Jump to content

ronron25

Medlemmer
 • Content Count

  2167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ronron25 last won the day on April 2 2016

ronron25 had the most liked content!

Community Reputation

257 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dommen mot Marcus Thrane er nok det største justismordet i Norge.
 2. Oppgaven er slik: 2x+2<4x+2<(eller lik)5x-3 Svaret jeg får er x> -1/2 og x >(eller lik)5. Synes det er rart, men det er kanskje riktig?
 3. Kan svaret på en dobbel ulikhet se slik ut: -1/2 < x >(større eller lik) 5 ?
 4. Har et trivielt spørsmål. Regelen er jo som følger: a^n/a^m = a^n-m Så lurer jeg på når eksponenten under brøkstreken er minus: a^4/a^-3 som eksempel. Beholder ikke eksponenten minuset slik at det blir slik når man flytter eksponenten opp: a^4-(-3)?
 5. Jeg kan ikke gi deg et eksakt tall på hvor mye gruppearbeid det er, men det er mye gruppearbeid i nesten alle fag(det å jobbe med "data" er ofte basert på teamarbeid, tverrfaglig). Når det gjelder fravær bestemmer du selv hvor mye du vil være tilstede. Det er obligatoriske oppgaver som må leveres for å kunne gå opp til eksamen. Som sagt så er det en del gruppearbeid og gjør du ikke din del, så kan du ikke regne med å bli populær.
 6. Det var en svenske fra Gøteborg som studerte i Oslo for en del år siden. Han tok toget mellom Oslo og Gøteborg, ofte forstod jeg. Naturlig det når man kommer fra Gøteborg. Han ble regelmessig visitert av tollerne. Den 23 gangen han ble visitert så sprakk han. Tror han fikk bot for det. Han mente seg forfulgt av tollerne. Det er vanskelig å ikke gi han rett i det. Ikke en gang av de 23 gangene han ble undersøkt fant de noe ulovlig. Tollerne visste at han var student i Oslo. Dette vil jeg kalle for strukturert rasisme. Studenten hadde mørk hud.
 7. Takk for svar! Arbeidsinnsatsen er ikke noe problem her. Problemet er forholdet til veileder som jeg forstår sammen med sensor skal sette karakteren.
 8. Jeg forstår det sånn at veileder og sensor setter seg ned og bestemmer karakteren etter at en bachelorgruppe har presentert prosjektet sitt for dem. Er det slik at gruppemedlemmene kan få forskjellig karakter, eller får alle i gruppa den samme?
 9. Bibliotekar med søking som spesiale!
 10. Jeg holder på med å avslutte et bachelorstudie og har søkt meg videre til et annet studie som jeg får avslag på fordi jeg mangler studiepoeng, sies det. Universitetet jeg går på har bare klart å registrere 120 av mine 150 studiepoeng, derav avslaget. På studweb så står jeg med 150 poeng, mens i statusen min, så står jeg med 120. Er det noen som har hørt om eller opplevd noe lignende? Dessuten, hvordan lar dette seg gjøre? Kan legge til at medstudenter har fått registrert studiepoeng for akkurat de samme fagene i sin status.
 11. Det er ifølge Giualiani Obamas og Clintons feil alt sammen, uansett hva det er....
 12. Kanskje akkurat hva jeg trenger. Har skrevet en del de siste åra, men gaminga har det blitt lite av, så kanskje dette tastaturet kan snu utviklinga, jevne det mer ut...?
×
×
 • Create New...