Jump to content

Limbeck

Medlemmer
 • Content Count

  12157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2250 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg gikk for Google nest wifi. 3 pack
 2. Så nå skal jeg også prøve meg på dette. Et enkelt spørsmål. Kan en node koble seg mot en annen node eller må den kobles til ruteren?
 3. Jeg stiller meg bak dem som sier at det er bra med konkurranse. Dog det er upraktisk å dele opp hvor spillene ligger. Hilsen en som har kjøpt spill på en butikk bare for å oppdage at jeg hadde det på en annen.
 4. Det er ikke aktuelt. Ikke så lenge det gamle kortet fungerer. Men angrer nok på at jeg avventet i høst. Jeg ville ha reviews før jeg kjøpte noe.
 5. Jeg solgte macene og gikk tilbake til pc. Jeg hadde følelsen av tvangstrøye. Prøv å oppgradere CPU på en Mac. De lot som de ikke kjønte hva jeg mente
 6. Rtx 3080 kortet som er linket til er til salgs for 8500 på elkjøp med bekreftet lagerdato innen en uke og jeg fikk igjennom bestillingen....... Hva er galt? https://www.elkjop.no/product/data/pc-komponenter/grafikkort/216111/gigabyte-geforce-rtx-3080-10gb-gaming-oc?scid=Pricecomparison2988&utm_source=prisguiden&utm_medium=Pricecomparison&utm_campaign=prisguiden&utm_content=Computing
×
×
 • Create New...