Jump to content

m20k

Medlemmer
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

655 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2774 profile views
 1. Kvinner som har profilbilde på Tinder hvor de poserer på den måten og skriver: "Er kun ute etter noe seriøst".
 2. Bestilte ny nintendo 64-kontroll på ebay. Sto at kontrollen var i GOD stand. Da jeg fikk den hadde joysticken nesten løsnet helt. Har bestilt ny joystick så er ikke noe problem å fikse den, men fortsatt irriterende. Begynner å lure på om de positive anmeldelsene er fake, da denne brukeren for det meste kun hadde positive anmeldelser. Jeg orker ikke å styre med å sende den i retur osv.
 3. Har lyst til å vinne i Lotto, men vet at sjansen er så liten at jeg ikke gidder å spille.
 4. Ble slutt for et halvt år siden. I starten nektet hun å gi slipp på meg. Dukket opp på døra, skrev meldinger... Blokkerte henne fra alt. Jeg var dum nok til å ta opp blokkeringa, ettersom jeg ikke ville være uvenner heller. Var stille fra henne helt til jul. Hun ønsket meg god jul, jeg tenkte å være voksen og skrev god jul tilbake. Hun spurte meg hvordan det går osv. Jeg tenkte at den type prat ikke skader. Men nå er vi tilbake til det stadiet vi var på: Hun spør meg mange spørsmål om forholdet vi hadde, hun spurte om jeg brukte henne, om jeg virkelig elsket henne. Det som er komisk er at det var hun som prøvde seg på bestekompisen min, en av grunnene til at jeg ikke klarte å stolte på henne, så det er vel heller jeg som burde føle meg brukt i det forholdet. Hun hadde rykter på seg som jeg valgte å ignorere, da jeg har lært at man ikke skal stole blindt på rykter... Helt til ryktene viste seg å stemme. Nå har også vennen hennes begynt å blande seg inn, sier at jeg er så umoden fordi jeg ikke svarer henne og ber meg være voksen. Som jeg skrev til han, jeg svarte henne helt til hun skulle begynne å dra opp forholdet vårt igjen. Og hun er ikke så uskyldig som du tror. Det hjelper ikke å ignorere henne, for da blander han seg inn. Jeg vet at han har sittet i fengsel for vold og trusler før, så jeg er redd han vil gjøre det samme mot meg om jeg ignorerer henne totalt. Han mener jeg behandler henne dårlig når jeg ignorerer henne. Jeg har svart på de samme spørsmålene som hun har stilt før, og jeg føler ikke for å måtte gjenta meg selv. Hun får det bare ikke inn i hodet hvorfor jeg valgte å slå opp, og hvorfor jeg ikke vil tilbake til henne. Hva bør jeg gjøre?
 5. Eller bør man absolutt gå med dress og penbukse? Har ikke gjort klar dressbuksa, så for meg blir det bare skjorte og jeans. Feirer med familie hjemme. Hadde nok gjort klar dressen om jeg skulle ha feiret borte.
 6. I dag har naboen gått ut og inn av døra flere ganger (smeller døra hver gang han lukker den), hamret, drillet og laget masse andre lyder. Jeg som skulle kose meg med joggebukse-søndag med brus og TV'en.
 7. Hva er deres erfaringer med å vaske bilen hos firma som gjør det for deg? Er det verdt prisen, kontra å vaske i vaskehall eller bruke selvvaskken på bensinstasjon? Begynner å få litt møkkete bil, på tide med en vask.
 8. Når man går på restaurant for å bestille "juletallerken" til 200 kroner og får 1 ribbe, 1 medisterkake, 2 små poteter og litt surkål. Tok en time å få maten. Skjønte fort hvorfor det var få gjester der.
 9. Ikke glem at du kan legge til LFC Echo på hjemmeskjermen din for å få raskere tilgang.
 10. At naboen absolutt må drive med arbeid utenfor huset på en søndag. Trodde ikke det var lov på søndager.
 11. Kompis som klager over at han aldri får seg dame, men som lever dagene sine innpå rommet sitt hos foreldrene sine, og forventer at damene kommer på døra. Har foreslått for han at vi kan jo ta oss noen drinker og gå på byen hvor jeg har fått napp noen ganger, men når vi skal henge sammen vil han heller ta seg noe å drikke hjemme og se på film/game.
 12. Forhandlere som snakker dårlig norsk. Jeg ringte og skulle bestille time for å bytte til vinterdekk på bilen min. Hun jeg snakket med i telefon sa: "Vaske utvendig eller innvendig?". Jeg svarte at jeg skal skifte til vinterdekk! Hun svarte: "English?" Da jeg ankom stedet var det en annen som snakket dårlig norsk. Spurte om jeg ville ha "dekoter", jeg skjønte ikke hva han mente (tenkte dette var noe faglig ord som jeg ikke skjønte, da dette var første gang jeg skulle skifte dekk). Jeg spurte hva det var. Han forklarte, jeg skjønte fortsatt lite av det. Følte meg bare dum, og jeg så at han ble irritert fordi jeg ikke skjønte hva han mente. (Fikk ikke med meg så mye av det han sa). Han pekte deretter på en plakat før han sier: "Dette er dekoter!" - Viste seg at han mente dekkhotell. Da skjønte jeg mer hva det innebar. Nei, fra nå av betaler jeg et par hundrelapper ekstra hos norske firmaer hvor jeg skjønner hva forhandleren snakker om.
 13. T-we kræsjer midt under fotballkamper, selv om internetten fungerer bra ellers (kun den appen som kræsjer, hjulet snurrer plutselig under sending)
 14. Slutt å ligg i rumpa på meg når jeg kjører over fartsgrensa. Takk.
 15. Jeg jobber på polet, og nei vi gir ikke bort poser gratis.
×
×
 • Create New...