Jump to content
tjalla

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så

Recommended Posts

Som du sikkert har skjønt så kan du nevne den siste filmen du har sett og en liten kommentar hadde helle ikke gjort noe. Vil gjerne at det skal diskuteres litt om filma som dukker opp slik at det ikke blir en typisk hw-tråd :roll:

 

Siste jeg så var Cool Hand Luke [1967]. Meget bra film. Handler om fengselslivet i en arbeidsleir. Er en mix av Shawshank Redemption og One Flew Over the Cuckoo's Nest, The Great Escape og er på høyde med samtlige og til tider den beste av de alle. Symbolikken i filmen er også noe av det beste jeg har sett.

Edited by tjalla
  • Like 7

Share this post


Link to post

Siste filmen jeg så var "Full Clip" med bl.a. Busta Rhymes, Xzibit og Wyclef Jean. La meg si det sånn, det er lenge siden jeg har sett en så elendig film. Styr unna!

Share this post


Link to post

Siste filmen jeg så var "emop - the movie" :p

 

Vel, den siste ORDENTLIGE filmen var vel: Heaven. Tom Tykwer leverer varene som ALLTID. Han presser seg opp på topp5-lista mi over geniale regissører! :)

Share this post


Link to post
Annonse

Den siste filmen jeg så var "Duel" (eller som den heter på norsk: "Terror bak rattet" :() på TV3 i går kveld.

 

Dette er visstnok Spieldbergs gjennombruddsfilm, og enkelte drar det så langt som å si at det er hans beste. Er ikke helt sikker på at det var hans beste, men morsom var den. Hadde ikke store forhåpninger da jeg hørte om handlingen på forhånd, men den var fengende like vel.

 

Den handler kort og godt om en mystisk truck-sjåfør som følger etter en mann i en liten personbil og prøver å presse han av veien. Filmen var ikke direkte skummel, men heller morsom. Mye tøffe (og usedvanlige) kameravinkler, kameraføring og bruk av jumpcuts. Filmen hadde relativt tynn historie og moral, så det ble mest som å se en lang musikkvideo følte jeg. Uansett: en super film, og veldig anderledes. Anbefales :)

Edited by danielR

Share this post


Link to post

tjalla:

Joda, det er en del greie actionfilmer filmer med rappere. Ikke klassefilmer selvsagt, men topp underholdning spør du meg. DMX har jo f.eks spilt i et par greie filmer. Jeg hadde ikke store forventninger til Full Clip, men den var seriøst grusomt dårlig.

Edited by Rikky

Share this post


Link to post

Jeg så "The Getaway" med blant andre Steve McQueen og Ali MacGraw.

 

Det er en veldig spesiell film fra 1972. Vanskelig og beskrive, man må nesten se den først. Den er absolutt verst å se! :thumbup:

Share this post


Link to post

Hellboy.. helt grei underholdning, men ikke noe mere. All though.. dama ble mektig irritert over hovedrollen da hun mente han alltid spillte idiot i andre filmer. Gjør nå Ron Perlman det?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...