Gå til innhold

Nasjonalisten

Medlemmer
  • Innlegg

    250
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nasjonalisten sine prestasjoner

795

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skriver tallene for 2024 her
  2. Løsningen på det er det enkleste som finnes, sett opp lønnen, og lag flere studieplasser, det er mer enn nok penger, og det er mer enn nok søkere. Om 3 år kan alle helsevesenets bemanningsproblemer vært knipset bort, imidlertid kan tjeneste-tilbudet reduseres helt uten problem, som nevnt har vi alt for mange ansatt i helse. Løsningen er ikke masseinnvandring, og spesielt ikke permanent opphold eller statsborgerskap. Det vil ALLTID være ''mangel'' i noen sektorer, og det går helt fint, det åpner også for folk som ønsker umiddelbart svært god lønn til å jobbe overtid, disse er det veldig mange av, og de løser bemanningsproblemer hver dag. Når media sier ''krisenivå i bemanning i bransje x'', så er det overdrivelser.
  3. Tall fra SSB for 4. kvartal 2023. 23548 Innvandret i Oktober/November/Desember. 86589 Totalt i året 2023, nesten på nivå med rekordåret 2022.
  4. Da ble NatCon Brüssel 2024 avbrutt og stengt av politiet på ordre fra den regionale Ordføreren Emir Kir. Det er kanskje tidenes mest åpenbare og alvorlige brudd på EUs artikkel 12, og noe av det mest udemokratiske jeg har hørt skje i EU. Den konferansen skulle gjestes av noen av Europas fremste politikere, deriblant Orban, Zemmour, Zuella Braverman, og Farage, NatCon har også gjestet enda større skikkelser som Tucker Carlson, Ron Desantis, og Georgia Meloni. At politiet håndhevde en så åpenbart ulovlig ordre er helt utrolig. Jeg forventer at både Emir og Politiet stilles for retten for alvorlig brudd på ytringsfriheten og spesielt relevant er det at Artikkel 12 brytes i selve hjertet av EU. At det ikke er en selvfølge for alle involverte at Høyresiden skal få holde konferanse er helt utrolig. ''Jeg fulgte bare ordre'' er ikke ett legitimt skjold. At Antifa skaper trøbbel er en selvfølge, og det er skammelig at Emir og politiet tar siden til anti-demokratiske terrorister.
  5. Jeg så på Dagsrevyen og stusser nok en gang over at de bare gjentar det politisk trygge mantraet ''bygg mer boliger'' som om det er en ny tanke, eller en enkel sak. Like før de sa ''bygg mer boliger'', sa en ekspert at en hovedårsak er befolkningsvekst, altså INNVANDRING. Spesielt da flyktning-innvandring, da de blir garantert bolig av staten/kommunen, som betyr at de overbyr private i det uendelige, oftest på leiemarkedet, som gjør utleie lukrativt, og dytter opp boligpriser. https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/202404/NNFA19041224/avspiller 12:30 Det er altså noe vi aktivt GJØR som vi må slutte med, det er langt enklere enn å begynne å gjøre noe veldig veldig dyrt og resurskrevende som å bygge mer og mer boliger. Det vil også spare enormt mye penger og samfunns-resurser å ikke ta i mot så mange folk. Det må bygges mange tusen boliger årlig bare for å erstatte gamle boliger, det er ikke bare bare å bygge det som trengs for den vanvittige innvandringen. Hvorfor snakker vi ikke om de realistiske løsningene?
  6. 43% virker vanvittig høyt, jeg regner med at de da tar paragrafer og settningers likhet, ikke likhet i enkelte ord som og/å/en/der osv. Hva er akseptabel tekstlikhet? Jeg syns det burde være godt under 10%, det er jo en avsluttende oppgave for å oppnå en grad/tittel, ikke en tentamen på ungdomskolen. Man skal kunne stoffet inn og ut, og formulere alt selv. Kan man ikke lett unngå dette ved å skrive i sine egne ord budskapet fra en bok/artikkel?
  7. Ett foster er ett barn, du har sikkert selv brukt ordet barn når du fikk nyheten om at noen du kjente var gravid, eller om du har snakket med en gravid dame. Du blir sett litt rart på om du snakker med en gravid kvinne og kaller barnet i magen ett foster. I dagligtale kaller vi alle fosteret i magen for barn. Vi bruker kliniske og vitenskapelige ord når vi snakker generelt og i vitenskapelig eller antropologisk sammenheng, derav Homo sapiens og Foster, vi bruker ord som Menneske og Barn i dagligtale. 1. Foster er ett tidlig steg i alle menneskers utvikling, ett menneskefoster tilhører arten homo sapiens, også kjent som mennesker. Om du kan/vil bruke ordet Person, det er mer relevant. Når du var i magen og veide kanskje 50 gram, hvilken art var du? 2. Så alle må enten være veganer eller religiøs? Man kan vel ikke spise dyr om man anser dem som likeverdige, eventuelt må man være kanibal samtidig. Det er rent logisk at vi mennesker ser på våre egne som mer viktig, så kan romvesener og andre dyr tenke det samme om sin art, og leve deretter. 3. Korrekt, jeg spiser dyr nesten hver dag, jeg stiller mennesker(inkl mennesker i magen) langt over dyr. 4. Nei. Dere kan dehumanisere barna ned til parasitter og kreftsvulster så mye dere vil, dere skyter bare dere selv i foten, dere får deres side til å virke psykotiske og dumme. Ett foster/zygot er fra første øyeblikk ett liv, en levende organisme, og ett menneske. Det er også fra første stund noens avkom, noens barn, ordet barn brukes om mennesker i alle stadier, inklusiv når en 90 åring snakker om sin 70 år gamle pensjonerte sønn, jeg som godt voksen blir også kalt barn når mine foreldre snakker om meg eller søskenflokken min. Så om vi tillater abort kun ved alvorlig fosterfeil eller ved voldtekt, så er du fornøyd?
  8. I lys av at rike flytter utenlands kan det være lurt å heller ha skatteparadiset inni Norge? Forutsatt at vi fortsatt skal ha bedre kår for utenlandske eiere, enn nasjonale eiere. 🤡 Eller skal vi kanskje ha like kår? Dermed for eksempel en type formueskatt for Googles Norske virksomhet, som kanskje har en verdi på rundt 50mrd kroner. Vi burde vel heller ha FORDELER for norsk-eide selskaper og norske gründere? Hva er egentlig problemet med at rike forblir rike og blir rikere? Er det noen fordel at staten tar milliardene og kaster de i do? https://tv.nrk.no/serie/debatten/202404/NNFA51040924/avspiller
  9. Heller ut av EØS, så slipper vi å innføre disse lovene, vi kan plukke og mikse som vi vil utenfor. I lang tid fremover vil EU være totalt avhengig av Norge for sivilisasjons mest sentrale resurs, energi, det er nå lurt av Norge å forhandle en god handelsavtale. Maktbalansen i forhold til størrelse er totalt og overveldende i Norges favør nå. Vi er fra 2022 av, og i lys av Brexit, i tidenes posisjon for å forhandle, britene er definitivt åpne for ett nært forhold med Norge, og det kan holdes over Brüssel. Å miste Norge som stabil energi-leverandør er det siste EU trenger nå, og det er derfor vi må steke mens jernet er varmt. Dessverre har vi svake politikere som vil være personlig likt og populære i EU, som det er på tide å bytte ut.
  10. Ja, det er en absurd formulering i en ''likestillingslov''. Minoriteter/flyktninger/kvinner får dermed prioritet over norske menn i skoleopptak og jobb, jeg har lagt merke til det på mine søknader gjennom livet. Slik har det vært lenge, og jeg misstenker at vi har mistet mye høykvalifiserte menn i denne prosessen. Det er skammelig nok at man med lovhjemmel og bevisst diskriminerer mot ett kjønn, men enda verre at man diskriminerer mot urfolket(nordmenn) til fordel for utlendinger, det er stikk motsatt av hva en nasjon og en politikers plikt er. Så er det ikke for noen praktiske formål eller nytte, det er ''bare fordi''. Jeg er ikke mot alle former for ''diskriminering'', men det må ha en god grunn, eksempelvis mer mammaperm, eller at kun menn kan gå toppløse. Det hadde brydd meg midt i ræva om kvinner ble det dominante kjønnet, OM de datet sosioøkonomisk ned, men den tendensen er nesten helt fraværende. For å kanskje finne opp ett nytt ord, så er det svært kjærlighetsøkonomisk nyttig at kvinner har lavere lønn og status enn menn. Det er også pussig at kvinner så sterkt ønsker høy status og lønn, når det på (nesten) ingen måte verdsettes av menn generelt, og de fleste menn gir sin lønn til kjærester/koner uansett. Vi jobber ikke for at kvinner skal være ''uavhengig av menn'' her, det har de vært i mange tiår, fra lovene ble likestilt og kvinner fritt kunne søke jobb og bank(lenge før likestillingsloven). Denne loven er moderne aktivistisk tull på linje med ILO konvensjonen og §185.
  11. Diagnosen som resulterer i trans-medikalisering er alltid feildiagnose. Det er like absurd å tro man kan bytte kjønn som å tro man kan bytte art eller alder. Motsatte kjønnshormon-balanse er gift for de respektive kjønn, alle transer har helseproblemer som resulterer av hormon-forgiftingen de bedriver, noe sammenliknbart med p-piller eller steroider, men mye mye sterkere ubalanse. Grad av skadelighet er hvor langt fra kroppens naturlige hormonbalanse man er. Det åpenbare signalet om at man gjør noe galt med kroppen er at hele kroppens sentrale funksjon(reproduksjon), dør. De andre åpenbare signalene er de vanvittige høye tilfellene av helseproblemer transer har. Kjønnsidentitet er ett meningsløst ord, det betyr bare identitet/forestilling, og det har ingenting å gjøre med kjønn, kjønn observeres uproblematisk hos de fleste, der det er vanskelig å observere så er det fremdeles som regel ett biologisk kjønn, de er kanskje sterile, uansett handler ikke dette om intersex folk som er svært sjelden, det handler om normalt fungerende kropper som lemlestes. Noen ganger går biologien i rusk, og noen mennesker får 11 fingre, ''mennesker har 10 fingre'' er ikke påvirket av dette. Kjønn er binært, det finnes kun 2 kjønn, intetkjønn og intersex er ikke kjønn. Det var en gang ''kjønnskorrigerende/bekreftende operasjon'' kun refererte til barn født med defekte eller malformede organer, hvor man justerte/fikset deler av det reproduktive systemet slik at det fungerte, ingen hormoner eller sterilisering. I tilfellet av kjønn, så trumfer kropp over hjerne. Hele konseptet ''trans'' er absurd. Hovedforskjellen i denne debatten er løsningen på kropps-ubehag. En sides løsning er lemlestelse og sterilisering, den andre siden vil belære selvaksept.
  12. Ja, de er også organisme. Jeg bruker ordet zygot, ser ikke noe problem med å kalle det en organisme. Det er vitenskapelig og klinisk terminologi. Andre ord passer også, som barn, bror, og familie. Det er veldig rart å være så sterkt mot å bruke humaniserende språk om våre avkom(barn).
  13. Nazistene anså det nok heller ikke som ''mord'' å gasse og skyte millioner, da de anså dem som parasitter/insekter/rotter, det var jo også lov, da ingen ble straffet før andre tok over. De som bestemmer om foster er mennesker er biologer og språkråd, alle menneskeliv startet som en zygot, zygot menneskets første stadie, alle zygoter er mennesker. Nei på ingen måte, 1, en sædcelle er ikke ett menneskeliv i noen som helst stadie, det er kun en ingrediens, 2, det har kun ditt DNA, ikke ett unikt, og 3, det har ingen sjanse til å utvikle seg til ett fullverdig menneske om du lar det være. Du kan uansett ikke kontrollere om sæden din dør, ca 99.9999999999999% av sæd dør uansett hva du gjør, det skjer automatisk hvert sekund akkurat nå i alle fruktbare menn. En mann produserer om lag 1-2000 milliarder sæd ila livet, i snitt blir 4 til en zygot. Noen/mange milliarder dør inni kvinner, de aller fleste dør inni mannekroppen og blir absorbert av kroppen. Alle zygoter er familie, de er noens avkom, aka noens barn/niese/barnebarn, fra første øyeblikk, zygoter vil veldig snart utvikle seg til å se ut som noe du aldri kunne tenke deg å drepe om du holdt den i hånden.
  14. Du har ikke funnet en enhjørning, det er en veldig normal holdning blant menn, men om du fant han på bar så er det kanskje sjelden å se de der. Menn er for tiden mer konservative enn kvinner med stor margin, og motstand mot prostitusjon og porno er erkekonservativt, og er veldig vanlig hos religiøse. Konservatisme er en høyreverdi, men det samme er liberalisme, liberalisme dratt lengst mulig vil tillate og skatte alle mulige dop og andre motbydeligheter som porno og prostitusjon. Enhjørningen er kanskje heller at han er komfortabel med å ta ett standpunkt om hva kvinner burde gjøre, da denne motstanden representerer en type ufrihet for kvinner(men også en trygghet). Jeg tror om vi spurte offentligheten så ville menn oftere vært mot porno/prostitusjon. Tror du den gjennomsnittlige mann er tilhenger av Tate, eller er en fuckboy? Jeg syns du har ett rart utgangspunkt, som om du bare har vært rundt fuckboys, eller ingen menn i det hele tatt. En tanke som falt meg inn er at du kanskje tror motstand mot ''objektifisering av kvinner'' og ''salg av kvinnekroppen'' er feministiske kamper, og siden få menn erklærer seg som feminist, så kan du tro få menn støtter disse kampen. Jeg tror det er like mange feminister som er sterkt mot porno som er sterkt for porno, da det er kvinnedominert og mange feminister vil ''avstigmatisere'' kvinners seksualitet, som vi stadig leser i woke aviser, spesielt dagbladet. Motstand mot porno og prostitusjon er kanskje den eneste politiske saken erkekonservative og (mange)radikale feminister har til felles? 😅 Jeg er konservativ, og motstander av Porno og Prostitusjon, også Dop på generelt basis, da det faller inn under samme typen ''Dopaminfeller'' som jeg kaller det.
  15. Når man ser hvordan woke folk oppfører seg og hva de sier, så kan vi trygt påstå at woke ER en psykisk lidelse i seg selv. Folk med sunne hoder sier ikke ting som ''det finnes 42 kjønn'', ''person med vagina'' fremfor kvinne, ''hvite folk kan ikke oppleve rasisme''.
×
×
  • Opprett ny...