Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Post eksempler på kvinnfolk-logikk


Anbefalte innlegg

Denne stusset jeg på:

 

Jeg var kollega med ei som jeg hadde vært sammen med tidligere. Ved en møteinnkallelse for bare oss to, så avslo hun med begrunnelsen at om noen så bare oss to sammen så ville ryktene gå om vi var sammen igjen. :ermm:

 

Da blir det ikke lett å jobbe sammen gitt...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, derfor du har den avataren eller? Jeg hadde blitt litt sur da veit jeg :p

 

Edit: på jenta altså..

 

Denne hendelsen er en dråpe i havet. Jeg er lettere irritert, men hvis hun vil holde på sånn, så gjerne for meg, jeg gidder ikke å bruke tid på å forfølge denne latterlige krangelen.

Lenke til kommentar

Er greit nok at mange kvinner kanskje er på denne måten, altså av typen "om jeg har det vondt, skal du også ha det vondt", illustrert av mange ulike eksempler. Men om kjæresten min hadde slanket seg ville ikke jeg ha sittet der og spist fleskepannekaker, chips, sjokolade og drukket brus foran henne om hun satt der og spiste grønnsaker.

Lenke til kommentar

Er jeg virkelig den eneste som har et( flere sett tilbake i tid ) kvinnfolk med litt vett i skallen ? For all del, et par av eksemplene går igjen ( Rydding/mat/alt relatert til fanden sjøl hver måned hvertfall ), men tror veldig mange av disse eksemplene skyldes begge parter og ikke kun kvinnen, og at disse feilene går igjen i forhold etter forhold.

 

Kan for all del henge sammen med hvordan jeg plukker opp kvinnfolk kontra andre, eller vært særdeles heldig, men liker heller å tenke at klare grenser og regler har hatt mer og si.

Endret av Vizla
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...