Jump to content

blured

Medlemmer
 • Content Count

  6963
 • Joined

Community Reputation

2361 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. United har antakelig det beste programmet. Men kan lett tape noen poeng mot Villa, Soton, Palace og WH. Fikk når vi møtte de i første runde 2 av 12 poeng... (D, D, L, L). I tillegg til at nok MÅ vinne mot Leicester i siste.
 2. Ser ikke helt hva vi skal med Grealish: Venstrekanten er allerede dekket av Rashford, Martial og James (i den rekkefølgen). Og er ikke som om han ville startet som offensiv midtbane noen gang når vi har Bruno og Pogba. Han er i tillegg kaptein på Villa og vant til å spille mye, tvilsomt at han som 24 åring vil være spesielt fornøyd med å de neste årene være mellom andre- og tredjevalg for oss.. Er på høyrekant det er skralt, da Greenwood på sikt er en CF, og James ikke kan være noe mer enn et andrevalg med mindre han hever seg flere hakk. Sancho og (om skal tro på Ole sin kommentar til Ake Abe i går) - en ny venstrebeint CB, ville vært perfekt dette vinduet. (Da ikke kan stole på at Tuanzebe og Bailly holder seg uskadet. Samt at Smalling nok selges til Roma (og ikke passer helt inn uansett), og at Jones er ferdig). Med Sancho og en ny ung CB, da ville laget sett slik ut:
 3. Ja. Blir faktisk skuffet om vi ikke bare punger ut... For å nærme oss nivået til Liverpool og City er det et minimum av hva vi trenger.
 4. Fra r/soccer: (Ruhr Nachrichten) Dortmund have informed Manchester United that Sancho may only leave for a fixed amount of 120 million euros (£108m) this summer. No other clubs have knocked on Dortmund's door for Sancho. Avisen er listet som tier 1 for Dortmund og Schalke i oversikten deres.
 5. Enig. Som backup til Rashford, Greenwood og Martial har vi egentlig kun James på lang sikt. Det er alt for tynt. Mata er nok helt på slutten av sin karriere, i hvert fall for oss. Og Ighalo har kun kontrakt frem til nyttår, selv om sikkert er praktisk å forsøke å beholde han lenger, om han viser ok nivå utover høsten. Også har du Lingard og Pereira som ikke akkurat er noe å satse på videre. Er derfor helt klart at vi trenger en ekstra spiller offensivt.
 6. Er vel ikke umulig at han klarer å slå den rekorden.
 7. Hadde forvetnet at Pogba og Bruno ville få hvile litt mot slutten her. Men tanken er vel kanskje å få sett litt hvordan Fred fungerer sammen med de to.
 8. Skulle ønske Shaw turte å avslutte selv noen ganger, evnt. jobbet litt med det på treningsfeltet. Sa vel også for to kamper siden, han kommer ofte i posisjoner der det egentlig er naturlig for han å avslutte.
 9. Ødelegger litt sjarmen ass. 1cm offside, og den straffen i stad.
 10. Kommer an på om hele må være over, slik det er med mål. Tydeligvis ikke. Edit: Men hva gjør vel det. Jaja, artig kamp da.
 11. Wat, synes det så ut som skulder? Edit, og hvorfor bytte ut Lindelof, skade??
 12. Måtte sjekke, haha. Var faktisk i PL Des 2018. Utover det en gang under LvG og en gang under Moyes.
 13. Tydelig at planen deres er å utfordre Lindelof på venstresiden, alltid der det skjer. Litt redd for at vi vil gå tom for krefter ila denne kampen, med tredje kampen på rad med de samme spillerne. Synes kanskje spesielt AWB ser litt treigere ut enn vanlig i dag, som kan bidra til det ytterligere.
×
×
 • Create New...