Jump to content

Sanchez_

Medlemmer
 • Content Count

  1314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

362 :)

About Sanchez_

 • Birthday 07/30/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Soundboard er gøy. Eneste jeg synes er i merkeligste laget er den klokka som begynner å tikke på slutten av noen stikk.
 2. Drops- og pastilltesten er det eneste jeg hopper over når jeg hører sesonger (etter 06-07) opp igjen. Halve tiden ble brukt på å diskutere om produktet faktisk var drops eller pastill, og Steinar som bastant ville ha to separate lister (en for drops og en for pastill) mens de to andre ville ha de på samme liste. Altfor mye krøll rundt, som gjør spalten umulig å høre på mer enn én gang.
 3. Nei, topp 5 dårligste betyr ganske så dårlig. Øverst på lista over de dårligste innsalgene vil være innslaget som er dårligst...
 4. Dette må være et av de mest gubbete meningene jeg har sett i denne tråden. Selvfølgelig finnes det tonnevis av forskjellige energidrikker med all slags forskjellige smaker. Jeg er overbevist om at det blir god underholdning. Spør du meg er fjorårets tannkremtest blant de kjedeligere, og de trenger ikke prøve hardt for å slå den. Frossenpizzatesten og snustesten var morsomme begge to, mens drops- og pastilltesten står for meg igjen som en av topp 5 dårligste spalter i programmets historie.
 5. Etter noen sesonger uten noen form for humorinnslag/telefonsamtaler, kan jeg trygt si at jeg synes programmet er bedre uten dem.
 6. magnet:?xt=urn:btih:98719608a2564607bc5f4f21ff8970e2e0078c24&dn=Radioresepsjonen+2006-2013+komplett&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.leechers-paradise.org%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.coppersurfer.tk%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969 Der er magnetlinken til torrenten som NRK selv mekka, som har podcastene mellom 2006 og 2013, som de hadde liggende ute frem til avtalebruddet med IFPI. Er ikke mange seeders dessverre, men der har du ihvertfall så og si alt som ikke ligger ute i podcastfeeden, med unntak av et par enkeltstående episoder her og der som mangler. Men tror de fleste av de har blitt lastet opp i denne tråden her opp igjennom.
 7. Hahahaha, wtf! Det der må da være bevisst?? 😂 Uansett, legendarisk funn.
 8. Vebjørn Selbekk og Trude Drevland? Interessant flokk med mennesker, det derre Kringkastingsrådet. Hjerneceller har de også, tydeligvis.
 9. Flauhetskonkurransen er det mest underholdende som har skjedd RR på årevis. Kjør debatt.
 10. Det ironiske er at Steinar og Bjarte til og med sa på lufta at de håpet ikke at det ble klippet opp og lagt ut på sosiale medier og tatt helt ut av sin kontekst. Så er det akkurat det VG har gjort, de har fjernet all praten i forkant og etterkant.
 11. I flauhetskonkurransen på tirsdag. "Jeg skjønner at Radioresepsjonen er et humorprogram, og kanskje til og med at dette kanskje muligens kan være satire (?)" JA, MULIGENS....................................
 12. Finn osten synes jeg var underholdende. Tyrkergames derimot, har jeg virkelig liten tro på at kan ha nok underholdningsverdi uke inn og uke ut. Kanskje hvis det var en ny sjokolade hver uke/tredje uke eller noe sånt, men Bjarte kommer jo uansett alltid til å være treigest.
 13. Nice work!! Høres ut som en dødsbra sesong, da. Tannkremtesten er genialt Edit: Glemte å ta høyde for at det kan være kødd. Kan det være kødd?
 14. Halleluja! Er helt tom for podcaster å høre på om dagen, så gleder meg til de kommer igang.
 15. Nekter å tro at det finnes mer enn en håndfull fans av RR som er født i 2006 eller 2007.
×
×
 • Create New...