Gå til innhold

Selfuniverse

Medlemmer
  • Innlegg

    880
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Selfuniverse sine prestasjoner

1k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette kan kategoriseres som uro. Jeg legger det i spoiler. Så får de som vil vite om noe ganske urovekkende velge å trykke seg inn hvis de vil. Helt og holdent greit å ikke vite om det for å være ærlig.
  2. Det er egentlig en selvfølge vil jeg si. Vi mennesker er gode til å tilegne bestemte steder mer verdi enn andre. Og bygge på dette over tid med kultur og tradisjoner. Det gir f.eks ingen mening (for meg) at mennesker plutselig skulle bestemme seg for å frakte svære steiner til ett sted og bygge en fin ring med dem. Det var nok en 'hellig' plass lenge før de gjorde det. Dette med å gjøre steder 'hellige' er også noe vi er svært gode til. Det kan være mange årsaker til at stonehenge stedet ble hellig før steinene ble plassert der av ali smarte mennesker.
  3. Familien hennes er også enten skuespillere eller i showbusiness. Hun har nok en del opplæring rundt dette. Greta kan også krysse av skuespiller på sin egen CV, siden hun har opptrådt i filmer. Dette er en person som har hatt og har mye påvirkning på fremtidens generasjoner. Mer informasjon her:
  4. Ja. Men hva med jordskorpen som er den vi lever på? Trenger jeg ikke å bruke komfyr for å koke potetene mine lenger?
  5. Enig. Bra at du forstår. Svært mange har prøvd, og prøver fremdeles å belyse forskjellen for de som har sin tro i ideologien. Vi kan bryte ut av dette dystre og apatiske tankemønsteret som denne ideologien skaper. Være løsningsorientert, skape verdier, samhold, og teknologi. Styrke disse positive elementene som også kanskje kan øke folks følelse av at de kan sette barn til verdenen.
  6. History channel er gode til å lime folk til tvn med spennende vrier og dramatiske henvisninger. Jeg kunne ha funnet en litt merkelig formet stein i fjæra og forvandlet dette til en spennende mystisk fortelling om hvordan den havnet der, med fine video effekter og fengslende musikk. De lager ikke slike programmer for at de vil prøve å informere de som ser på. Det blir laget fordi de vet at mange folk liker at noe kan være mystisk og spennende, som i dette tilfellet drar dem til sponsorene. Dette er ikke noe nytt i det hele tatt. Århundrer siden så ble spennende forestillinger arrangert foreksempel for at man kunne stjele diverse saker med lommetyver i publikum. Du blir vel ikke direkte lurt, men lar deg gladelig villede for underholdningen og i den tro at du lærer noe nytt i samme slengen. Ja, man kan lære om hva som har blitt bygget før i tiden, men så blir man regelrett stappet med hjernesøppel som kan ha konsekvenser for videre læring i livet. Jeg ble også ført bak lyset for cirka 12 år siden av disse ancient aliens fantasifortellingene. Men heldigvis er jeg en svært åpen person, som gjorde at jeg så en lang video som debunket alt på en mye mer logisk og udramatisk måte.
  7. Virkeligheten i hvordan det globale klimaet har utviklet seg gjennom 35 år, og det presset i media i 35 år om hvordan det skulle utvikle seg, er 2 helt forskjellige ting. Altså ikke så ulikt andre profetier. Og ingen forbud blir utstedt. Som er ett av tegnene på at dette ikke handler om ett viktig problem som skal løses. Men en ideologi som man skal skremme og undertrykke folk med. Altså ikke så ulikt andre religioner. Vi er så stolte av at vi er så sekulære i vesten. Men vi har nå vist at med nok repetering så aksepterer også vi ideologier som henger løst på virkeligheten, og blir følelsesladet, sint og utagerende. Altså ikke så ulikt andre troende.
  8. Tenk hvis vi aldri hadde begynt å lage kornåkrer. Da hadde vi ikke kunnet ta imot disse meldingene! /s Hvis det er sånn at andre sivilisasjoner reiser rundt i universet for å brenne inn beskjeder til andre der maten deres vokser, så er jeg ikke sikker på om jeg vil ha noe med dem å gjøre...
  9. Her er en høyt respektert lege som har 4 videoer om emnet. Du kan se på dem. Jeg har ikke tid til å se igjennom dem.
  10. Du sier du er kreativ, så vær kreativ. Mitt forslag etter 20 sekunders kreativ tenkning: "Jeg har ett blankt bilde av vårt fremtidige ekteskap her på veggen... Vil du bli med å lage det ferdig?" Værsegod hvis du vil bruke det litt kleine forslaget.
  11. Det virket på den kvinnen som ble intervjuet på NRK reportasjen at det var det hun tenkte mest på. Flere andre anonyme her på forumet har også nevnt det som en grunn til at de ikke 'tørr' å få barn. Frida (24) kvier seg for å få barn pågrunn av klimaangst. Josefine Gjerde (MDG) "vil ikke ha barn før klimakrisen er løst" Bente Gesine Stockhausen er usikker pågrunn av klimaet. Jessica (34) er med i en fødestreik. Anne Bjørg (30) -"Jeg orker ikke å gå med mammahjerte inn en framtid med en mulig klimakollaps" Maja Dinéh Sørheim velger å redde planeten fremfor å få baby. Sanna (24) vil sterilisere seg for klimaet. Her er en artikkel om en studie av neste generasjon som kan få barn: (fet tekst og understrekninger av meg) klimarapport: Barna føler frykt og sinne - I en fersk UNICEF-rapport svarer er stort flertall av 700 norske barn og unge at de føler sinne, frykt og håpløshet på grunn av klimaendringene. «Jeg blir veldig redd for mine barns fremtid. Det gjør meg skremt. Får meg til å ikke ville få barn», skriver en 14-åring fra Færder. Ingen som har snakket om at media skal sensureres. Jeg bare spurte tidligere hvor lenge media skal fortsette å skremme unge. Hvis jeg hadde forkynt dommedagsbudskaper fra jehovas vitner her inne 2 ganger i uken, så hadde nok en del spurt om hvor lenge jeg skulle drive på med det. Ja det kan nok være slik, men det betyr ikke at man kan avfeie hvilken effekt denne klimafrykten har. De som er unge voksne nå, gikk igjennom ganske sterke og høyst repeterende 'budskap' gjennom de siste tiårene, som metaforisk ligner på at vi når som helst kan bli sittende på ett slags synkende Titanic. Jeg skjønner godt at barn, som skal bli unge voksne, føler sinne, frykt, og håpløshet, som UNICEF rapporten avdekket.
  12. På nyhetene i går var det en kvinne som kanskje er rundt 30 år, som sa på en reportasje om 'lykkebarometeret' "Det som er ihvertfall at jeg scorer lavt her er nok den store trusselen rundt klima, klimakrisen. Og hvordan fremtiden kommer til å se ut for meg og mine barn... om det eventuelt er noe lurt å få barn i det hele tatt..." Tid 28:29 på Dagsrevyen Kl 19, 21. mars 2024. Denne kvinnen ser ut til å ha valgt å ikke få barn ennå. Hun kan ha utsatt det å få barn fordi hun stadig tenker på "den store trusselen rundt klima". Denne fryktideologien gjør folk apatiske og traumatisert. Her er det en kvinne som er apatisk og traumatisert som forklarer det selv. Hvor lenge skal denne fryktideologien gjøre unge folk apatiske og traumatisert!? Dagen før på dagsrevyen var det tid for en påminnelse igjen. RØD ALARM. Javel greit, da må vi forby ALLE unødvendigheter som privatfly, cruiseskip, luksusbiler, sportsbiler, formel1 biler, store fritidsbåter, også videre!... Fra nå!... Nei? Ikke det??? Så vi skal bare skremme skremme skremme, slik at folk blir traumatisert og apatisk hele tiden? Det skal ikke skje noe altså.... neivel, bare skremming som vanlig i snart 50 år nå. Vi skal vel skremme folk med dette i 2074 også da. Samme gamle skremminga for å gjøre ungdommen helt fortvilet og deppa, slik at kanskje ingen av dem ser for seg noen fremtid lenger. Jajamensann...... Hvorfor får ikke Jehovas vitner tale på dagsrevyen en gang i uken og på Oslo rådhus om den kommende dommedagen? Det er jo slikt vi skal drive med ser det ut til... Jeg synes meget synd på den kvinnen i reportasjen som har fått fylt hjernen sin med denne frykten fra media. Hun kommer kanskje aldri til å få oppleve den enorme gleden og meningen med egne barn. Som 80 åring sitter hun der i en verden som har greid seg helt fint klimamessig. Men hun ble fortalt igjen og igjen og igjen og igjen at det motsatte kunne skje fra hun var 5 år.
  13. Ett 'budskap' målrettet til alle som ikke gidder å se konteksten, som de selvfølgelig ikke vil vise sine seere. Trump har tilogmed i ettertid forklart at det handlet om økonomien og bilindustrien. Videre er blodbad ett begrep som blir brukt av de samme medier som nå mener Trump brukte det samme begrepet på en helt annen bokstavelig måte.
  14. ...er en velsignelse til å ikke lenger bruke tid der tiden din ikke blir verdsatt verken for deg selv eller andre. Jeg brukte en del tid i ett nisje marked på internet for veldig mange år siden, som jeg visste dypt inne at ikke var bra for meg i det hele tatt. Min underbevisthet ledet meg til at jeg tilslutt endelig avsluttet all tid der. Etterpå ble livet mye mye bedre når jeg ikke lenger fokuserte på dette nisje markedet. Ikke hva jeg er mest stolt av vedrørende trådens tema, men bare tenkte jeg skulle påpeke hvor heldig Maskinfører er, som blir fortalt av KG at han ikke er velkommen, og vist bort, slik at han ikke lenger trenger å bruke sin verdifulle tid der. Litt i samme spor, så kunne jeg ha gått inn i den lokale kirka for å prøve å argumentere mot prestene der, og eventuelt bli vist bort mange ganger. Men det er særdeles dårlig investering av min tid tror jeg.
  15. Her er noen journalister som skal ha blitt suspandert, men at dette ble reversert kort tid etter. Don Lemon mistet bare sin kontrakt om ett eget reklamert show på X. Han kan fortsatt si hva han vil på X har jeg hørt. Vet du av noen andre tilfeller som er fra i år, siden han er så aktiv som du sier.
×
×
  • Opprett ny...