Jump to content

The Hoff

Medlemmer
 • Content Count

  5539
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1857 :)

About The Hoff

 • Birthday 03/06/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Håpløst hvis man henter King altså. Skadeforfulgt, scorer ikke nok mål, ikke spesielt god teknisk og så er det linken til Jim Solbakken da.
 2. Generelt litt skeptisk til Dybala da United har veldig dårlig erfaring med å hente stjerner med veldig høye lønninger. I tillegg er jeg spent på motivasjonen hans, hvis man skal stole på rapportene kan det virke som han blir tuppet ut døra for å få inn Lukaku. Sikkert ikke en selvtillitsboost.. Maguire er jeg forsiktig optimistisk til. Overpris og alt det der så klart, men hvis han leverer er det ingen som kommer til å tenke på prislappen. Men nå må det ryke noen spillere ut snart. hvis Maguire og Dybala kommer inn håper jeg Darmian, Rojo og Sanchez selges. I tillegg enten Smalling eller Jones.
 3. Da krysser vi fingrene for å få se Vegard Forren i United-drakt også..!
 4. Denne sesongen her er jo i stor grad blåst allerede (vinner ikke CL uansett, 4. plassen i praksis utenfor rekkevidde) så hvorfor ikke bare kjøre på med Solskjær.. Når det er sagt forstår jeg ikke helt hva han har vist som skulle gjøre ham aktuell. Ikke gjort en spesielt god jobb i Molde, budsjett og andre forutsetninger tatt i betraktning, og feilet fullstendig i Cardiff.
 5. Altså, det å få disse United-spillerne til å spille så ræva og gledesløst er rett og slett imponerende..
 6. Jo da, du har et poeng. Bare litt rart at de ikke klarte å inngå et kompromiss (dvs finne andre kandidater). Med det speidernettverket United har burde det være mulig å finne noen stoppere til en akseptabel pris som enten ikke er for gamle, ikke har en skadehistorikk som ligner grisen og som er betydelig bedre enn de vi har.
 7. Dårlig dag? Jeg poster kanskje 1-2 ganger i måneden (maks). Høyst tvilsomt om det kategoriserer som «evinnelig» sutring. Diskutér sak, eller vær stille.
 8. Leste den artikkelen. Med forbehold om at det er et snev av sannhet i det synes jeg egentlig at ledelsen (Woody & Co) har et poeng. Det er tåpelig å bruke vanvittige summer på spillere som kun har en 2-3 år igjen før det går nedover. Når spilleren atpåtil er skadeplaget eller tilnærmet gratis om et år er regnestykket enda enklere. Maguire? God nok han, men voldsomt mye bedre enn de vi har? Neppe. Dessuten, hvis klubben ville ha ham burde de fikset det i god tid før VM. Nå virker det mer som om de viste interesse mest pga at han var OK i VM, i så fall amatørmessig rekruttering. Håper Mourinho ryker ila sesongen og erstattes med en som ser verdien av underholdning, engasjement og spilleglede.
 9. Bailly, Lindelöf og delvis Pogba. Fortsatt litt tidlig å dømme de nord og ned, men ingen har kommet inn med avgjørende bidrag.
 10. Gått lei. Han virker så sur, negativ og mett. Kjedelig fotball og dårlige kjøp. Blæh. Siste i forbindelse med at Martial prioriterte å være med på fødsel. I stedet for å vise et snev av klasse og si noe som «vi har full forståelse for at han prioriterer familie i en fantastisk stund» så må han lire av seg noe surt oppgulp om at «dette må vi bare akseptere». Men dette er hvordan han fremstår i media, håper han er bedre f2f med spillerne.
 11. Typisk Mourinho å ikke klare å dra frem et ungt råtalent, men for så vidt greit nok hvis han selges. Har fått en del sjanser som han ikke har tatt vare på. Den som lever får se, men er jo veldig typisk hvis han tar en «Salah»/«De Bruyne»/etc. og slår ut i full blomst så snart han blir satset mer på.
 12. Kanskje / kanskje ikke. De fleste av oss har en del suspekte sider ved seg. Jeg tror ikke han ville kjøpt en doper.
 13. Forsiktig optimist. Aldri sett ham spille, men rapportene er optimistiske. Da gjenstår det å se om Mourinho får det beste ut av ham, til nå har vel heller det motsatte vært tilfelle når det gjelder signeringene. Og, noen som vet noe om dopingsaken? Er det en «Johaug-lignende» sak eller reell doping. Hvis sistnevnte hadde Fred aldri blitt kjøpt på SAFs vakt, men tidene forandrer seg..
 14. Det gjør vel egentlig ingen ting. Timingen er bare så klønete. Kom med infoen rett etter kampen, eller drit i det. Dette er helt åpenbart en feilslått PR-greie.
 15. Hehe. Denne episoden minner meg litt om Pelu-saken på Lerkendal for noen år siden. Noen som husker? Pelu filmet seg til en straffe mot Viking var det vel, medisinsk ansvarlig i RBK gikk senere ut og sa at svalestupet skyldtes en akutt krampe i begge legger.
×
×
 • Create New...