Jump to content

KongRudi

Medlemmer
 • Content Count

  3081
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by KongRudi

 1. Viste video av hvor Joe Biden skrøt av hva han hadde gjort. Selv du bør innse at det er en god nok kilde? (ironi)Den var tom. på youtube, ikke bitchute.(/ironi) - Tror du Victor Shonkin var nevnt noensteder i Kongress-forslaget om å innvilge de milliarder av dollar til Ukraina? - Tror du Ukraina bare har en stats-advokat? Som sannsynligvis ville vært tilfellet om problemet var omvendt, at han ikke etterforsket noen, og derfor ble sparket?
 2. er På bildet i dagbladet i kvinnemarsjen hold hun opp skilt med jødestjerne - anti semitisme - never again. Synes hun bør ha like stor rett til å demonstrere for det, som BLM har for å demonstrere for sine saker, i kvinne-marsjen. Videoen din viser også at hun blir dyttet bort fra scenen, så tittelen på videoen er også feil - hun stormer ikke av scenen der, hun blir presset av scene. Holocaust er propaganda nå? Du må jo være venstre-ekstremist for å hevde dette. Kjente venstre-ekstremister, Mao, Stalin, Lenin, Pallehysa.. Ser du poenget mitt?
 3. https://www.youtube.com/watch?v=iOYNe1Vc3gU <== Video.. Se den.. Mye mumling, men er ikke dette bevis på at Joe Biden presset Ukraina til å sparke den såkalte top prosecutoren som etterforsket Barisma ledelsen? Du kan helt klart se Biden fortelle det selv, men siden du referer til en faktasjekk, kan de si at dette ikke er tilfelle, deres verdict er false; basert på de 6 siste ordene 'as a way to protect his son'. Det er selvsagt umulig å bevise hvorfor Biden ville sparke stats-advokaten, såfremt han ikke inrømmer det, kan vi bare spekulere Barisma betalte Hunter Biden massevis av penger når han satt i styret - og de betalte også en person ukjent person omtalt som Hunter kallte the 'big guy', som de aller fleste regner med er bestikkelse til Joe Biden. Stats-prosecutoren prøvde å finne bevis for korrupsjon, hvem Barisma bestakk for alle de forskjellige kontraktene, og hvor pengene gikk, om russerene var innvolvert eller ikke, etc. Men Biden fikk han sparket.. Hvor mange fakta-sjekker må du lese, før du skjønner hvordan de virker?
 4. Søppeljournalisme.. Journalisten referer til noen som Bråkebøtta Laura Loomer i tittellen på artiklen.. Neste linje: Den høyreekstreme konspirasjonsteoretikeren og politiske aktivisten Laura Loomer Så er det bilde av henne hvor hun demonstrerer for kvinners rettigheter... Og holder opp ett skilt mot anti-semitisme og en bønn om ikke å gjøre dette igjen. Går utifra at Ingrid Treborg såkallt vaktsjef i dagbladet, som skrev artikkelen er; venstrekstremist, kvinnefiendtlig, og nynazist etter måten hun omtaler Laura Loomer på. Og siden Laura Loomer er aktivist mot anti-semitisme, og hennes naturlige fiender er hovedsaklig Islamister, og venstre-ekstremister så er hun fritt villt i Dagbladet, og blir dermed høyre ekstremist. Det hadde holdt med politisk aktivist, resten er søppeljournalisme; på lik linje med lugubre rasisme-blekker som snakker om 'negeren' Obama angrep folk i Syria, istedenfor president Obama angrep folk i Syria. menmen.. Det var kritikken min av dagbladet; og før resten av 'venstre-ekstremistene' på forumet kommer og forteller meg om alt det fæle LL har gjort, uten å tenke over at Laura Loomer også klager over det venstre-siden i politikk og religion gjør blir dermed karakterisert som ekstremist.. Jeg synes vi bør gå tilbake til tiden da ekstremistene måtte gjøre ekstreme ting før de blir kallt ekstremist.. 😕
 5. Litt morsom episode under Biden/Johnson møtet: https://www.youtube.com/watch?v=sLN2hk6eYLQ <= Fox Buisness - intervju med Nigel Farrage om episoden. https://www.youtube.com/watch?v=lTHzCi3j6IA <== Sky News Australia - samling.. White press corps - har levert inn formell klage på at de ikke får stille spørsmål nå..
 6. Hva er problemet, er lesekunnskapene dine svake? Hvis du er enig i at de har gjort en god jobb nå, så kan du klikke linken, og leser draften, og så ser du masse som jeg tipper du vil finne bekymringsverdig: se her.. Som du ser, så har de funnet ut at det er blant annet slettet 'Election management system database' på stemme maskinen.. ukjent antall stemmer mistet..Slettet stemme-filer - ukjent stemmer mistet, anonyme logins. Tohundre og noe - døde velgere - post-stemmer fra 23,344 som ikke bor på adressene da valget foregikk - 10,342 (av disse går jeg utifra) skal stemme ett annet sted, 9000 stemmer som kom fra ingensteds...
 7. Grunnen til at Muller ikke fikk lov til å sjekke Trump sine finanser, er fordi da har han utpressingsmiddell.. Slik som med Manafort. Manafort, f.eks. ble siktet for bank-svindel på ca. 10 forskjellige lån som det var oppdaget problemer med betalingen på, som han var innvolvert i på en eller annen måte - og feil på skatte-innbetalingene sine - mellom 2010 og 2014.. (Ikke noe ang. Russland-spionasje, alltså). Mange av lånene, klarte ikke aktor å bevise at han hadde gjort noe galt, og hele jury'en ville ikke dømme, og noen av lånene klarte de å overbevise juryen at Manafort var skyldig, i tillegg til skatte-svindel. Også i etterkant, blir han spurt om vil vil inngå en såkallt plea-deal phvor han betaler 200$, og innrømmer skyld i alle disse tilfellene - eller om han vil risikere 25 års fengsel, og saksomkostninger og erstatning hvis han kjemper videre for å bevise sin uskyld i disse sakene. Om jeg har forstått rett, er også skatte-lovene i USA, også helt annerledes enn i Norge - du kan f.eks. ikke ringe IRS å spørre, hvor mye skal jeg skatte, du må regne ut dette selv, og i etterkant om det blir oppdaget feil er du skyldig. Det er f.eks. ikke samme regler i hele USA, derfor alle butikkene operer med pris uten moms. Så hvis du er i Texas og skal kjøpe en bruktbil, og ser en bil som koster 1000$, så må du betale 1062,5$ pga. Texas state tax, og i California er den samme 1000$ bilen - 1072,5$. Og det er bare base state-tax, i dette eksempelet, det er også forskjellige income-brackets, i forskjellige stater, og andre skatte-ting, og alt mulig annet dilldall - uansett, poenget er at så å si alle amerikanere er skyldig i en form for skatte-svindel hvis staten fin-sjekker de etterpå, hvis de er innvolvert i masse forskjellige finanser over stats-linjene. Manafort sine små-lovbrudd kan ikke sammenlignes med, f.eks. Joe Biden som ikke betalte ut lån til Ukraina, som kongressen i USA hadde stemt for å gi til Ukraina, medmindre de sparket statsadvokaten som etterforsket firmaet sønnen jobbet for i Ukraina.
 8. https://www.msnbc.com/opinion/durham-s-sussman-indictment-bizarre-coda-doj-s-russia-investigation-n1279490 MSNBC i full panikk-modus.. OK å lyve til FBI nå plutselig. Tynn sak fordi tross alt Russia-gate didn't matter - fordi ingen ble dømt,. Biden-oppnevnte statsadvokat - burde drept saken, men gjorde det ikke, det kan umulig være overbevisende bevis - så kanskje han gjorde det fordi han ville ikke være partisk.. etc.. Men husk på alle sammen, det var en 1900+ siders rapport om det var mulig data-connection mellom Russland og Trump-hotellet... Finnes det virkelig noen som har internet, og ikke har en såkallt 'mulig' data-connection til Russland?
 9. Javel, googlet det nå, og ser du har rett. Det er litt flere klasifikasjoner enn jeg trodde. De sjåførene jeg har snakket mest med.har vært tankbil-sjåfører, tidligere bønder o.l., håper de hadde D-sertfikat - da de også avogtil kjørte buss.
 10. - Nancy Pelosi sa 24. februar at folk hadde ingenting å frykte, hun var der for å vise at folk måtte komme til chinatown, støtte opp om økonomien der, etc. - 2 dager senere, så var hun på banen igjen.. Nancy Pelosi sa 26. februar at de måtte ha en større og mere kraftfull respons mot korona. Altså, stikk motsatt av det hun foreslo to dager tidligere. ergo.. korona-viruset må ha mutert og blitt mere farlig den 25. februar... For siden hun er i opposisijon til Trump, så kan hun umulig gjort eller tatt feil på noe tidspunkt. Så all logikk tilsier at viruset må ha endret karakter den 25 februar. Den mutasjonen...
 11. OK! Så nå kan vi fastslå tids-scenarioet, og Pelosi-scenarioet.. Det er altså følgende: --- 8<- --- klipp klipp --- 8< --- - 31. Januar - Trump beordret begrensing av innreise-tillatelse, fra Kina, alle som har vært i Kina de siste 14 dagene må isoleres. Opposisjonen klager over rasisten Trump.. - 24. Februar - Pelosi ; Hei, alle sammen.. Alt er OK - fremdeles ingen Corona her, jeg er her ute i Chinatown, for å vise at det er ingen fare her, eller noenting å bekymre seg for. Byen har full kontroll.. trallallalaa. Alle sammen, kom her, gjør som meg.. PS. Vær forsiktig, selv om jeg står side ved side av han fortune-cookie kokken her og bare har 10 cm avstand, så må dere ha 1 meters avstand, prevent - prevent -prevent.. - 25. februar - (I dag muterer Covid, og blir smittsomt, og farlig). - 26. februar - Pelosi: Hei, hva i helvete er det som skjer? Vi har nå en hel person som er smittet i USA, uten engang å ha vært i Kina. - Vi trenger større, og mere kraftfull respons! Vi har en evneveik leder som ikke gjør noenting!! Vet ikke folk det er en pandemi på gang? --- 8<- --- klipp klipp --- 8< --- En noenlunde 100% korrekt oppsumering, ang. Pelosi - i.flg. faktasjekk artikkelen din.. Hvis vi prøver å sette det i perspektiv. Ja, sette opp en sånn tidslinje - er idiotisk.. Tenk om du kunn bare godtatt det jeg opprinelig sa: Så ser du; jeg diskuterte med Hugo, om hva Trump gjorde, og hva Pelosi gjorde, siden jeg snakket om opposisjonen. Deretter kommer du dragende med en fakta-sjekk. Og alt i fakta-sjekken bekrefter jo det jeg sa. .. Uansett, hvis du lurer på om jeg synes han gjorde det bra, så gjorde han mye bra, spessielt under omstendighetene han hadde, synes jeg. Han jobbet hardt for å prøve å finne alternative medisiner, og han fikk også igang ett rekordfart-utvikling av vaksiner (selv om jeg er skeptisk til mye om dem), han prøvde også å hindre sykdommen komme til USA. Syntes også han gjorde rett i å kritisere både Kina og WHO. De to siste har vært ikke eksisterende blant våre Europeiske ledere. Og tror ikke Hillary hadde gjort en bedre jobb.
 12. Du vet jeg og Trump ikke er samme person? - Trump er ikke på diskusjon.no, og jeg hevdet ikke at Pelosi var på nyttårsfeiring, som er det faktasjekken din prøver å motbevise. Men det betyr ikke at den er ubrukelig. - hvis du klikker på linkene i din egen faktasjekk-artikkell (de som virker i det minste) - så vil du se at alt jeg sa om opposisjonen og Pelosi, var korekt.. Ang. prevent prevent prevent; som du referer til, så kan du også se hun kritiserer Trump for å ha kuttet 1,3 milliarder av CDC sitt budsjett (før de viste om Corona), men hun blir også spurt om hun vil støtte forslaget til president-administrasjonen om å bevilge 1 milliard til å bekjempe Corona, så svarer at hun at de får se. Og vi så... - Begge sumpmonstrene (både Pelosi og Mitch McConnell) satte seg deretter på bakbeina, og motarbeidet hverandre helt fram til desember, glemte helt ut pandemien, det var bare politikk som gjaldt. Før Trump tvang dem til en komme frem med en løsning - ved å offentlig si han ville signere for mye mere penger - enn det de (kongressen) krangler om de fjerner alt mulig drittpolitikken som de kranglet om skulle inn i budsjettet før de var villige å godta det, mens vanlige amerikanere døde.
 13. Så... Du likte ikke hva Trump sa... - så du valgte å bidra til diskusjonen med å bekrefte påstanden min; angående Trump's handlinger og oppsisjonen hans - her iform av Pelosi. Vell, uansett, tusen takk. Det var en av de tingene jeg likte med Trump også; han sa også at om han tok feil, så regnet han med at de (pressen) ville fortelle han det neste uke. Selv om han ikke alltid var like flink på å motta kritikken, så var han åpen for at han ikke visste, eller var ekspert på alt.
 14. Leste du din egen faktasjekk-artikkel:, før du brukte den som motargument eller svar på det jeg sa? --- 8< --- klipp klipp -- 8< --- Pelosi explained at the time that she was making her Chinatown visit “to say to everyone: we should come to Chinatown.” --- 8< --- klipp klipp -- 8< --- Fra min melding: --- 8< --- klipp klipp -- 8< --- --- 8< --- klipp klipp -- 8< ---
 15. Jepp.. Ikke vansklig og se at det ikke virker sånn i dag. Disse drone-angrepene er problematiske - også for oss Nato-medlemmer - og verst av alt, hver gang slik missbruk skjer, ser jeg ikke at det får noen konsekvenser, i etterkant - etteretnings-agentene som i dette tilfellet (tipper jeg) har kanskje fabrikert ett dokument som førte til ett drone-angrep på sivile, må ikke forklare seg offfentlig i en Nurnberg-lignende høring om hvorfor dette angrepet fant sted. Selv om det er en militær domstol, som skal bedømme evt. straff for dette, så kunne kanskje det være en god ide å la Nato-medlemsland kreve en offentlig høring, om enkelte operasjoner - slik at vi som finansierer våre militære med skatt - kunne se om vi kanskje kunne kanskje fått nedgang i militære angrep på uskyldige sivile - og hvis det var en fare for at de som kallte inn disse angrepene måtte forklare seg offentlig i etterkant, så vil jeg tro at de vil gjøre bedre jobb med å forsikre seg at målene var legitime - uten nødvendigvis å måtte forby dronene, som helt sikkert blir mye vanskligere å få gjennomført. 😕
 16. Demon's Souls er uten tvil det mest innovative spillet jeg noensinne har sett med mange utenkelige ting på den tiden som jeg ikke hadde klart å inbille meg før. Ikke minst bossen som summonet en annen spiller som sin egen henchman, ond og god world tendency som påvirket vansklighetsgrad - og kvalitet på deadrops - invasjon av andre spillere sin kampanje, og den enkle fakta at du kunne være uheldig å angripe/drepe butikk-eierene og de forsvant fra spillet ditt for godt. Likte også systemet med å løpe opp til inventory'en fra din tidligere døde karakter, som ga nytt liv til rogue-like systemet, i tillegg til spøkelses-systemet med halvt liv etter død, og gjenoplliving til full health-bar med boss-dreping, og selvsagt andre spilleres dødsfall-ghosts. Var rett å slett sjokkerende innovativt. Likte ikke Dark Souls oppfølgerene like godt - hadde ikke samme atmosfære, og historien der fenget meg ikke på samme måte. Synes de får litt mye skryt ufortjent, når de sammenlignes med Demon Souls. Men uten tvil bra spill med stilig og bedre boss-design, enn demon souls - bortsett fra den bossen jeg nevnte, som vinner på funksjonalitet. 😕
 17. Bitchute ble opprettet av en person som var bekymret over at flere og flere ble fratatt muligheten å få betalt for arbeidet de gjør (publisert videoer), om de hadde upopulære meninger, og/eller i ekstreme tilfeller ikke lenger lov til å si meningen deres. En strengt tatt nødvendig tjeneste i ett fritt samfunn for alle. I etterkant har Bitchute bevist hvor nødvendig de er med å bli nektet levert tjeneste av Paypal, Strype og Chase. Ja, du vil finne ekstremister der - men du finner også disse og mange flere ekstremister på youtube og facebook, der bytter de bare navn. Om en nazist lager en video, og du synes den er bra og vil betale for innholdet på Bitchute kan du selv gjøre dette, eller du kan la være - om en nazist på Facebook/Youtube lager en video du ser, så får han kanskje betalt, du kan ikke påvirke dette - du betaler han /hun automatisk med reklame-inntekter. Det har null å si hvor troverdig en video er om hvor de blir publisert, både facebook, youtube, twitch, bitchute, oddysey, etc. ingen av disse tjenestene har kunnskapsrike redaktører som sitter å saumfarer hver video som blir opplastet og prøver å finne faktafeil, dette går stort sett automatisk på alle plattformene, frem til de blir tatt ned. Troverdigheten kommer av innholdet i videoen, ikke nettstedet som distributerer videoen.
 18. Det er vell 245 år siden de ble enige om å opprette USA - så hvis disse migrantene hadde vært 3-4 generasjoner tidligere ute, så hadde de vært med på å lage landet. :)
 19. Jo, jeg vet bare ikke hva som er beste måte å gå frem. Kanskje vi bør foreslå en slags Nato-resulasjon (tror jeg det heter) at det blir mulig for politikerene å kalle generalene inn på teppet for å forklare seg offentlig om mislykkede Nato-operasjoner med sivile ofre. Lignende den de har i USA hvor de kaller bedriftsledere som må forklare seg foran kongressen, bare her må de foklare seg for Nato-politikerene. Rimelig sikker på at en slik ide ville blitt Veto'et, men beste ideen jeg har, for å få bukt/nedgang på problemet.
 20. Nei, jeg var relativt sikker på konspi-teorien min, og sa det noenlunde samme dag som drone-angrepet ble kjent - hvis jeg skulle virke etterpåklok, om jeg forstår retorikk i revers utsagnet ditt - så måtte jeg vente til i dag, når det er klart at det ikke var terrorister som ble angrepet av dronen, før jeg begynnte med sammenligningen med Gulf of Tonkin. Norge har/hadde egne styrker i Afganistan alliert med Amerikanske styrker - Norges utenriksminister bør være oppdatert på hva som foregår der nede av de norske styrkene, uten å måtte spørre Amerikanerene om dette. Grunnen til at Norges utenriksminister ikke vil protestere på slik maktmissbruk, så er det fordi også Norske styrker ønsker å kunne kalle inn allierte luftangrep når de føler det er nødvendig, uten at det kommer en mann på linjen og spør, er du sikker på dette? - mens de kanskje blir beskutt.. Og hvis våres politikere ikke går stille i dørene med kritikken når vi ser opplagt maktmissbruk av allierte - så er dette noe de vil måtte bekymre seg for.
 21. Norge vet hva de gjør. Hvis de spør om dette, så virker de bare enda dummere. IS-K har ikke vært aktiv på over tre år før dette angrepet de vistnokk utførte, samtidig som hele verden var sjokkert over hvor dårlig jobb USA gjorde - og da de (IS-K) var aktiv - så var de heller ikke aktive i hovedstaden i Afganistan, de var alltid i provinsen på grensa mot Pakistan, med untak av ett angrep i hovedstadsprovinsen. Hvis du ville peke ut nærmeste døde terror-gruppe som ikke kunne nekte for å ha begått angrepet, så tipper jeg mange ville sagt IS-K. Derfor så snart jeg hørte om at USA hadde straffet IS-K terroristene med drone-angrep, så svarte jeg: og refererte til falsk-flagg operasjonen for å få USA inn i Vietnam-krigen, der militæret i USA fingerte ett angrep på sitt eget skip, slik at presidenten og kongressen skulle gå inn i Vietnam-krig'en, brukte gulf of Tonkin eksempelet, for det er deklassifisert.
 22. Det er en teknikk rytterene bruker for å ikke la de på bakken ta kontrollen på hesten fra rytteren - og VG er helt sikkert klar over det - alikevell beskriver VG grensevaktene nærmest som psykopater som pisker migrantene, uten å fortelle om den egentlige grunnen til at de bruker tøylene på den måten. Og jeg vil tippe det er derfor VG-aktivisten - ikke viser video'en, eller linker til den i artikkelen - bare stillbilder - og beskriver videoen med tekst.
 23. https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/Rrm7X8/skal-granske-pisking-av-haitiske-migranter-forferdet Det er ikke grensepatrulje som bedriver pisking av migranter - det er grensepatrulje som spinner og svirrer styretauet til hesten, slik at rytterene har kontroll over hesten.. 😕
 24. Nei, nå omskriver du virkligheten. Trump stengte all innfart til USA, inkl. fra Europa, og store deler av Asia, i ett forsøk på å hindre sykdommen i komme til USA, på tross av opposisjonen kallte dette rassistisk. Selv Nancy Pelosi var så beroliget, og lite bekymret, at hun sa at folk måtte komme ut til Chinatown, byen (San Fransisco) hadde alt under kontroll og det var ikke noen fare å bli smittet, deretter gikk hun rundt i Chinatown og klemmte andre folk på tross av alle regler om å holde avstand. Det Trump gjorde når det var klart han ikke hadde klart å stoppe virusets inntog i USA - var å si at vi ikke burde la viruset definere oss, vi burde prøve å ta forholdsregler og gjøre hva som er best for oss. Men han ønsket ikke å stenge ned hele samfunnet, og i etterkant har vi jo sett han hadde rett at de aller fleste statene som ikke stengte ned hadde de like lite, og ofte mindre problemer med viruset enn hvor de stengte alt stengte ned.
×
×
 • Create New...