Jump to content

jae-ols

Medlemmer
 • Content Count

  2395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

310 :)

About jae-ols

 • Birthday 04/18/1953

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8559 profile views
 1. Poenget er å få minst tre barn. Slutt å vær så egoistisk. Barn er bare glede.
 2. Mange orker ikke styret med å ha barn. De tenker bare på seg selv, og at de ikke skal slite med unger. Det er egoismen som råder. Men utlendingene får mange barn. Og det er da noe.
 3. Ja det har jeg gjort. Men det hjalp ikke. Appen fungerer ikke.
 4. Det var etter at jeg gjenopprettet fabrikkinnstillinger at det ble problem med Sumo. Hvordan sletter jeg appen i LG Contens?
 5. Jeg har problemer med Sumo appen på min tv. Jeg har en LG tv, det har fungert før, men nå funker det ikke. Det står : Opps, her skjedde noe uventet, prøv senere, og det har jeg gjort flere ganger. Var i kontakt med kundeservice, de sa at appen skulle fungere, men det gjør den ikke. Betaler ganske mye for dette og surt når det ikke fungerer. Noen som har gode råd?
 6. Ufattelig bra prestasjon av Molde. Nå er jeg fra Trondheim, men denne gang må jeg skryte av Molde. Nå skal de møte Granada i neste runde. Håper de vil vinne igjen. Men det kan holde hardt.
 7. Jeg velger min tro av meg selv, du har intet med det. Jeg tror ikke på klimaendringer, så enkelt er det. Noe bedre svar får du ikke, selv om du holder på til du blir blå.
 8. Det var det ingen som viste. Det er litt rart. Har ingen LG TV? Banneret kom ikke fram før.
 9. Hinterland er en meget bra serie. Det er laget tre sesonger. God serie med mye spenning. Anbefales.
 10. Problemet er at jeg får opp et banner på tv hver den slås på. Utrolig irriterende. Det er faner over forskjellige kanaler. Jeg må ha slått på i vanvare. Nå får jeg det ikke bort. Det er LG tv, serienummer: LG 55UK755OPLA. Håper noen har en løsning. Går jeg tilbake til fabrikkinnstillinger mister jeg alle kanaler jeg har lagt til.
 11. Det må jeg ikke fortelle deg. Noe må du greie å finne ut selv. Jeg er en av mange som ikke vil ha flere avgifter. Det er nok nå. Tenk på fattige og uføre.
 12. Jeg lytter ikke til fanatikere. Så nå vet du det.
 13. At du ikke tror på det, er ikke mitt problem. Er du så naiv at du tror at alle er enige om at såkalte klimaendringer er menneskeskapt? Jeg stoler på det jeg høre fra folk som har andre teorier.
 14. Ja jeg er kristen og er stolt av det. Jeg havner ikke i hælvete, som mange andre gjør. Det jeg tror på er riktig, det er ingen tvil om det. Det gjelder å ikke vakle i sine meninger å tro. Jeg tenker selv og lar meg ikke overbevise av dommedags profetier. Slik som rabiate miljøvernere gjør. Jeg vil aldri la meg diktere av andre. Tanken er min kraft.
×
×
 • Create New...