Gå til innhold

forhelvete

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

forhelvete sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det vanlig å ha en varmt vann og en kaldt vann stoppekran? Skal jeg slå av begge eller?
  2. Bor i leilighet . Skal jeg slå av vannstopper til leiligheten når jeg skal reise bort eller gi faen? Tenkte siden dem melde 20- i helga. Har reist bort i par uker i vinter før men aldri slått av vannet.. er det noe vits eller noen somvø veit?
  3. Tenkte å leie parkeringplass for 1 mnd i parkeringshus i vinter siden jeg skal reise bort.. Periode: 1 mnd. Hos onepark parkeringshus Dette er et løpende abonnement som fornyes automatisk. Oppsigelsestid: 1 mnd. før begynnelse av neste periode betyr dette at jeg skal si opp parkeringsavtalen med engang slik at jeg bare betaler for 1 mnd?? Koster ca 1300mnd noen som skjønner oppsigelsestiden dems?
  4. Var på eu kontroll idag og fikk ikke godkjent. Bremserør venstre bak må byttes.. hvor mye koster dette? Har en toyota 2010 avensis modell.
  5. Skal reise i vinter og vil ikke at bilen skal stå ute i snø og kulde mens jeg er borte.. åssen funker det med parkering inne på oslo lufthavn? Og er det dyrt?
  6. Den lader for sakte.. finns det en lader man kan kjøpe som lader fort???
  7. Har to bittesmå steinsprutskade,dem ligger ikke i synsfeltet. Er dette noe som eu kontroll tar deg på? Har ikke forskring så ikke kom med den..,,
  8. Hvor mye koster nye piggfrie vinterdekk, med omlegging og montering på bil? Er 6000kr dyrt? Ble jeg utsatt for en svindel? Altså jeg bytta sommerdekka på samme dropin dekkskifte forrige vinter, og da var den helt fint og med ikke noe punktering og jeg har ikke brukt dem, helt til idag jeg skulle legge om igjen til sommerdekk da fant han et hull med stein på ene dekket,, tenkte ikke noe over det før senere…jeg bestilte nytt dekk av samme kar… går det ann å punge dekket på 10sekunder med vilje??
  9. Vasket bilen idag og bråbremsa ett par ganger for å bli kvitt rust på bremseskiva. Fikk plutselug opp en feilm om å sjekke el parkeringbremsen og vhs systemet.. hva kan dette være? Jeg åpna pansret og så at bremsevæske novået var empty. Så jeg håper det bare er det.. men etter et par monutter med avslått motor så ble feilmeldingen borte.. så er det samme hvilken bremsevæske man fyller på?? Har en toyota avensis 2010 diesel motor… noen som har peiling?
  10. Alt funker. Men etter at jeg bytta til nytt batteri, hver gang jeg starter opp på morgenen så starter den veldig dårlig, man hører den sliter å starte.. fikk tips at jeg kunne prøve å lade batteriet…. Vetta faen hva som kan være geernt.. er farn meg et helt nytt batteri jeg bytta til og… alt funker helt fint når jeg har starta den opp og kjørt den til jobb og når jeg skal hjem igjen så funker det helt fint å starte ikke noe problem, er sikkert fordi jeg parkerer i en kald parkeringskjeller på jobb… men når det er kaldt ute og man parkerer ute så sliter den å starte.. hva faen kan være problemet?
  11. Det blir jo mer jobb hvis man skal ta ut batteriet.. fins det ikke annet alternativt? Hvor lang tid tar det ca å lade batteriet?
  12. Hva skjer med folk som bor i leilighet som har gateparkering ikke har tilgang til en stikkkontakt hvis man skal lade bilbatteriet?? Hva skal man finne på fins fet noe tips?
  13. Jeg har en bærbar jumpstarter , funker dette til p lade batteriet også?
  14. Hadde en 77 eller noe bytta til exide 74 som kosta 1000 spenn..
  15. Hva skjer med at etter at jeg har bytta nytt batteri så må jeg gi litt gass før motoren starter?? Er det pga at jeg kjøpte det billigste batteriet?
×
×
  • Opprett ny...