Jump to content

KongRudi

Medlemmer
 • Content Count

  2814
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 :)

About KongRudi

 • Birthday 03/01/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Du sletter bruker med å få opp brukeren og med trekant-tasten får du opp muligheten til å slette dem. http://manuals.playstation.net/document/no/ps3/current/users/deleteuser.html Som du ser, så vil spillene han som eide den før har kjøp også bli slettet i samme slengen. Så kan være greit å prøve å spille dem litt før du sletter brukeren.
 2. Enig. her er eit utdrag av hva jeg skrev om yakuza på ett annet forum: --- 8< -- Klipp klipp --- 8< -- I didn't discover the franchise until yakuza 3 (a very good place to begin, since it has videos explaining the basics explaining what happens in the first two games). I had allways heard good stuff about it, but didn't try them out for myself. I bought Yakuza 3, but it arrived simultaneously as another game, wich I tried instead, and it ended up laying around unopened - until I finnished Sleeping Dogs and talked about Sleeping Dogs on a forum, and didn't remembered yakuza until some dude asked me how it stacked up to Yakuza. So I popped it in to try it, needless to say two days later and 40+ hours into the game, I ordered Yakuza 4, wich were just as amazing. And arrived in the mail a day after finnishing up Yakuza 3, so I played more than 100 hours of Yakuza 3-4, in a week. It's pretty amazing. --- 8< -- Klipp klipp --- 8< --
 3. Blir likt på disk - bare raskere. Du installerer til harddisk i 10 sekunder, så spillerer du videre mens det installeres på HDD i bakgrunnen. Systemet kalles PlayGo, og alle nesten spillene kommer til å bruke det. Både Killzone og Drive Club utviklerene har snakket om det, i tillegg til Mark Cerny.
 4. Vell, uansett.. Tråden hopper på topp i forumet nå, så da skader det ikke å oppdatere innholdet i tråden, siden tross alt hodetelefoner også har hatt endel fremgang de siste årene. Du vet aldri om folk leiter opp tråden med søkemotoren istedenfor å lage en ny tråd, og er på utkikk etter hodetelefoner.
 5. Vell, det var jo en ny bruker som hadde samme problem som trakk opp tråden igjen. Men rådene her er vell litt utdatert. I dag er Astrogaming sitt A40 system er vell det klart beste alternativet på markedet i dag, mye bedre enn alt Turtlebeach har, og er like bra trådløst som de fleste leverandører sine beste headset som ikke er trådløs, har også veldig bra batterilevetid på microfoner o.l. 7.1 dolby surround og lignende. Men de koster litt mye, £219.95. http://www.astrogaming.co.uk/wireless-systems/
 6. Kilde: http://blog.eu.playstation.com/2011/03/18/japan-tsunami-appeal-on-psn/
 7. Mener å huske at Fat hadde to lasere, er usikker på slim men går utifra at det er samme opplegg der. Har du prøvd forskjellige DVD'er? Isåfall ville jeg ringt eller sendt epost til playstation support.
 8. Andre som spiller? Fikk det i posten idag, og fikk tid til å spille en fire timer før jeg måtte på jobb. Har vell komt ca. 20% i story-moden, har ikke prøvd noe annet enda. Må si at det er utrolig gøy, og banene har akkuratt passelig variasjon for hver runde, iogmed at verden ramler sammen rundt deg. Er ikke særlig god i denne typen spill, går litt for raskt for meg, og har ikke spillt så masse Motorstorm før. Klarte Top 5 og videre kvallik på banene så langt, men kommt til området hvor vi racer på taket nå, og nå begynner det å bli litt vanskligere, og feilet 4 ganger før jeg måtte gå på jobb. Er fremdeles rookie. Ang. Sony sin delay av spillet i store deler av verden pga. katastrofene Japan. Så tror jeg dette kan ha vært fornuftig. Ikke så mye pga. jordskjelvene og lignende, av det jeg har sett så langt i spillet, så tror jeg folk skiller fint mellom over-the top action som sørger for masse variasjon, fint fra katastrofen i virkeligheten, på samme måte som de skjønner at virkelig krig ikke er like gøy som dataspill-krig. Men det stilte seg litt annerledes pga. noe som blir nevnt i en motion-comic cutscene. Uansett, ser ut som jeg har gjort en god handel her, spillet er kanon. Blir vell ikke noen stor reklame-kampanje for dette spillet pga. katastrofen, men er ett veldig bra spill, som jeg anbefaler alle å prøve. Og er bare ute i mainland Europa. Vet ikke om det kommer mere i butikkene, eller om det blir stoppet når første forsending er over, så kan kanskje lønne seg å være kjapt ute, om du venter på dette spillet.
 9. Trond Nils Klingeberg, ligg unna Thorstein sin konto!! Det blir for dumt når jeg som tross alt er lederen av alle verdens PS3-fanboys må be deg diskutere Kinect i Kinect-tråden, istedenfor hjernevasking.
 10. Samt at grafene ikke forteller noe som helst om hvor mange spill som selges per konsoll. Det er jo gjerne det folk tenker på når man snakker om attach rate. Når det gjelder Madden så var fjorårets markedsføringskampanje PS3-sentrisk, så det er ikke rart at spillet gjorde det godt på PS3. Det er utrolig skjelden det blir solgt flere enn en kopi av ett spill til en konsoll. Ett spills attach-rate blir beregnet at av hvor mange prosent/promille av den totale kundegruppen som blir nådd. Så, hvis du og 4 andre i din vennekrets har 360, og alle kjøper Halo 3 untatt en, så har Halo 3 hele 80% attach-rate i din vennekrets. Om en kjøper to kopier, og 3 kjøper en og en kjøper ingen, så vil du bli istand til å lure systemet, å få 100% attach-rate. Men så fanatsike er ikke fanboysene. Grunnen til at vi har diskutert både attach-rate og salgstall her, er at det ble fremstillt tidligere i tråden at PS3 hovedsaklig var en Bluray-spiller, med veldig dårlig spill attach-rate. Men jeg linket ihvertfall til hele artikkelen om noen skulle være intressert i å lese artikkelen og analysen som fulgte med grafene, istedenfor bare se på grafene, og da blir det dumt å klage over at folk tenker at attach-rate egentlig er noe annet enn det er. :-/ CoD:Blops hadde forøvrig også lignende type 360-sentrisk reklame-kampanje som Madden sin PS3-kampanje, i tillegg til tidseksklusivt 360-DLC. Så bare for at en reklame-kampanje fokuserer på en plattform, så betyr ikke dette at det automatisk blir bedre attach-rate på den av den grunn. :-/
 11. Husker vi diskuterte attach-rate her. Gamasutra ga i dag (15. mars) ut en analyse om attach-rate'n på endel PS3/360 titler i USA (NPD), og HD-trender, basert på nummerene de har. Denne artikkelen tar bare for seg USA, så det er egentlig ikke noe bevis for noenting. kilde: http://www.gamasutra.com/view/news/33485/Analysis_US_Software_Attach_Rates_For_Xbox_360_PS3_Reveal_HD_Console_Trends.php Er mest overrasket over at CoD:Blops har bedre attach-rate på PS3 i USA. :-/ Sportspillene og fighterene er egentlig ikke noe som overrasker meg, selv om jeg hadde trodd at det var mange som kjøpte 360 bare for å spille Madden så jeg trodde egentlig at flere prosent 360-kunder skulle ha det spillet, enn prosent av PS3-kundene, siden det er en billigere konsoll. :-/
 12. Er vell automatisk forandring jevnt og trutt på de 6 produkt-artiklene som kommer opp på de Elkjøp-sidene, de har sikkert lagd en mye større liste, så forandrer det seg over tid. Så forresten en link til kommende Virtua Tennis gameplay m/Kinect i førsteperson view, men kan ikke se video på jobben hvor jeg er nå.. Google finner sikkert om dere er intressant. http://123kinect.com/virtua-tennis-4-gameplay-video/ Er også endel diskusjon om de dere gameplay-labs greiene og hvor mye informasjon det egentlig innhenter. Kjøp/salg/video av deg og deling med tredje-parti, men tror det bare er storm i ett vannglass.
 13. Ser visst ut som situasjonen kanskje kan forverre seg endel med nedsmelting, så blir kanskje litt tidlig å diskutere konsekvenser. :-/
 14. Som de aller fleste vet så er spill-industrien foreløbig ganske lite rammet. Det har foreløbig gått relativt bra med personellet til de aller fleste spill-selskapene sine ansatte, har ennå ikke hørt om noen dødsfall. Materiellt så er det endel servere nede, Konami's Metal Gear Online, Final Fantasy, etc. er stengt, pga strømforbruk. Sony har to fabrikker som produserer DVD og Bluray oversvømt, og sannsynligvis ødelagt. Må nok stenge endel flere fabrikker pga. strøm-sparing. Motorstorm: Apocalypse blir utsatt i Japan på ubestemt tid, for de mente innholdet kunne være litt støtende, pga. jordskjelvene i spillet. Også hyggelig å se at data-selskapene hjelper til: Support from Microsoft: Capcom: Tecmo Koei Sega Sammy Yon-sama Nintendo Namco Bandai 5pb. Sony Edit: Sega har også utsatt noe Zombie-DLC til Yakuza 4. Og Irem har kansellert Disaster Report 4. Håper flere kan bidra med nytt.
 15. Har hørt bra ting om dette spillet som kommer i disse dager, men skjønt veldig lite utifra trailerene så langt. Men her var en liten breakdown/walkthrough som gir en litt bedre beskrivelse. http://www.youtube.com/watch?v=0hYKy98tWPY Ser ganske kuult ut å spille ilag med venner. Noen flere som har dette på radaren?
×
×
 • Create New...