Gå til innhold

Deadringer

Medlemmer
 • Innlegg

  13 163
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Deadringer vant dagen sist 28. august 2010

Deadringer hadde mest likt innhold!

Om Deadringer

 • Bursdag 24. okt. 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

24 830 profilvisninger

Deadringer sine prestasjoner

739

Nettsamfunnsomdømme

 1. Stemmer, 45w som følger med. Pcen kan lades via usb c, så mistenker at usb c porten på powerbanken jeg har ikke er i stand til å mate ut nok watt.
 2. Har prøvd Usb a til c, ja, virker ikke det heller. Såvidt jeg vet er usb c en to-veis teknologi, så det finnes vel ikke enveis usb c? Har ikke allverdens med kunnskap rundt dette, så veldig mulig jeg tar feil.
 3. Ålreit, befinner meg for øyeblikket i USA og hadde håpet å få løst dette før jeg skal hjem igjen, så begynner mistenke at den beste løsningen er å ta med laptopen til Bestbuy og teste hvilke powerbank som virker med pcen. Takker for alle svar!
 4. Okei, da kan det være jeg bestiller meg en av disse om den jeg har ikke lar seg bruke. Takk for tipset!
 5. Legger ved et bilde av infoen på siden av powerbanken. Powerbanken hos komplett.
 6. Hei Har en Acer Travelmate jeg forsøker å lade via usb c-porten. Den støtter lading via usb-c, og lader når jeg kobler den til usbcladeren til konas mac. Jeg har et håp om å også kunne lade den via powerbanken min når jeg reiser med fly, men har så langt ikke fått det til. Ut ifra hva jeg har lest på nettet, skal dette virke så lenge jeg har rette type kabel, noe jeg har, men isteden for at powerbanken lader pcen, lader pcen powerbanken som er stikk motsatt av hva jeg ønsker. Forsto det slik at selv om powerbanken ikke mater ut ‘nok’ strøm til å holde maskinen gående i lengden, skal den likeså kunne i det minste gi strøm nok til at batteriet varer lenger enn det ville gjort uten. Er det noen her som har erfaringer med dette, og kan peke meg i riktig retning? Laptopen er en Acer Travelmate p2. Har forsøkt med to forskjellige powerbanker, med samme resultat.
 7. Hei Usikker på om dette er rette stedet å poste dette, men jeg prøver. Jeg har kjøpt et kjede til kona, dette kan åpnes og inni skal det være et bilde av fjeset mitt og et av fjeset til hunden vår. Jeg sliter veldig med å finne noe sted å få fremkalt så små bilder(som tittelen sier, 1.5cm x 1.5cm), så om noen har et godt tips til hvordan jeg kan få til dette settes det veldig pris på!
×
×
 • Opprett ny...