Jump to content

Emancipate

Medlemmer
 • Content Count

  13399
 • Joined

 • Days Won

  23

Emancipate last won the day on March 17 2016

Emancipate had the most liked content!

Community Reputation

11189 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

50510 profile views
 1. Emancipate

  Hvordan bli ufør?

  Nei, alvorlig syke får avslag. Systemet er sånn at det skal godkjennes av NAV sentralt, så selv om din lege, og din saksbehandler i NAV mener du skal ha ufør, sitter det anonyme leger som aldri har møtt pasienten og overprøver. Saksbehandler på det lokale NAV-kontoret og fastlegen hjelper til med å utforme søknaden. Men så må det godkjennes av NAV sentralt. Det må gjøres arbeidsevnevurdering, der han sannsynligvis må ut i arbeid et sted der noen observerer om han kan jobbe, og rapporterer til NAV.
 2. Hvis du mener kortet er stjålet, ikke send produktet.
 3. Prøv å øke sosiale ferdigheter. F.eks. med boka "How to win friends and influence people". Den har solgt i over 30 millioner eksemplarer siden 1930, og er fortsatt relevant. Og et sunt kosthold, ellers fungerer ikke hjernen.
 4. Jeg kan opplyse om at jeg hadde noen heftige smell hos meg nå pga temperatursvingninger. Det er en god forklaring at det er spenninger i undergulvet som er årsaken, hvis det kom når de byttet gulv. Og så høres det bedre nedover enn oppover.
 5. Kan vi få et bilde av før og etter?
 6. At de andre midlene klør og brenner og svir som et satans helvete, er en veldig god grunn for meg. Grønnsåpe inneholder ikke fett, den er lagd av fett og lut som sammen kjemisk reagerer til å bli såpe. Etter at den er blitt såpe, er den ikke lenger fett.
 7. Det er sånn vanlige folk ikke bryr seg om.
 8. Kjør dem på 90 grader med ekstra skylling neste gang, deretter på 60. For å forhindre mange vasker, anbefaler jeg å ha et stort antall mindre håndkler. Så slipper du å vaske hele håndkleet når en del har blitt skittent. Hvis du går ned til 1/4 av størrelsen, slipper du 3 av 4 vasker. Sørg for at det henger så det kan tørke best mulig. Luftavfukter, som nevnt over, er heller ikke å forakte, hvis du har råd. Om det hindrer fuktskader på badet i tillegg, er det en god investering. På generelt grunnlag, hvis stanken ikke gir seg, kan tøyet ligge i klor. 1 dl klor til en 10 liters bøtte. Dette ødelegger fargen på tøyet, og polyester, strikk, etc... Det var mye. Jeg bruker en kork grønnsåpe. Men jeg vasker på 90 med ekstra ekstra skylling. Skyllemiddel ser jeg det som en selvfølge at man ikke bruker. Man vasker klærne for å få ut kløe og stank, men impregnerer dem med kløe og stank. Produsenten av Comfort påstår at midlene er godkjent for sensitiv hud, men fakta er at innholdsfortegnelsen avslører det motsatte.
 9. Hvorfor skriver du ikke til de du vil ha?
 10. Send brevet fra toppen av siden. Ikke nevn sykdom.
 11. Det er forskjell på å endre frisyre, og å fjerne frisyren. Problemet er ikke valget av frisyre.
 12. Den prinsippielle måten å se det på, er at hun har rett til å klippe håret, og du har rett til å bli sur. Personlig hadde jeg selvfølgelig blitt opprørt. De som påstår at utseende ikke har noe å si, er de sammen med et troll, eller hyklere? Jeg hadde kjøpt et betydelig antall parykker fra aliexpress. Snu på det. Nekter man å ha en noenlunde normal frisyre for den som skal være den utkårede i sitt liv, sin bedre halvdel og nærmeste i livet, pga en tilfeldig stylist? Det var jo ikke hun som ville ha frisyren, men stylisten. Stylistens meninger burde ikke være viktigere enn samboerens. Jeg måtte lese 5 ganger, før jeg skjønte at "frysere" ikke hadde noe med en kald skulder å gjøre. Men enig i det du skriver.
 13. Det er ikke feilinformasjon. Du skriver jo selv at 60 grader ikke fjerner bakterier. Om bakterier er fjernet, kan testes ved å la vasken ligge i maskinen et par dager. Hvis man har vasket på 40, blir det surt raskt. På 60, surt til slutt. Hvis man har vasket på 95, er det like fint, uansett hvor lenge det ligger. Enzymene i enzymbaserte vaskemidler, løser opp forskjellige proteiner, ikke bakterier og sopp. Derimot inneholder noen enzymbaserte vaskemidler også phenoxyetanol, som dreper bakterier og sopp. For øvrig bruker jeg ikke enzymbaserte vaskemidler. Skal jeg desinfisere, må jeg derfor ha høy temperatur, eller klor. Og som jeg skriver, så trenger ikke friske folk å desinfisere. Om jeg bare vasker t-skjortene på 40 uten klor, blir det ganske riktig som du selv sier, vond lukt. Du motsier deg selv. Informasjonen om at det ikke blir renere på 95, komme fra folk som tenker på flekkfjerning. 95 grader brenner bare fast flekkene. 40 grader er best for flekkfjerning. Jeg er på immundempende, og vasker for å få bort en spesifikk infeksjon. Etter grundig utprøving, er det overhodet ingen tvil om at 60 grader ikke er nok. Jeg kan vaske på 95, eller la det ligge i klor, og så vaske på kaldt vann. Høyere temperatur sliter heller ikke mer på vasken. Det vet vel jeg bedre enn deg, ettersom du innrømmer å aldri vaske på 95. Det er tromling som sliter på vasken. Selv ull kan vaskes på 95 hvis det får ligge i ro. Hvis du er bekymret for slitasje, velg lavere sentrifugehastighet.
×
×
 • Create New...