Gå til innhold

BioNor

Medlemmer
  • Innlegg

    1 188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om BioNor

  • Bursdag 08. mars 1976

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

17 264 profilvisninger

BioNor sine prestasjoner

360

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har lønn rett under 9G og arbeidsgiver dekker sykelønn som ligger over 6G, jeg har ingen form for forsikring. Av de jeg jeg kjenner i tilsvarende posisjon så er dette normen mer enn unntaket. Har du sjekket at ikke din arbeidsgiver gjør det samme?
  2. Hopper lett bukk over denne ja. Sto høyt på lista, men backloggen er lang som et vondt år, så kan likegodt vente til de har kommet på bedre tanker og ikke minst fikset performance og en fungerende FG dette spillet sårt trenger.
  3. Syntes det var helt ok selv, rundet main+factions på drøye 60 timer. I gang med runde to av CP2077 pga 2.0+DLC, og merker nå veldig tydelig hvor "gammeldags" Starfield egentlig føles. Utrolig hvor bra CP2077 har blitt:-)
  4. Slår maskinen seg helt av eller kun skjermen som går i svart og viftene på skjermkortet som går amok(lyd o.l. fungerer som normalt)?
  5. Folk er heldigvis forskjellig! Jeg digget Callisto og syntes også DS1 er nydelig, så for min del så likte jeg dem ganske nøyaktig like godt.
  6. Litt usikker da jeg hadde admintilgang når jeg gjorde det, men worst case, så legger du inn en hvilke som helst Win 10/11 versjon fra en minnepenn før du starter gjennopprettingen fra Lenovo, dvs installerer OS to ganger, en for å ha admintilgang og en for selvegjennoppretingen. Bitlocker og andre bremser stenger ikke for en ren Win 10/11 innstallasjon. Da ble hvertfall min laptop lisensiert med OEM fra Lenovo.
  7. Siden det er Lenovo, sjekk om du ikke kan legge inn originalt image inkl. OEM-lisens fra denne; https://pcsupport.lenovo.com/no/en/lenovorecovery?linkTrack=Body:Box:RecoveryMedia Har nettopp gjort samme operasjon på en nylig utkjøpt Lenovomaskin.
  8. Har gjort det samme selv, fakturert 8000 for 1.-27., men bytter selskap 18. des. Flott hvis du poster når du evt får svar:-)
  9. Fint lite. Sitter selv på et "billig" Gigabyte 4090 WF kort som leverer som det skal av FPS, har DLSS3(som er magisk i MSFS2020) og null coilwhine. OC på 4090 er kun av akademisk interesse og for dem som du sier, som er ute etter rekorder i benchmarking.
  10. Hvis de prisene der stemmer, så tok vel de nettopp livet av 4080 og 4070...
  11. Håper jo jeg må selge 4090'en min for en 7900XTX ja, men det lille jeg har testet av DLSS3 i MSFS2020, så skal det nok mye til for at det skjer! ...men gøy med konkurranse!
  12. Det Windforcekortet betalte jeg 21 290,- hos Proshop på release dag, så her har de lagt på 1800,- siden...
  13. DLSS3 slått på? 140 fps hvor jeg tidligere lå på 70 syntes jeg er bra, vet ikke hvor mye en ny cpu ville hjulpet her, men kult hvis du prøver:-)
  14. Glemmer ofte at jeg bedriftsrabatt der, så ser andre priser enn det du gjør sikkert, men ja, stort sett oppegående e-shopper som driver med scalping som de i praksis gjør, ser jeg på som et mye større problem og irritasjonsmoment enn et tilsynelatende(men ikke bevist) dårligere designet kretskort:-)
  15. Sikkert mulig i et 10-års perspektiv, men jeg har aldri hørt om et rush av f.eks 1080'er som plutselig har sluttet å fungere fra et spesielt merke. Både Asus og MSI har sine skjelletter i skapet og MSI var vel en periode non grata mtp hovedkort, men det begynner å bli noen år siden. At selskaper som Gainward og PNY skal begynne med planned obsolescence i en verden hvor det finnes flere titalls alternativer virker også far-fetched, var de ene-leverandør av 4090, så ok, men det hadde vært en av tidenes skadaler inne elektronikk. Men som sagt, det er opp til alle og en hver hva man bruker pengene sine på:-)
×
×
  • Opprett ny...