Jump to content

Pallehysa

Medlemmer
 • Content Count

  2912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pallehysa last won the day on August 15 2020

Pallehysa had the most liked content!

Community Reputation

4624 :)

Recent Profile Visitors

3311 profile views
 1. Er det frykt og forvirring du leser om korona pandemien i norske medier om dagen? Ikkje at det er full av glede rundt ein gjenåpning? Nettopp fordi folk har tatt det seriøst og tatt vaksinen. Du er velkommen!
 2. Igjen, nei, men du må gjerne fremme eit poeng. Du får vise til kva som gjer meg til ein venstre-ekstremist, holocaust-fornekter, og jødehater.... Venter i spenning Er du? Ein kan altså ikkje ha ekstreme holdninger og ytringer, som gjer at vedkommende blir interessant å følge med på av PST? Usikker på om du er reell. Eg har veldig vanskelig å fatte at du faktisk ikkje ser kor dårlige argumenter du sjøl kjem med. Tenker du at argumentene dine er bra?
 3. Nei kan du prøve å fremme eit poeng kanskje? Nei men når Holocaust blir brukt som ein rekvisitt til å fremme propaganda mot BLM, eller i dette tilfellet, mot Womens March og mot ulike jødiske kvinner, er dette propaganda.
 4. Tipper PST har eit ekstra auge til folk som potensielt kan utøve vold også.
 5. Ho er for meg kjent ein ytre høgre aktivist som har vist gjennom sin propaganda, at ho sprer hat. Som igjen har fått ho utestengt fra mange av dei største sosiale medier. Ekstremist passer fint på folk som har ekstreme holdninger og ytringer. Ein må faktisk ikkje utøve vold for å være ein ekstremist.
 6. Hahaha. Det var det ho gjorde ja? Skal ikkje meir til å være BLM supporter, eller vise support til "black lives matter" bevegelsen, for at ein blir stemplet jødehater, der Laura Loomer bruker Holocausten som bilde for sin propaganda. https://www.haaretz.com/us-news/loomer-uses-holocaust-imagery-to-attack-jewish-opponent-over-black-lives-matter-1.9140739 Går ikkje an å ta nåke du skriver seriøst.
 7. Kven som har hyret denne Trump supporteren? Tenker du all misinformasjonen ho har liret fra seg og støtten til Trump ho har vist i forkant er med i kontrakten? Eller tviler du på at denne dama er sjuk med covid?
 8. https://www.dagbladet.no/nyheter/vaer-sa-snill-og-be-for-meg/74244400?fbclid=IwAR1-TqhtL1VC8LyJPPn6x-ShtaxswblmApLhxz9Xg-t7PoCNfbAK-rLEvic Endå ein som må bite i det sure eplet.
 9. Når du har muligheit til å ramse opp dei største bidragsyterne til desinformasjon i og rundt 2015 valget, og inkluderer Clinton, men utelukker Trump, kva forteller det deg?
 10. Og du selvfølgelig som Trumpisten du er, gløymer at den største kilden til desinformasjon var kanskje Trump og hans kampanje.
 11. Det spelselskap og film forøvrig innser er at det å appellere til fleire etnisiteter kan være økonomisk smart. Då samfunn blir meir og meir mangfoldig. Det er absolutt ikkje sikkert det handler om "diversity trend" eller dine merkelapper og egen påtvungen SJW sak, du kaller "woke/wokism". Kapitalismen styres rett og slett mot å inkludere/appellere til flest mulig. Rett og slett nå ut til størst mulig marked. Har lite med "woke," eller "venstrevridde" å gjere. Og når du ga deg sjøl muligheiten til å nevne ein venstrevridd i makt posisjon, valgte du altså Anita Sarkeesian. Som igjen underbygger kor tynt ditt argument egentlig er.
 12. Bingo. Og når ein antar ting som ein ikkje veit nåke om, bare på bakgrunn av hudfargen, og blir surpeis på bakgrunn av det igjen, då er det nettopp hudfargen som trigger folk. Er vertfall slik eg ser det.
 13. Blir garantert kjøp, men blir nok å vente litt, då D2 kjem ikveld, og Fifa 22 er rett rundt hjørnet.
×
×
 • Create New...