Gå til innhold

blured

Medlemmer
 • Innlegg

  10 083
 • Ble med

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

52 227 profilvisninger

blured sine prestasjoner

4k

Nettsamfunnsomdømme

4

Hjelpsomme svar

 1. Ja, den nye søkefunksjonen deres er helt forferdelig, og er mer laget for å få deg til å se så mange videoer som mulig, enn å gi så nøyaktig treff som mulig. Etter de 2-3 første treffene, blander de inn shorts, "People also watched", "People also search for", "For you", "Previously watched", "From related searches", osv...
 2. Ikke en kommentar på selve jussen. Men jeg må bare si at det er synd om det ender opp med å bli slik. Har selv veldig gode minner fra da jeg besøkte en kompis der for (det som nå begynner å bli endel) år siden. Studenter er gjerne venner med andre studenter... Og å reise til Longyearbyen i seg selv er ikke spesielt billig. Om man i tillegg må betale for eget opphold, vil det nok gjøre det vanskelig for mange å få besøk mens man er der og studerer. Spesielt for par vil jeg si det er svært inngripende å bli nektet å få dele seng med kjæresten sin på hybelen man bor på. (Når det er sagt, så jeg jo hvor populært det var å få komme på besøk der. Svalbard er jo "eksotisk", og det var hele tiden mange som hadde besøk, så det kan jo være at dette er en slags reaksjon på at det har blitt litt vel mye besøk).
 3. Mest skuffet over hvor lav intensitet / vilje det var før 1-0 målet til Forest. Etter det prøver vi i hvert fall. Men den type oppførsel er skikkelig deja-vu... sett det tidvis under samtlige managere post-Fergie.
 4. Selv om United antakelig hadde kommet med svarene du illustrerer over, så står tilsvarsrett svært sentralt innen journalistikken, og klubben burde fått anledning til å svare på en så alvorlig anklage som at Ten Hag har mistet deler av garderoben + støtteapparatet.
 5. For en kaotisk kamp. Og det er bare så ille. Vi er oppe i to måls ledelse to ganger, men vi klarer bare ikke å kontrollere kampene våre... Vil gå så langt som å påstå at den sentrale og defensive delen av midtbanen har vært en svakhet hos United helt siden Roy Keane ga seg etter 04/05 sesongen. Etter det så har det vært et lappeteppe av midtbanespillere på slutten av karrieren sin (Scholes, Carrick, Schweinsteiger, Rooney (!), Matic, Casemiro) som ikke lenger klarte/klarer mange nok kamper til å kunne bære oss gjennom en sesong.
 6. Altså. Det her er så dratt ut av proporsjoner. (1) Han var svært god forrige sesong. Ble månedens spiller i Premier League tre ganger. Og prestasjonene hans for oss i januar/februar er en av hovedgrunnene til at vi klarte topp 4. (2) Dersom Ten Hag skulle reagert på at Rashford fikk for lite søvn før trening mandagen som var, ville han gjort det på onsdag. Men der var han som kjent involvert. For å sitere Ten Hag fra den siste pressekonferansen: “Marcus apologised, that’s it. It’s an internal matter” + “He is very motivated to put things right. He made a mistake but he’s totally with us, all good”.
 7. Siterer deg inn i United-tråden Etter to vanskelige kamper på rad, har Ten Hag et mye mer overkommelig kampprogram ut november: Fullham, FC København, Luton, Everton, Galatasaray. Skal være mulig å snu trenden. Men jeg må si (i fraværet av Snikpellik sin evne til å se positivt på ting) at Ten Hag får alt for lite slack på at han i lengre tid nå har manglet stort sett hele den beste backfireren fra forrige sesong (Shaw, Martinez, Varane, AWB) + byttet ut De Gea (som ville vært bedre å ha nå som vi er uten Shaw og Martinez til å hjelpe å spille oss ut bakfra). Kombinerer du dette med at: Eriksen ikke lenger har staminaen til å holde i 90 minutter (begynt å bytte han inn etter pause for å få noe ut av han) Våre tre viktigste spillere: Casemiro, Bruno, Rashford - underpresterer noe helt vanvittig. Sancho, den angriperen som på mange måter burde passet best til Ten Hag sin spillestil, nekter å beklage for manglende evne til grunnleggende disiplin som en voksen person i et arbeidsforhold, og er dermed ute av laget for godt... Deadline-day signeringen Amrabat (fordi klubben ikke har et fungerende scouting-team, har Ten Hag i alt for stor grad måtte hente inn tidligere spillere...) er en kraftig nedgradering av Fred - og som så mange spillere fra Serie A sliter han veldig med dårligere tid på ballen i PL. Garnacho, som på slutten av forrige sesong, var helt vanvittig 1 mot 1 på kanten, klarer nå plutselig ikke å komme seg forbi en eneste forsvarer Mainoo og Amad, Uniteds to kanskje mest spennende talenter, ble begge skadet i pre-season, og er fremdeles ikke tilbake Synes helt ærlig synd på Ten Hag...
 8. Ryktene går på at han skal få kjøpe 25% av klubben for £1.3 milliarder. Dette var det snakk om i midten av oktober at skulle stemmes over ila noen uker, og at ville gå igjennom. Dette har enda ikke skjedd. Skriveriet om at han skulle overta ansvaret for sportslige avgjørelser er foreløpig også bare rykter. Og på mange måter litt meningsløst... Er avgjørelsen stor nok (f.eks. bytte manager) er det uansett flertallet i styret som bestemmer.
 9. Ville vært rart. 2x Gorilla emojis betyr selvfølgelig at de som gjeng er sterke.
 10. Tror ikke for mange managere ville kunne fått dette laget til å spille noe særlig bedre. Vi mangler hele den beste forsvarsrekka vår fra forrige sesong. Casemiro og Amrabat er de to eneste med skikkelig defensive fibre på midtbanen. Og den ene er på vei til å bli for gammel, og den andre er jeg usikker på om egentlig holder nivået. Bruno mangler disiplinen til å spille som en av to holdende sammen med Casemiro/Amrabat. Donny og Mount er for svake defensivt. Og McTominay er for dårlig med ball / som pasningsspiller for den rollen (hence, han ble plassert foran Bruno fra start i dag). Eriksen har den disiplinen Bruno mangler, men som med Casemiro er alderen på vei til å innhente han.
 11. De bryr seg selvfølgelig om at verdien på klubben opprettholdes eller økes. Det er sånn de kan ta ut fortjeneste, og potensielt tjene så mye som mulig på et salg i fremtiden. Personlig tror jeg et salg vil bli gjennomført ila de neste årene. Kombinasjonen av (1) større konkurranse om å havne topp-4 / sikre seg pengene fra CL-fotball, (2) at Old Trafford trenger snart å pusses opp for milliarder, og (3) å være United-spiller og manager blir gradvis mindre og mindre attraktivt for hvert år som går med kaos og dårlige prestasjoner — medfører nok at vi nå er på et gunstig tidspunkt for de å selge. Spørsmålet er selvfølgelig om de er oppegående nok til å se dette selv, eller om de blendes av sin egen grådighet / ønsket om mange flere år med eventyrlig fortjeneste.
 12. (Ikke et svar på det juridiske). Men når det kommer til musikk, kunne dere forsøkt å justere ned bassnivået et par hakk for å se om det hjelper for naboen, da dette er noe som ikke bare går igjennom etasjeskiller, men også i stor grad ørepropper og hørselvern. (Dermed er det ikke mulig å beskytte seg fra det om man vil en gang...). Har selv hatt en nabo som klagde på musikkspillingen min, og opplevde da det samme som deg, at lyden i min leilighet opplevdes som lav, men når jeg gikk ned til naboen for å høre, så hørte jeg bassen veldig tydelig.
 13. Må si jeg er ganske skuffet over vår evne til å holde ballen i laget. Hannibal blir litt for urutinert (riktignok gjort endel bra med ball da!), Casemiro fremdeles ikke på det nivået han viste i fjor, og McT er virkelig en skygge av seg selv. Også sliter vi generelt med å håndtere tempoet til Koleosho. Forventer Amrabat for McT i andre omgang. Eriksen for Hannibal.
 14. For de som ønsker å ta med seg litt av frustrasjonen fra kampen inn i en ny uke.
 15. Alltid fascinerende at man kan ha en så ulik virkelighetsoppfatning.
×
×
 • Opprett ny...