Jump to content

jae-ols

Medlemmer
 • Content Count

  1910
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

194 :)

About jae-ols

 • Birthday 04/18/1960

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6922 profile views
 1. Nå har jeg prøvd dette i nesten to måneder. Og det går ikke bra. Jeg går opp i vekt og får ikke mer muskler som det sies at du skal få. Blir bare tykkere og tykkere, og blir mer deprimert. Så alt som er sagt om testo behandling stemmer ikke. Det motsatte skjer, går kraftig opp i vekt og jeg blir deprimert. Det eneste fungerer er ereksjon. Men det er mager trøst når ikke noe annet fungerer.
 2. Jeg bommet på Edvin og Rødvin engang. Men det er lenge siden.
 3. Hvordan skjuler jeg mapper på pc som jeg ikke vil at andre familiemedlemmer skal få se? Det kan f. eks. være vågale bilder. Jeg ser at det ikke er så mange muligheter når jeg høyreklikker på mappen, er det noen smarte triks?
 4. Hvis vi for eksempel sammenligner Svendsen med andre norske "komikere" så faller han fullstendig ut av det. Ta en kar som Sporseim, han er utrolig morsom. Nå håper jeg vi slipper å se TS i på tv for en lang stund.
 5. Det er nesten en gåte at folk ser på dette mølet. Og det går i reprise for tiende gang. Vi får ikke glemme Svendsen, med sin elendige humor.
 6. Truls Svendsen er så langt unna morsom som det er mulig å komme. Bare plattheter og elendige vitser. Og stirrer inn i kamera når han tror han har sagt noe smart. Dette er bare elendig humor. På tide at han forsvinner fra skjermen.
 7. Det er jeg fullstendig klar over, men han ser fryktelig dum ut da. Gjør seg dummere en han er og flust med tabber.
 8. Truls Svendsen er den minst morsomme i Norge. Dummer seg ut i hvert program. Er bare latterlig. Og når Svendsen greier å få seg dame er det håp for alle.
 9. Ufattelig trist hvis Molde Jazz blir avlyst. Norges beste festival. En storhet som John Legend skulle opptre der.
 10. Der hadde de ingen å gjøre. Israel er ikke barbarisk.
 11. Bra at vi er forskjellige. Men fatter ikke at du kan mene noe sånt.
 12. Og hva er galt med Zionister? Har de gjort deg noe? De bruker ikke mer vold en Hamas. De driver utbredt terror mot jødene. Og de har som mål og utslette staten Israel.
×
×
 • Create New...