Jump to content

KongRudi

Medlemmer
 • Content Count

  3051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KongRudi last won the day on July 7

KongRudi had the most liked content!

Community Reputation

265 :)

About KongRudi

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kanskje det, syntes selv det illustrerte ganske lik tankegang som du hadde når du svarte på mitt inlegg... Er forøvrig sannsynligvis noe feil med deg om dersom det stemmer at du ikke drømmer og fantaser. 😕 Kanskje en bivirkning grunnet din mangel av fantasi som gjør at det aldri ser ut som du prøver å tenke gjennom eller prøver å forstå sakene du kommenterer.. Hvis du aldri fantaserer som du påstår at du ikke gjør, så er det ikke rart at du ikke klarer å tenke hva andre ville gjort i evt. potensielle hypotetiske situasjoner. Mangel på drømmer er også uvanlig, men sikkert ikke like problematisk - flesteparten glemmer drømmene sine med en gang de våkner, så jeg ser ikke samme problem en slik uvanlig tilstand skulle gi deg.
 2. Har høyesterett eller noen domstoler - funnet fnugg av bevis (som du sa) - eller noensinne har påstått at du er/var tilregnelig i øyeblikket - og det er derfor du kan påstå at du er i stand til å skille mellom drøm og virkelighet.? - Eller kanskje folk i omgivelsene dine gjør seg opp sin egen mening om dette, basert på det de oppfatter du gjør og sier, slik som du og jeg gjør, etter min mening? Uansett, jeg referte til ting jeg så, som jeg oppfatter gjorde juks sannsynlig og/eller mulig, ingenting annet.. Om du vil tro annet er opp til deg. Det er bra, da er vi blitt enige om en ting. Ett par ting til, og du blir Trumpist. Ser ingenting galt med å kreve bevis - og hvis kravet er der - bør det også være mulig og gratis å få ett slikt ID-bevis. Og med tanke på at hver ekstra innbygger som stemmer, gir politikerene mere makt - tror jeg det vil være relativt enkelt å få i stand en slik gratis-ordning, dersom ID er krav.
 3. Nei, du kan gå inn i etthvert stemmelokale i store deler av USA (15 stater), og stemme uten noen som helst dokumentasjon for ID, bl.a. California, og New York.. Klikk linken, for oversikten om du ikke tror på meg.
 4. Og du er overbevist at det kan umulig skjedd noe galt, fordi Trump tror det skjedde noe galt. Gratulerer.. Og hva om noen går inn i det private firmaet (banken) og sier at dem er deg, og forandrer 'kontrakten' din og tar ut alle pengene dine? Har der da forekommet juks eller svindel? Det er grunnen til at du kanskje må identifisere deg i banken, prøve å unngå svindel. Nei, jeg spurte om du mener at folk bør måtte identifisere seg, når de bruker stemmen sin under valg. Eller er du enig med demokratene, i at de ikke bør måtte gjøre dette?
 5. Hvis du er i stand til å lese hele meldingen du quotet starten på - å ta til deg informasjonen du finner der, analysere ordene som står der, så kan du lese svart på hvitt hva jeg så som overbeviste meg. Har to spørsmål til deg, som jeg ønsker du skal svare meg din egen mening om (ikke sauflokken sin mening), din egen: - Hvis noen går i banken og vil ta ut alle pengene på kontoen din - synes du de bankansatte bør ha mulighet til å spørre om ID før de kan gjøre det om de ikke vet hvem du er - eller er det rasistisk? - Bør de samme reglene gjelde når du går å stemmer, som republikanerene og trumpistene vil - og demokratene ikke vil?
 6. Det var masse valg-juks i USA 2020. Satt selv og så på valget på valgnatten, du kunne se republikanske valgobservatører som ble kastet ut av valg-lokalene til jubel fra demokratene der - vistnokk ble dette gjort for å unngå Corona-smitte - og når de gikk til dommeren og fikk kjennelse på at de skulle kunne observere fra naborommet med kikkert og kamera-linse - så dekket valgarbeiderene til vinduene med papp, slik at ikke observatørene skulle kunne se hva valgarbeiderene gjorde med stemmene. Du kunne også se flere ganger at Biden fikk batcher med 100% av stemmene, mens Trump ikke fikk en eneste stemme, selv om tidligere hadde Trump stort sett hatt flertall flere ganger i de samme distriktene, mens det aldri skjedde motsatt. 😕 Har aldri sett noe lignende før, verken i Norge eller de tidligere valgene i USA. Og det overbeviste meg om at 'sikreste valg noensinne' bare var løgn. Det har også blitt postet eksempler her på forumet tidligere, eksempler på de samme stemme som ble talt flere ganger, av de stemmesedlene som ble frigitt i Atlanta etter at en avis der søkte om å få frigitt stemmesedler, og fikk det.. Når samme person får stemmen sin talt flere fanger, så er det juks, du skal bare kunne stemme en gang. Diskusjonen I etterkant av valget er ikke om juks er forkommet, det er fakta og bevist at det har vært juks - om det var nok juks til å tippe valget var spørsmålet, som ikke ble sjekket. Og derfor er Biden president - kanskje mest sannsynlig fordi han jukset - eller kanskje fordi han fikk nok stemmer. Dere kan selv se på diskusjonene om velger identifikasjon, og gjøre opp deres egen mening. Overalt i samfunnet må du identifisere deg for å bevise at du er deg selv - når du skal hente fly-biletter du har bestilt, vis ID for at du er du - når du skal ta ut penger i banken - når du skal kjøpe bil. Men hvis du skal stemme på lokale ledere i USA, eller landet's leder, så blir det plutselig rasistisk å kreve identifikasjon når du stemmer. - Hvis demokratene hadde alt sitt på det rene, og ikke jukset systematisk under valg - så hadde det ikke ID-krav for stemmerene vært ett problem for dem, tipper jeg, de har ingenting imot vaksine-pass heller. 😕 Logikken henger ikke på greip for meg, hvis jeg kan gå i banken å bli krevd ID, så må det samme være mulig når jeg går å stemmer.
 7. Nei. Saken til CNN handlet om Joe Rogan. Joe Rogan vet helt sikkert selv bedre enn CNN-journalisten (på første linken) hvilken medisin han tok, og om doktoren som skrev ut medisinen hans er en ekte doktor eller ikke - som han forøvrig refererte til i (andre linken) åpningsposten , med fullt navn - så du og idiotiske journalister kan ringe opp bestille time, og så prøve å få han doktoren til å skrive ut hestemedisin til deg om du vil. 😕
 8. Grunnen til at unge får oftere influensa enn eldre, er fordi de eldre har oppbygd immunitet mot influensa tidligere i livet, som ikke unge folk har. Når de lager influensavaksiner som de anbefaler for barn med risiko-faktorer - så bruker de bl.a. ett drept influensavirus, som skal trene imunforsvaret opp til å møte nyere versjoner. Derfor er influensa-viruset spessielt farligere dess yngre du er - og ikke særlig farlig når du har hatt det noen ganger - før du begynner å gammell og har ett mye svakere immunforsvar,. Alt dette høres logisk ut for meg - og så lenge vi ser nesten alle de unge klarer seg fint igjennom Corona'en, risikoen virker omvendt, de yngre klarer seg best, mens de eldre slite, så ser jeg liten grunn til å vaksinere unge folk, de får forhåpentligvis naturlig vaksine om de skulle trenge det. Hvis utvikling forandrer seg og unge folk begynner å slite, så kan det jo revurderes, men sånn som det er i dag, så tror jeg ikke det er nødvendig. Beklager, jeg leste for dårlig igjennom diskusjonen.
 9. Corona er ikke ett særlig problem for barn, det er 3 ganger mere sannsynlig at de dør av influensa enn Corona, har jeg hørt. Om de får sykdommen, så oppnår dem naturlig immunitet som sannsynligvis er mere effektiv enn vaksine-immuniten. Og alle vaksiner har også bivirkninger, og innebærer en liten risiko. Huske-regel: Barnevernet skal beskytte barna, de trenger ikke bry seg om big-pharma.
 10. Jeg går utifra at om du er sanger og låtskriver, så er Miley Cyrus og Taylor Swift sikkert i stand til å gi deg gode tips om det. Helse og finans, så har Joe Rogan vist at han har teft for det - han har gjort det rimelig bra både som pratefyr, komiker, fear-factor-dude, mma-dude, etc - og hvis du googler Joe Rogan sin daglige rutine, så vil du få masse gode råd om hvordan du kan spise, etc, som sannsynligvis er det viktigste for helsa di, i tillegg til alt det andre dilldallet normale mennesker ikke er i stand/villig til å gjøre. Men sikkert noen gode råd der for deg som bedriver kamp-sport. 😕 Angående videoen din, så har jeg ingen anelse om hvordan DMT påvirker deg, høres ganske greit ut det de sier fra hva jeg har hørt fra andre - alver var vell stort sett Michael Malice som snakket om der - han er forøvrig ganske lik deg politisk sett - anarkist - men han er også ganske smart og i tillegg veldig morsom, som gjør han verd å lytte til, absolutt en god person du kan følge hvis du vil ønsker å jobbe litt med de to siste.
 11. USA kjører stort sett samme linje som Norge - det er de vi prøver å kopiere. 😕 Men det er store forskjeller på stat til stat, og klinikkene, og hvilken behandling de tilbyr. googla bare corona numbers, delhi, deretter population - da det var nevnt i artikkelen om forskjellige praksiser gjort i byene der, og Delhi var prakt-eksempelet, og Kerala skrekk-eksempelet - og sammenlignet Delhi med norge. Er fullstendig klar over at dette ikke er hele bildet, kanskje ikke den ønskelige løsningen - men er verdt å følge med på og prøve å finne ut hva de har gjort i Delhi - når de gjør det såpass bra. Blir dumt å avskrive dem fordi det var i India. 😕
 12. Er nå kanskje verdt å sjekke ut hva de gjør, i forhold til hva vi gjør:
 13. Joe Rogan ble smittet av Corona for å kunne ta betalt for å reklamere for medisin - mindre enn to er etter han tjente 100 millioner på Spotify-dealen? Hører folk blir dummere av long-covid, tror du må være pasient 0.
 14. Det intressante er at de store indiske byene, som bruker kombinasjon av Hydro+Iver+Vaksine på alle smittede pasientene - fikk etter alt å dømme bukt på sykdommen, og de smittet ikke videre, og de var ikke i nærheten av samme økning i smitte-tall som de fikk i Kerala som bruker vaksine+Iver på de aller kritiske pasienter, hvor det har hatt liten effekt - eller lignende slik vi ser i Norge. Og hvis det stemmer at dersom dette er standard praksis i f.eks. Delhi, kontra Kerala, så kan vi vell ikke kalle det en liten studie. Delhi er jo en ganske stor by. Så vi i vesten gjør kanskje feil, og kanskje kan lære litt av India her. 😕 Kanskje burde vi prøve forskjellige metoder i Norge, tvangsmedikere (siden dette nå er fullt akseptabelt) de Oslo med en medisin, og de i Bergen med en annen, og se hva som ga best resultat, så følge den planen når vi tvangsmedikerer resten av landet.. 😕 Det kan jo være at hvis alle de som blir smittet i Kerala kommer over Covid, takket være vaksinen og oppnår bedre immunitet, enn de i Delhi,
 15. Litt intressant lesing om hvor effektiv Ivermectin-behandling i India har vært: https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout---part-iii-the-lesson-of-kerala/article_ccecb97e-044e-11ec-9112-2b31ae87887a.html
×
×
 • Create New...