Jump to content

DJ_Dark

Medlemmer
 • Content Count

  37049
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2862 :)

About DJ_Dark

 • Birthday 04/20/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er vel i Oslo-området siste helgen i første periode der så stemte den. Kan evt vurdere å ture ned senere helger.
 2. Si meg. Har du sett RBKs kamper det siste året?
 3. Jeg er helt enig i at han ikke skulle få fortsette. Dette er long time coming som det er sagt over her. Samme har skjedd i de andre klubbene han har vært i og. Starter bra, men så faller han gjennom. Han er ikke god i kamp og han har vært sur og gretten i hele år. Som noen sa det på Twitter så ble Kåre en annen etter de røk for APOEL.
 4. Det er kanskje det verste jeg har sett på dommerfronten noen sinne. Helt katastrofalt.
 5. Kjedelig plass med ved krigsskolen eller hva det heter ikke langt fra jernbanetorget er det 5 stops man når samtidig. Det er dog ingen kafé eller noe der, bare en benk.
 6. Har absolutt ingen ting nær meg, så det er litt balls. Hverken i Trondheim eller Asker. Rushet vel ikke til lvl 40 jeg heller. Kanskje bare siste par ukene da jeg nærmet meg. Spilte i et år før det ble 40. Neste året har det blitt nesten 2 40-lvler til, mest pga det er så mye lettere å få xp nå.
 7. God del som har starta igjen nå i sommer merker jeg. Vesentlig mange flere enn de som vinterspiller og. Nærmer meg 3x40 nå (60M xp).
 8. Oppsummerer det temmelig bra egentlig der. I tillegg så gikk vel så og si alle de som presterte best på søndag for RBK ut med skade og. Da dabber naturlig nok kampen ut litt. Når RBK prøver en ny taktikk før Europa og blir det ikke like mye samspill.
 9. Vet ikke om RBK faktisk har tatt grep og hevet seg mye eller om det bare var Enga som var fryktelig svake i går, mulig begge. Uansett en enorm klasseforskjell. Ser ut som Kåre også har forstått at om Trondsen spiller som anker og Konradsen som indreløper er RBK langt farligere med en gang. Bendtner var overraskende pigg og god i går, og som nevnt over sikkert veldig lysten på å glemme VM. Skulle scora et par i går og sendt et lite stikk mot Åge.
 10. Regner med han mener at det er bedre å følge med et norsk lag man ikke liker enn et utenlandsk.
 11. Langt færre etter Niantic tok en real banwave
 12. Bedriten kamp, kun slått av en enda mer bedriten dommerkvartett.
×
×
 • Create New...