Jump to content

BioNor

Medlemmer
 • Content Count

  1165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

339 :)

About BioNor

 • Birthday 03/08/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15328 profile views
 1. Nei, det skal komme senere...men forhåpentligvis ikke helt mot slutten av syklusen til 7000 sånn som med 5000.
 2. Beste spillopplevelsen min siden KOTOR, traff meg som et godstog! Gleder meg! Spillet var vel forholdsvis konkludernde, så spent på vinklingen her.
 3. Hvor kjøpte du det? Ser det kun er Dustin(iflge Prisjakt) som forhandler i Noge, men tom på lager...
 4. Digital River er (en av, eller hvertfall var) Microsoft sine nedlastingtjenester. Ingenting å bekymre seg for. Kort fortalt. Har brukt siden både privat og profesjonelt, selvom det riktignok er lenge siden.
 5. TPM er greit, men har du enablet Secure Boot da? ...på min Win 11 er den disablet som default; Dersom det er et krav for Valorant så må vel den slås på i bios. Det finnes forøvrig ingen god grunn å rulle tilbake fra Win 11 til Win 10, dersom du har problemer med andre spill så er det nok andre grunner enn OS'et.
 6. Foreløpig så kjører det klokkerent her hos meg hvertfall, 60fps@4K. Har ikke opplevd noen form for framedrops/stuttering etter ca 2 timer inn. Bruker Xbox kontroll, så KB+M problematikken kjenner jeg ikke til... 5900X, 3080Ti og 32gb RAM
 7. Wow, ganske heavy nyheter. Så lenge de pumper ut spill på PC og GamePass så klager jeg ikke.
 8. Har gjort akkurat det samme. Utrolig mye bedre løsning enn Get-boxen. Film ser jeg vel aldri gjennom Telia-appen, så det problemet har jeg vel egentlig aldri vært borti...
 9. Gjorde det samme i høst og er helt enig. Jeg antar "problemet" var at man etterhvert spillte antagonisten til Ellie og at det var det som fucket opp for enkelte(?). For min egen del så var nettopp det som gjorde spillet helt fantastisk og et mye bedre spill en eneren, men antar jeg i samme sleng er i mindretall på dette. Uansett, to helt fantastiske spill! LoU1 9/10 + LoU2 10/10.
 10. Å nei, er jo så gøy å hjelpe deg, du som er så takknemlig og legger frem saken din klart som blekk hver gang😒 Forøvrig sterkt beklagelig at heller ikke NAV kunne bidra i denne sammenhengen, bare å legge ned alt sammen...
 11. Så den, men har aldri hatt Anti-lag aktivert, så var nok ikke det. Godt mulig det funker fint med en reinstall, men tar det ved en senere anledning. Takk for tips uansett.
 12. Betadriver...derav navnet tror jeg. Funket fint i Halo, men fikk ikke startet Guardinans Of The Galaxy, så rullet tilbake.
 13. Fra hva jeg kan se er det kun AMD Processor Power Management Support - AMD Ryzen Power Plan som endres...fra 7.0.3.5 --> 7.0.4.4 Resten ser likt ut...
×
×
 • Create New...