Jump to content

BioNor

Medlemmer
 • Content Count

  1138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

309 :)

About BioNor

 • Birthday 03/08/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14012 profile views
 1. Dette krenketoget som aldri slutter å rulle... Sier som Ricky Gervais; "Just because you're offended, doesn't mean you're right."
 2. Da jeg fikk vakinen så fikk jeg beskjed fra sykepleieren som satt sprøyten at den ømheten i armen kommer av at det sprøytes veske inn rett i muskelen og således ikke en bivirkning av selve vaksinen, men snarere en irritert beskjed fra en muskel som overhodet ikke liker å få injisert veske, uavhengig av type.
 3. Hadde denne i en enkel ingame cutscene i Valhalla, riktignok på en 6900XT, men likevel. Kom ikke forbi, CTD på nøyaktig samme plass hver gang. Løste det ved å bruke Automatic - Undervolt GPU-profilen i Adrenalin; Etter dette har jeg satt manuell undervolt+oc og kortet har vært dønn stabilt i alle bencher og spill
 4. Eye of the beholder! Syntes Valhalla er bedre på så si alle måter:-)
 5. Var en av de som kjøpte XFX 6900XT og er strålende fornøyd! Etter litt kjøp og salg sitter jeg i bunn og grunn med et 6900XT som jeg har betalt litt over 1000-lappen for:-) Litt rart og gi slipp på et 3080, samtidig utrolig moro å leke med AMD gfx igjen. Mye som har skjedd siden 7970-tiden som jeg ga opp pga elendig kompabilitet til FSX og P3D. Crazy times:-D
 6. Det er vel fort det jeg lander på:-) Fordelen er at jeg sitter på begge kortene og sender KUN ved forhåndsbetaling, så det burde gå bra👍
 7. Dilemma; Har fått et indecent proposal: Asus 3080 TUF eller XFX6900XT + 4000kr? Mao; jeg sitter på et 3080, men har mulighet til å bytte til XFX 6900XT + 4000kr om jeg ønsker. RT bryr jeg meg fint lite om(var for såvidt imponert i Cyberpunk, men slo av RT midtvis i forb med noe testing, glemte å skru på og merket det i bunn og grunn ikke før etter jeg var ferdig og gikk gjennom litt av settingene mine), DLSS er fett, men siden disse kortene uansett lever 150 fps+ i de spillene det benyttes, så har jeg ikke sett store gevinsten der enda. Hva ville dere gjort? Har x570 og 5900x, så har fordelen av SAM og eventuelle synergier som kommer ut av RDNA2 og Xbox/PS5. ...og FidelityFX når det en gang kommer:-)
 8. De var kjapp denne gangen, så det gikk vel i underkant av 5 min fra Ordre mottatt til Behandles, men jada, det returneres nok eller selges på finn til kost om noen gidder hente. Det fungerer til Quest 2, men det fungerer ikke bra nok etter det jeg har lest meg til. Til G2 skal det visst være helt ok, så det er jo et alternativ om jeg gidder å dobble opp på VR.
 9. Kjøpte en 6900XT nettopp, men ikke umulig den blir lagt ut på finn relativt kjapt nå som jeg har fått googlet 6900xt og Quest 2(som ikke slo meg som et problem i gjerningsøyeblikket:-))
 10. Det var vel nivået vi la oss på når du kaller Vipps useriøst? Ingen steder sier de at de ikke vil svare på e-post; Har du i det hele tatt forsøkt å sende via denne? Hvis kostnader rundt en telefon til Vipps er det som skal til for å velte feilsøkingen, så vil du ikke ha hjelp.
 11. Nei, Vipps er ikke useriøst og dette sikkert bare (nok) et tilfelle av pebkac...
 12. -4 er vel det jeg har hørt, men begge våre(britisk korthår og en annen kortpelset jeg ikke husker navn på) har vært ute i kaldere enn det uten større problem.
 13. Fikk tak i mitt andre 3080 i helgen, så la ut mitt 3060 som kommer idag til innkjøpspris(6090,-). Ingen interesse så langt, så det går nok sikkert tilbake til komplett neste mandag🙂
 14. Fullførte spillet på lørdag på PC og kom vel ikke over noe særlig med bugs egentlig, en og annen glitch kanskje, men ikke noe gamebreaking. Middels ok spill, ikke noe mer og kommer neppe innom igjen for å fullføre DLC'er, gratis eller ei.
×
×
 • Create New...