Jump to content

bjokys

Medlemmer
 • Content Count

  1799
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 :)

About bjokys

 • Birthday 09/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9531 profile views
 1. Det kan være verdt å nevne at det er kommet nye regler rundt arbeidsmiljøloven og hjemmekontor. Du kan lese mer om dette her: https://www.arbeidstilsynet.no/arbeidsforhold/ansettelse/heimekontor/
 2. Enig. Selv om den ukrainske hæren primært er i sør og øst, har de ukrainske TDF-ene vist seg å ha ganske stor kampstyrke, moral/motivasjon og oppfinnsomhet, selv med lite trening/utstyr i februar. I mellomtiden har de nok blitt enda bedre utstyrt, opptjent og har bedre planer, særlig mot nord og frigjorte territorier i nordøst.
 3. Musk viser nok en gang at mye rikdom ikke betyr at du nødvendigvis er intelligent. Han er en løgner, svindler, og i de siste årene, notorisk edgelord. Dessverre elsker folk å snakke om han, så han får oppmerksomhet, noe som er det siste en narcissistisk edgelord behøver.
 4. Velkommen til diskusjon.no, hvilket norsk oblast kommer du fra? En av mine leveregler er å ignorere folk som bruker ord som woke, NPC og rossofobi uironisk. For øvrig er det selvsagt åpent for diskusjon/debatt, men da kan det jo være lurt å komme med noe konstruktivt, og ikke bare oppgulp.
 5. https://mobile.twitter.com/SvenSalumets/status/1567446119596040192 Dersom dette er ekte, kan det tyde på at Ukraina sine anslag på drepte Russiske soldater stemmer overraskende bra.
 6. Blur spennende å se hvilket erstatningsbeløp juryen kommer frem til. Håper det blir dyrt.
 7. 2 ting: 1. Det er _ikke_ Ukraina som har invadert Russland her. Det er naturlig at folk har større sympati for offeret enn overgriperen. 2. Ukrainske styresmakter har gått ut og sagt at de tar påstander om krigsforbrytelser fra ukrainske styrker på alvor, og inviterer til internasjonale etterforskninger. Russland gjør derimot ikke det samme, men nekter for det blankt. Russland har hele denne konflikten drevet med gaslighting, men det er ikke noe nytt, det er noe Russiske myndigheter har doktorgrad i.
 8. Var det ikke nærmere 60 000 i Oslo som demonstrerte mot Irak-krigen i 2003? Og det har vel vært drøssevis av andre folketog og demonstrasjoner utenfor Stortinget i årene etterpå, mot Afghanistan, Palestina, Libya etc.?
 9. Tror det har vært begrenset bruk av det så langt. Samtidig tror jeg det var effektivt å starte produksjonen av cocktailsene i begynnelsen, men da mest av alt for at sivilbefolkningen skulle ha noe å ta seg til, og føle at de har noe å bidra med, vil tro at det var en veldig god motivator.
 10. Dette er vel dessverre helt etter læreboka til Putin... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Foundations_of_Geopolitics
 11. Hei, Jeg bor i en enebolig fra 1983, som har Villavent sentralavtrekk som dekker bad, vaskerom og et lite toalett. Motoren i denne lager nå ulyder, noe som ikke er unaturlig mtp. alderen på anlegget. Vi planlegger nå å bytte taket på huset, og ser da på net som naturlig å gjøre noe med Villavent'en som står på kaldloftet. Samtidig kjenner jeg på at jeg egentlig ikke er så begeistret for den løsningen. Avtrekket oppleves som middels, og har måttet stå på til alle døgnets tider i tilfelle noen glemmer å skru den på etter dusjing. Jeg vurderer derfor i stedet å bare sette opp avtrekksvifte med fuktighetssensor i de rommene som trenger det (vaskerom og bad), men jeg lurte på om noen her har noen tanker om det, da jeg har generelt lite peiling på både våtrom og ventilasjon.
 12. Har drevet med Nicehash mer eller mindre siden jeg oppdaget det for tre år siden. Siden den gang har det skjermkortet (GTX 970) blitt oppgradert til RTX 2070, og nå RTX 3070. Miner nå med to rigger; 1 m/RTX 2070, og 1 m/ RTX 3070 og R9 5900X. Målet er ikke å bli rik, men om jeg kan tjene inn igjen PC-kostnadene mine, er jeg veldig fornøyd. Akkurat nå gjør jeg det uten problemer, men som vi har sett de siste tre årene, krypto er veldig volatilt.
 13. Dette er en sak som jeg til nå aldri har satt meg ordentlig godt inn i, men etter å ha sett dokumentaren synes jeg denne saken har en kraftig eim av justismord. Jeg synes det er ubegripelig at for det første, en person kan dømmes lovens strengeste straff, med såpass tynne beviser som dette. For meg fremstår uskyldsbeviset, altså mobilbruken, som langt sterkere enn påtalemaktens fysiske DNA-bevis, som tross alt sier ingenting, ikke engang om det er flere enn en gjerningsmann, i følge sakkyndig fra København. Når det gjelder vitneforklaringen til JHA, fester jeg enda mindre lit til denne, siden politiet omtrent har konstruert den til han med avhørsteknikker som ikke hører hjemme noe steder. Misforstå meg rett, Viggo Kristiansen har innrømt i retten gjentatte overgrep mot et annet barn, og mange føler nok at han sånn sett fortjener å være i fengsel for dette. Men da må han dømmes for det faktiske forholdet. Jeg håper virkelig at denne saken blir gjenopptatt.
 14. Du får ikke stemplet seddelen uten å registrere. Stemmesedler uten gyldig stempel forkastes.
×
×
 • Create New...