Jump to content

Stonemeister

Medlemmer
 • Content Count

  8186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stonemeister last won the day on July 11 2015

Stonemeister had the most liked content!

Community Reputation

2726 :)

About Stonemeister

 • Birthday 10/20/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24657 profile views
 1. Skulle ønske "Nei, vi har faktisk ikke "dårlig kunde"-service her." *fortsette å hjelpe de høflige i køen* var like lettfattelig muntlig som det er skriftlig.
 2. Alt var bedre før i tiden, vet du. For da døde folk før de fylte 50, og så slapp de unge å måtte deale med gamlingers bullshit.
 3. Dette er enormt respektløst overfor 19-åringer overalt.
 4. Jeg var også konsollfanboy når jeg var 12 år gammel og uten inntekt og valget var enten eller. Heldigvis vokst ut av det nå.
 5. Pass deg nå. Fortsetter du begynner du kanskje å tro på flat jord til slutt.
 6. Burde selvfølgelig inkludert at jeg ikke gidder å diskutere med så håpløse tilfeller som deg på slutten av mitt forrige innlegg. Diskusjon legitimerer meningene dine, og det kan jeg dessverre ikke være en del av.
 7. Posthistorikken til AnArv viser at han tror på så godt som alle konspirasjonsteorier som finnes, i tillegg til å være motstander av evolusjonsteorien. Han er enten et troll eller en legitim kandidat til tittelen som verdens mest ignorante menneske. Så får man velge selv om fyren er verdt å diskutere med...
 8. Folk i denne tråden forstår fortsatt ikke at sakens kjerne er at Epic TJENER PENGER på dansen. Alfonso Ribeiro driter i om Ola Dunk danser Carlton-dansen på gata. Arnold driter i om folk sier "I'll be back!" til hverandre med bælfeit tysk aksent. McDonald's er nok strålende fornøyd om folk går rundt for seg selv og nynner på "I'm lovin' it". Problemet oppstår så fort et stort selskap begynner å bruke disse tingene for å tjene store pengebeløp uten å kompensere skaperne.
 9. Jeg har hørt "Denne fryseren er bedre fordi den er kaldere."
 10. Kanskje du fnakket med Daffy Duck?
 11. Det skjer hele tiden, men likevel fortsetter du å la være å legge på pinne? Du er faktisk selv skyld i din egen elendighet. Det burde være lett for en person med dine holdninger overfor butikkansatte å anta at alle er fullstendig ubrukelige og dermed sette igang de nødvendige tiltakene for å gjøre deres "lavtstående yrke" så enkelt som mulig. Makan.
 12. Hvis du går på en så unik og underholdende måte at andre folk er villig til å betale for å kunne gå som deg i et dataspill, så har du kanskje en sak. Hele sakens kjerne er at Epic tjener penger på denne dansen, som er en blåkopi av dansen Alfonso Ribeiro fant på. Det er helt normalt at man må betale royalties til låtskriver og artist når man bruker musikken deres. Denne saken er ikke så annerledes.
 13. Epic omsetter nok for millionbeløp på denne dansen, som folk kun kjøper fordi Alfonso Ribeiro gjorde den populær på Fresh Prince. Denne dansen er synonym med Ribeiro og definerer på mange måter karrieren hans. Når han dro den frem på amerikanske Skal vi danse kom det publikumsbrøl og dommerne sa de hadde ventet så lenge på "The Carlton". Dette er hans dans. Helt innafor å saksøke for tapte inntekter når han ikke har sett en cent i kompensasjon foreløpig.
×
×
 • Create New...