Gå til innhold

Selfuniverse

Medlemmer
  • Innlegg

    914
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Selfuniverse

  1. Det er nok millionvis av folk rundt om i verden som har endt opp med bedre psykisk og fysisk helse på grunn av Stefan. Inkludert meg. Jeg ser at det kan være ett spesielt behov hos trådstarter der det kan være stor nytte av å snakke med Stefan, særlig pågrunn av at trådstarter selv sier at han har gitt opp terapi her til lands. Du ser ut til å ville stå i veien for at trådstarter kan snakke med en person som har direkte hjulpet tusenvis, og indirekte millionvis med å forbedre livene sine. Dine forhåndsdømte antakelser av hva du så på en av linkene gir ingen mening i dette.
  2. Relatert til dette, så er det en annen gratis mulighet du trådstarter har hvis du har gode engelsk kunnskaper, er villig til å virkelig grave opp i livet ditt, og vil ha forandring i livet før det skjer noe skrekkelig. Forandring i livet ser det ut til at du virkelig vil ha, men siden du selv sier at du har 'gitt opp' terapi/psykolog, så vil jeg gjerne linke deg til denne muligheten. Men den krever at du virkelig er innstilt på å ta tak i livet ditt og få en skikkelig samtale med en person som ikke kommer til å gi opp deg med det første. Jeg føler jeg må vise deg denne muligheten fordi det høres ganske farlig ut for folk rundt deg og deg selv det du forteller om. Her er nettsiden til denne personen som man kan snakke med. Og her kan du spørre om å få opptil noen sammenhengende timer eller mer til å grave opp i grunner til hvorfor livet ditt har blitt slik det er. Jeg er ikke lege eller psykolog og dette er bare mine kommentarer.
  3. Jeg liker også å boltre meg i vann. Fikk samme som deg. Ørebetennelse. Men hadde fra før nyttig kunnskap som kom godt med. Jeg smørte aloe vera på og ved betennelsen noen ganger per dag. Er ganske sikker på at jeg brukte kokosnøttolje noen ganger også. Jeg tror betennelsen var kraftig redusert etter en uke eller 10 dager. Kunne da fortsette i bassengene uten mere problem der. Jeg påfører aloe vera på en ørepinne, og bruker den på øret. Men selvfølgelig bare på det ytre øret og ikke inne i ørekanalen der betennelsen er, fordi det skal man jo ikke bruke ørepinner til ifølge anvisninger på ørepinne pakkene... Så jeg bør også si det for at ingen kan saksøke meg hvis man bruker de på den helt gale måten.
  4. Dette krever mye arbeid. Hvis man vil jukse så velger man som regel bort arbeid. Men du har jo tåket til kategorier innen arbeid også en del her i tråden, så hvem vet hva det betyr lenger...
  5. Ja selvfølgelig, du har jo sikkert rett der. Jeg kunne aldri i verden begynne å kalle noen for nazist, fordi jeg har altfor mye empati til det. Jeg forklarte jo litt greit før her, men jeg kan prøve igjen siden det jo kanskje var uklart. Jeg vil være klar og tydelig så det er veldig bra at du sier ifra. En person, la oss si Ola, gjør seg fremtreden i samfunnet innen politikk. Altså snakker om samfunnet, og eventuelt hva som kunne vært bedre. Også blir denne personen etterhvert kalt for "Nazist" av andre. Hvorfor skjer dette? Er det fordi de andre hater Ola? Nei, ikke spesielt. Er det fordi han er Nazist? Nei, absolutt ikke. Det er fordi Ola har gjort dem usikre på sine ståsteder, og det gjør dem nervøs, også for hva det har å si for deres relasjoner. Det som følger er en slags instinktive reaksjoner for å prøve å beskytte den 'stammen' de føler de er en del av. Det er 'strukturer' (se: løgner) i samfunnet som veldig mange faktisk vil at skal forbli som de er som regel. Hvis "Nazist" ikke hadde eksistert eller vært tilstrekkelig negativ kategorisering, så hadde det vært andre kategoriseringer som hadde blitt brukt. Vi har jo "Heks" fra gammeltid f.eks. Dette ligger mye dypere enn folk tror. Det er bare det at nå har vi moderne teknologi som det utarter seg på. Hvis Ola ser ut til å rokke ved det en del føler at 'stammen' er samlet om, så er verbale/kommunikative angrep en del av mønsteret man ser. Og dette neste steget betyr at det å ignorere ikke fungerte. Svært mange som har for liten stemme, og/eller bare blir ignorert. Ola har kommet seg forbi dette. Beviset er at han har blitt kalt "Nazist". Det er der hederen ligger. Han har greid å bryte igjennom samfunnets blandede og ignorerte stemmer som nesten ingen hører, til å bli en stemme som mange hører på. En stemme som truer med å faktisk greie å forandre samfunnet. Slike angrep er derfor fra det jeg har sagt før, en stor heder og triumf over å ha blitt en stemme som mange hører på og som gjør mange andre nervøse, som gjør seg gjeldende med (instinktive) angrep fra disse. Så og si ALLE viktige personer gjennom historien som har gjort samfunnet bedre for alle, ble angrepet av andre. Heldigvis har vi kanskje sluttet å brenne de som ble kalt for hekser før. De hadde sikkert en del spørsmål om samfunnet, kritikk, og eventuelle løsninger de også. "Nazist" er altså nåtidens "Heks". Du som leser vil nok ha begge ordene godt plantet i uvelhet. Og det er akkurat det som er meningen, ellers kan de ikke bli brukt for å prøve å utstøtte Ola. "Han der Ola, han er en sånn forbanna annerledestenkende." Vil ikke lage like mye hat og uvelhet blandt vennene dine. "Han der Ola, han er en sånn forbanna konspirasjonsteoretiker." Vil fungere mye bedre til å skape hat og uvelhet blandt vennene dine, for å prøve å sikre at dine og dine venners forestillinger om verden ikke blir forstyrret. Det har fungert så bra tilogmed de siste 5 årene at NRK har brukt dette flittig mange ganger.
  6. 1. Media påvirker samfunnet negativt. Media har skyld. 2. Fremtid er kaotisk. Fremtiden kan gjøre irrasjonelle endringer i fortiden. Fremtiden har skyld. 3. Bevis på utdanning er meningsløst. Bare fersk kompetanse er av betydning. Fokus på bevis av lærdom har skyld. 4. Høyden for juks er mye høyere. Bruken av lavere høyde for å identifisere juks har skyld. 5. Feil ble gjort. Overdrivelser av hennes intensjoner ved disse feilene har skyld. 6. Arbeidet ble allment akseptert. Tilnærmet satt i stein. Skjødesløse forstyrrelser av dette skulpturerte arbeidet har skyld. 7. Det var mangel på veiledning. Ett misinformativt hierarki har skyld. 8. Umoralskhet omringet henne. Andre tok altfor lett på sitt ansvar. Miljøet har skyld. 9. Jeg vil at dere skal tro at jeg ikke har motiver slik at det blir vanskeligere å oppfatte at jeg driver med tåkelegging. Selv om jeg bruker tid på å skrive poster, som jo betyr at jeg har motiver, akkurat som alle andre her.
  7. Det forklarer en del når det er slike aktører som får disse oppdragene. Det er noen som slår alarm om at en solstorm kan forstyrre elektriske anlegg på jorden. På noe samme måte som når en solstorm skapte kraftige reaksjoner, og tilogmed branner i telegrafstasjoner i 1859. Jeg tar denne alarmen mye mer seriøst.
  8. Dette fikk meg til å tenke på hva som kunne vært tilstrekkelig for at jeg hadde vurdert utenomjordisk intervensjon. Hvis alle grandiosa pizzaer i fryseren i alle butikkene i landet hadde fått brent/smeltet inn ett stjernekart eller noen symboler over natten, uten at pappen rundt hadde noen som helst tegn på å ha blitt åpnet eller håndtert... Da hadde jeg formodentlig tenkt litt mer på det utenomjordiske aspektet.
  9. Jeg forsnakket meg vel ja. Det jeg mente var at vi er mer klar over, og har mer ett ønske om å ikke utslette alt på vår vei. Som artikkelen beviser. Ellers hadde jo ingen snakket om det. Hvilken planet jeg lever på er det bare mine nærmeste som får vite om, så det har jeg ikke tenkt å røpe nå.
  10. Jeg forestiller meg at empatiske og omtenksomme utenomjordiske ikke ville besøkt planeten vår. Med mindre de kunne gjort det 100% på en steril måte. Tenk om de introduserer ett virus, eller en soppart, eller en bakterie, eller noe annet denne planeten aldri har sett før. De utenomjordiske, (hvis de finnes), utviklet seg på planeter med helt andre evolusjonære resultater, som hvis smittet over på vår planet, kanskje kunne vært helt katastrofalt for lokalt liv her. Dette kunne ødelagt nesten alt liv. Hva er det igjen å besøke for andre etterpå da? Samme gjelder den andre veien. Tenk deg hvis vi mennesker besøker en annen planet med liv, og drar med oss livsfarlige livsformer tilbake til Jorda. Bedre å studere på goooooooooooooooood avstand. I tillegg vet vi med oss selv at når vi ble apex art over alle andre her på jorden med teknologien, så ble vi også mye mer innstilt på å være greie med andre dyr, og stort sett velger å la de være i fred. Derfor er det ikke så utenkelig at utenomjordiske kan ha samme innstilling.
  11. Slik det blir fremstilt her, og hvis det er sant. Så er jeg imot inntil videre.
  12. Huh?... Det gir ikke noen mening for meg. Jeg vet fremdeles ikke hvem det er snakk om da, men det er en stor heder i dag å bli seriøst verbalt angrepet eller satirert med nazi assosierende fraser. Kan jo hende at statlig styrt media her i Norge prøver seg fram på NPN med slikt i 'komediens navn' for å så senere begynne å bruke det seriøst på nyhets sendinger for å skape splid i folk slik det blir gjort i andre vestlige deler av verden. Repetisjon er den enkleste formularen for å overbevise folk flest. Hvis det blir mer av det også utenfor NPN, så kan vi anta at det ligger en aldri så liten agenda bak. For de av oss som har sett en del absurde angrep på gode personer oppigjennom, så regnes dette som en stor heder, en stor prestasjon, og en slags triumf for de som blir utsatt for det. Fordi det betyr at de utgjør en trussel for maktsystemet.
  13. Det skjer svært mye umoralsk i verden av mange forskjellige personer. Å spekulere i grunner til at folk er umoralske er veldig dårlig bruk av tid. Man får ikke noe klart svar fra de umoralske, fordi, de er umoralske og kommer ikke til å være ærlig. Da sitter man igjen med en detektiv sak som blir så og si umulig så lenge man ikke kan lese hjerner. Man kan ta noen raske gjetninger og la det være med det, som dere allerede har gjort. Jeg kan også tilføye en: Vi vet nå at Kjerkol er arrogant. En arrogant person kan muligens tenke "Hvorfor skal jeg måtte investere unødvendig mye tid i denne masteren, når Norge har så mye bruk for meg, og alle jo skjønner at jeg er den verdig? Alle er kjempestolt av meg uansett! Det er bedre for Norge og meg at jeg har litt fritid på fjellet istedet."
  14. Det må ha vært meg. Bruker ikke tid på norske medier utenom nrk nyheter, og litt NPN. Mye villrede i hvem det snakkes om her i tråden ja. Som jeg har en del av skylden for, fordi jeg stolte på hva som ble sagt. Heldigivs kan vi snakke fritt, slik at vi vil komme til bunns i saken tilslutt uansett.
  15. Jeg har ikke sett klagen. Men det var rett av NPN å pøse på med mer av det samme. Stå ved, forsvare, og bruke ytringsfrihet, er viktig. Dette vet komikere svært mye om, fordi levebrødet deres forsvinner med nevnte frihet. Det er en del svært kjente komikere som har sagt fra om trusselen offentlig. Deriblandt Rowan Atkinson.
  16. Jeg så NPN fra fredagen. Nå er det nok! Nå må NRK se på hvem i NPN redaksjonen som står bak disse satiriske oppslagene myntet på en FRP'er som skal holde en 17. mai tale! 😠 Dette kan ikke fortsette! FRP går jo desverre bare opp og opp i målingene ser det ut til pågrunn av denne feilslåtte fotskytende satiren som ikke duger til å klistre FRP til nazisme! 😡😡Her har dere litt å lære fra Russland NPN, mange der som ser nazister overalt nå. Kan ikke dere i NPN heller fortelle om de store ambisjonene Jonas Gahr Støre fikk for Norge, etter at han som ung voksen leste en helt fantastisk og revolusjonerende bok fra østen, <sett inn en liten videosnutt med fokus på ett bord fra 'Jonas sin stue' der det ligger en liten rød bok med navnet "Mao" på forsiden>. Da vil vi jo garantert få samme omvendt utslagskraft der, slik at vi får reddet dette partiet som virkelig har stått på, og gitt alt for at vanlige folk endelig har fått den turen de hadde sittet og ventet på!
  17. Kanskje det er rektoren som egentlig styrer showet her(??) At Kjerkhol er en 'brikke' som lever i en alternativ virkelighet pågrunn av hva rektoren sier til henne?... Jeg prøver ikke å gjøre ett offer ut av Kjerkhol, men at det kan være greit å undersøke alle vinklinger hvis vi vil komme til bunns i dette. Kjerkhol virker jo å være fanatisk, så kanskje denne fanatismen kommer fra ett annet sted...? Rektoren vil jo også sikkert beskytte sitt private liv, som det ser ut til at delvis også er bygd opp av juks. Har vi ett norsk uttrykk for å "Double down"? Svært kjent strategi for en del når det kommer motgang, som flere av dere har vært inne på.
  18. Som jeg forsto det så ønsker du at en voksen person skal forandre levemåte selv for din del. Dette er ikke mulig. Å forandre en voksen person er hovedsaklig helt umulig. Derfor er ikke dine ønsker her innenfor virkeligheten. En løsning som faktisk hadde hatt en liten mulighet er å forandre eller fikse ventilasjonssystemet, hvis du hadde fått gehør for dette med styre eller resten av gjengen. Du kan høre med andre naboer om de kjenner noe lukt fra naboene sine. Uten å nevne noe som helst av det andre som du har fortalt oss. Hvis det bare er ett problem du har, så kan det jo være noe galt mellom leiligheten din og Kari sin som resulterer i dette. Det er viktig informasjon. Uansett må du nok helt og holdent sette en strek for deg selv å prøve å foreslå at andre voksne mennesker skal forandre seg. Ikke ha det som tema i noen av samtalene dine med de andre.
  19. Jeg for min del ville bare utheve at det er svært 'inn' i den vestlige verden å kalle nye utfordrere for nazister. Jeg liker NPN ganske mye. Og jeg er forundret over at det i det hele tatt for lov til å sendes når resten av den vestlige verden har blitt som den er. Jeg ser på NPN og nyheter. Ingenting annet fra norske aktører. I andre vestlige ikke satiriske kanaler så blir personer sidestilt med nazisme regelmessig. Heldigvis har vel ikke dette skjedd i norske kanaler, som er bra. Jeg ville bare ta til orde for at det er litt skummelt å høre det, fordi da kan det finne på å spre seg til alvorlig media også, som vil gjøre samtalene våre like useriøse som de kan være i USA. Håper vi ikke lar oss blende av disse taktikkene som går helt tilbake til noen apeflokker vi stammer fra. Beholde makt ved å mobbe og undertrykke andre.
  20. Lyspære = Svært viktig lærdom som blir relevant i minst 200 år. Hjerte = Tidløs og en fortryllende sammenfletting av fantastiske setninger og paragrafer som kommer til å bli beundret i tusenvis av år.
  21. Denne Daniel Choi (Edit: var visst en annen Frp'er men likeledes problematisk), har jeg ikke hørt snakke i det hele tatt. Jeg vet at han har blitt angrepet ganske grovt på en annen tråd her. Og nå vet jeg at han ble angrepet på norsk rikskringkasting ved å bli sammenliknet med nazister. Dette er ett stort kompliment til (den personen det gjaldte). huh?... Hva??... sier dere kanskje. Dette kan jeg lukte selv om jeg ikke har hørt noe av hva han har sagt. (helt ærlig, vet ingenting om ham, bare at en del nå hater ham åpenbart) Stort kompliment og en positiv bragd, fordi det betyr at han har kommet forbi ignoreringsfasen av samfunnet forøvrig. Nå er det visst folk eller maktsentere som føler at han må bli stemplet på en eller annen måte slik at lett-tenkte folk avviser ham før de får anledning til å høre på ham. Altså avvise ham og hate ham på grunnlag av hva de sier om ham. Kjempevanlig i USA. Når det er enormt med penger eller makt i spill, og løgner for å opprettholde dette, så er gode folk som undersøker hva som skjer og snakker om det svært farlige fiender for disse strukturene. Ytringsfrihet blir også den overordnede fiendebossen, som de ikke har klart å nedkjempe ennå. Men det har dessverre allerede blitt laget apparater, lover, og annet (bare noen eksempler i linkene) for å sakte men sikkert gjøre denne sterke vestlige bossen svakere. Faller ytringsfriheten her, så kan vi f.eks ikke snakke om hvor fælt de har det i Kina. Det ville vi ikke fått lov til. Enn så lenge ytringsfrihetsbossen lever, så må kritiske stemmer bli nazifisert, og det ser vi nå også i Norge. Det er mye makt og penger på spill i mange former, og løgnene må opprettholdes og aktivt beskyttes for å ivareta dette. Makt, penger og løgner, som går videre på bekostning av oss folket.
  22. Jeg hadde en person i nær familie som utviklet store problemer i livet med Remeron. Jeg synes det er svært synd at leger generelt går på skole for å bli lært opp til å være salgspersoner for potensielt skadelige medikamenter. Det har lagt en mørk sky over legenes rolle i samfunnet. Det er bare min mening da. BTW, Det er mange flotte og helt enestående leger i verden. Her er en av dem, som også har ett svar til noen av postene i denne tråden:
  23. Da hadde du ikke greid å skrive en slik god post. Det er noen som sier at depresjon er en prosess som vi mennesker kan gå igjennom når det er på tide med en forandring. Hvis du føler deg tom i hodet, som jeg også husker at har skjedd med meg, så kan nok det være en del av prosessen. Da blir man kanskje enklere kvitt etablerte tankemønstre som åpenbart ikke hadde ett positivt utfall. Hjernen vår er formet av over 50 millioner år med seleksjon, så hvis den mener at det er best å bli litt tom i hodet for å få en forandring i livet, så ville jeg stolt på det. Som jeg da også har gjort. Jeg er ikke psykolog eller lege, og dette er bare mine kommentarer.
  24. Kan du fortelle oss om hvordan en vanlig dag er for deg? Er det noen medikamenter i livet ditt? Har du noen vaner? Er det noe i livet ditt som du får mye rus av?
×
×
  • Opprett ny...