Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Vi trenger å snakke om korona vaksinene!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
 • 2 uker senere...
 • 3 uker senere...

Her er ett utvalg vitenskapelige tidskrifter og lignende som opplyser om alvorlighetsgraden av bivirkningene: (hentet fra andre tråder jeg har svart i slik at de ikke trengs å bli sporet opp)

Vitenskapelig tidskrift som tar for seg nevrotoksisk effekt av piggproteinet forbundet med vaksinen, og svekkelsen av immunsystemet som kan gi økt kreft risiko og økt tilløp av andre virus sykdommer

Her er ett vitenskapelig tidskrift som tar for seg hjerte og kar problemer assosiert med vaksinene i Israel.

Vitenskap av metoder på hvordan folk blir skadet av vaksinene.

Israel begynte for første gang å rapportere bivirkninger fra vaksinene etter Desember 2021. Noen måneder etterpå ga de resultatene til en tredje part for å bli undersøkt. De presenterte i sin tur alvorlige resultater tilbake til helsedepartementet i Israel om langvarige bivirkninger, og noen som ikke er nevnt av Pfizer. I stedet for å være helt ærlig med folket, valgte de å 'dekke til' resultatene og gi ut en rapport til folket 2 måneder etterpå om at vaksinene er trygge.

Uheldigvis for dem, ble en av samtalene deres lagret på video, og lekket ut. (1,2)

"The report came back that the side effects were not mild and short lasting as was represented to the Israeli people. The data was clear that the side-effects were serious and long-lasting (sometimes with no end in sight). "

"The Ministry of Health (MOH) concealed the safety report for 2 months, then issued a deceptive public report to make the vaccine look safe. This Sunday, Sept 4, they will "ask" the vaccine safety committee to recommend the 5th dose (the combo vax) for 60+. This is corrupt. They are hiding the safety data from the public and they know it."

 • Liker 4
 • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
 • 1 måned senere...
Gjest Slettet-QB4VTZbn

Orket ikke å lese all teksten, men fikk med meg en studie utgitt i Lancet, som viser at immunforsvaret kun får en kortvarig forbedring, og blir etter 8 måneder svakere enn før (ikke bedre) av å ta en koronavaksine. Så hvis man tar 4-5-6+ slike mRNA-vaksiner over tid, hva gjør dette langtidsmessig for immunforsvaret?

Mitt "sunne folkevett" tilsier at hvis du ikke er i en sårbar gruppe, så hadde jeg ikke tatt flere "boosters" - dette er tross alt en ny og uprøvd teknologi (mRNA). Pandemier blir mindre virulente og mer smittsomme over tid. Den første korona-bølgen (delta) hadde urovekkende mange langtidsvirkninger, men koronaen nå er ikke like virulent og farlig. Folk blir dessuten syke om de har tatt vaksinen eller ei, og kan smitte andre selv om de er vaksinert, så mye av infoen vi fikk gjennom media var jo ikke korrekt.

Husker også hvordan politikere og pressen villedet befolkningen om masker (masker var ikke nødvendig når vi ikke hadde nok av dem, men når masker ble tilgjengelig så var man "anti-vitenskaplig" om en ikke brukte dem). Pussig hvordan vitenskapelige "sannheter" kan forandre seg i løpet av noen få uker. Så det er lov å tenke selv, uten å ta alt for gitt man blir presentert av CNN/NRK og co. MEN, det er veldig mye nonsens der ute på nettet, og man må alltid spørre seg selv - er denne påstanden underbygget av en fagfellevurdert forskningsrapport? Hvis nei, vær *meget* skeptisk.

Endret av Slettet-QB4VTZbn
Lenke til kommentar
1 hour ago, Bytex said:

Det er nok bare klin gærne konspirasjonsfolk som leser den veggen der med tekst...nå har du kasta bort mye tid.

Videoen og teksten har nok ingenting som appelerer til gærne konspirasjonsfolk, så det blir kanskje vel kjedelig for dem.

On 9/27/2022 at 5:29 PM, Gaea said:

Her drukner budskapet ditt i en vanvittig vegg av ord.  

Som din første like, så er jeg helt enig. Men hovedmålet var å oversette videoen bare i tilfelle noen ville lese norsk tekst isteden for å prøve å forstå engelsk uten undertekst. TL;DR delen er ikke akkurat så veldig lang da, men du har nok rett der også fordi jeg vurderte å ta en oppsummering av oppsummeringen, men valgte bort den ideen. Er mye viktig informasjon som jeg synes vi trenger å snakke om, som jeg prøvde å oppsummere etter beste evne uten å gå over styr eller forenkle for mye.

Må bare beklage hvis det hele kom uheldig ut.

 • Liker 5
 • Innsiktsfullt 1
 • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QB4VTZbn
WiiBoy skrev (På 28.11.2022 den 16.22):

Pussig hvordan man omskriver historien etter eget forgodtbefinnende også.

Anbefalingen om masker endret seg selvfølgelig etter kunnskapen om spredningsfaren, og etter tilgang på utstyr.


Absolutt alle forstår og mener at medisinsk utstyr må brukes der det har høyeste effekt.
Helsearbeidere må være nærme syke mennesker (både de som var koronasyke og de som var "vanlig" syke og absolutt ikke burde smittes av korona). Helsearbeidere har også best trening i å bruke de korrekt. I den fasen hvor det var knapphet på masker, så var det selvfølgelig mest nytte for samfunnet at de ble brukt av helsevesenet. 
 

Dette er nonsens. Snakk med leger eller sykepleiere, det er allmenn kunnskap der at vanlige masker (som selges i butikker) ikke fungerer skikkelig for å unngå smittespredning. Da trenger man en tettere søm, og såkalte "kirurgiske masker" som brukes på sykehus. Uansett, politikerne og media ønsket ikke å skape panikk da viruset brøt ut (myndighetene hadde ikke prioritert å ha store lagre med masker klar i tilfellet pandemi), så behovet for masker ble bagatellisert. Tror du virkelig at leger og virologer ikke hadde kunnskap fra før av om hvordan virus spres med/uten maske? Tenk deg om.

Det var det samme med Trumps innreiseforbud mot Kina som opprinnelseslandet for covid-19. Først var det moralsk bestyrtelse fra MSM om Trumps "rasistiske" innreiseforbud. 3-4 uker senere ble han hånet av de samme journalistene, fordi han ikke hadde vært streng nok med innreiseforbudet. Moralen er, mainstream media omskriver historien hele tiden etter eget forgodtbefinnende. Derav mitt poeng om at det er lov å tenke selv, men bruk en høy grad av skepsis og se etter kvalitetssikrede studier og rapporter.

Endret av Slettet-QB4VTZbn
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QB4VTZbn
WiiBoy skrev (18 timer siden):

Her fortsetter du å koke historie på spiker.
Det er medisinske munnbind det var mangel på. "sy hjemme på kjøkkenet" munnbind har aldri vært mangel eller et problem.
De enkleste munnbindene hjelper masse mot nysing, hosting, spytting når man snakker. De hjelper dårlig mot pust.

Leger har god kunnskap om hvordan forskjellige virus/sykdommer smitter. Det varierer veldig fra type til type, og da det kom til korona var det svært lite kunnskap.

Trump sitt innreiseforbud var helt idiotisk all den tid det gjaldt nasjonaliteter og ikke om de kom fra områder med stor smitte. Det gjorde at det er lett å tro at det lå rasisme bak, og ikke smittevern. Dette ble ytterligere forsterket da man så hvor lite han brydde seg om smittevern ellers. Innreiseforbudet feilet totalt og USA ble hardt rammet. 
 

Nei, her tar du feil igjen mht mundbind. Det var ikke nok tilgjengelig i starten av pandemien, hverken medisinske masker eller «butikkvarianten». Skal du irettesette andre, så lær deg i det minste noen grunnleggende fakta om saken først.

For øvrig, reiseforbudet gjalt først og fremst Kina, og det var der viruset faktisk kom fra. Men forbudet var ikke strengt nok for å hindre omfattende smitte inn i USA (grunnet enormt press fra media og demokratene), så folk fra smittede områder (og strandede am borgere via mellomlandinger) kom allikevel tilbake til USA. Alt du trenger er noen korona-smittede på T-banen i New York, og så er det gjort. Slike smittsomme virus er uansett svært vanskelig å stanse, så dette er ikke et innlegg hverken for eller imot Trump - bare så det er sagt.

Endret av Slettet-QB4VTZbn
Lenke til kommentar
18 minutes ago, Geir T said:

Nei, her tar du feil igjen mht mundbind. Skal du irettesette andre, så lær deg i det minste noen grunnleggende fakta om saken først.

For øvrig, reiseforbudet gjalt først og fremst Kina, og det var der viruset kom fra. Det har du vel fått med deg? Men forbudet var ikke strengt nok for å hindre omfattende smitte inn i USA (grunnet enormt press fra media og demokratene), så folk fra smittede områder (og strandede am borgere via mellomlandinger) kom allikevel tilbake til USA. Alt du trenger er noen korona-smittede på T-banen i New York, og så er det gjort. Slike smittsomme virus er uansett svært vanskelig å stanse, så dette er ikke et innlegg hverken for eller imot Trump (burde være åpenbart, men det blir vel den neste retoriske blindgaten her).

På den tiden reiseforbudet kom var det et mye høyere smittetrykk fra UK (som hadde det høyeste akkurat da), Kina var ikke i nærheten. Samtidig ble det sagt at reiseforbudet som gjaldt spesifikt for Kina og ikke UK, var for å unngå smitte.

Det var derfor han ble latterliggjort, fordi forklaringen på reiseforbudet ga null mening når andre land som hadde mye høyere smitte og flere reisende til USA, ikke fikk noen som helst reiserestriksjoner. Det var idiotisk og fortjentes å latterliggjøres. Men noen husker kanskje historien slik man vil huske den, istedenfor å ta for seg hva som faktisk skjedde da.

Endret av shockorshot
 • Liker 5
 • Innsiktsfullt 4
Lenke til kommentar
Geir T skrev (8 timer siden):

Så det er lov å tenke selv, uten å ta alt for gitt man blir presentert av CNN/NRK og co. MEN, det er veldig mye nonsens der ute på nettet, og man må alltid spørre seg selv - er denne påstanden underbygget av en fagfellevurdert forskningsrapport? Hvis nei, vær *meget* skeptisk.

Ja, noen kaller dem som bare ser på TV-nyheter for "television watching news believers". Realiteten er også at ikke alle bruker internett, og de blir da henvist til TV og aviser. Hvis de ikke spør en databruker om å få informasjon. 

TV sin ordbruk har endret seg på disse årene. Først var det mye snakk om å oppnå flokkimmunitet. Det er et ord som en ikke ser i dag. Bare dette burde få folk til å lure litt på hva som skjer. 

 • Liker 1
 • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

 Tja, hva skal en si.

Lansering av vaksinepass, lockdowns av overdrevne proposjoner, fare for alvorlige bivirkninger, flere doseringer nødvendig, spørsmål rundt effektivitet, grunnlovsstridig behandling av uvaksinerte, egne leire for uvaksinerte, økonomisk vinning av forholdene  = ble definert som farlig konspiratorisk tankegods, før det skjedde selvsagt. Så ble skeptiske stemmer, som ropte varsku om at usalige ting kunne være på gang, simpelthen avfeid som konspiratoriske anti-vaxxere. Dessverre fikk vi rett i noen tilfeller.

Jeg erindrer også at ble tilløp til lettere lynsjestemning i kjølvannet av at media bombarderte på med overskrifter om hvor farlig viruset var for samtlige, og selvsagt hvor stor redning denne vaksinen ville være for samtlige. Over 90% av min omgangskrets svelget alt og lot seg injisere med eksperimentell guffe uten å mukke. En aldri så liten demonstrasjon på hvor lett påvirkelige folk er, uansett hva som sies. For det gjelder også den "andre siden" som spådde at vaksinen ville enten programmere eller ta knekken på alle. Den store omstarten og alt det maset der. Selv takket jeg nei til vaksinen, fikk Covid og opplevde det som en mild influensa, uten at det beviser noe selvsagt. Nå vil kanskje noen her kommentere dette innlegget men jeg er ærlig talt drittlei hele diskusjonen, så det spørs om jeg vil engasjere meg særlig i mer debatt.

Ellers serverte den godeste Preben Aavitsland denne meldinga på Twitter nylig: "Pandemien er en gave til totalitære regimer: et påskudd til å utøve total kontroll med befolkninga". Som en kommentar til det som foregår i Kina.

 • Liker 2
 • Innsiktsfullt 2
 • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Geir T skrev (14 timer siden):

Orket ikke å lese all teksten, men fikk med meg en studie utgitt i Lancet, som viser at immunforsvaret kun får en kortvarig forbedring, og blir etter 8 måneder svakere enn før (ikke bedre) av å ta en koronavaksine. Så hvis man tar 4-5-6+ slike mRNA-vaksiner over tid, hva gjør dette langtidsmessig for immunforsvaret?

Mitt "sunne folkevett" tilsier at hvis du ikke er i en sårbar gruppe, så hadde jeg ikke tatt flere "boosters" - dette er tross alt en ny og uprøvd teknologi (mRNA). Pandemier blir mindre virulente og mer smittsomme over tid. Den første korona-bølgen (delta) hadde urovekkende mange langtidsvirkninger, men koronaen nå er ikke like virulent og farlig. Folk blir dessuten syke om de har tatt vaksinen eller ei, og kan smitte andre selv om de er vaksinert, så mye av infoen vi fikk gjennom media var jo ikke korrekt.

Husker også hvordan politikere og pressen villedet befolkningen om masker (masker var ikke nødvendig når vi ikke hadde nok av dem, men når masker ble tilgjengelig så var man "anti-vitenskaplig" om en ikke brukte dem). Pussig hvordan vitenskapelige "sannheter" kan forandre seg i løpet av noen få uker. Så det er lov å tenke selv, uten å ta alt for gitt man blir presentert av CNN/NRK og co. MEN, det er veldig mye nonsens der ute på nettet, og man må alltid spørre seg selv - er denne påstanden underbygget av en fagfellevurdert forskningsrapport? Hvis nei, vær *meget* skeptisk.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor friske og unge mennesker uten noen underliggende sykdommer er så opptatt av å ta den fjerde dosen mot en sykdom som ikke er farlig for dem og som heller ikke forhindrer at de får den. Jeg tok to vaksinedoser i 2021, jeg er fortsatt i tvil i ettertid om jeg skulle ha latt det være og ventet til det naturlige skjedde; at covid muterte til noe betydelig mer ufarlig(det er slik pandemier alltid har tatt slutt gjennom hele historien og det ville skje denne gangen også, noe det gjorde), noe det som kjent gjorde i desember 2021, men; man kan ikke være etterpåklok; ingen kunne jo vite at omicron skulle dukke opp noen få måneder senere. Etter omicron ble det ihvertfall helt uaktuelt for meg å ta flere doser; og nå som det lekker ut den ene og den andre rapporten om bivirkninger som er langt flere enn de som var med svineinfluensavaksinen er dt i aller høyeste grad noe man skal ta på alvor uten at man skal komme med beskyldninger om konspirasjonsteorier og anti-vitenskap. Og ja; selvfølgelig vil man ikke unngå at det kommer useriøse konspirasjonsteorier oppi det hele med at vaksinene inneholder 5G-sendere og annet vås som bare bidrar til å latterliggjøre høyst nødvendig kritikk og som dermed kun er nyttige idioter for farmasøytindustrien. Jeg har passert middagshøyden, har noen helseutfordringer, ikke alvorlige, men likevel nok til at jeg for et par måneder siden eller en eller husker ikke fikk SMS om at jeg kunne få fjerde dose; hvilket er merkelig i og med at jeg ikke en gang har tatt den tredje.

Endret av Morromann
 • Liker 1
 • Innsiktsfullt 2
 • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-QB4VTZbn
shockorshot skrev (17 timer siden):

På den tiden reiseforbudet kom var det et mye høyere smittetrykk fra UK (som hadde det høyeste akkurat da), Kina var ikke i nærheten. Samtidig ble det sagt at reiseforbudet som gjaldt spesifikt for Kina og ikke UK, var for å unngå smitte.

Det var derfor han ble latterliggjort, fordi forklaringen på reiseforbudet ga null mening når andre land som hadde mye høyere smitte og flere reisende til USA, ikke fikk noen som helst reiserestriksjoner. Det var idiotisk og fortjentes å latterliggjøres. Men noen husker kanskje historien slik man vil huske den, istedenfor å ta for seg hva som faktisk skjedde da.

Det handlet om å begrense smitteomfanget, i en tid preget av ekstrem politisk korrekthet. Men det er korrekt at smittetrykket *tilsynelatende* var større andre steder. Men husk at Kina er en kommuniststat, som ikke er åpne og redelige med tall. Det ble bredt antatt at Kina underrapporterte egne smittetall, og Kina gjorde nærmest ingenting i starten for å hindre smitte internasjonalt. Tvert imot dysset Kina ned saken i ukesvis, på tross av klare advarsler fra fagfolk i Taiwan - noe som kraftig forverret smittespredningen. Ditt argument om større smittetrykk andre steder enn Kina er basert på svært tvilsomme tall.

Igjen, media og demokratene gjorde alt i starten av pandemien for å sabotere innreiseforbud i USA av politiske grunner, og forbudet endte opp for svakt til å ha noen reell effekt (rettet mot Kina, vs. all ferdsel - som er krevende mht. strandede am. borgere på flyplasser, og på ferie i andre land). Jeg så også på forbudet som en slags (velfortjent) sanksjon mot landet. Kina gjorde mye kritikkverdig mht. viruset (for omfattende å komme inn på her), og har sluppet billig unna i etterkant. Det er nok du som ikke husker alle detaljene, men "bra" forsøk. Dette med Trump blir uansett en digresjon. Poenget her var at det er lov å tenke selv, men som tidligere nevnt er streng kildekritikk helt essensielt.

Endret av Slettet-QB4VTZbn
Lenke til kommentar
Selfuniverse skrev (På 28.11.2022 den 17.00):

Som din første like, så er jeg helt enig. Men hovedmålet var å oversette videoen bare i tilfelle noen ville lese norsk tekst isteden for å prøve å forstå engelsk uten undertekst. TL;DR delen er ikke akkurat så veldig lang da, men du har nok rett der også fordi jeg vurderte å ta en oppsummering av oppsummeringen, men valgte bort den ideen. Er mye viktig informasjon som jeg synes vi trenger å snakke om, som jeg prøvde å oppsummere etter beste evne uten å gå over styr eller forenkle for mye.

Må bare beklage hvis det hele kom uheldig ut.

 

Virker som en ålreit oversettelse, så godt jobba der. Jeg så dog heller filmen, siden jeg er god i engelsk.

Ikke beklag noe som helst du har gjort av ditt eget gode hjerte. Du må være klar over at de alltid finner noe å klage på, når de ser noe presentert de ikke har troa på. Enten er det for langt, eller så er det for kort. Det burde ha vært skriftlig, det burde vært video, det burde vært mer akademisk. Og poster du noe akademisk så er det for langt igjen.

Dette er rasjonaliseringer folk kommer med, fordi de egentlig ikke har tid eller ork. Men surmulet klaging og forsøk på å få deg til å holde kjeft har de selvsagt alltid tid til. De har sett på "noe lignende" (ekstremt vid kategori) før og fant det lite troverdig. Kjenner også igjen en klassiker i denne tråden, de finner et par personer som har sagt noe litt sprøtt en gang og vender all fokus mot dette for å spore av tråden.

Hvis du ønsker å oversette mer, ville jeg hørt med Hemali.no, Steigan.no og/eller Derimot.no. Jeg har oversatt litt for dem før. Da får du flere lesere for det du gjør og et mer takknemlig publikum.

Endret av Aiven
 • Liker 2
 • Innsiktsfullt 1
 • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
 • Opprett ny...