Jump to content

SilverShaded

Medlemmer
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

182 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1025 profile views
 1. Trist å høre at Ruth Bader Ginsburg har gått bort, 87 år gammel. Denne bittelille damen har vært en ikonisk og høyt respektert høyesterettsdommer i USA siden hun ble utnevnt av Bill Clinton i 1993. Over lang tid har hun har slitt med mange helseproblemer, bl.a pancreas-kreft, men skjøttet likevel sine plikter i høyesterett. Sist hun snakket om seg selv i et intervju, ble det nevnt at hun hadde "sikret" en etterfølger. Spørsmålet er vel om presidenten vil prøve å ta et enda fastere grep om høyesterett.
 2. Haha...enda et forsøk på flytte oppmerksomheten vekk fra Russland og deres valg-interferens til støtte for Trump, og over på Kina (som helst ser at Biden vinner valget). Lurer på om det som er beskrevet er mulig i praksis. Appene kan sikkert skaffes via omveier ?
 3. Presidentenes forhold til sannhet er mildest talt løst. Han lyver så fort han ser en fordel mht å overbevise velgere. Samtidig er hans forestilling om tid på samme nivå. Jfr. den nasjonal helseplanenen som skulle erstatte "Affordable Care Act". Han lovet denne fantastiske og uforlignelige planen allerede da han var presidentkandidat i 2016. Etterpå har det vært mange "neste måned", "om to uker" osv osv. Til dags dato finnes det ingen plan. Om han kutter av noen uker på tids-estimatet spiller liten rolle...folk er allerede vaksinert mot Trump's tidsplaner.
 4. Jeg snakker da ikke om støtte for å innføre maskemandat i en stat ! Misforstår du med vilje ? Jeg snakker om støtte fra presidenten ved at han faktisk BRUKER maske. Når sirkuset hans kommer til et sted der maske er påbudt, overholder han ikke påbudet ved å kreve at folk bruker maske ved arrangementet ! Han bruker det heller ikke selv for å støtte opp om det vitenskapelige faktum at masker faktisk redder liv, noe helsemyndighetene har påpekt viktigheten av i månedsvis. Dette er en president som undergraver all kjent vitenskap og medisinsk kunnskap rundt pandemien....at han i det hele tatt holder rallies på "gamlemåten" i disse tider er en skam, det er uansvarlig, upatriotisk og setter folks liv i fare.
 5. Er du faktisk så virkelighetsfjern ? Selvsagt trenger de støtte, og da snakker jeg ikke om økonomisk støtte. Du vet like godt som meg at Trump-tilhengere gjør som han gjør. De tenker ikke over at presidenten har tilgang til testing daglig og sørger for at alle som kommer i hans nærhet er testet. Han viser via eksempel med all tydelighet at "masker er unødvendig", og de få ganger han har oppfordret til maskebruk har vært mildest talt lunkne. Selvsagt holder han god avstand...til enhver som ikke er testet. Publikum blåser han i. At folk får utdelt masker hjelper lite, når det ikke finnes noe påbud. Som sagt, dette er mennesker som blindt følger presidentens dårlige eksempel. Dette fungerer mye som en kult, der folk ofrer seg villig vekk.
 6. Ikke-sak ?? Statene får jo null støtte fra presidenten for sine eventuelle mandater. Man burde kunne vente at presidenten gikk foran med et godt eksempel og fulgte anbefalingene fra helsemyndighetene. Og selv er han jo livredd for¨å få noen uten maske innpå seg, var snodig å se ham rygge bakover da en supporter nærmet seg på siste rally. Selv står han bak glass og i sikker avstand fra publikum, mens han utsetter sine trofaste tilhengere for farer han ikke ville drømme om å utsette seg selv for, der de står tettpakket uten masker.
 7. Den så jeg ikke komme, gitt....ventet en lengre avhandling cum bortforklaring.. 🙃 Men er det egntlig noen vits i å slåss om polls ? Enhver poll avhenger av hvor og hvordan den er gjort og antall deltagere. Det er 7 uker igjen til valget og polls vil endres omtrent daglig. Ergo vet vi ingenting før valget er over og stemmene er talt opp.
 8. Tragisk. Minner meg litt om hvordan en viss mann holdt rallies i Nùrnberg i 30-årene....løgner, manipulasjon, agitasjon og spredning av frykt for "fienden".
 9. Nå snakker vi vel om HVIS han skulle få en ny periode nå... Med 4 nye år til å demontere demokratiet, er det ikke usannsynlig at han prøver.
 10. Tror dette er helt seriøst ment. Han tar sakte og sikkert grep om det meste, og det vil ikke forundre om han forsøker å endre grunnloven. Han beundrer Putin og det han har fått til i så måte, og viser alle tegn på å prøve å kopere dette.
 11. Nå spørs det jo også hva den nevnte yrkesgruppen syns om at deres Commander in Chief har ført dem alle bak lyset. Meningsmålingen ble gjort før den saken kom for en dag.
 12. Umulig å ro seg ut av sine egne uttalelser på opptak (som han selv ga tillatelse til). Allerede 7 februar visste han akkurat hvor dødelig viruset var. Ikke bare det, men da det senere ble forsket i hva presidenten visste, og når, sa han at han ikke hadde blitt briefet om dette. Neste spørsmål må jo være, hvem flere visste ? At han ikke ville skape panikk faller på sin egen urimelighet. Presidentens kampanje går jo stort sett ut på å skape frykt og panikk, med uttalelser som at svart vold kommer til å ødelegge byer og forsteder, politiet vil forsvinne osv osv. Hans måtte å skaffe stemmer på er å svartmale og skape frykt for det demokratiske alternativet. Ved å frata amerikanske borgere muligheten til å forberede seg på det som ville komme og ikke iverksette en øyeblikkelig plan med mottiltak, skapte han en tilstand der folk ikke visste hvem de skulle tro på (ham eller helsemyndighetene). Da Fauci & co ikke fulgte hans playbook, kneblet han dem og dyttet dem ut over sidelinja. Når han sier til Woodward at hans jobb som president er 'keeping America safe and prosperous' betyr det tydeligvis å føre befolkningen bak lyset og fraskrive seg alt ansvar. 80% av antallet døde kunne kanskje vært spart. En kan bare undre seg på hva som hadde skjedd her i Norge om Erna og regjeringen hadde gjort noe sånt...
 13. Fake er de nok ikke, men man skal ikke glemme at Biden har lidd av stamming hele sitt liv. Da kuttes tråden mellom hjernen og munnen, man får ikke sagt noen ting eller ting kommer ut feil. I stressede situasjoner forverres problemet. Kanskje ingen som så videoen med den 13 år gamle gutten som fikk hjelp av Biden med stammingen sin...eller "Kongens tale"...
×
×
 • Create New...