Jump to content

Deadringer

Medlemmer
 • Content Count

  13155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Deadringer last won the day on August 28 2010

Deadringer had the most liked content!

Community Reputation

751 :)

About Deadringer

 • Birthday 10/24/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23766 profile views
 1. Hun kan få det med seg, men om hun tar ut en større mengde utstyr innenfor en periode enn hva forsikringen hennes tilsier hun trenger må hun betale det selv, og prisene på slikt i Statene er hårreisende høye.
 2. Hei godtfolk. Kjæresten min(Amerikaner) planlegger å fly over til Norge rundt juletider for å bo hos meg i et par-tre måneder, men hun har diabetes 1 og trenger derfor utstyr for å hamle opp med faenskapen. Er det noen her inne som vet hva det vil si for henne i Norge? Hun bruker insulinpumpe(t slim x2) og glukosemonitor(dexcom g6) som begge har deler som må byttes ut jevnlig(ut ifra hva jeg kan forstå), men jeg er ikke i stand til å finne noe informasjon om dette på nettet. Om hun kun skulle bli i et par uker ville hun kunne ta med det hun trenger fra statene, men pga lengden på oppholde vil ikke forsikringen hennes dekke mengden hun trenger og om hun må betale for alt selv vil det koste mangfoldige tusner av kroner. Jeg har sendt en mail til diabetikerforbundet, men har ikke fått noe respons enda. Om noen her inne har erfaringer med tilsvarende ville tips og råd vært veldig innafor!
 3. Absolution er, med Hitman 2(det faktisk Hitman 2), det svakeste Hitman-spillet, så jeg tviler på at noen ville omtalt det som en klassiker. Synd det ikke er snakk om Blood Money og Contracts. Jeg synes forsåvidt det er jævlig rart at Hitman har fått så mye mer oppmerksomhet etter rebooten. Folk som ikke har spilt de gamle spillene prater om rebooten som en ny greie, med masse nye spennende konsepter, selv om det eneste som skiller det fra OG Hitman gameplaymessig er disse "opportunity"sa som popper opp, men jeg ville da tro at en hver legit Hitman-spiller skrur av den faenskapen ved første gjennomspilling uansett. Veldig spesielt, men det viser vel at folk flest må holdes i hånda, uanfaensett hva de driver med.
 4. Heisann. Jeg har lagt merke til at c-disken min(disken med Windows 10) gradvis fyller seg opp uten at jeg installerer noe på den, flytter filer dit, etc. Jeg har kjørt Ccleaner og tilsvarende for å fjerne drit, da jeg alltid har regna med at det er restefiler fra nettsurfing og slikt som er problemet. Så, i går da jeg bootet opp pcen, la jeg merke til at jeg nå har knappe 10GB ledig, på en disk hvor det skulle ha vært et sted mellom 50gb og 100gb ledig, og jeg klarer ikke finne ut av hva som tar opp denne plassen. Har selvfølgelig scannet pcen med antivirus og antispamware, uten å finne problemer. Trodde en stund at det var fordi jeg ofte hibernater pcen isteden for å skru den av, men hibsys-fila skal visstnok ikke overskride mengden ram på pcen, og da gir det ingen mening om denne vokser gradvis, så det har jeg slått fra meg. Så, er det noen her inne med gode forslag til hva som kan foregå her? Ingenting tilsier at disken er defekt, bare så det er sagt også. Dessverre begynner jeg å bli såpass rådvill at jeg rett og slett vurderer å formatere hele faenskapen, men det frister utrolig lite. Mulig denne skulle vært i Windows-seksjonen, men jeg gamblet!
 5. Forsiktig, noen kan til å ta seg nær av slike kommentarer vet du. For en verden vi lever i.
 6. Ha! Fant instillingene, og nå har jeg bilde på både TV og monitor! Håper det varer! Tusen takk for hjelpa, Krizz!
 7. Stemmer, TV via HDMI og PC Monitor via DVI. Jeg får bilde på monitor frem til Windows booter, deretter mister jeg det. På TVen har jeg bilde hele tiden. Skal sjekke Bios igjen og si hva jeg finner der.
 8. Hei igjen, og takk for hjelpa så langt! Skjermen min har kun DVI-tilkobling, og selv om et adapter er en eventuell løsning, vil jeg helst ha resten av portene åpne for bruk. Ang biosen så har jeg vært igjennom både ez-settings og advanced uten å finne noe sted å deaktivere intern grafikk. Har googlet det også, uten å nødvendigvis finne noen løsning.
 9. Jeg har nå prøvd både DVI og HDMI. Med HDMI får jeg bilde, men fortsatt ikke noe via DVI. Windows påstår nå at jeg kun har TVen koblet til via HDMI og ingenting i DVIporten, selv om skjerm og er i. Har kikket i bios, men finner ikke alternativer for å deaktivere det integrerte kortet, men gjorde det i windows før driverinstalleringe.
 10. Heisann. Jeg har akkurat smekket sammen den nye pcen min, og alt så ut til å funger som det skal helt til driverinstallering. Da jeg installerte windows med internett koblet til pcen, fikk jeg plutselig svart skjerm under nedlasting av «oppdateringer». Jeg prøvde så uten nett, fikk installert og alt så fint ut. Deretter installerte jeg drivere til skjermkortet, og poff, svart skjerm. Skjermen lyser som om den får signal, men uten bilde. Når pcen starter, hender det jeg kommer til windows før skjermen blir svart, og andre ganger blir den svart med en gang windowslogoen kommer under boot. Jeg har koblet i strøm til kortet, og psuen skal være bra nok. Når bildet forsvinner fra skjermen, skrur skjermkortet av viftene. Hva kan problemet være, noe slikt har jeg aldri vært borti før? Edit; Vedlegg er pcspecs. Skjermkortet er et Gigabyte gtx 1080 oc. Edit2; Det er DVI ut fra hovedkortet, kan det være et innebygd skjermkort der, og om så, kan det være det som er problemet? Pcen prøver å benytte feil kort? Om så, hvordan får jeg deaktivert det? Edit3; jeg får signal ut fra HDMI-portene, men windows oppfører seg som om jeg ikke har koblet til noe i DVI-porten etter driverinstall.
 11. Trenger du fortsatt noen? Har en kamerat jeg pleier å spille noe duos med, men han er lettere vanskelig å ha med å gjøre til tider, så tar gjerne et par til på vennelista i Steam som er med på litt PUBG. Edit; Nyhus på steam. Foretrekker absolutt muligheten til muntlig kommunikasjon under spilling, så skype er kjekt.
 12. Red Fang - Only Ghosts Wolf - Devil Seed Manowar - Lord of Steel Mistenker at jeg alt eier de to siste, men de ligger isåfall såpass langt ned i skiveesken at jeg ikke har sett de på en stund. Skivene er uansett såpass knall at et par kopier ikke vil skade det minste.
 13. Er på jakt etter en gitarmodell med tilsvarende halsprofil og lengde som SGene til Gibson. Forslag?
 14. Oberon røsker bra. Fin kombi av verdensrommet, Truckfighters, Red Fang og Mastodon.
×
×
 • Create New...