Jump to content

jae-ols

Medlemmer
 • Content Count

  1993
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

214 :)

About jae-ols

 • Birthday 04/18/1960

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7183 profile views
 1. Jeg slår på dekoderen først og så tv. Da kommer denne meldinga opp. Men den forsvinner etter få sekunder. Skal prøve å slå på tv først og se om det blir bedre. Blitt slik i det siste.
 2. Bildet er dårlig noen ganger, virker som det er dårlig signal. Kabelen er et par år. Må den da byttes?
 3. Det kommer opp en melding på tv-skjermen at det er problemer med HDCP. Hva betyr det og er det noe som må løses? Kommer alltid når jeg slår på tv'n. Men den forsvinner raskt.
 4. Das Boot er utrolig bra. For et drama. Utrolig velspilt, noe av det beste på lang tid. Og veldig uhyggelig å oppleve nazismen.
 5. Er det selve tabletten du legger på deg av? Eller kan du få økt matlyst? Det er vel bare å kompensere med masse trening. Jeg er nå forbanna hele tiden og det tyder på depresjon. Noe jeg har slitt med i alle år. Det er lov å spørre på forumet her om noen har erfaringer. Jeg regner med å begynne på DPS ganske snart. Da jeg snart er tom for krefter. Livet er utrolig vanskelig. Og det er fullt mulig å ta medisinen nå og da. Behøver ikke å ta det hver dag.
 6. Kan du ta det nå og da? Altså bare når du føler deg elendig? Opplevde du vektøkning?
 7. Jeg er så langt nede at jeg igjen må begynne med Cipralex. Det er noe jeg er redd for og det er vektøkning. Leser at du kan få det men at ikke alle får det. Jeg gikk litt opp i vekt tidligere, men det kan også skyldes usunn livsstil. Har noeN erfaring med Cipralex og hvordan det påvirker humøret. Nå er jeg på bunn og hadde ikke noe valg. Men jeg trener som en gal og går på Herbalife kur. Så kiloene renner av. Håper ikke Cipralex vil ødelegge den gode trenden. Jeg skal få henvisning til DPS . Poenget å være at det kutter i de verste depresjonene. Tar også Sobril. Men den virker ikke når jeg har tatt det flere dager å¨rad. Blir en tilvenning.
 8. Fungerte heller ikke på mobil. Men måtte bare bytte e-post, da løsnet det. Vært mye plunder.
 9. Jeg har hatt tilgang til Eurosport Player. Nå prøver jeg å videreføre et abonnement. Men får bare feilmelding. Sendt masse mail til kundeservice og de sier at ingen andre har rapportert om problemer. Er det noen feil hos meg? Jeg prøver å logge inn så kommer det opp en tom side som ikke forsvinner. Så jeg kommer ikke videre. Noen ganger er jeg heldig. Så skal jeg velge et abonnement på siden deres, da kommer det opp feilmelding: Det har oppstått et problem så prøv senere. Rart at dette bare skjer hos meg. De på kundeservicegreier ikke å løse problemet. Noen som har en ide om hva som kan være feilen? Det har fungert fint tidligere. Har Windows 10. Prøvd flere nettlesere, akkurat nå bruker jeg Chrome. Prøvde også med inkognito vindu. Det fungerte heller ikke. Slik har det vært hele helga. Bare så utrolig frustrerende. Håper noen har en løsning.
 10. Ja 30 er høyt og du kan tenke deg hvordan livet var da. Jeg tenkte på en ting døgnet rundt. Så jeg sluttet , holdt opp i tre uker og mistet all interesse . 30 fikk jeg av tre trykk hver dag. Så det skal ikke mye til. Det er utrolig vanskelig å finne riktig dose. Jeg har høy testosteron og kanskje få bivirkninger. Bryster er bare et lite problem. Og i alderen min er ikke sex det viktigste. Det viktige er å greie å gå lange turer med mye motbakker. Jeg går nå for 2 spray om dag, så får jeg se hvordan resultatet blir. Det er uhyre vanskelig da folk sier du blir full av østrogen. Muskler kan du også få.
 11. Hvordan får man android 10?
 12. Det å kutte lysstyrke er sikkert viktig. Det sluker vel strøm. Og så er det bluetooth der går det mye strøm. Strengt tatt behøver ikke den å være på. Det er sikkert mange måter å spare strøm på.
 13. Nei det har du helt rett i, det er store utfordringer og det koster uhorvelig mye penger. Ikke alle vil bli integrert , mange vil leve på siden av samfunnet og følge sine egne regler. Senest i dag står det om barneran i Stavanger utført av unge innvandrere. Hva skal vi gjøre for å få slutt på dette? De er veldig unge og allerede kriminelle. En tøff start på livet og det blir store problemer for Norge. Utfordringene står i kø!
×
×
 • Create New...