Gå til innhold

SilverShaded

Medlemmer
  • Innlegg

    1 430
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne

Nylige profilbesøk

3 777 profilvisninger

SilverShaded sine prestasjoner

2,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har bestilt meg noen silent tactiles nå, så får vi se...ganske spent på dette.
  2. Må bare gjenta dette spørsmålet : merke og modell på PSU ?
  3. Switcher er gøy, og kan gjøre om skrive-feelingen helt. Jeg har holdt meg til linear, mest pga. at jeg ikke liker mye klikking. Men er vel på tide å finne noen bra tactiles å teste.. 🙂
  4. Batteritid er ca.40 timer, sannsynligvis mer hvis man skrur av RGB (har ikke testet). Positivt overrasket over CS Jelly-Black switchene, akkurat passe harde til meg.
  5. Jeg kjøpte et praktisk Iigloo verktøysett fra gamera.no. Dette er beregnet på PC-bygging og har forskjellige bits, målebånd, tenger, samt jordings-dings til hånd eller fot. Praktisk å ha alt i etui...jeg har en lei tendens til å rote bort bits and pieces (bokstavelig talt).
  6. Ok...jeg lurte nemlig på å gå for et 4070 Ti Super Phoenix GS selv, så greit å få erfaringer fra noen som har kortet... 🙂
  7. Må si meg fornøyd med Akko-tastaturet. Ble overrasket over hvor tungt det er i forhold til den gamle Corsair-planken. Har ikke testet Bluetooth, men det var ingen sak å koble det til dongelen.Det eneste jeg ikke liker er at RGB tidvis faller ut med trådløs forbindelse. Som jeg fryktet har jeg litt trøbbel med å se tastene i mørket, så de må nok byttes ut med shine-through.
  8. Da var det unna veien.. Går ut fra at du har logget temps under de to spillene, for å se om kortet stenger ned pga. høye temperaturer ? Kan jo være noe med Modern Warfare og MotoGP23 som trigger mye varme.. Hvis det ikke er høye temps, er det første jeg ville prøvd å teste kortet i en annen maskin, både med de to problematiske spillene og de som funker.
  9. Bare sånn for ordens skyld : Du har oppdatert BIOS til siste versjon (v.2102 fra 19/3-24), og disabled IGPU i BIOS ?
  10. Jepp, det er Thermalright jeg har. Ekspertene sier man skal skru til "hard wall", og hovedsaken er vel at man skrur jevnt nedover på alle fire. Nå blir det visst enda mer utsettelse på dette bygget, for jeg har ikke MB-skruene. Kan sverge på at de ikke kom med kabinettet...jaja, noe skal det alltid være.
  11. Da tar jeg nok sjansen på det. Har sett på noen monteringss-videoer mht. hvor hardt den skal skrues ned, men må innrømme at jeg er litt engstelig for akkuirat den biten, haha..
  12. Lurer på om det er noen her som prøvd å bytte ut låsemekanismen til CPU med contact frame ? Erfaringer ? Jeg har en liggende her og lurer på om jeg skal bruke den på min i7-14700K..
  13. Nå datt jeg litt av lasset her...trodde du skulle erstatte viftene på AIO ? Som RRhoads sier og jeg antydet, er ikke Lian Li sine vifter gode nok til det bruket. Viftene som følger med en AIO er ment til AIO-bruk, og viftene på en AIO bør alle være av samme type. Hvis du vil ha inntrekks-vifter i bunnen og vil ha lys-effekt inni kabinettet, må viftene kunnne snus i rammen, ellers trekker de luft UT. Jeg aner ikke om dette er mulig på Lian Li sine Unifan SL-INF.
  14. Du kan selvsagt bruke hvilke vifter du vil på kjøleren. Og Arctic er kjent for gode vifter, antagelig bedre ennn Lian Li. Om du kan kontrollere dem via en Lian Li hub kommer an på om huben benytter proprietære eller "normale" kontakter. Enkelte produsenter bruker sine egne spesielle kontakter for å tvinge deg til å bruke kun deres vifter/kjølere/hubs og software for å få alt til å passe sammen (eller så må man kjøpe overganger). F.eks Corsair og ThermalTake lager sine egne "miljø" på den måten, og så vidt jeg vet er Lin Li's 3-pack med vifter også proprietære, mens de ikke er det hvis du kjøper en og en vifte (!). Så hvis det er 3-pack du trenger til kjøleren, er det en praktisk fordel med Lian Li sine vifter.
×
×
  • Opprett ny...