Gå til innhold

Boing_80

Medlemmer
  • Innlegg

    649
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Boing_80

  1. Det er jo ikke noe nytt. Helseplattformen - Legeforeningen var tidlig ute med sine advarsler, men lyttet daværende regjering til disse?
  2. Åja, det er fordi han er ute og bowler med hun Eli vet du. Etterpå skal de Egon og spise biff.
  3. Selvsagt gjør det det...Gå til Carl I. Hagen og SIAN - de har universitetsgrader i religioner og kan si mye mer enn det en prest eller imam kan si.
  4. Vel, er vel bare å respektere at vi ikke kan oppnå kontakt med alle. Likt som med hvilken som helst kvinne. Alle kvinner er ikke ute etter å bli oppsøkt i samfunnet. Noen vil kanskje bare nyte kaffen sin mens de sitter på en benk i parken og leser en bok.
  5. Æresdrap har aldri vært en del av islam. Men det er stammesamfunn/klaner som har egne regler og indre justis som vanærer Allahs ord.
  6. De er mennesker som deg og med sine bekymringer og gleder som hører menneskelivet til. Klarer du å se forbi hijaben så ser du mennesket. Om du lar deg bli påvirket av hijaben og fritt projiserer ting på henne så er det like greit å la være å snakke.
  7. Ta det med ro. Jeg gjør ikke et raskt Google søk og legger ut det første og beste jeg finner. Slike debatter kan ikke bare videreføres med linker i hytt og pine. Hele kommentaren må bygges opp. Så jeg kommer tilbake. Du har bare lagt ut linker uten å si noe mer om det. Så hvorfor skal jeg gjøre mer jobb en deg?
  8. Du skrev: Koranen vi får lese på norsk er noe annet enn det vi får i bokhandelen. Bare her tar jeg deg ikke seriøst.
  9. Et raskt Google søk gir stort sett ingen svar. Du har ikke noe å komme med annet enn det politikere som Carl I. Hagen og Listhaug forteller sine tilhengere.
  10. Tull og tøys. Kilder please. For jeg har tonnevis med kilder som kan vise at du tar feil og at det er propaganda du holder på med.
  11. Dette er bare tull og ting som er misforstått med vilje. Ber om at du legger til kilder for det du skriver er som hentet fra ISIS.
  12. Det begrepet var rart. Kristenkonservativ gir mer mening.
  13. Bare for å sette ting i perspektiv: her er en sang fra en film fra Bollywood (India): Og her fra en film produsert og vist i Pakistan av en pakistansk regissør med pakistanske skuespillere (i sterk kontrast til den hetsen Deepika opplevde da hun lagde en musikkvideo med bar mage. Den gangen ble det ramaskrik blant muslimer i Norge): Her har du Jasmine Sandlas, en sikh fra Punjab i India: Samme artist i England (Surrey): Her en sikh konvertitt: Over: en pakistansk journalist som intervjuer folk om de politiske situasjonen i Paksitan. Dette er bare noen få eksempler der ingen av kvinnene bærer hijab. Hijab-debatten må ses og forstås i en større kontekst. Da nytter det ikke å påføre disse kvinnene skam ved å stille krav som er umulige å følge for de fleste. Noen kvinner vil være konservative, noen liberale. Kvinnekampen handler vel ikke kun om å "kaste klærne"?
  14. Det er åpenbart at mange som skriver i denne tråden aldri eller sjeldent har snakket med innvandrerkvinner. Bare blant pakistanere finner man stor variasjon rundt hijab. Gå på Grønland i Oslo og du vil se mye forskjellig. Det er mange kvinner som jobber i norske butikker som er kledd i bukser og overplagg som bedriften bruker. For mange muslimer av andre og tredje generasjon er det en identitetskamp som er i gang. Dette kan dessverre ikke en nordmann bosatt i Namsskogan og som aldri reiser ut av Namdalen få innsikt i.
  15. Dette ble en veldig lærerik tråd. Fortsett med de gode argumentene. Jeg har i alle fall blitt klokere på dette temaet 👍
  16. Dette er bare tull. Greit nok at du ikke liker islam, men slutt å skrive tull. Dette er i samme åndedrag der idoter mener at muslimer ser ned på Jesus. Forbannet tull.
  17. Tror du ikke at jeg skjønner hva du holder på med? Du har opprettet flere tråder om det samme temaet den siste tiden. Du ønsker oppvigleri og alt det der. Keep up!
  18. Det er ikke moralpolitiet, men noe individualistiske samfunn for lengst har glemt. Nemlig at eldre mennesker har kunnskaper/erfaring som kan være nyttige å få kjennskap til. Vi ser det i norsk arbeidsliv. Seniorer blir forbigått av yngre i ansettelser. Seniorer som med sine kunnskaper og erfaringer kan veilede noviser/nybegynnere.
  19. For å klare dette må vi ha politiske partier som samler og ikke skaper splittelse. Det er en felle oppgave og samarbeid må til. Populisme vil ikke løse saken, men fremmedgjøre enda flere. Det er alltid noen som tjener på splittelse mellom folk.
  20. Så er vi på`n igjen. Dette er diskutert øten millioner ganger før. Stikkord: samfunnsøkonomi, mangel på velferd, korrupsjon, dårlig politikk, nepotisme etc. Jeg gidder ikke fordi dette er skrevet om så mange ganger.
  21. Omskæring av kvinner er ikke og har aldri vært en islamsk skikk. Hva stammesamfunn måtte finne på å gjøre må ikke forveksles med at det er etter koranens befalinger.
  22. Deg gidder jeg ikke lenger å diskutere med.
×
×
  • Opprett ny...