Jump to content

InToRv

Medlemmer
 • Content Count

  1463
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

279 :)

About InToRv

 • Birthday 01/08/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg skjønner ikke helt hva jeg skal gjøre videre i livet. Jeg er helt blottet for ambisjoner og ønsker. 28 år. Fin jobb og grei lelighet - med tilsvarende gjeld som alle andre. Har mistet nesten alle vennene mine fordi jeg er en kjip dritt, jeg forstår dem godt. Mistet 2 kjærester de siste 3 årene av samme grunn. Så her sitter jeg da, mandag til søndag går ca slik: Jobb, trene, Netflix, sove. I helgen er det ca det samme. Jeg er heldig som har noen få som vil møte meg en gang i blandt om jeg maser på dem litt. Jeg har ikke lyst på barn, og jeg er elendig i alt av sosiale settinger. Ikke er jeg særlig flink i jobben min heller (Som exen min så fint sa, jeg er ikke bekymret for deg, men de du jobber med) hun hadde rett. Men jeg skal klare å holde på jobben, uten den mister jeg all selvstendigheten jeg har, og det er ca alt jeg har igjen. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre videre. Jeg finner meg selv sittende på Tinder og alt annet av datingapps bare for å ha noen å snakke med og kanskje finne et skadet kvinnemenneske som vil være med meg fra tid til annen, men det viser seg å være vanskeligere enn det var for 1 år siden. Samt har det vist seg at de fleste vil ha barn og stor familie - det er det siste jeg vil ha her i verden, jeg har nok med å passe på meg selv 24/7. Hva gjør dere andre som blir spist opp av ensomheten og forakten for egne manglende evner og mål her i livet?
 2. Har en stilling som lærer 100% Jeg er vist en av de få nyansatte lærerne som fikk en midlertidlig ansettelse på 12 måneder. Jeg syntes det er ganske stressende å ikke vite om jeg er ønsket videre fra høsten 2019.. Er det noen som har noen råd til hvordan og når jeg kan/bør ta opp et ønske om videre ansettelse? Et annet problem er at jeg egentlig trenger å vite det ganske raskt, slik at jeg eventuelt kan begynne å søke på nye arbeidsplasser. Takk for alle svar.
 3. Om du ikke liker den, og driter i den. Kunne det da vært en tanke å gjøre noe annet? Det å bare slenge ut at set 1 gir mer effekt enn 5 og 6 er også en håpløs generalisering. Jeg har ikke sett 1 program fra Dietmar og Samnøy som ikke går over 5-6 tunge sett i feks bøy. Det er forsåvidt folk jeg stiller mer tro til enn genetiske freaks som Berkhan. Det er klart at man kan oppnå diminishing returns ved å ta flere sett, men det er veldig mange faktorer man må ta hensyn til.
 4. Hvor har jeg skrevet at det er et råd? Jeg spurte om innspill. Jeg skjønner at jeg først burde lest meg opp på at denne tråden i hovedsak består av mennesker som sverger til de tre store. Jeg har ikke sagt noe sted at det er hverken optimalt eller anbefalt. Slutt å legge ord i munnen på meg. Jeg slang sammen et program som er gjennomførbart for min kropp og samtidig ikke koster allverdens av tid. Det er alt jeg har gjort. Hva er det jeg ikke har redgjort for? Jeg foreslår at du går tilbake og faktisk leser _ALT_ jeg har skrevet, og så prøver så godt du kan å forstå hvorfor jeg har lagt det opp som jeg gjør. Samtidig kan du ha denne setningen i bakhodet: Jeg vil trene for å leve, ikke leve for å trene. Legg også merke til at jeg har vært der du er, trent alt for mye og alt for tungt i alle baseløft - det bidro ikke til å gjøre livet mitt bedre. Jeg både ser bedre ut og føler meg langt bedre når jeg kuttet ned på treningsmengden og begynte med løft som passet kroppen min bedre.
 5. Gled deg til du er i 100% jobb og innser at livet er mer enn trening. Jeg prøvde å presisere det tidligere. Trening skal være et supplement til livet mitt, jeg er ferdig med å leve for å trene. 14t i uka er ikke holdbart for meg eller folk flest.
 6. Jeg ser ikke en øvelse der bicepsen er i nærheten av de mest aktive musklene i øvelsen. Skuldre er viktig for benkpress og det meste av pressøvelsene, de er også enkle å trene og tærer ikke særlig på resten av av øvelsene som kommer. Hadde du lest hele posten så sier jeg ganske greit at det ikke ble satt opp for å dekke et forferdelig bøy/benk/mark opplegg som de hardbarka sverger til. Jeg har trent styrkeløft i mange år - da gjerne 5 dager i uka. Ikke bare ble jeg lei trening, men jeg sluttet helt å finne noe glede i det. Overnevnt program er laget for å være raskt og effektivt, uten noe særlig svært tunge løft. Dette holder ihvertfall min motivasjon oppe, samtidig som resultatene er mer enn gode nok. Jeg tror mange som trener egentlig burde tenke seg litt om med hva de vil oppnå. Vil du bli super sterk, flott kjør de 3 store og bruk evigheter av tid hver dag på dette. Vil du derimot leve et noe mer balansert liv der treningen gir deg overskudd, motivasjon og en finere kropp, ville jeg aldri kjørt på med noe slikt. Det er mine tanker, kommer ikke til å forsvare dem videre.
 7. Kravstor du altså. Holder til i Oslo =)
 8. Jeg mistet all motivasjon for trening når jeg begynte i 100% jobb. Hadde alt for mange øvelser og for mye dill. Satt sammen dette for å gjøre det raskt og effektivt. Av hensyn til egen kropp og motivasjon har jeg utelatt knebøy/frontbøy og benkpress. Det skal gå fort, være motiverende og ikke by på dager jeg gruer meg til trening. Men trapbar er så overlegen øvelse at den måtte med... Jeg trener for å se bra ut og føle meg bra. Jeg skal hverken bli verdens sterkeste mann eller bo på gymmet. Innvendinger? A Skråbenk DB 5x6-8 Stående skulderpress 5x6-8 Goblet Squat 3x 8-10: Trap bar RDL 3x10 Supinated row 3x10 Lying legraises 3*12 B Trapbar Deadlift: 5x5: Weighted Pull ups 4x5: Alternating DB press 4x8: Stående 1arm press 3x8: Facepull 3x12: Paloff 2*f C Flat benk DB 5x6-8 Push press 4x6-8 Chest supported row 3x10 Rear lunge pr fot 5x5 Band pullaparts 3x12-15 Lying legraises 3*12
 9. Små klein forespørsel her men: Blitt singel, og tinderprofilen trenger en oppvask. Hvor finner jeg en fotograf som kan hjelpe meg? Har prøvd å google litt uten særlig hell. Altså leter jeg etter en som bruker 1-2 timer på å drasse med rundt på et par locations og ta gode bilder med forskjellige klær. Fikk tips om å si hvor jeg bor: Oslo Send meg gjerne en pm.
 10. Ja, jeg ender nok opp i samme båt. Men om du kunne vist til bedre tilbud så ville du kanskje stillt sterkere. Jeg skal gjøre et forsøk ila uken og rapportere tilbake Jeg misstenker at en del banker venter en måned eller to med å sette opp renten, slik at de får nye kunder nå - derfor kan det godt hende at alle legger seg på rundt 2.24% ganske snart forsåvidt.
 11. Tanken er at jeg ikke ser noen grunn til å betale mer enn jeg absolutt må. Er det mye jobb å bytte til feks Dinbank? Jeg vet det ikke er snakk om mye penger, men jeg liker ikke å føle meg utnyttet fordi jeg selv ikke vurderer andre tilbud aktivt, Om en annen bank kan ordne alt med overføring av lån til 1.99% i rente så tar jeg gjerne det.. Er det lett å få flyttet boliglånet? Evnt hvilke kostnader ser jeg på?
 12. Hei, lurer på om det er noe vits, men jeg syntes renteøkningen på mitt boliglån er tåpelig. Kjøpte leilighet til takst 3 160000 Har lån på 1 50000 som begynte på 1,99% effektiv. Altså har jeg en belåningsgrad i dag på under 50% Nordea satte nå opp renten til 2.24% effektiv. Skal jeg akseptere dette, eller kan jeg gjøre noe med det?
 13. Vel, jeg har prøvd å fikle litt med trumotion, men det blir langt fra bra. Jeg kan ikke skjønne at det skal være noe feil på tven, da bildet ellers ser meget bra ut. Uansett, siste gang jeg kjøper tv uten å studere den nøye i butikk med eget matrialet. Denne tven vil jeg påstå er et skikkelig bomkjøp. Edit: Rtings foreslår True Motion på: "User" og verdiene 0/0 (Skulle nesten tro det betyr at man bare kunne skru det av) Så jeg får gi det en sjanse /Søkeord Motion: https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c7-oled#comparison_1774
 14. Er det bare meg, eller er LG C7 helt elendig på "motion"? Jeg syntes det hakker og er alt annet en silkemyke bevegelser på denne skjermen, samma hva jeg kaster på den. Fra Netflix, til vanlig tv... Jeg har prøvd å sette på alt av dill denne tven kan by på av motion fiks, men da kommer den grusomme såpeopera effekten så alt for godt til synet. Jeg er oppriktig skuffet over hvor dårlig denne tven er til å behandle bevegelse...
 15. Den blir jo prishora med hele tiden: https://www.prisjakt.no/product.php?pu=4718631 Jeg nekter å kjøpe produkter som åpenbart er priset alt for høyt slik at de skal kunne legges ut som tilbud senere..
×
×
 • Create New...