Jump to content

blured

Medlemmer
 • Content Count

  9607
 • Joined

Community Reputation

3729 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

50618 profile views
 1. Tredje kampen på rad med hattrick på Ethiad for Haaland... Sjuke greier.
 2. Skal Viaplay ta fra oss den ene tingen som var bedre etter at de fikk rettighetene?
 3. Ja. Spesielt med både Frankrike og Enlgland nede i pot 2, kan vi potensielt få ganske vanskelig gruppe. Verste mulige gruppe er vel: [Spania, Frankrike, Norge, Tyrkia, Slovakia?].
 4. Var ikke klar over at det også var konsekvensen. Så på papiret vil vi havne i en gruppe der to lag er bedre ranket enn oss. Jaja, i hvert fall ikke fjerdeseedet da, slik som Høgmo fikk til å bli.
 5. En på papiret sykt bra runde ble til: United v Leeds utsatt. Chelsea v Liverpool utsatt Ødegaard skadet for Arsenal. 😞
 6. blured

  Manchester United

  > "We did some experiments this night, bringing Tyrell on the right + Luke on the left, that’s two good moves, we can be very able + we need that in the season." Ten Hag gjør sitt beste for å slippe å bruke AWB ser jeg ja 👀
 7. Veldig pent av Sancho! Utover det så er dette en merkelig stillestående kamp. Bildekvaliteten + slitesjen på matta får det til å se ut som om jeg ser på at opptak fra 2002 elns.
 8. Tror jeg må trekke den påstanden.
 9. Shiet, var vel Haaland som hadde rekorden før han? Hadde ikke sett for meg at den kom til å bli slått med det første, 17 år... det er litt vilt. Født i 2005, bare en mnd før f.eks. Liverpool slo AC Milan i CL finalen i Istanbul.
 10. Ye Olde Tennis Chat. Vinner han kan jeg ikke forstå annet enn at det må være den nest største individuelle prestasjonenen i norsk idrettshistorie. (Dvs, Warholm sin WR på 400m hekk i OL er vel over).
 11. Har gått så langt at jeg har sett på tennis i stedet for.
 12. blured

  Manchester United

  Kanskje enda verre enn at han ikke scorer mål for tiden det bildet der. Går man tilbake til 2017-2018, med forelesningene Maps of Meaning og Biblical serien, der han bruker Jung for å binde sammen religion/mytologi og psykologi, var JP absolutt en interessant karakter å høre på. Men etter at han forsvant ut av akademia (dvs, sa opp jobben sin ved University of Toronto), har han ikke lenger noen kolleger eller elever som korrigerer han… For han er virkelig på vei til å utvikle seg helt til den karikaturen kritikerne av han tegnet tilbake i 2017.
 13. (Evnt smart av Rugby Union å bare vente på reaksjonene ovenfor PL, for så å ta en avgjørelsen basert på det. )
×
×
 • Create New...