Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil man se en artig "testofest" aka Deathproof og lignende filmer i den sjangeren kan The Baytown Outlaws (2012) være en fin flick. Til tider får man følelsen av at den prøver litt for hardt men ser man gjennom fingrene med dette er det en artig underholdende sak med litt gode undertoner i den ellers naturlig grunne historien 6.5/10.

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Oldboy

 

Begynte meget bra, men skjønte ikke slutten. Måtte søke den opp på Google, og syns kanskje den store vendingen i historien mot slutten av filmen gikk litt for fort. Har aldri vært noe fan av de Saw-lignende sluttene som avslører alt i korte klipp på noen få sekunder. Skal bli spennende å se om Spike Lee klarer å lage den bedre.

 

Terningkast 4

Lenke til kommentar

DE 39 STEGEN (1978)

 

En film som ikke var så veldig bra. Den handlet om en mann som hadde bevisene for et drap. Han blir forfulgt og drept, men rekker å gi beskjeden videre til en anen person. Han blir nå forfulgt igjenom hele filmen og skal til slutt forsøke å forhindre drapet.

 

Gir den 2/10 siden var en av de kjedeligste filmene jeg har sett. Med så lite spenning var det ikke nok til en action film, men ikke noe humor til å være komedie heller....

Endret av Chocolate-Monster
Lenke til kommentar

The man with the iron fists

 

Russel Crowe i en kinesisk kampsportfilm. Som ikke er laget av kinesere, men en eller annen kalt "RZA". Ja det blir ikke vagere enn det. Og i tillegg til å inneholde alle stereotyper av kinesere noensinne, er det hele spritet opp med litt rapmusikk. Og dette er attpåtil en slik film som bruker wrestlingstjerner i hovedrollene. I dette tilfellet er det Batisda fra WWE som spiller et ondt troll av bronsje.

 

Annet enn at han må bekjempes er det altfor mye som forblir uklart her. Hva historien faktisk er i denne filmen er uklart. Men hvem som er onde og gode, hvem som faktisk kjemper mot hverandre og motivene bak konflikten deres er også borte. Men den ender altså opp med å handle om den eneste svartingen i filmen, som da ironisk nok er våpensmed. "Blacksmith" - skjønner?

 

Terningkast 1

Lenke til kommentar
Og dette er attpåtil en slik film som bruker wrestlingstjerner i hovedrollene. I dette tilfellet er det Batisda fra WWE som spiller et ondt troll av bronsje.
Som en liten off-topic kommentar har Edge en relativt stor gjesterolle i Haven i sesong tre, og jeg tør påstå han gjør en ganske bra jobb. Wrestler + film/TV trenger ikke nødvendigvis være negativt. ;)
Lenke til kommentar

Oldboy

 

Begynte meget bra, men skjønte ikke slutten. Måtte søke den opp på Google, og syns kanskje den store vendingen i historien mot slutten av filmen gikk litt for fort. Har aldri vært noe fan av de Saw-lignende sluttene som avslører alt i korte klipp på noen få sekunder. Skal bli spennende å se om Spike Lee klarer å lage den bedre.

 

Terningkast 4

 

Oldboy er jo genial.. slutten er tragisk.. men også litt morsom.

 

Fimen er jo i seg selv tragikomisk.

 

 

 

 

Selv så jeg Hobbiten på kino. Synes den var bedre enn LOTR.

 

Storyen var stor med masse kjøtt på bena, har selv lest hobbiten og filmen står ikke tilbake på noen måte. 3 timer er litt lenge, men tiden fløy. Glad det er 3 filmer.

 

Noe som nok påvirket meg var bildet i 3D. Bedre bilde har jeg aldri sett på kino. Slår Avatar....

Hobbiten var jo morsom også, i forskjell fra Frodo som var litt mer seriøs og alvorllig.

 

Film 10

Bilde 10

Lyd 10

Lenke til kommentar

Looper får mye bra omtaler og karakterer. Men jeg klarer ikke helt å motivere meg til å se den. Det er som en god italiensk stenovns pizza, man spiser til man er stappmett og når man får spørsmål om man vil ha mer så orker man bare ikke tvinge ned mer.

 

For meg havner Looper litt i denne kategorien, jeg har "spist" så mye av dette at det ikke hjelper om den er bra. Men kanskje gjør jeg det alikevel når jeg vil se en film og ikke har noe bra liggende.

 

Man kunne tidligere uttrykke en del lite flatterende om Hollywood og deres melkemaskiner men nå synes jeg de har beveget seg ennå noen fler hakk ned mot "McDonalds" standarden. Menyen har i praksis vært den samme i all tid og man bytter bare litt på sausene og innpakningen.

 

Dette er nok artigere for nye generasjoner.

 

Du burde virkelig se den... akkurat som man bør se Twelve Monkeys som er litt av det samme. Looper er en bra film.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...