Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har store problemer med å få spilt BF3 på PC i dag. Nesten hver gang jeg prøver å logge inn på Origin, får jeg opp "Det oppsto en ukjent feil", og de få gangene jeg klarer å logge inn og joine en server, detter jeg ut igjen nesten med en gang. Det eneste jeg vet om som er forskjellig fra sist jeg spilte BF3, for rundt 4-5 dager siden, er at jeg har skaffet meg spillet på PS3 også, og har nå på Battlelog-profilen min to soldiers, en for PC og en for PS3, fordi jeg registrerte PS3-spillet med samme Origin-konto.

 

I mitt hode burde ikke dette ha noe å si, men er det noen som har en anelse om hva som er problemet?

Lenke til kommentar

Samme har skjedd her også, og det samme med Bad Company 2. Så i oraksis kommer jeg ikke inn på noen av EAspillene mine. Jævlige logon-dritt og det er naturligvis umulig å komme inn og få hjelp av chat siden det er UMULIG å logge seg på.

 

Brenn i hælvete jævlige selskap.

Lenke til kommentar

Ufint at mobile AA har flyttet plasering på Wake... Det var noe jeg ikke hadde fått med meg, da jeg ikke har spilt wake etter patchen. Tenkte jeg skulle få de siste unlocksa på den så jeg stod der som en idiot og venta i hangaren på airfield... haha

Lenke til kommentar

Hehe, har egentlig ikke noe i mot wake i seg selv. Syns det er et helt allright map, og jeg spilte det en del i BF2. Er spesielt morro å dra frem recon kittet og være en semi agressiv recon med m98b og magnum. Er veldig effektivt da det er lange avstander på mappet. Selvfølgelig så sant ditt lag ligger ovenpå da, ellers er du ikke til stor hjelp med rifla di mot alle tanksene etc.

 

Det som ikke er så gøy med wake dog, er når du er RU og US raper dritten ut av alt som heter fly, helikopter, AA og tanks.

 

Meen nå får en legge seg vel, jeg som skulle være flink gutt og holde meg ederu og lese til eksamen, gikk jo strålende :whistle:

Endret av dTd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...