Jump to content

insolvent

Medlemmer
 • Content Count

  1782
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1074 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Og der blir jeg tillagt flere meninger, ser jeg.. Jeg sa bare at jeg ikke er enig i at verden er sinnsyk og styrt av psykopater. Verdens våpenkappløp er ikke noe jeg støtter. Er nok resultatet av at vi i bunn og grunn er enkle primater. Jeg synes dog at verden går fremover - stort sett.
 2. Jeg fikk også versjon om at det kommer ny versjon snart, men updaten kom allikevel da jeg kom inn på appen.
 3. Start HiCare-appen, trykk "More" og velg "Update". Da skal den komme. Fungerte i hvert fall for meg.
 4. Helt ufarlig å gå til lege! Jeg hadde selv testikkeltorsjon for en god del år siden. Helt uproblematisk å gå til legen med dette. Undersøkelse av underliv er hverdagskost for en lege.
 5. Det er da bare hyggelig å treffe folk?? Om det er på kafe eller restaurant?
 6. Virker som om den kan være på vei, men uten Google sitt økosystem. Romania er først ute..
 7. Jeg leste at den svenske versjonen av Bank ID krever Google Play Services... Ikke utenkelig at det samme gjelder i Norge??
 8. Vil Bank-ID fungere om man selv må installere Google sine apper? Mobil.se hevder at Mate 30 Pro skal slippes i Europa, men har ingen dato. Jeg har hatt Mate10 Pro og har nå Mate 20 Pro, må virkelig si at Huawei lager flotte telefoner. Disse er de to beste jeg har hatt til nå.
 9. Er det noen som har plukket opp nye nyheter om hvorvidt telefonen kommer for salg i Norge??
 10. For en lege, så er dette helt hverdagslig og ikke noe flaut i det hele tatt. Bare bestill time....
 11. Alle innsatte har en kontaktbetjent som vil prøve å hjelpe innsatte med å legge til rette for at ting skal være på plass ved løslatelse. NAV vil for eksempel involveres i god tid før løslatelse. Ikke alle vil ha, eller velger å ta imot hjelp. Enkelte fengsler har egne ansatte fra NAV som jobber i fengselet. Den største utfordringen er når innsatte er i varetekt og politiet/retten løslater ham plutselig. Da er det rett på gata uten noen form for hjelp. Det er problematisk...
 12. Just let it go.. Med mindre du har noe personlig mot fyren, så ikke bruk mer energi på det. Mye rart å se overalt, dersom man er observant.
×
×
 • Create New...