Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er 100% enig i Hyrlen sitt innlegg angående Tevez. Nå blir det bare jævelig spennende å se hvem som skal erstatte han.

Er selv enig i de to siste avsnittene av Hyrlen sitt innlegg, mer tvilsom til første avsnitt. Når det er sagt så er vel de fleste spente på hvem som erstatter Tevez. Ryktene vil ha det til at Benzema kan komme for en sum mellom £25-£30. Om det er tilfellet så kan det vise seg å være vel så lurt som å bruke £25.5 på Tevez.

Lenke til kommentar
Benzema hadde vært konge.. Har sansen for han, og føler han har en mye bedre sjangs til å slå til enn feks Huntelaar..

Personlig tror jeg Huntelaar ville vært bedre i år og kanskje til neste år, men tror Benzema kommer til å bli bedre til slutt. Husk at Benzema bare er 21 år.

Lenke til kommentar

Kjøper vi Benzema og han slår til slipper vi å tenke på spisser til vi eventuelt selger han igjen. Når Berbatov blir tatt av alderdommen/solgt er Welbeck og Macheda forhåpentligvis klare til å ta plassen hans, og det finnes ikke engang en teoretisk mulighet for at Rooney kommer til å bli solgt. En spiller som er så ung og god som Benzema gir så god fremtidig dekning at det kan fokuseres 100% på de andre leddene på banen i de neste sesongene. Tror på sikt at Benzema er en kanonløsning, og håper at vi får positiv utviklig i sakene så snart som mulig.

Lenke til kommentar

Selfølgelig er det mye av Ronaldo når han er mannen bak halvparten av målene.. Sier litt om hvor syk sesong han hadde.. Heldigvis var det for United han hadde den beste sesongen han noen gang kommer til å få, jeg tror det blir umulig å slå den sesongen der for Ronaldo..

 

I tillegg så er han mannen bak det beste frisparket jeg noen gang har sett, det frisparket mot Portsmouth er helt....jeg har ikke ord for det. ballen skal ikke gå slik, det skal være umulig!

Endret av Kjartan1234
Lenke til kommentar
http://www.youtube.com/watch?v=c-tupLRvsIw...feature=related

 

Hadde vært fantastisk med en slik sesong til :roll:

 

Jeg bare måtte poste den

Mye Ronaldo der :p Jeg lyver hvis jeg sier at jeg ikke kommer til å savne å ha han i klubben, og da spesielt måten han leker med forsvar og bøtter inn mål. 42 mål på en sesong... det er bare fantastisk.

 

Jeg tror ikke jeg noen gang har sett en fotballspiller ha en så god sesong for en klubb. Tror vi må tilbake til Maradona i Napoli dagene.

 

Vi kommer til å savne han veldig mye

 

Den mot Arsenal var vel over 20 meter?

 

Tror ikke det. Ronaldo tok de utenfor 20 meter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...