Jump to content

Pallehysa

Medlemmer
 • Content Count

  4078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Pallehysa last won the day on January 18

Pallehysa had the most liked content!

Community Reputation

7009 :)

Recent Profile Visitors

5135 profile views
 1. Her har du hendene fulle, Red Frostraven 🤣
 2. Har det like gøy kvart år. Vi er tross alt kunder som kjøper underholdning. Blir ein underholdt, har pengene fått avkastning.
 3. Jo men kvifor snakker han og du om infanticide og drap av fødte barn i abort debatten? Det er det eg ikkje forstår. Du kan like gjerne spørre om drap av dei eldre, då eldre og fødte barn deler realiteten av å være komplett irrelevant i henhold til terminering av svangerskap. Eg er totalt motstander av å ta liv av levedyktige ufødte barn. Det å kutte navlestrengen, er ein menneskerett du og eg har. Om du er koblet opp mot eit annet menneske som er avhengig av deg for å overleve. Ein kan til og med sei det er alle dei 7 ungene dine, som er alt fra 1-10 år gamle, du er koblet i hop med, som dør uten, så skal du fortsatt ha lov til å nekte dei "navlestrengen", som resulterer i at dei dør. (hypotetisk eksempel) I videoen sier vedkommende at om det ufødte fosteret lever etter at navlestrengen er kuttet, er det potensielt levedyktig, og dei er påtvunget til å hjelpe dei. Han bekrefter jo bare det eg har formidlet til deg.
 4. Eg har forklart deg at det ikkje finnes relevans, då abort pr definisjon omhandler svangerskap. Mennesker som allerede er født, kan ikkje være relevant i eit abort spørsmål. Eg kan poengtere nåke annet. Abort/terminering av eit svangerskap i 8-9 måned, då barnet er levedyktig, kalles keisersnitt, og barnet lever.. Eg nekter å svare fordi eg ikkje orker å gi spørsmålet ditt legitimitet. For det er faktisk eit så latterlig spørsmål. Nettopp på bakgrunn av det eg har prøvd å forklare deg. Om du ikkje veit kva abort er, burde du ikkje uttale deg! Det som verre er, er medlemmer i kongressen som er like uvitende, om ting dei skal lovfeste. Langt fra ærlig spørsmål. Og kvifor "nyfødt baby"? Kan du ikkje spørre om eg støtter drap av dei eldre? Drap av tenåringer? Drap av folk mellom 30 og 60? Vi som er abort forkjempere. Støtter vi drap av dei eldre? Samfunnsviktig og relevant spørsmål i abortdebatten. /sarkasme
 5. Det eg gjorde var å prøve å forklare deg at det å drepe fødte barn ikkje kan handle om abort. Då abort er termineringen av eit svangerskap. Altså er abort pr definisjon avhengig av eit svangerskap. Det eg videre gjorde var å prøve å forklare deg kor motbydelig DET ER å insinuere og spørre slike spørsmål. Fordi det kun gagner å underbygge eit feilaktig og uærlig narrativ. Om du og han i videoen hadde vært ærlige, hadde dåke lært dykk kva abort faktisk er, istedenfor å spørre dumme spørsmål.
 6. Abort handler om å terminere eit svangerskap. Abort er termineringen av svangerskap. Ergo er ikkje det å drepe eit født barn, relevant til abortspørsmålet i det heiletatt. Nettopp fordi svangerskapet er då allerede terminert/avsluttet. Enten via abort av foster, eller keisersnitt eller naturlig fødsel. Samtidig driver ikkje leger å dreper levedyktige ufødte barn. Dette er nok eit ekkelt og motbydelig eksempel på retorikk som kommer fra religiøse fundamentalister. Faktisk går leger ganske langt i å prøve å redde ufødte barn som er på grensen til levedyktigheit. Det er tross alt del av etikken dei er opplært i. Og du skylder samtlige ein unnskyldning for dine motbydelige insinueringer. Bare det at du spør om det er greit å drepe levedyktige barn, er rett og slett motbydelig og skremmende. Du kan få ekstrapolere ut fra det svaret.
 7. Har ein tendens til å gjere det ja. Er fordi folk flest, inkludert meg sjøl, ofte kommer med mange påstander, eller argumenter i eit og samme innlegg. Så blir naturlig for meg å ta eit om gangen
 8. Slettet siden det er off topic, og du ikkje er interessert i å diskutere det videre...
 9. "Kvinner som har tatt uansvarlige reproduksjonsvalg." - Sitat Debattklovn.
 10. Kva vil det sei å ta ansvar då? Fortsette med dette uansvarlige reproduksjonsvalget? Abort er å ta ansvar.
 11. Kan det ikkje? Så prevensjon, abort og andre medisinske inngrep kan ikkje styre dei biologiske prosessene som oppstår/kan oppstå? Eg spurte også om vilje er naturlig eller ei. Ser heller ikkje kva nonne eksempelet ditt skal bidra med? Er det ikkje naturlig at kvinner enten ikkje kan få barn, eller velger å ikkje få barn? Det er ikkje naturlig? Litt rart at du fortsetter ned denne veien, då du er smertelig klar over at om du skal ha nåke bein å stå på, må du påstå at vilje er unaturlig.
 12. Så når du sier at det er misvisende å holde vilje opp mot nåke som er naturlig, snakker du bare tøv regner eg med? Der du bokstavelig talt, skriver kva som helst for å unngå å adressere argumentene mine?
 13. Naturen har gitt oss vilje og då eller?
 14. Er det ikkje like naturlig at kvinner ikkje får barn? Kven skal i så måte bestemme om kvinnene skal få barn eller ei? Du? Viljen kommer du ikkje unna. Våres rett til egen autonomi kommer du heller ikkje unna.
 15. Her er eit interessant eksempel på kor uærlige og stein stokk dumme republikanerne i kontresshøringene som omhandler abort er.. Dei veit heilt ærlig ikkje kva abort eingang er. Der dei insinuerer at kvinners rett til abort, handler om å drepe fødte barn. Ja, fødte barn!! Skremmande: Og folk i Norge stiller seg bak dette?
×
×
 • Create New...