Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Vi trenger å snakke om korona vaksinene!


Anbefalte innlegg

Selfuniverse skrev (På 24.2.2024 den 5:31 PM):

En ny lov kommer snart til å tre i kraft i Frankrike. Den skal visstnok bare forbi ett lite hinder i senatet der, som bare kan overstyres uansett.

Hvis myndighetene der sier at alle bør, eller skal ha en mRNA sprøyte på ett tidspunkt når 'dagens medisinske kunnskap' sier at alle bør det, og jeg er en franskmann som sier "Nei takk. Jeg mener at helsen min er bedre uten." Så må jeg betale en bot på 15000 Euro (cirka 150000 NOK) og jeg blir satt i fengsel i ett år.

(understrekninger av meg)

"Art. 223-1-2 . – Provocation to abandon or abstain from following therapeutic or prophylactic medical treatment is punishable by one year of imprisonment and a fine of 15,000 euros, when this abandonment or abstention is presented as beneficial for the health of the persons targeted when it is, in the state of medical knowledge, clearly likely to result in serious consequences for their physical or psychological health, taking into account the pathology from which they suffer."

Hvis jeg i tillegg som franskmann, sier til vennene mine at, "Jeg sa nei takk til sprøyten. Fordi jeg mener at det er bedre for helsen min, og jeg tar daglig tilskudd av D3 vitamin for å prøve å motvirke denne nye sykdommen som media sprer frykt om." Så er jeg i enda mer problemer, fordi hvis 'dagens medisinske kunnskap' allerede har fastslått at bruk av D3 er en praksis som eksponerer meg for en risiko for død, lemlestelse, eller permanent uførhet (f.eks long covid). Så må jeg betale 45000 Euro og sitte i fengsel i 3 år.

"Provocation to adopt practices presented as having a therapeutic or prophylactic purpose for the persons concerned is punishable by the same penalties when it is, in the state of medical knowledge, clear that these practices expose them to an immediate risk of death. or injuries likely to result in mutilation or permanent disability.

When the provocation provided for in the first two paragraphs has been followed by effects, the penalties are increased to three years of imprisonment and a fine of 45,000 euros."

 

En unnskyldning for at disse lovene må til er for å prøve å bekjempe 'misinformasjon'. Men den ønskede effekten er nok heller at folk, prominente leger, og varslere skal bli tiet, mener denne artikkelen.

Ett parlaments medlem (bare cirka 20 sekunds videosnutt fra her) sier at han aksepterte mRNA behandlingen til seg selv, og fikk hjerteproblemer og måtte ha 4 hjertoperasjoner. Han aksepterte behandlingen slik at det ikke skulle se ut som at han ikke gjorde jobben sin, men han visste ikke på det tidspunktet at mange andre parlamentsmedlemmer ikke hadde akseptert mRNA behandlingen til seg selv. Inkludert Macron. Mer om det og kampen mot 'misinformasjon' i Frankrike her.

Det er ganske skremmende at man i det hele tatt vurderer å innføre noe slikt etter alt vi har vært igjennom og når man så hvor mye backlash forsøkene på å snikinnføre tvangsvaksinering fikk. Men dette forslaget går jo i praktisk imot grunnleggende medisinsk etikk hvor man IKKE skal tvangsvaksinere og at det skal være informert samtykke mellom lege og pasient. En lege har ikke lov hverken å tvinge eller presse noe medikant på en pasient under noen omstendighet. Har legeetiske råd i Frankrike blitt spurt om råd i forkant av dette lovforslaget, eller er det maktsyke politikere uten peil som presser det hele gjennom? En konsekvens av et slik lovforslag kan jo også bli at en dødende kreftpasient ikke kan takke nei til mer cellegift dersom legene mener at de bør fortsette med det. Eller kreftpasienter som kanskje ikke er døende men oikke vil satse på cellegift fordi de tror en annen behandlingstype kan være bedre? Forstår de konsekvensene av hva de sitter og foreslår og vedtar? Hvor har de hentet disse ideene sine fra?

Man kan jo håpe at det er leger med respekt for sin egen profesjon og samvittighet ikke vil delta i noen tvangsmedisinering men tviholde på informert samtykke og at det er rettskafne jurister og dommere som setter foten ned for et slikt forslag.

Spørsmålet om corona-vaksinen er bra eller ikke er forøvrig irrelevant for lovfoslaget; det er FORBUDT å tvangsmedisinere mennesker eller legge press på pasienter under enhver omstendighet. Går dette totalitære forslaget gjennom er Frankrike på min boikottliste. At hjemlandet til frihet, likhet og brorskap kan synke slik ned i gjørma er ikke til å tro. Macron er forøvrig en politiker Støre ser opp til.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
47 minutes ago, Morromann said:

det er FORBUDT å tvangsmedisinere mennesker eller legge press på pasienter under enhver omstendighet.

I teorien, slik det blir fremstilt, så kan man kanskje si "Nei", så lenge man snurper igjen smella om noe annet. Men i realiteten blir det nok annerledes. Som du hinter til.

52 minutes ago, Morromann said:

takke nei til mer cellegift dersom legene mener at de bør fortsette med det.

 

52 minutes ago, Morromann said:

Man kan jo håpe at det er leger med respekt for sin egen profesjon og samvittighet ikke vil delta i noen tvangsmedisinering

Jeg vil peke på at slik lovforslagene ser ut, så ser det ikke ut til at leger skal få noen spesiell betydning. Det er "dagens medisinske kunnskap" som rår, altså WHO. Og dermed noe leger må forholde seg til. Slik var det også i stor grad ved 2020-2022 årene. Leger i USA fikk f.eks tilsendt instrukser for hvordan de skulle opptre i forhold til denne nye sykdommen.

Det er en god del fornuftige leger der ute. Men også veldig mange andre, som vanlige folk, er mer enn villig til å sette seg under ett system, og stole blindt på at det er det rette systemet.

De legene som sa noe annet enn hva dette systemet sa fra 2020, og/eller som behandlet covid syke med gode resultater, ble sidestilt, ignorert, truet, demonisert, osv... Gode leger som ble angrepet for å bry seg, og behandle folk den beste måten de visste om.

Det er en viktig grunn til at det ikke står "Hvis din lege mener det er det rette for deg." i noen av de lovene, fordi da ville leger kunne gjøre jobben sin helt og fullt uten å måtte forholde seg til ett overliggende system. Det er det nok ikke meningen at disse lovene skal hjelpe til med.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg våger meg til å linke til 'den blekka som kun farer med løgn'... Eller Dockument..
For de som TØR å klikke på linken så rakk jeg ikke å finne NRK's samme, beklager det!
https://www.document.no/2024/03/04/mistenkelig-overdodelighet-blant-unge-i-norge/
Det er jo veldig synd at kommentarfeltet til de grader blir ødelagt av han fantasten Dr. John Campbell da, forøvrig en person jeg følger med på da han har veldig mye fornuftig å fortelle om..

Endret av Woff
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

NRKs artikkel om det samme:

https://www.nrk.no/buskerud/reagerer-pa-hoye-dodstall-blant-unge-1.16766111

Sitat 1:

Sitat

– Vi har ingen holdepunkter for at koronavaksinene gir økt generell dødelighet i befolkningen. Tvert imot viser forskningsstudier at vaksinene er effektive og beskytter mot alvorlig forløp og død av covid-19.

Nylig ble verdens hittil største studie om bivirkninger av vaksinen publisert. Studien hadde 99 millioner deltakere fra flere land, og avdekket flere alvorlige, men relativt sjeldne bivirkninger.

Forskerne konkluderte med at gevinsten ved å ta vaksinen, var mye større enn risikoen for å få bivirkninger.

Sitat 2:

Sitat

Tallene sier ingenting om dødsårsakene. Forsker Richard Aubrey White mener likevel at covid-19 peker seg ut som en sannsynlig forklaring.

– En stor amerikansk studie viser at de som gjennomgår en mild sykdom har økt dødsrisiko i 180 dager etter infeksjonen. En annen studie viser at du er utsatt for en risiko også neste gang du blir smittet, sier White.

Han frykter at gjentatte smittebølger vil skade folkehelsa.

– For å sette det i kontekst: 5 millioner nordmenn blir smittet hvert år. I løpet av fem år snakker vi om 25 millioner infeksjoner. Det skal veldig lite til før dette får konsekvenser for samfunnet. Til sammenligning smittes hver nordmann bare hvert femte år av influensa, sier White.

Jeg ser Facebook kryr av folk som er overbevist om at vaksinen har skylda. Det siste innlegget her går vel også langt i å antyde det. 

Fortell meg nå, basert på det som står over, hvorfor er det utenkelig at et nytt virus "alle" har blitt smittet av, og som vi ikke kjenner alle konsekvensene av enda, kan være årsaken til det vi ser her? Det mangler jo ikke akkurat forskningsrapporter som mistenker sammenhenger mellom covid-infeksjon og diverse senskader.

Hvorfor "må" det være vaksinen?

#ulogisk

  • Liker 4
Lenke til kommentar
:utakt skrev (21 minutter siden):

Hvorfor "må" det være vaksinen?

Det er vel en MULIGHET for at det er vaksinen, det er også en mulighet for at det er covid som har skylda. 
Det man da MÅ gjøre er å sjekke dette! Og ikke 'la det skure og gå' som det ser ut til at er dagens løsning på spørsmålet.
Her må det settes på litt resurser i å analysere hva som har skjedd og hvorfor.
Man kan jo begynne å forske litt i hvorfor det er forholdsvis mange unge som har dødd av hjerte / hjerne / blodrelaterte sykdommer? Ser jo med forferdelse på at de yngre nå sliter med høye dødsfall som er nytt siden covid / vaksina kom.
Sett på resurser og gi oss et svar!

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Woff skrev (4 minutter siden):

Det er vel en MULIGHET for at det er vaksinen, det er også en mulighet for at det er covid som har skylda. 
Det man da MÅ gjøre er å sjekke dette! Og ikke 'la det skure og gå' som det ser ut til at er dagens løsning på spørsmålet.
Her må det settes på litt resurser i å analysere hva som har skjedd og hvorfor.
Man kan jo begynne å forske litt i hvorfor det er forholdsvis mange unge som har dødd av hjerte / hjerne / blodrelaterte sykdommer? Ser jo med forferdelse på at de yngre nå sliter med høye dødsfall som er nytt siden covid / vaksina kom.
Sett på resurser og gi oss et svar!

Det forskes jo. Igjen fra artikkelen:

Sitat

Det såkalte dødsårsaksregisteret er ikke klart før til sommeren. Først da vil det være mulig å få endelig svar på hva som har forårsaket overdødeligheten.

De som roper høyest om at det er vaksinen vil nok aldri godta noe annet svar enn at det er vaksinen. Det må være en utakknemlig jobb å forske på dette. 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Woff skrev (På 4.3.2024 den 3:56 PM):

Jeg våger meg til å linke til 'den blekka som kun farer med løgn'... Eller Dockument..

Selv document.no sliter med å peke på vaksinen som den hovedmistenkte i denne saken, men de unnlater de å nevne en del nyttig informasjon som ville svekket mistanken mot vaksinen ytterligere. NRK sin dekning av saken er mer utfyllende på de punktene som taler mot at vaksinen er årsaken til overdødeligheten.

"– I de mest akutte fasene av pandemien ble for eksempel kontroller for pasienter med kroniske sykdommer som diabetes eller hjertesykdom utsatt eller avlyst, og mange unnlot å søke helsehjelp for mindre alvorlige plager, sier Gulseth.

Ifølge fagdirektøren var det også mindre ressurser til forebyggende helsearbeid, samtidig som mange ble mer inaktive og gikk opp i vekt."

"– Studier viser at covid-19 gir høyere risiko for blant annet hjertesykdom, diabetes, nevrologiske sykdommer, depresjon, og til og med selvmordstanker. Jeg tror vi vil se en økning i dødsfall fra flere ulike sykdommer, sier White."

 

Woff skrev (På 4.3.2024 den 3:56 PM):

Dr. John Campbell da, forøvrig en person jeg følger med på da han har veldig mye fornuftig å fortelle om..

Bortsett fra at det meste han kommer med av "fornuftige" ting blir motbevist, eller det fremkommer at han har mistolket tallene totalt, at han ikke forteller hele sannheten, tar ting ut av kontekst eller ikke klarer å se sammenhenger. Når så mye av det han har sagt beviselig er sprøyt, så synes jeg det er underlig at noen fortsatt lar seg forlede av han.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Nukleosid skrev (1 minutt siden):

så synes jeg det er underlig at noen fortsatt lar seg forlede av han

 

3,05 mill. abonnenter‧2,5k videoer tyder vel på at MANGE lar seg forlede. For øvrig er nok det meste av det han kommer med veldokumentert i og med at alt i hans videoer er direkte linket som du fort ser.
Men ikke ALLE forstår hva han snakker om skjønner jeg, ikke alle forstår engelsk fortsatt her..  :evil:

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Woff skrev (1 time siden):

 

3,05 mill. abonnenter‧2,5k videoer tyder vel på at MANGE lar seg forlede. For øvrig er nok det meste av det han kommer med veldokumentert i og med at alt i hans videoer er direkte linket som du fort ser.
Men ikke ALLE forstår hva han snakker om skjønner jeg, ikke alle forstår engelsk fortsatt her..  :evil:

Når en finne med en hydraulisk presse kan få over 9 millioner abonnenter på YouTube, så er ikke 3 millioner abonnenter all verden. De med flest abonnenter på YouTube har flere hundre millioner abonnenter.

Og i tillegg til dette; hvor mange av abonnentene hans er aktive? Jeg har abonnert på mange YouTubere som jeg aldri ser på lenger. John Campbell sine videoer ser ut til å ligge på cirka 300.000 visninger i gjennomsnitt, som er mindre enn et halvveis populært program på NRK i bittelille Norge. Det bor nå over 8 milliarder mennesker på jorden. I USA og Europa, som vel er områdene han retter seg mot, bor det over en milliard mennesker.

Og hvor mange ser alt? Hvor mange lurer på hva slags "sprøyt" han kommer med nå? Når en person blir omdiskutert på bakgrunn av en sak som mange engasjerer seg i, så kan det være like mange motstandere som ser videoene, som tilhengere. Mange er også tilfeldige folk som har fått han opp i feeden sin, blir nysgjerrig og starter videoen før de avslutter fordi det enten ikke interesserer eller de ikke gidder.

Angående linkene han legger ut, så forteller flere av de en annen historie enn den han videreformidler, om man bare gidder å lese de grundig, se sammenhenger og ikke tolke tallene til sitt eget forgodtbefinnende. Det finnes en god del artikler som motbeviser flere av hans mest omdiskuterte påstander.

Endret av Nukleosid
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Nukleosid skrev (8 minutter siden):

Når en finne med en hydraulisk presse kan få over 9 millioner abonnenter på YouTube, så er ikke 3 millioner abonnenter all verden. De med flest abonnenter på YouTube har flere hundre millioner abonnenter.

Og i tillegg til dette; hvor mange av abonnentene hans er aktive? Jeg har abonnert på mange YouTubere som jeg aldri ser på lenger. John Campbell sine videoer ser ut til å ligge på cirka 300.000 visninger i gjennomsnitt, som er mindre enn et halvveis populært program på NRK i bittelille Norge. Det bor nå over 8 milliarder mennesker på jorden. I USA og Europa, som vel er områdene han retter seg mot, bor det over en milliard mennesker.

Og hvor mange ser alt? Hvor mange lurer på hva slags "sprøyt" han kommer med nå? Når en person blir omdiskutert på bakgrunn av en sak som mange engasjerer seg i, så kan det være like mange motstandere som ser videoene, som tilhengere. Mange er også tilfeldige folk som har fått han opp i feeden sin, blir nysgjerrig og starter videoen før de avslutter fordi det enten ikke interesserer eller de ikke gidder.

Angående linkene han legger ut, så forteller flere av de en annen historie enn den han videreformidler, om man bare gidder å lese de grundig, se sammenhenger og ikke tolke tallene til sitt eget forgodtbefinnende. Det finnes en god del artikler som motbeviser flere av hans mest omdiskuterte påstander.

Hva er problemet ditt? JEG følger han, JEG har mye glede av det og jeg liker han godt, derfor anbefaler jeg andre fornuftige folk å lese litt av det han dekker. Er det noe du ikke liker så la vær å se / høre på han da vel?  

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Woff skrev (4 timer siden):

Hva er problemet ditt? JEG følger han, JEG har mye glede av det og jeg liker han godt, derfor anbefaler jeg andre fornuftige folk å lese litt av det han dekker. Er det noe du ikke liker så la vær å se / høre på han da vel?  

Du tok opp emnet, og ytret en påstand om at han har mye fornuftig å si. Da må du tåle at andre har en annen mening og ytrer den. Hvis du ikke tåler det, så er kanskje ikke et diskusjonsforum det rette stedet å være for deg?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Nukleosid skrev (11 timer siden):

så er kanskje ikke et diskusjonsforum det rette stedet å være for deg?

Nei, det er vel ikke det. Så mange glupe folk som det er her så trengs nok ikke tips og råd fra meg nei. Godt vi har sånne FANTASTISKE diskusjons-fenomener som deg her da! Du klarer det meste helt alene du etter det jeg skjønner.
Skal gi deg et sabla godt råd: legg meg til ignorer sånn at du slipper å lese mine gode råd og tips du...  

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Woff skrev (8 timer siden):

Nei, det er vel ikke det. Så mange glupe folk som det er her så trengs nok ikke tips og råd fra meg nei. Godt vi har sånne FANTASTISKE diskusjons-fenomener som deg her da! Du klarer det meste helt alene du etter det jeg skjønner.
Skal gi deg et sabla godt råd: legg meg til ignorer sånn at du slipper å lese mine gode råd og tips du...  

Man kan da diskutere saker og ting selv om man ikke er enige. Kan hende vi får utvidet horisonten litt, begge to.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

https://www.nettavisen.no/nyheter/stor-covid-studie-om-iq-vekker-oppsikt-vi-ble-overrasket/s/5-95-1685308

Denne viser ganske tydelig at folk bør ta vaksine i starten av en pandemi. Vi har også et helsevesen som ikke tåler at folk skal sjanse. Det er drøyt at vi skattebetalere skal betale for antivaxere som dør under pandemier eller får demens et par tiår senere 

Vi får langt mer frihet om folk vaksinerer seg

Endret av majer
Lenke til kommentar
1 hour ago, majer said:

Denne viser ganske tydelig at folk bør ta vaksine i starten av en pandemi.

Nei. Hele studien er en ekstra måling av en stor og klar tendens. bare fra ett annet perspektiv. (forklart nedenfor)

"Forskerne påpeker selv at studien har flere begrensninger. Blant annet hadde ikke forskerne tilgang på informasjon om deltakernes kognitive evner før de ble syke med covid-19.

Deres kognitive testresultater ble derfor sammenlignet med testresultatene til deltakerne som ikke har hatt covid, fremfor å måle en faktisk kognitiv endring hos hvert enkelt individ."

Fra disse sitatene alene kunne man være bastant ved å si at studien viser at smartere personer greide å unngå å bli smittet, bedre enn de som ikke er så smart. Men det er ett godt stykke vekk fra det hele bildet.

 

England er enda mer multikulturelt enn Norge. Studien skal være fra der. FHI har allerede stadfestet at de som slet mest med covid her i Norge var de med utenlandsk bakgrunn. De samme som også kan slite mest med en IQ test med f.eks engelske forklaringer og vestlig inspirerte problemstillinger. Det var ikke noe før og etter testing. Bare en test ifølge nettavisen der de som hadde vært syke ble sammenlignet med de som hadde vært friske.

Disse utenlandske personene jeg nevnte er også de samme som mer konsekvent sa nei til gentransfusjons behandling, (mRNA), men de slet akkurat like mye før denne behandlingen ble rullet ut, som i etterkant, altså uavhengig av behandlingen. Følgende paragraf: "Studien påviste også et lite kognitivt fortrinn blant pasienter som hadde allerede fått to eller flere doser med koronavaksine." blir derfor irrelevant for grad av sykdom, men trer i denne konteksten inn i en annen sfære som har med overbevisning av befolkningen å gjøre. Altså propaganda.

Men hvorfor sliter folk av utenlandsk opprinnelse mye mer med covid her i vesten? Det kan være flere faktorer. Mørk hud som gir generelt mindre D vitamin nivåer i blodet er en definitiv grunn som jeg vil tilføye. Gode verdier av D vitamin er greit å ha for immunforsvaret.

figur-1-del-3.png?preset=mainbodywidth&m

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Boing_80 skrev (På 4.3.2024 den 8:02 AM):

Spennende tråd! Jeg har store vansker med å akseptere det som står i denne artikkelen: https://www.faktisk.no/artikler/z8819/derfor-star-ikke-politikere-og-helsetopper-forst-i-vaksinekoen

Vel, nå må man jo se denne artikkelen i lys av det klimaet som rådet i samfunnsdebatten på denne tiden; det vil si årsskiftet 2020-2021 da vaksinen var helt ny og sett på som den store mirakelkuren som ville få samunnet normalisert igjen så fort som mulig og slutt på lockdown og restriksjoner. Det ville jo helt klart bli et ramaskrik om politikerne ble de første til å ta imot vaksinen som flest mulig ville ha så fort som mulig. Bent Høie ble jo møtt med respekt, også fra meg fordi han stod på at han ville vente til det var hans aldersgruppes tur og ikke bruke politikerprivilegiet til å snike i vaksinekøen. Det ble jo også møtt med sinne da alle stortingsrepresentantene som ville fikk ta vaskinen før sommerferien 2021 mens mange eldre og folk i risikogrupper ennå ikke hadde fått den, men også da takket Høie nei.

 

Woff skrev (På 4.3.2024 den 8:56 AM):

Jeg våger meg til å linke til 'den blekka som kun farer med løgn'... Eller Dockument..
For de som TØR å klikke på linken så rakk jeg ikke å finne NRK's samme, beklager det!
https://www.document.no/2024/03/04/mistenkelig-overdodelighet-blant-unge-i-norge/
Det er jo veldig synd at kommentarfeltet til de grader blir ødelagt av han fantasten Dr. John Campbell da, forøvrig en person jeg følger med på da han har veldig mye fornuftig å fortelle om..

Finnes det noen studier som viser overdødelighet hos de som har tatt vaksinen vs. de som ikke har tatt den og studier som viser det samme foholdet basert på hvor mange vaksinedoser man har tatt?

 

:utakt skrev (På 4.3.2024 den 9:44 AM):

Det forskes jo. Igjen fra artikkelen:

De som roper høyest om at det er vaksinen vil nok aldri godta noe annet svar enn at det er vaksinen. Det må være en utakknemlig jobb å forske på dette. 

Jeg er nå 100% sikker på at de samfunnsdestruktive lockdown-tiltakene skapte ganske mange helseproblemer hos unge mennesker, både fysisk og psykisk og som mange sliter med ennå 2 år etter at marerittet tok slutt.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...