Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

ProphetSe7en skrev (1 time siden):

Synes ikke folk overreagerer. Uttalelser som er kommet til nå er bassert på følelser, og dermed helt ok. Selv om en ser på det nå i ettertid så var det to mål som ikke skulle ha skjedd.

For all del. Folk må få reagere som de vil. Men man skulle tro, på enkelte reaksjoner, at Ten Hag og guttene hadde begått landsforræderi. Bisarre situasjoner skjer. Og noen ytterst få ganger kommer to bisarre situasjoner rett etter hverandre helt i starten av en kamp. Personlig blir jeg langt mer irritert over vedvarende dårlig spill og uforståelige taktiske valg enn at en fyr får en ball i fjeset som tilfeldigvis blir til en perfekt heading. Laget dominerte Forest fullstendig frem til det røde kortet. 

Jeg ser nå frem til Arsenal-kampen. Det laget skremmer meg ikke. Arteta foretar seg mye rart. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
VifteKopp skrev (3 timer siden):

Ganske god kamp frem til utvisningen. Folk overreagerer som vanlig etter to bisarre situasjoner i starten av kampen.  

Å reagere på to mål imot på de første 3 minuttene hjemme på old trafford er ikke å overreagere. Uansett resultat. 

Holder de på slikt mot en motstander som bare et et lite knepp over forrest, NOTTINGHAM FORREST!!, så blir det Liverpool om igjen. 

Er flaut å se sånt! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Jotun skrev (11 minutter siden):

Å reagere på to mål imot på de første 3 minuttene hjemme på old trafford er ikke å overreagere. Uansett resultat. 

Holder de på slikt mot en motstander som bare et et lite knepp over forrest, NOTTINGHAM FORREST!!, så blir det Liverpool om igjen. 

Er flaut å se sånt! 

Det er ikke flaut. Noen ganger har et lag griseflaks og det hadde Forest i to situasjoner. Sånt skjer. Egentlig godt at det skjedde så tidlig, for da fikk ManU god tid til å komme seg inn i kampen igjen.  

Lenke til kommentar

Ja det er bare uflaks. Har ingenting med udyktighet å gjøre. 

Gruer meg til neste storlag. Trist at man er kommet dit med United. Tror det blir en del skikkelige skreller i år også. 

Med mindre de skjerper seg veldig. De har enormt mye å gå på! 

Lyspunkt i dag er at rashford begynner å levere målpoeng! Må mangler bare scoringene! 

Lenke til kommentar

Føler vi er svært uheldige med skader, men det er kanskje andre lag også? Er vi ekstra utsatt bør de jo snart se om det kan være en årsak bak. Mangler/feil på tilgjengelig utstyr, kjøres de for hardt på trening, eller har vi vært så uheldig at så mange spillere er ekstra utsatt for skader? 

Har det kommer noe mer informasjon om skaden til Varane? 

Martial er vel ikke mer enn en uke eller to unna en ny skade, så får håpe Højlund er klar før det skjer.

Ikke mange dagene igjen nå om spillere skal ut/inn. Tror dere det blir noe aktivitet de siste dagene utover ny reserve keeper? Kommer det inn en etterlengtet midtbanespiller eller en back? 

Lenke til kommentar

Ser ut som det blir en nødløsning på vb, samt tidligere EtH spiller Amrabat er I full streik for å tvinge igjennom en overgang.

McT linkes til flere klubber nå på slutten, sist it er Bayern! Nye runder med Harry og Bailey ut nå på slutten også, så kan bli litt aktivitet på slutten. Henderson er vel mer eller mindre bekrefter klar for Palace.

Jeg har et håp om at gi henter enn en ung og spennende vb fremfor en kjempe flopp fra Chelsea. På midtbanen håper jeg vi snur tvert og henter inn Thuram eller Kone. Blir uansett spennende uke, kan ha svært mye å si for sesongen vår.

Lenke til kommentar

Det fine hadde vært å unngå å måtte kjøpe enda en venstreback.

United har en av ligaens, om ikke en av verdens beste i Shaw, de har Malacia, et bra og ungt talent i Fernandez som ble sesongens U23-spiller i fjor, ikke minst Williams som er på lån. Telles er nylig solgt.

Ja, det trengs dekning på plassen nå som både Shaw og Malacia er ute samtidig, men det er midlertidig. Spill heller Dalot og Fernandez mens de er ute, og vent til januar med å sende sistnevnte på lån.

Højbjerg ryktes. Jeg ser ikke helt hvorfor man skal selge Fred som ikke nødvendigvis ville bort en gang, for så å erstatte han med en dårligere spiller.

EDIT: Varane kan være ute i opp til seks uker ifølge Sky. Så 2/4 av forsvarsfireren er nå ute en stund. Så United har tre stoppere friske, og backupen blir vel da McTominay.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

I forsvar har vi kun en vcb. Her burde de hentet inn en spiller som kan bekle vb og vcb. Da hadde en fått dekket behovet på vb nå, samt om en får skade/karantene på Martinez.

Vi er nå en skade unna at Maguire starter. Fernandez viste i preseason at han ikke har nivået enda, men kanskje tid på laget nå som vi har masse skader er det som skal til.

Williams tror ikke jeg har noen fremtid i United. Malacia synes jeg heller ikke er god nok.

Højbjerg er en god spiller, men samtidig en merkelig signering. Må være mulig å finne noe bedre og yngre med større potensiale for fremtiden. Casemiro og Eriksen er snart ferdig på dette nivået. Ta hensyn til det om en først skal hente inn en midtbane så en ikke gjør ting unødvendig vanskelig neste sommer når de skal erstattes. 

Igjen vil jeg påpeke manglende bruk av speidernettverk om det er noe hold i ryktene om de ulike vb og midtbane vi linkes til. Jeg kan ikke forstå at det ikke finnes kartlagte spillere i de posisjonene utover vrakgods fra andre klubber på denne måten.

Forøvrig helt enig angående Fred. Salget av han fremstår merkelig og planløst.

Lenke til kommentar

Årsak nummer én til skadene: noen svært skadeutsatte spillere i troppen, som samtidig er nøkkelspillere og må spille mye. Varane og Shaw har alltid slitt mye med skader i karrieren, gjerne langvarige. Nå er begge to skadet igjen. Tilfeldig? Neppe. Martial er den tredje i kategorien mye skadd og dessverre er det bare et tidsspørsmål før han ryker igjen også.

Årsak nummer to og en kjepphest jeg har hatt lenge: pre-season. United spilte flest treningskamper av lagene i ligaen denne sommeren også, med et altfor heftig reiseopplegg. Ja, klubben (eierne...) tjener en 30-40 millioner pund på det, men her prioriteres det kommersielle i for stor grad fremfor det sportslige. Spesielt er det dumt nå siden forrige sesong var så enormt krevende fysisk med kamp i snitt hver tredje dag.

På den positive siden er det landslagspause etter Arsenal-kampen. Shaw og Varane mister etter rapportene halvannen til to måneder, som ikke er så aaaaaaaltfor ille. Og Højlund er muligens klar nå. United har fremdeles et lag som kan vinne kamper, selv om sårbarheten for flere skader nå er veldig stor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så kjøpene/signeringene/lånene ser ut til å bli følgende:

  • Højlund
  • Mount
  • Amrabat
  • Onana
  • Bayindir
  • Reguillon (nødlån)
  • Evans (ettårskontrakt)

Salgene/frigitte:

  • Henderson
  • Elanga
  • Fred
  • De Gea
  • Jones
  • Telles
  • Kovar
  • Iqbal
  • Laird
  • Greenwood
  • Jurado
  • Mengi
  • Bishop
  • Savage
  • Tuanzebe

+ muligens Bailly og Van de Beek.

Utlån:

  • Fish
  • Williams

+ muligens Van de Beek, Fernández, Shoretire og McNeill.

Endret av Snikpellik
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...