Jump to content

bjokys

Medlemmer
 • Content Count

  1787
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)

About bjokys

 • Birthday 09/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9017 profile views
 1. Hei, Jeg bor i en enebolig fra 1983, som har Villavent sentralavtrekk som dekker bad, vaskerom og et lite toalett. Motoren i denne lager nå ulyder, noe som ikke er unaturlig mtp. alderen på anlegget. Vi planlegger nå å bytte taket på huset, og ser da på net som naturlig å gjøre noe med Villavent'en som står på kaldloftet. Samtidig kjenner jeg på at jeg egentlig ikke er så begeistret for den løsningen. Avtrekket oppleves som middels, og har måttet stå på til alle døgnets tider i tilfelle noen glemmer å skru den på etter dusjing. Jeg vurderer derfor i stedet å bare sette opp avtrekksvifte med fuktighetssensor i de rommene som trenger det (vaskerom og bad), men jeg lurte på om noen her har noen tanker om det, da jeg har generelt lite peiling på både våtrom og ventilasjon.
 2. Har drevet med Nicehash mer eller mindre siden jeg oppdaget det for tre år siden. Siden den gang har det skjermkortet (GTX 970) blitt oppgradert til RTX 2070, og nå RTX 3070. Miner nå med to rigger; 1 m/RTX 2070, og 1 m/ RTX 3070 og R9 5900X. Målet er ikke å bli rik, men om jeg kan tjene inn igjen PC-kostnadene mine, er jeg veldig fornøyd. Akkurat nå gjør jeg det uten problemer, men som vi har sett de siste tre årene, krypto er veldig volatilt.
 3. Dette er en sak som jeg til nå aldri har satt meg ordentlig godt inn i, men etter å ha sett dokumentaren synes jeg denne saken har en kraftig eim av justismord. Jeg synes det er ubegripelig at for det første, en person kan dømmes lovens strengeste straff, med såpass tynne beviser som dette. For meg fremstår uskyldsbeviset, altså mobilbruken, som langt sterkere enn påtalemaktens fysiske DNA-bevis, som tross alt sier ingenting, ikke engang om det er flere enn en gjerningsmann, i følge sakkyndig fra København. Når det gjelder vitneforklaringen til JHA, fester jeg enda mindre lit til denne, siden politiet omtrent har konstruert den til han med avhørsteknikker som ikke hører hjemme noe steder. Misforstå meg rett, Viggo Kristiansen har innrømt i retten gjentatte overgrep mot et annet barn, og mange føler nok at han sånn sett fortjener å være i fengsel for dette. Men da må han dømmes for det faktiske forholdet. Jeg håper virkelig at denne saken blir gjenopptatt.
 4. Du får ikke stemplet seddelen uten å registrere. Stemmesedler uten gyldig stempel forkastes.
 5. Det høres veldig spesielt ut. De fleste kommuner legger dog ut protokollen til valgstyret, som viser hvordan telling har foregått, hvor mange stemmer som er avgitt, forkastet, fordeling av personstemmer, slenger-regnskap osv. Dersom protokollen ikke ligger på kommunens nettside, kan du kontakte kommunen for å få innsyn i denne. Det er veldig interessant lesning, og gir et greit overblikk over hvordan valget foregår.
 6. Jeg kommer til å ta vaksinen når den blir tilgjengelig. Det er flere grunner til det, men først og fremst fordi at jeg har en bakenforliggende sykdom, som gjør at jeg helst vil unngå å ta sjansen. Sannsynligheten for at dødelig utfall anser jeg som svært lav, men er lite interessert i å risikere long-covid eller andre ting som bortfall av smaks og/eller luktesans. I tillegg er aggressive virusinfeksjoner ikke særlig gunstig for kroppen. Sekundært, fordi jeg minst av alt ønsker å påføre andre smitte. Jo fortere vi får ned smitten i samfunnet, jo tidligere kan vi komme oss tilbake til noe som ligner på normalen. Heldigvis ser vaksinene ut til å ha høy grad av effektivitet, men jo flere som vaksinerer seg, jo større sannsynlighet er det for at vi kan oppnå flokkimmunitet, eller enda bedre, fjerne viruset helt. Tviler på at det kommer til å gå, men det er lov å håpe.
 7. Dette må du nesten dokumentere. Hvordan skal en COVID-19-vaksine gjøre kroppen mer "klar for kontroll av kunstig intelligens"? Ønsker dokumentasjon på vaksiner som reduserer fertilitet. Har ikke sett noen som helst legitim dokumentasjon på at store deler av dødstallene bak COVID-19 skyldes andre tilfeller enn viruset, fint om du kan dokumentere dette. Media lever av å selge klikk, eller aviser. Frykt er et effektivt middel for dette. Dette er likevel en pandemi, iallefall i følge SNL:
 8. Dersom du ønsker tips til hardwarevalg, vil det hjelpe om du skriver litt om hvilke behov du har, og hvilke budsjettrammer , behov/ønske om RGB etc. Mitt tips er dersom du skal game, er 5600X på B550-plattformen og 16GB B-die minne.
 9. Den påstanden om at vaksinen modifserer det menneskelige genomet må du nesten dokumentere, og helst ikke fra en "Natural news" eller qanon-blogg...
 10. Komplett 5900X - 15:05 - 382038xx - bekreftet 6.12
 11. Det høres veldig rart ut, jeg vil tro det er langt mindre arbeid og bedre for Elkjøp å bare få en avbestilt ordre, enn å håndtere en retur iht. angrerett, iallefall på en såpass ettertraktet vare som kommer til å være utsolgt i måneder fremover?
×
×
 • Create New...