Jump to content

Pallehysa

Medlemmer
 • Content Count

  988
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pallehysa last won the day on August 15

Pallehysa had the most liked content!

Community Reputation

1704 :)

Recent Profile Visitors

1352 profile views
 1. Klare jo ikkje utale sitt eige navn eingang. Donald Prump. E blitt so barnslig at han lager barnslige kallenavn på seg sjøl no....
 2. Nesten eit heilt år før valget. Som Biden har alltid sagt er greit. Det Biden den gang sa, var at om det skulle være nåken få veker, slik det faktisk er no, er det greit å vente til etter valget med utnevnelse av ny dommer. Dette har folk allerede påpeikt til deg. Så kvifor fortsetter du med idiotien? Kass "case"? At du dreit deg ut, og prøvde å deflektere på kildemateriellet, når kilden kjem rett fra kult lederen din sin munn?
 3. Kilden var 100% Trumps ord og handlinger. Tydelig at du ikkje taklet det. "Fake news og TDS" er jo som kjent Trump kulten sin største safespace.
 4. Heilt klart. Men for min del blir det med den eine i første omgang, så får eg heller sjå etterkvart, om MS lager ein 3-4 eksklusiver som frister voldsomt, blir det sikkert begge to på meg og. Flight Sim er no ein dei har, og Avowed dei viste ser enormt interessant ut. Når det kjem til pris, syns eg fortsatt at konsoll, er enorm verdi for pengane. Kan jo bare sjå på kva PC koster, så får ein faktisk ein konsoll med eit grafikk kort tilsvarende 2080 super, til halve prisen av 2080 super. Kva kontrolleren angår, hadde eg faktisk forventa ein pris på 1000kr. At den er billigere, dog gjerne kun 100kr billigere, er eit pluss i mi bok.
 5. Eg vil heller argumentere for at om ikkje Xbox sin "nye" kontroller, har lik pris som forrige, blir den dyr. Svært lite endringer i henhold til forrige kontroller, og ryktes å være 20 dollar dyrere. Sony derimot har laget ein heilt ny, og lagt til masse nye egenskaper, som utvilsomt koster penger. Og det gjer dei med 10-20 dollar dyrare prislapp kontra forrige kontroller. Hadde produkta vært like, hadde ein ikkje kunne forsvart ein ulik pris. Men når Sony har gjort så mykje meir med sin kontroller, vs sin egen DS4, og vs Xbox, blir det totalt feil å sammenligne pris. Det å tweeke firmware og legge til 1 knapp, er ikkje det samme som ny hardware, og teknologi.
 6. Du betaler altså nesten 2000 kroner for ein kontroller, men meiner 900 er for dyrt. Må ikkje gløyme at PS5 kontrollerene er heilt nye, med nye egenskaper som garantert er enormt dyrt å produsere. Dei har ikkje kun lagt til litt fleire knapper, og tar 1100 kroner meir for dei. Kontrolleren du kjøpte er nesten halvparten av prisen av ein PS5 som er inkludert ein kontroller. Å påstå at det er Sony som er griske her, er ikkje ein haug eg ville dødd på.
 7. Ka du betalte for Elite 2 kontrolleren til Xbox? Ser veiledende pris no er på 2000 kroner. Men Sony er griske som tar 900 for ein som sikkert har kostet meir å lage enn Xbox sin elite 2?
 8. Kordan gjere det Biden til ein hykler? Han har jo tydeligvis alltid meint at nåken veke før valg, burde dei avvente med å nominere ny dommer. Om du vil finne hyklere kan du berre sjå til Lindsey Graham, Ted Cruz etc, og kva dei har sagt om tidligere ledige dommar nominasjoner rundt eit valg... Men det er jo kanskje ikkje like interessant som å oppdikte ein innbilt sak rundt Biden. Og eg har vel allerede korregert deg på at den einaste vi veit med sikkerheit som gjemte seg i kjelleren, var Trump når det var ungdommer utenfor det kvite hus..
 9. Las du i det heiletatt artikkelen? "Biden has previously said that if a vacancy opens before summer in an election year, he believes the president has the green light to pick nominees. In the last few weeks before voters head to the polls, however, he thinks they should be held off. This has often been called the 'Biden Rule' after the then-Senator made a 1992 speech encouraging a Supreme Court vacancy to be pushed post-election."
 10. Som er ein respons til kva egentlig? Kanskje det er Republikanerene, eller Trump kulten som viser seg fra sin sanne side. Der dei prøver å erstatte ein dommer, i sine desperate forsøk for å dra landet i retning av ein banan republikk der dei vil straffe kvinner i henhold til abort.
×
×
 • Create New...