Jump to content
KongRudi

Alex Jones tråd

Recommended Posts

Flytter diskusjonen, går utifra at før eller senere kommer moderatorene til å slette endel i korona-konspi tråden, og da blir diskusjonen bortkastet når det er slettet:

Samling med noen av meldinger fra meg, og

@Morromann @Pallehysa @Simen1 @PgUp

  Relevante meldinger:

On 3/1/2022 at 5:36 AM, Morromann said:

Tro det eller ei, men i de konspiratoriske kretsene snakker man om at Putin er et medlem av World Economic Forum og at han derfor har startet en krig på oppdrag fra sine sjefer i Davos for å få oppmerksomheten bort fra skandalen ved å stenge ned for omicron-varianten samt ubehagelige ting om vaksinene og sist men ikke minst for at regjeringer skal vedta nye drakoniske regler for iverksettelse av unntakstilstand mens massene er opptatt av Ukraina.

  

On 3/1/2022 at 3:43 PM, KongRudi said:

World Economic Forum, er en klubb som nesten alle statsledere er en del av. Og mye av det som blir sagt der er ren galskap.

- Både Putin og Klaus Schwab har sagt at Putin er en del av dem - som du ser ;så fremmer organisasjonen Putins synspunkt og ønsker, Putin sier selv i videoen over - at han er ofte i Davos og har samtaler med andre deltakere på forumet. - Ergo så er han ett medlem der, uten at det er en konspirasjon.

- De forskjellige folkene i Davos, har ikke alltid den samme agendaen. Selv om det virker som om det er plassen alle statsledere møter mektige folk for så å bli bestukket, det er hovedsaklig ett møtepunkt hvor statsledere kan møtes og diskutere global økonomi - uten å bli holdt til ansvar blant velgerene.

Det som er merkelig er når folk som Alex Jones sier at 'folk in the know forteller han at det blir storkrig i februar - i Oktober 2021. - Og alle andre media sier at det ikke vil bli krig - så kommer februar, og det blir storkrig. 😕 Naturlig nok så blir det spekulasjoner av det.

svar på spørsmål om hva han sa:

On 3/2/2022 at 6:32 AM, KongRudi said:

 

 

 

  

On 3/2/2022 at 7:09 AM, KongRudi said:

Han videreformidler informasjon gitt til han, og han sier også at informantene hans selv hevdet å være på utsiden av konspirasjonen. 😕 

  

On 3/2/2022 at 12:26 PM, Pallehysa said:

Men om det finnes informanter på "innsiden" som deler info med po russiske Alex Jones, har dei vel meir informasjon enn "krig, snart". 

  

On 3/2/2022 at 1:51 PM, Simen1 said:

Selv en ape kan slå fem 6-ere på terningen i yatzee en gang i blandt. Det betyr ikke at dene apen er trollmann likevel. Fyren har sikkert gjettet feil bra mange ganger før han endelig traff på noe.

  

23 hours ago, PgUp said:

Så Alex Jones visste mer enn Kina altså, som er venner med putin og trakk ikke ut folkene sine fra ambassaden før det var full krig. 

Det er ikke sikkert putin selv visste om han kom til å gå i krig. Dessuten er det ikke verdenskrig enda så det han sier er jo ikke riktig.

 

Men begynner å forstå litt mer hvordan dere konspirasjonsteoretikere opererer. 

Der vi andre ser tilfeldigheter, mener dere at det ikke finnes og alt må ha en sammenheng. Da ender man jo opp som Alex Jones som tror på interdimensjale pedofile vampyrer. For alt må jo ha en alternativ forklaring, ingenting kan være tilfeldig. 

Det jeg lurer på er om dere ser selv hva dere gjør? Og hva med andre som opererer likt, men kommer til helt motsatt konklusjoner, hva tenker dere om de? 

  

21 hours ago, KongRudi said:

Kina er ikke nødvendigvis venn med Putin; Kina ønsker også å ta deler av Russland (søk opp Vladivostok på kartet) - deres diplomater har brukt nesten nøyaktig samme utrykk som Putin gjør om Ukraina - at det området var en del av Kina under Ming-dynastiet - så det er egentlig en kinesisk provins ifølge dem. 😕  - Styresmaktene i Kina og Russland er begge ofte i opposisjon til vestlige interesser dog, og samarbeider mot oss avogtil, og derfor virker det ofte for oss, som de er mere venner enn det de er. 😕

Vampyrisme er faktisk en ting som skjer - men det foregår mere på lignende måter Lance Armstrong gjorde - enn i Bram Stoker's historier. 😕 

Vi kan godt snakke mere om dette, men foreslår du lager en ny tråd om det hvis du ønsker å diskutere det - for å ikke avspore tråden mere. :) Mye intressant diskusjon og informasjon har en tendens til å forsvinne når moderatorene finner ut at vi har havnet utenfor tema. Ville bare påpeke at hva Putin & Schwaab sa om hans deltakelse i WEF - og at Alex Jones fortalte om at det ville bli storkrig 5 månder i forveien, når det kom opp at konspi-miljøene diskuterte disse teoriene.

 

 

21 hours ago, PgUp said:

Alex Jones sa også at Sandy Hook var en false flag operasjon. Som medførte at familiens ofre ble trakassert. Hva tenker du om det?

 

 

Share this post


Link to post

  

22 hours ago, PgUp said:

Alex Jones sa også at Sandy Hook var en false flag operasjon. Som medførte at familiens ofre ble trakassert. Hva tenker du om det?

Jeg vet han tok feil om Sandy Hook, når han sa at familiene til ofrene var crisis-actors.

Vet derimot ikke om hvor mye det stemmer at familiene ble trakassert - eller om de bare ble utsatt for motargumentert når de argumenterte for strengere våpenlover fra folk som ønsker å ha våpen, pga. angrepet.

- Men han tok feil når han kalte familiene crisis-actors. 😕

Han rapporterte også at USA gikk inn i krigen i Vietnam på falsk grunnlag, fordi de (amerikansk etteretning) arrangerte ett falskt angrep på amerikanske marinefartøy i Gulf of Tonkin, mange år senere har amerikansk etteretning deklassifisert dette, og vist at lurte kongressen med ett falskt angrep på amerikanske marinefartøy.  Det viste seg å stemme..

Han rapporterte også om Epstein-øya for godt over 10 år siden, ifølge han på den tiden (mener å huske det ble sagt at gjesten hans var en musiker), så var det utpressing av mektige folk, child-traficking og pedo gjort bak skjulte dører - men gjesten hans snakkett også om sataniske seremonier på øya - og at de kastet drepte folk ut av militær-flyet til Epstein, for å kvitte seg med vitner.

- Vi vet ikke hvor mye som stemmer bortsatt fra utpressing, og sex med mindreårige, og vi vet han kom fra etteretningen - og han hadde militær fly. 

 

Edited by KongRudi
 • Like 1

Share this post


Link to post

NRK TV: Konspiramerika · 29.09.2020 · Tillatt for alle · 52 min  https://tv.nrk.no/se?v=KOID21008220

Han selger gull, piller - og frykt. Alex Jones' konspirasjonsteorier finner gjenklang over hele USA - og i Det hvite hus. Amerikansk dokumentar.

Man kan vel kalle det en kritisk introduksjon til fenomenet Alex Jones, antar jeg. :) 

 • Like 2
 • Innsiktsfullt 2
 • Heart 1

Share this post


Link to post

Jeg håper folk som tror på Alex Jones  følger nøye med på rettsaken nå.

 

Sitat

Den amerikanske konspirasjonsteoretikeren Alex Jones medgir at det var uansvarlig å påstå at Sandy Hook-skolemassakren i 2012 var iscenesatt av skuespillere.

Onsdag var det Jones’ tur til å forklare seg i retten, og han medga da at det var uansvarlig av ham å påstå at skolemassakren var en bløff som var iscenesatt av skuespillere. Han forsikret videre at han nå er overbevist om at massakren virkelig fant sted.

– Særlig etter at jeg har møtt foreldrene. Det var 100 prosent ekte, sa Jones, som har betegnet søksmålet som et angrep på ytringsfriheten i USA.

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/alex-jones-innroemmer-at-sandy-hook-massakren-fant-sted.-6L7UCco1?utm_source=share-btn

 

Denne tråden er også fin. 🙂

 

 

 

Edited by :utakt
 • Like 6

Share this post


Link to post
16 hours ago, :utakt said:

Jeg håper folk som tror på Alex Jones  følger nøye med på rettsaken nå.

 

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/alex-jones-innroemmer-at-sandy-hook-massakren-fant-sted.-6L7UCco1?utm_source=share-btn

 

Denne tråden er også fin. 🙂

 

 

 

 

Dette er ikke rettsaken, han er allerede dømt at han er skyldig - bak lukkede dører.

Det er bare straffeutmålingen som er offentlig, og har en jury av en eller annen grunn. 😕 

Det du ser er ett script, summert godt nok i starten på denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=hG5c4rdH4EA (bare det første minuttet som handler om Alex Jones-rettsaken).

Alex Jones, ble nektet jury rettsak. - Nå under straffeutmålingen er det jury, og jury'en skal avgjøre hvor mye erstatning FBI-agentene og foreldrene har krav på. 😕 

Ingen av foreldrene hadde bedd om erstatning, eller unnskyldning før denne rettsaken - som de vistnokk skal gjøre i.flg. loven for å få være med på erstatnings-søksmål - men av en eller annen grunn så har de forandret den loven i denne rettsaken.

Og Alex Jones ble også dømt at han ikke har lov til å nevne for Juryen at han innrømmet at han tok feil, og har beklaget og trakk tilbake uttalelsene om Sandy Hook etterpå. 😕 - Alex Jones har ikke lov å argumentere hvorfor han trodde på innringerene som sa det var en hoax, det har dommeren dømt han for uten jury, og dommeren har også dømt at han ikke har lov å fortelle om sin uskyld. 😕

Staten rev ned både huset til skytteren, og skolen med en gang - sannsynligvis fordi de ønsket å skjule dårlig sikkerhetstrutiner, sier de i dag i konspirasjons-sirkler - selv om de tidligere trodde at angrepet aldri skjedde, fordi det var så mye politikk rundt det. 

Ang. rettsaken kan du selv se når de legger frem bevis av hva Alex Jones sa, forsvarsadvokaten at de skulle fortsette å spille videoen, som aktoratet hadde lagt frem, så de kunne se Alex Jones også beklage til seerene sine at han tok feil. Men dommeren stoppet dette, først med ett idiotisk tyggegummi-stunt, og deretter nektet hun å vise beklagelsen. 

Noe som burde være nødvendig å tillate juryen å se, dersom juryen skal kunne dømme erstatning på 1,5 milliarder kroner, for en som trodde at tragedien ikke skjedde, synes du ikke? 😕 

Edited by KongRudi
 • Like 2
 • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post
:utakt skrev (17 timer siden):

Jeg håper folk som tror på Alex Jones  følger nøye med på rettsaken nå.

Som du ser, så har Jones alt planlagt løpet sitt slik at hans tilbedere uansett kommer til å tilbe han, uavhengig av hva han sier under rettsaken og hva han blir dømt for..

Tror han kommer til å gå styrket ut av det, antagelig innsamlinger for å dekke opp for straffen, og han blir opphøyd til martyr blant sine disipler som tror enda mer på han..

Edited by aklla
 • Like 4
 • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post
KongRudi skrev (På 3.3.2022 den 18.29):

Han rapporterte også at USA gikk inn i krigen i Vietnam på falsk grunnlag, fordi de (amerikansk etteretning) arrangerte ett falskt angrep på amerikanske marinefartøy i Gulf of Tonkin, mange år senere har amerikansk etteretning deklassifisert dette, og vist at lurte kongressen med ett falskt angrep på amerikanske marinefartøy.  Det viste seg å stemme..

The Truth About Tonkin

Greit å få med noe mer informasjon, som at de faktisk ble angrepet først 2. august 1964. 

Det er trist at personer som Alex Jones får såpass mye oppmerksomhet.

 • Like 1
 • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post

Det er en sivil sak.

Ekstremt tilfredsstillende å se på, spesielt uttrykket hans da han ble fortalt at forsvareren ved en feil hadde gitt Sandy Hook-familienes advokater all data fra hans telefon de siste to årene.

Responsen og uttrykkene hans da han ble tatt i løgn etter løgn under ed. Helt fantastisk.

Det kommer til å bli fengsel etterhvert på Jones. 

Og dataene fra telefonen hans kan bli høyinteressante for politiet, ikke minst for 6. januar-komiteen.

 • Like 7

Share this post


Link to post

Rettsaken viser vel bare at det faktisk finnes et lite håp for at USA kommer seg ut av konspirasjonsteori gropa. 

Veldig bra at han endelig kommer til å få en straff for å ha ødelagt så mange liv.

 • Like 4
 • Heart 1

Share this post


Link to post

Alex Jones tittet jeg litt på i opptakten til 2016 valget i USA. Han og det folkemordsfornektende venstrepakket i The Young Turks var en slags sprøe motpoler på Youtube. 

Følte vel at Jones mest var en slags skuespiller som agerte radikal. Han var alltids nyhetskommenterende, og ikke særlig misjonerende. Kan ikke tenke meg han tror på noe av det han sier. Han ble vel mangemillionær på radiosendingene sine for øvrig. Av å selge testosteronpiller eller noe slikt. Lenge før han var på youtube.

 

Share this post


Link to post
19 minutes ago, ^fmj said:

The Truth About Tonkin

Greit å få med noe mer informasjon, som at de faktisk ble angrepet først 2. august 1964. 

Det er trist at personer som Alex Jones får såpass mye oppmerksomhet.

Det var to dager før den falske kampen.

- Klarer heller ikke forstå hvordan du leser at Amerikanerene ble angrepet i den første trefningen; i.flg. informasjonen på din egen link - det er liten tvil om at nord-vietnameserene forsvarte Hon Me-basen fra raid; og den amerikanske kapteinen var klar over det når han satte kurs mot nord-vietnameserene, og først åpnet ild mot fartøyene til nord-vietnameserene; som besvarte ilden med torpedoer, og deretter ble drevet bort av amerikanske fly med å alvorlig skade to skip, og senking av ett skip, og flyene hadde fått ordre om å angripe å ødelegge de nord-vietnamesiske båtene tidligere på dagen. 😕

Amerikanerene ble ikke angrepet der heller, de angrep nord-vietnameserene, som prøvde å forsvare seg.

2 dager senere foregikk den falske kampen i gulf of tonkin.  - Og de skjulte også at dette angrepet ikke fant sted for kongressen - som erklerte at de skulle gå inn i vietnam-krigen. - Klagen til nord-vietnameserene for angrepet på deres folk 2 dager før, ble brukt som bevis på anrgepet 4. august skjedde.

 

Share this post


Link to post

Oisann :) 

Exclusive: Jan. 6 Committee Prepares to Subpoena Alex Jones’ Texts, Emails
https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/alex-jones-cell-phone-jan6-committee-subpoeana-1392270/

Sitat

Jones’ lawyers in a Sandy Hook defamation case fumbled three years worth of texts and emails. The committee would like to know more about any contacts with Donald Trump’s team regarding the Jan. 6 Capitol attack

(...) Now — a source familiar with the matter and another person briefed on it tell Rolling Stone — the January 6th committee is preparing to request that data from the plaintiff attorneys in order to aid its investigation of the insurrection. These internal deliberations among the committee, which is probing former President Donald Trump’s role in causing the deadly Jan. 6 Capitol riot, began within minutes of the lawyer’s revelation being heard on the trial’s livestream on Wednesday afternoon.

 

 • Like 2

Share this post


Link to post
KongRudi skrev (1 time siden):

Det var to dager før den falske kampen.

- Klarer heller ikke forstå hvordan du leser at Amerikanerene ble angrepet i den første trefningen; i.flg. informasjonen på din egen link - det er liten tvil om at nord-vietnameserene forsvarte Hon Me-basen fra raid; og den amerikanske kapteinen var klar over det når han satte kurs mot nord-vietnameserene, og først åpnet ild mot fartøyene til nord-vietnameserene; som besvarte ilden med torpedoer, og deretter ble drevet bort av amerikanske fly med å alvorlig skade to skip, og senking av ett skip, og flyene hadde fått ordre om å angripe å ødelegge de nord-vietnamesiske båtene tidligere på dagen. 😕

Amerikanerene ble ikke angrepet der heller, de angrep nord-vietnameserene, som prøvde å forsvare seg.

2 dager senere foregikk den falske kampen i gulf of tonkin.  - Og de skjulte også at dette angrepet ikke fant sted for kongressen - som erklerte at de skulle gå inn i vietnam-krigen. - Klagen til nord-vietnameserene for angrepet på deres folk 2 dager før, ble brukt som bevis på anrgepet 4. august skjedde.

 

Tror du må lese på nytt.

 • Like 2

Share this post


Link to post
25 minutes ago, ^fmj said:

Tror du må lese på nytt.

Det står svart på hvitt i din egen link;  amerikanerene skjøt først mot patruljebåten ca kl.1505, og nordvietnameserene svarte med torpedoangrep. 😕

--- 8<--- aktuelle tekst...

Captain John J. Herrick ordered the vessel out to sea, hoping to avoid a confrontation. But at 1045, he reversed orders, turning the Maddox back toward the coast, this time to the north of Hon Me Island.

Weather conditions were clear, and seas were calm. At 1440, the destroyer detected three North Vietnamese patrol boats approaching her position from the west. Aware of North Vietnamese intent from the earlier SIGINT message, Captain Herrick ordered gun crews to open fire if the fast-approaching trio closed to within 10,000 yards of the destroyer, and at about 1505 three 5-inch shots were fired across the bow of the closest boat. In return, the lead vessel launched a torpedo and veered away. A second boat then launched two "fish" but was hit by gunfire from the destroyer. Re-engaging, the first PT boat launched a second torpedo and opened fire with her 14.5-mm guns, but Maddox shell fire heavily damaged the vessel.6

Lieutenant General William Westmoreland standing with ARVN advisors and staff.
 
Lieutenant General William Westmoreland (center), commander of the Military Assistance Command, Vietnam, approved increasing the number of South Vietnamese–conducted OPLAN 34A raids against the North and shifting tactics from inserting commandoes to shore bombardments.
NAVAL HISTORICAL CENTER

Overhead, meanwhile, four F8 Crusaders that the Maddox had called in earlier from the USS Ticonderoga (CVA-14) were rapidly approaching. One of the pilots, Navy Commander James Stockdale, commanding officer of VF-51, recalled that they passed over the unscathed Maddox at 1530, minutes after the 22-minute surface engagement had ended. All of the enemy boats were heading northwest at about 40 knots, two in front of the third by about a mile. The destroyer was retiring to the south.

Stockdale and the other pilots, with orders to "attack and destroy the PT boats," made multiple firing runs on the enemy vessels. The two lead boats maneuvered evasively but were nevertheless heavily damaged. The third was left dead in the water and burning.7

 

 

 

 • Innsiktsfullt 1
 • Heart 1

Share this post


Link to post
KongRudi skrev (3 minutter siden):

Det står svart på hvitt i din egen link;  amerikanerene skjøt først mot patruljebåten ca kl.1505, og nordvietnameserene svarte med torpedoangrep. 😕

--- 8<--- aktuelle tekst...

Captain John J. Herrick ordered the vessel out to sea, hoping to avoid a confrontation. But at 1045, he reversed orders, turning the Maddox back toward the coast, this time to the north of Hon Me Island.

Weather conditions were clear, and seas were calm. At 1440, the destroyer detected three North Vietnamese patrol boats approaching her position from the west. Aware of North Vietnamese intent from the earlier SIGINT message, Captain Herrick ordered gun crews to open fire if the fast-approaching trio closed to within 10,000 yards of the destroyer, and at about 1505 three 5-inch shots were fired across the bow of the closest boat. In return, the lead vessel launched a torpedo and veered away. A second boat then launched two "fish" but was hit by gunfire from the destroyer. Re-engaging, the first PT boat launched a second torpedo and opened fire with her 14.5-mm guns, but Maddox shell fire heavily damaged the vessel.6

Lieutenant General William Westmoreland standing with ARVN advisors and staff.
 

Lieutenant General William Westmoreland (center), commander of the Military Assistance Command, Vietnam, approved increasing the number of South Vietnamese–conducted OPLAN 34A raids against the North and shifting tactics from inserting commandoes to shore bombardments.

NAVAL HISTORICAL CENTER

Overhead, meanwhile, four F8 Crusaders that the Maddox had called in earlier from the USS Ticonderoga (CVA-14) were rapidly approaching. One of the pilots, Navy Commander James Stockdale, commanding officer of VF-51, recalled that they passed over the unscathed Maddox at 1530, minutes after the 22-minute surface engagement had ended. All of the enemy boats were heading northwest at about 40 knots, two in front of the third by about a mile. The destroyer was retiring to the south.

Stockdale and the other pilots, with orders to "attack and destroy the PT boats," made multiple firing runs on the enemy vessels. The two lead boats maneuvered evasively but were nevertheless heavily damaged. The third was left dead in the water and burning.7

 

 

 

De skjøt ikke på båten, hørt om varselskudd og internasjonalt farvann?

 • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post
Just now, ^fmj said:

De skjøt ikke på båten, hørt om varselskudd og internasjonalt farvann?

- Det er ingenting som tyder på at Amerikanerene advarte nordvietnameserene. Før de åpnet ild, ihvertfall ikke i teksten du referer fra.

Det står at Kapteinen beordret ild så snart vietnameserene kom innen 9,1 km av deres skip - og de gjorde det - det står ingenting om at dette skulle være varselskudd.

Og nordvietnameserene har også like mye rett på å ha varselskudd, og internasjonalt farvann, som Amerikanerene - ihvertfall etterpå de blir beskutt av amerikanerene.

- Det amerikanske fartøyet så selv at de båtene, jagde båter som hadde angrepet basen til NV-patruljen på Ho Men øya noen dager i forveien. 😕

Alle skipene var også på vei bort fra hverandre, i motsatt retninger, det amerikanske skipet uskadet og noen av NV-patruljen skadet - de eneste som så langt hadde blitt skadet av skip var NV-patruljen - før amerikanske fly fortsatte angrepet deres og senket ett skip og skadet to av de flyktende skipene ytterligere. - Og to dager senere skjedde det oppdiktede angrepet. 😕

Så gikk USA inn i Vietnam.

Litt senere, når USA og allierte gikk til angrep på Irak, for å finne WMD.. Så var Alex Jones nesten den eneste journalisten som var kritisk til det grunnlaget, han trodde ikke det fantes WMD i Irak, han var overbevist om at det var løgn, akkuratt som angrepet i Gulf of Tonkin var løgn.. 😕 Vi venter i spenning de 50 årene før vi får vite om Irak hadde WMD.

 

 • Innsiktsfullt 1
 • Heart 1

Share this post


Link to post
KongRudi skrev (20 minutter siden):

- Det er ingenting som tyder på at Amerikanerene advarte nordvietnameserene. Før de åpnet ild, ihvertfall ikke i teksten du referer fra.

Det står at Kapteinen beordret ild så snart vietnameserene kom innen 9,1 km av deres skip - og de gjorde det - det står ingenting om at dette skulle være varselskudd.

Og nordvietnameserene har også like mye rett på å ha varselskudd, og internasjonalt farvann, som Amerikanerene - ihvertfall etterpå de blir beskutt av amerikanerene.

- Det amerikanske fartøyet så selv at de båtene, jagde båter som hadde angrepet basen til NV-patruljen på Ho Men øya noen dager i forveien. 😕

Alle skipene var også på vei bort fra hverandre, i motsatt retninger, det amerikanske skipet uskadet og noen av NV-patruljen skadet - de eneste som så langt hadde blitt skadet av skip var NV-patruljen - før amerikanske fly fortsatte angrepet deres og senket ett skip og skadet to av de flyktende skipene ytterligere. - Og to dager senere skjedde det oppdiktede angrepet. 😕

Så gikk USA inn i Vietnam.

Litt senere, når USA og allierte gikk til angrep på Irak, for å finne WMD.. Så var Alex Jones nesten den eneste journalisten som var kritisk til det grunnlaget, han trodde ikke det fantes WMD i Irak, han var overbevist om at det var løgn, akkuratt som angrepet i Gulf of Tonkin var løgn.. 😕 Vi venter i spenning de 50 årene før vi får vite om Irak hadde WMD.

 

On 2 August 1964, North Vietnamese patrol torpedo boats attacked the USS Maddox (DD-731) while the destroyer was in international waters in the Gulf of Tonkin. There is no doubting that fact.

Les nå det som står.

 • Like 5

Share this post


Link to post
1 hour ago, ^fmj said:

On 2 August 1964, North Vietnamese patrol torpedo boats attacked the USS Maddox (DD-731) while the destroyer was in international waters in the Gulf of Tonkin. There is no doubting that fact.

Les nå det som står.

Og du ignorerer all fakta i hendelsesforløpet,  USS Maddox skjøt først mot torpedobåtene som forsvarte basen på øya, først når torpedobåtene var under angrep; så svarte de med å avfyre torpedo mot det amerikanske skipet. - Det er det som står... 

Det blir noenlunde det samme som å påstå at andre verdenskrig handlet om da Russland/og de allierte angrep Tyskland, og du nekter å fortelle om Tyskland sine angrep tidligere, bare fordi du plukker ut en setning om at Tyskland ble innvadert i 1944 i historien, og skriker ut om at du må lese hva som står, Tyskland ble innvadert... 😕

 

Edited by KongRudi
 • Like 1
 • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post
bjokys skrev (1 minutt siden):

Blur spennende å se hvilket erstatningsbeløp juryen kommer frem til. Håper det blir dyrt.

Jo....men spørsmålet er om noen kommer til å få en eneste dollar ut av Mr. Jones. Han var veldig rask til å slå seg selv konkurs.

Ellers er det svært tilfredsstillende å se mannen drite seg ut, og han ser nesten ynkelig ut i retten. Hans tid er over, men han har gjort mye skade i amerikansk politikk. Nå er Steve Bannon en mye farligere mann, selv om det blåser rundt ham om dagen også.

 • Like 5

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...