Jump to content

Sanchez_

Medlemmer
 • Content Count

  1331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

367 :)

About Sanchez_

 • Birthday 07/30/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11910 profile views
 1. Er som en under paret RR-sesong for meg (litt som perioden da de hadde kjedelige spalter som folkets røst og gründerdansen), men ikke i nærheten av så elendig som du synes det er. Det er et stort pluss for meg at de tar med seg dilemmas og stavmikseren inn i dette konseptet, og det spiller ingen rolle for meg at spaltene har endret navn og fått nye jingler (liker de nye jinglene faktisk). Dønn ærlig liker jeg godt, og Hva er jeg? funker. Ellers er jeg mer likegyldig til dametrusetesten og SFX-spalten. De er helt ok, men kan bli bedre. Men det er to ting jeg virkelig misliker med Papaya: At de later som om de spiller sanger mellom segmentene. Slutt med det. Det var en av de tingene som var kjipest med RR for oss som aldri hørte på live, og det tar bare fokuset bort fra praten og på noe som er helt ubetydelig. Det er greit at de trenger å ta pauser, men på podcast bør man la være å snakke om at man tar pause hele tiden. Det andre jeg absolutt ikke er fan av er videreutviklingen (rettelse:ødeleggelsen og drapet) av "den lokale puben"-kontentumet i begynnelsen på ukens siste sending. Mouse and the donkey-musikken var en komplett RR-klassiker, og konseptet med å komme med humor-drinker som ble lagt til for noen år siden var et fantastisk tilskudd. Men det er offisielt over med chillout lounge-greiene. Det funker bare virkelig ikke. De burde droppe den kleine musikken og stemningen, ønske velkommen som normalt, og heller spørre casually om noen har noe i drinken sin. Jeg gir Papaya 60 av 100 RR-er. Skal abonnere ut året, men kommer ikke til å fortsette med mindre det blir bedre.
 2. Ser ut som en direktelink til serveren deres eller noe. Ikke sikkert det vil funke for alltid.
 3. Første episode er 1 time og 16 minutter lang. Hadde håpt på rundt halvannen time siden de går ned fra 4 til 3 i uken, satser på at de ikke blir særlig mye kortere enn dette ihvertfall.
 4. 79 kr mener jeg også er i dyreste laget, spesielt for oss som bare bryr oss om den ene podkasten. Til sammenligning finnes det tusenvis av Youtubekanaler med 2-3 personer som preiker sammen tre ganger i uken eller mer, helt gratis. Her ender vi opp med å betale så dyrt bare fordi etterspørselen er der (ihvertfall nå i starten, ser for meg at den kan dale fort også). I mitt hode er det ingen forskjell på dette og at TV 2 skrur opp prisen for å se engelsk fotball til latterlige høye priser, bare fordi de kan. Jeg kommer nok til å betale litt i starten av nysgjerrighet, men ser aldri i livet for meg at dette er noe jeg vil være interessert i å betale for i årevis, slik som med for eksempel Spotify, som bokstavelig talt er uendelige mengder underholdning for bare litt mer i måneden. 39 kr hadde vært mer passelig, spør du meg. Eller om man hadde fått med VG+ på kjøpet eller noe.
 5. 2006 er reinspikka drit, spør du meg. Lommelegen var gøy de første to ukene, men etter flere innslag fra de samme sketsjene hver eneste uke, blir det fryktelig repetitivt. Gutta har ganske dårlig kjemi, de prater altfor fort, og spaltene er svake. 06 og 07 holdt å høre én gang, kommer aldri til å høre de igjen. Fra 08 begynner det å bli bra, og som Kjøleskap sier, 09 er det absolutt beste året av dem alle. Vitsespalten og peak Tore-rage under Stavmikseren, ingenting slår det.
 6. Hva mener du? Radiodokumentarer har kortere stikk enn RR, det er ikke mye som er "tradisjonelt" med det nåværende formatet til RR.
 7. Håper (og tror) at det er en podcast. Hvis det mot all formodning er en VGTV-serie så sier jeg takk og farvel og holder meg til gamle podcaster.
 8. Én totimers-episode hver uke ville gått veldig fint, spør du meg. Formatet deres har passet bedre som podcast enn som radioprogram i flere år nå, med tanke på at det nesten ikke finnes stikk kortere enn 15 minutter. Siste 24 har også blitt dratt ut litt vel mye, så er like greit å få den ukentlig.
 9. "Sammen skal de tre, ifølge Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå." Det er nesten garantert snakk om å videreføre RR-konseptet, helt sikkert i en ukentlig podcast. Da får de mulighet til å lage både "RR" og drive med TV-serier samtidig. Spennende greier.
 10. Grattis, Töre! Ganske sprøtt å tenke på at alle tre var i 20-30-årene når de begynte med RR.
 11. Det er sant nok, samtidig så vil jeg si at det mest underholdende segmentet med frityrkokeren fant sted inne i studio etter selve friteringen.
×
×
 • Create New...