Gå til innhold

Tilbakemeldinger: Hva synes du?


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

mna skrev (4 timer siden):

Hvorfan får jeg unchecked denne. Fått 30 + mail fra forumet siste 10 timene.

Å hvor er "full version" knappen neders på siden blitt av på mobil/nettbrett?

Screenshot_20191113-093205_Samsung Internet.jpg

Hvorfor vil du ha "full versjon" knappen tilbake? ? Jeg er glad for at den er borte. Man trenger ikke "full versjon" knappen når  mobil utgaven er blidt mer oversiktlig og røddig. Jeg brukte den knappen ofte i forrige versjon, pga jeg hatet mobil utgen da. Men nå elsker jeg mobil utgaven, veldig deilig at mobil ugaven er blidt mer oversiktlig og røddig. ???

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-404071
Mumriken skrev (13 minutter siden):

Sikkert spurt om før, men hvorfor er forumet så treigt? Pinger diskusjon så har jeg 14ms

Hei!

Det kjører fremdeles en rekke bakgrunnsprosesser, som ikke er ferdige enda. Forumet er altså fremdeles i gang med oppgraderingsprosessen i bakgrunnen. Det tar litt tid med en database bestående av nærmere 25 millioner innlegg. 
 

Takk for tålmodigheten! ?

Lenke til kommentar
Øystein skrev (11 minutter siden):

Hei!

Det kjører fremdeles en rekke bakgrunnsprosesser, som ikke er ferdige enda. Forumet er altså fremdeles i gang med oppgraderingsprosessen i bakgrunnen. Det tar litt tid med en database bestående av nærmere 25 millioner innlegg. 
 

Takk for tålmodigheten! ?

Unnskyld for språkbruken. Å i helvete, det var mange innlegg. ?? Nå vet jeg ikke noe om hvor fort den oppdater i minuttet da. Har dere klart å regne frem til når alt er 100% ferdig? Eller vil det i det hele tatt bli ferdig? ??

Lenke til kommentar
5 hours ago, Delvis said:

Vet ikke om du misforstår, men jeg syns tvertimot at det er en stor forbedring at innholdet blir liggende. Ofte skjer det noe, som et uheldig klikk tilbake eller noe som gjør at du  mister alt og må begynne på nytt. Nå ligger det der inntakt hvis det skjer noe sånt. Og det er vel bare hvis du ikke har postet noe ferdig, at det blir liggende der?
Å eventuelt tømme innholdet er bare 1 klikk, så ser ikke det problemet. 
 

Problemet er at det kommer tilbake for hver gang man skal poste.

Det ser ut til at det forsvinner etter noen timer, men det er likevel irriterende å få det samme innholdet gang på gang. Innholdet burde forsvinne permanent etter første "clear".

Lenke til kommentar

Godt mulig dette har blitt nevnt før, men synes generelt de fleste boksene er for store. Gjør at man må scrolle unødvendig mye. Forrige designet var mye mer kompakt og tett (uten at det ble for lite og knotete).

Føler også det var mer rett og strømlinjeformet på det gamle (nyeste side på forskjellige tråder var rett under hverandre. Nå er de hulter til bulter, slik at hvis jeg vil åpne alle trådene jeg ser oppdateringer i, så må jeg kjøre slalom med musen, hvor jeg før hadde dem nesten rett under hverandre og bare kunne føre musen nesten i en rett linje nedover siden.

 

Spoiler

image.png.2e70f2b94337bd0fe8a8fec68219b799.png

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

På mobil er det en stor «logg ut» knapp øverst i menyen, og fremstår da som det viktigste menypunktet. Jeg antar dere vil holde brukerene  innlogget, så jeg vil anbefale å flytte knappen i bunnen av menyen.
 

Stusser også litt på hvorfor «Merk som lest» er såpass uthevet og plassert sammen med «logg ut» knappen. Men mulig denne er såpass mye brukt at den fortjener den plassen? Personlig er «mine innlegg» og «siste innlegg» de desidert mest brukte menypunktene. Men dette har dere vel god data på. Syns også de resterende menypunktene er litt for små. Går greit å trykke på de, men krever mer konsentrasjon enn nødvendig. 
 

Kunne ønsket meg en sticky header når man scroller oppover. Blir fort langt å scrolle seg opp til menyen på mobil.
 

Ellers syns jeg det er helt nydelig at man endelig er kvitt alle leketrådene som spammet ned forumet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...