Jump to content

blured

Medlemmer
 • Content Count

  8824
 • Joined

Community Reputation

3385 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

48853 profile views
 1. blured

  Manchester United

  Tok en titt på det. Premier League før/etter Klopp sin uttalelse (fra 20/21 sesongen): Før: 240 min/straffe (16 kamper, 6 straffer) Etter: 486 min/straffe (22 kamper 20/21 + 5 kamper 21/22, 5 straffer) Alle turneringer før/etter Klopp sin uttalelse (fra 20/21 sesongen): Før: 204 min/straffe (25 kamper, 11 straffer) Etter: 553 min/straffe (43 kamper, 7 straffer) Det er en markant forskjell ja. Edit: Men som Snikpellik skriver, handler nok endel om tilfeldigheter også.
 2. Ja, hvem skal f.eks. ta Vy sin snikislamisering av Norge, gjennom deres bruk av grønne uniformer, på alvor nå? 👀
 3. Etter at City ikke fikk tak i Kane, kombinert med Chelsea fikk Lukaku, United hentet Ronaldo (holder 2, kanksje 3 sesonger), samt hvor tett Mbappe har vært knyttet til Real Madrid, er nok de (City) den klart største favoritten ja.
 4. Nei. Så lenge det blir topp 4 på en ovebevisende måte, og videre til sluttspillet i Champions League, så sitter han trygt.
 5. Synes b-laget vårt har spilt helt greit, selv om det raknet på med litt kontringer på slutten. Mest synd for de utenfor den vanlige førsteelleveren det her, som nå får mindre spilletid fremover.
 6. Det går vel rett over til straffekonk om vi skulle klare å få inn et mål her, ikke ekstraomganger.
 7. Nydelig det returløpet til Elanga der, som tvang WH spilleren til å slå den passningen under press.
 8. Merkelig å si at Mata ikke har preget kampbildet i dag. Den sammenlikningen mellom Ole og Moyes også... latterlig.
 9. Ah, det gjør det litt mer forståelig ja ---- Det er bra at folk i rullestol får komme på kamp. Men må si det ser veldig rart ut at den ene halvdelen bak mål i praksis er helt tom.
 10. Hva skal en med VAR når slikt ikke tas? Vil jo være til det bedre for spillet også, på sikt, om en stopper spillere fra å gjøre slikt. Mata forøvrig vært frisk!! Gledelig.
 11. Det lille vi ligger foran er en kombinasjon av at verken Sverige eller Danmark har gjort det spesielt bra i Europa de siste årene, og at Molde gikk helt til åttendelsfinalen i Europa League i fjor.
 12. Det er flere måter en kan vurdere det på. Rent sportslig er UEFA sin "country coefficients" den mest objektive sammenlikningen du finner [link]. Plasseringer i UEFA sine turneringer Champions League, Europa League og (fra i år) Conference League gis en vekting, og summeres sammen. Da ser en at Premier League og La Liga er de to klart største, ganske mange poeng foran Serie A og Bundesliga. Og økonomisk, vel her er Premier League på vei til å havne i en særstilling: Dette er for 18/19 sesongen (publisert av SwissRamble i våres). Der ser en at Premier League er klart størst, foran La Liga, etterfulgt av Serie A og Bundesliga. PL er så store at det bare er AM, RM og Barca (fra andre ligaer) som får utbetalt mer enn sisteplassen i Premier League....
 13. blured

  Manchester United

  Et av favorittøyeblikkene mine fra kampen i går var forøvrig når Ronaldo jobbet tilbake og gjorde det her:
 14. blured

  Manchester United

  Synes vi enda har til gode å spille en kamp der alt sitter som det skal denne sesongen. Mange har egentlig innfridd: DdG (beste på flere år), Shaw, Varane, Maguire, AWB, Pogba, Bruno, Greenwood, Ronaldo, Lingard, Lindelof. Men utfordringen er midtbanen: Fred, McT, Matic, DvdB. Tror vi skal overleve på det nivået vi har vist hittil frem til landslagspausen som kommer. Men etter det må McFred være klar igjen for å heve laget der/det vi har manglet: 22-09-21 (H) West Ham (Ligacup) 25-09-21 (H) Aston Villa [PL] 29-09-21 (H) Villarreal [CL] 02-10-21 (H) Everton [PL] Landslagspause 16-10-21 (A) Leicester [PL] 20-10-21 (H) Atalanta [CL] 24-10-21 (H) Liverpool [PL] 30-10-21 (A) Tottenham [PL] 02-11-21 (A) Atalanta [CL] 06-11-21 (H) Manchester City [PL]
×
×
 • Create New...