har prøvd alle triks i boka, og noen som ikke står der. Umulig å få slettet den forbannede videoen, uten å slette hele sitatet. Hvordan gjør du det?
 5. At det fungerer for deg, betyr ikke at det er brukerfeil når det ikke fungerer for andre. Det kan være faktorer du ikke har kontroll på, alt fra nettleser, operativsystem, tidligere handlinger i editoren som har fått den interne modellen til å bli forandret på en slik måte at ting ser likt ut, men fungerer ulikt (dette har helt klart skjedd meg, for når jeg laster siden på nytt, så fungerer det), skjermstørrelse, zoom, selve innholdet rundt, osv... Videoen din viste ikke det jeg etterspurte: 1. Sitater rett etter hverandre. Du flyttet dem til å være etter hverandre, noe som blir noe annet (se det jeg skriver om den interne modellen). 2. Sett inn tekst mellom sitater. At du fikk flyttet på sitatet, er en annen sak. Igjen, se feilkilder over. Videre, fikk jeg ikke slettet videoen fra innlegget når jeg prøvde å sitere deg. Får du til det?
 6. Dette skriver du bare for å være frekk, for å ta igjen fordi vi var uenige om noe annet tidligere i tråden.
 7. Den nye editoren fungerer jo ikke til seriøs redigering i det hele tatt. Man kan ikke markere et område, inkludert sitater, klippe det ut, og lime det inn et annet sted i innlegget. For idet man klipper ut, følger ikke alt med, og det blir stående en tom sitatboks, og noe tekst. Idet man limer inn, kommer ingenting. Å markere området, for så å dra det for å flytte på det, fungerer heller ikke. Å klippe ut alt, redigere i et ekte program, og å lime det inn igjen i nettleseren, fungerer heller ikke (sitater ødelegges). Hva skal man gjøre for å redigere innlegg? Tekstboksen kan ikke resizes uendelig nedover, så den har plass til hele teksten. Den resizer bare et kort stykke, før den stopper. Edit: Får man ikke flyttet det, så får man slette det. Jeg markerte det, og trykket backspace. Forsvant det? Nei. Igjen, med delete-knappen? Nei, fortsatt der. Dette holder ikke. Edit 2: Jeg fikk slettet sitatet manuelt, og deretter slettet tekst. Dette førte til at to avsnitt over dette ble vist uten det mye omtalte (tidligere i tråden) mellomrommet mellom. Så måtte jeg ordne det også. Og: Ctrl+Z fungerer jo ikke normalt. Den tar med seg en vilkårlig mengde tekst, istedenfor noe forutsigbart (altså det siste ordet).
 8. Matematikk 2P, når du skal ta høyere utdanning som omhandler tall? Prøv å få tatt alle matte-fagene på VGS.
 9. En bug, bare? Den nye editoren er helt katastrofe. Kan ikke fjerne tom linje før øverste sitat. Kan ikke sette inn innhold mellom to sitater som kommer etter hverandre. Prøver man å flytte det nederste med musa, lar det seg ikke flytte, og meldingen "Du har limt inn tekst med formatering. Lim inn uten formatering i stedet " kommer opp. Ctrl+Pil opp / ned virker ikke. Ctrl+Pil venstre / høyre kommer seg noen ganger ikke ut av avsnittet. Og når den gjør det, hopper den over et ord for mye. Ctrl+backspace oppfører seg feil når et ord er markert. Ctrl+backspace oppfører seg feil etter komma. Og på starten av avsnitt. Ctrl+delete oppfører seg feil på slutten av avsnitt. Man kan ikke klippe ut et innlegg herfra, inkludert sitat, redigere det i libreoffice writer, og så lime det inn her. Når man får varsling om nytt svar i tråden, og trygger på gå til første nye innlegg, kastes man ut av editoren. Feil som dette kommer og går. Gjør man det samme på nytt, fungerer det. Denne editoren er implementert av en total amatør som aldri har redigert tekst. Hvorfor betaler dere for dette?
 10. Det har nok noe å gjøre med at sansene skjerpes når man er (potensielt) utsatt for elementene, altså langt fra sin trygge base. Men selvfølgelig hjelper innstillingen også endel.
 11. Er det mulig å som standard skjule gamle advarsler fra profilen, eller i det minste flytte boksen til nederst? Irriterende å se en fra 2006 (!).
 12. Det mangler mulighet til "liker" på gjesteposter. Dette er kanskje med vilje, men hvis ikke, kunne dere vurdert muligheten.
 13. Det samme tenkte jeg. "Det hadde vært konge". Og angående accessibility og power users, så er det mulig å ta hensyn til det, også om man velger et moderne visuelt uttrykk. Man bare velger å la være.
 14. Lurer på hva som skjer, hvis, neste gang noen uoppfordret prøver å berolige deg, du spør: Hvorfor prøver du å berolige meg? Dessuten: Hvis problemet faktisk ikke er et problem i hverdagen, slutt å gå til legen.
×
×
 • Create New...