Jump to content

m20k

Medlemmer
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

663 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3002 profile views
 1. Har aldri spilt golf, men vurderer å melde meg på "Veien til golf" og bli medlem i en golfklubb. Ser at det koster 1600 kroner i året for å være medlem i golfklubben. Vil det si at når man er medlem, kan man spille gratis så lenge man spiller på banen til der hvor jeg er medlem? Eller må jeg betale 1600 kroner, pluss mer for hver gang jeg ønsker å spille? Blir jo fryktelig dyrt om jeg må betale for hver gang jeg ønsker å spille.
 2. At alle teleselskaper reklamer for at de har "Norges mest fornøyde kunder".
 3. I løpet av noen få timers mellomrom i går fikk jeg mail om at noen har prøvd å logge seg inn på min Amazon og Discord fra henholdsvis Russland og Thailand. Mailene ser ekte ut. Har sjekket epost-adressen, og de stammer fra no-reply@discord.com og account-updates@amazon.com. Har mottatt flere slike falske eposter før, men de havner som regel rett i søppelpost. Jeg synes dette er utrolig ekkelt. Jeg er alltid obs på hvilken nettsider jeg besøker, og klikker aldri på lenker med mindre jeg er 100% sikker på at de er ekte. Gir selvfølgelig heller aldri ut passordet mitt, og jeg prøver heller ikke å logge meg inn på falske nettsider. Hva gjør jeg? Synes det er rart at jeg har fått 2 slike mailer på kort tid når jeg pleier å være forsiktig med hva jeg går innpå på nettet. Aldri fått sånne mailer før som tilsynelatende ser ekte ut.
 4. At alt skal være så sikkert når det gjelder innlogging flere steder. Har forståelse for at det gjelder bank, men når jeg ikke får logget meg inn på en side ettersom jeg bruker en "ukjent enhet" så jeg må skrive inn bekreftelseskode for å bevise at det er meg, og jeg ikke mottar koden på eposten (har sjekket både innboks og søppelpost) La meg selv bestemme hvor sikkert jeg vil ha det. Er ikke alle som gir bort passordet sitt til folk eller klikker seg inn på en keylogger-lenke. Bare gi meg tilgang når jeg skriver brukernavnet og passordet riktig.
 5. Går det ikke an å kun søke etter folk som faktisk BOR maks 20 km unna meg? Hender alt for ofte at jeg sveiper høyre til ei som er 5 km unna, men når vi matcher er hun plutselig 100 km unna, og bor et helt annet sted. Føler også at over halvparten av damene på Tinder skryter av utdanningen sin, og at de kun søker menn med like høy utdanning. Jeg har sluttet å sveipe høyre på sykepleiere f.eks. Alt for mange "se hvor høyt jeg elsker livet"-bilder. Foretrekker et bilde hvor dama tar en selfie på sofaen enn ei som har hundre ferie-bilder med det største gliset på hvert bilde. Men det er bare meg. Ellers er det alt for mange copy/paste profiler med tekst som liksom skal være morsomt, men som ikke blir morsomt fordi flere bruker den samme teksten.
 6. Litt sent svar, men å ikke bestå på oppkjøring fordi man ikke kjører økonomisk er for drøyt synes jeg. Da hadde jeg klaget. Trodde man strøk om man skapte farlige situasjoner, eller generelt kjørte dårlig. "Nesten perfekt" bør være mer enn nok til å bestå. Men gratulerer med lappen!
 7. At hver artikkel f.eks VG legger ut på Facebook, er det folk som "ikke bryr seg", som kommenterer: "I dag hadde jeg taco til middag!" "Jeg skilte meg for 5 år siden, hvor er min artikkel?" "Kaldt ute i dag" Just shut the fuck up.
 8. m20k

  Kunder på jobben din!

  En kunde tok kortet i munn, før vedkommende stappet den inn i kortterminalen.
 9. Kvinner som har profilbilde på Tinder hvor de poserer på den måten og skriver: "Er kun ute etter noe seriøst".
 10. Bestilte ny nintendo 64-kontroll på ebay. Sto at kontrollen var i GOD stand. Da jeg fikk den hadde joysticken nesten løsnet helt. Har bestilt ny joystick så er ikke noe problem å fikse den, men fortsatt irriterende. Begynner å lure på om de positive anmeldelsene er fake, da denne brukeren for det meste kun hadde positive anmeldelser. Jeg orker ikke å styre med å sende den i retur osv.
 11. Har lyst til å vinne i Lotto, men vet at sjansen er så liten at jeg ikke gidder å spille.
 12. Ble slutt for et halvt år siden. I starten nektet hun å gi slipp på meg. Dukket opp på døra, skrev meldinger... Blokkerte henne fra alt. Jeg var dum nok til å ta opp blokkeringa, ettersom jeg ikke ville være uvenner heller. Var stille fra henne helt til jul. Hun ønsket meg god jul, jeg tenkte å være voksen og skrev god jul tilbake. Hun spurte meg hvordan det går osv. Jeg tenkte at den type prat ikke skader. Men nå er vi tilbake til det stadiet vi var på: Hun spør meg mange spørsmål om forholdet vi hadde, hun spurte om jeg brukte henne, om jeg virkelig elsket henne. Det som er komisk er at det var hun som prøvde seg på bestekompisen min, en av grunnene til at jeg ikke klarte å stolte på henne, så det er vel heller jeg som burde føle meg brukt i det forholdet. Hun hadde rykter på seg som jeg valgte å ignorere, da jeg har lært at man ikke skal stole blindt på rykter... Helt til ryktene viste seg å stemme. Nå har også vennen hennes begynt å blande seg inn, sier at jeg er så umoden fordi jeg ikke svarer henne og ber meg være voksen. Som jeg skrev til han, jeg svarte henne helt til hun skulle begynne å dra opp forholdet vårt igjen. Og hun er ikke så uskyldig som du tror. Det hjelper ikke å ignorere henne, for da blander han seg inn. Jeg vet at han har sittet i fengsel for vold og trusler før, så jeg er redd han vil gjøre det samme mot meg om jeg ignorerer henne totalt. Han mener jeg behandler henne dårlig når jeg ignorerer henne. Jeg har svart på de samme spørsmålene som hun har stilt før, og jeg føler ikke for å måtte gjenta meg selv. Hun får det bare ikke inn i hodet hvorfor jeg valgte å slå opp, og hvorfor jeg ikke vil tilbake til henne. Hva bør jeg gjøre?
 13. Eller bør man absolutt gå med dress og penbukse? Har ikke gjort klar dressbuksa, så for meg blir det bare skjorte og jeans. Feirer med familie hjemme. Hadde nok gjort klar dressen om jeg skulle ha feiret borte.
 14. I dag har naboen gått ut og inn av døra flere ganger (smeller døra hver gang han lukker den), hamret, drillet og laget masse andre lyder. Jeg som skulle kose meg med joggebukse-søndag med brus og TV'en.
×
×
 • Create New...